Hej kära läsare! ♡
Jag bloggade en hel del förra året -tvåtusensexton, men har varit väldigt upptagen dom senaste månaderna. Har inte hunnit blogga så mycket som jag hade velat. Tänkte göra en nystart för det nya året, med en ny fräsch blogg. Inte den finaste header på bloggen men, kommer fixa den bättre till veckan. Iallafall så kommer du få läsa hur jag spenderar mina dagar och så vidare. Jag är väldigt intresserad av fotografering och smink, så blir säkert en hel del sånt. Du kan ju alltid börja läsa min blogg, och se ifall du tycker att jag har en intressant blogg, annars är jag väldigt glad att du tittade in. Ni kommer absolut att få lära känna mig bättre på vägen.

Jag är en normal 20-åring tjej som är bosatt i Uppsala. Jag pluggar just nu upp min engelska, så jag kan komma in på en floristutbildning till sommaren. Det är iallafall planen, om jag inte börjar jobba med något.

Är det bara jag som är taggad inför tvåtusensjutton?
Jag tycker att tvåtusensexton - var ett väldigt bra år för mig, gemfört med dom tre senaste åren. Som att jag skaffade mitt körkort, fått närmre kontakt och gjort mycket roligt tillsammans med min syster. Och det bästa av allt är att jag har fått mått bättre. Så året var super! Hoppas verkligen att tvåtusensjutton kommer bli ett ännu bättre år för mig, med mycket äventyr. Jag har lite mål som jag vill genomföra i år. Hoppas att sakerna kommer i uppfyllelse!

- Att gå ner i vikt, börja träna, äta hälsosammare.
- Bli klar med engelskan.
- Börja på komvux och gå floristutbildningen - som jag har velat gå under en lång tid!!
- Åka på roadtrip med bästa syster ♡
- Lära känna nya människor och träffa kompisar mer.

Sist men inte minst.. bara njuta av livet och ha skoj. Ska göra året till det bästa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments