Godkväll!
Eller säger man kanske godnatt? Tänkte sova nu snart, men innan det tänkte jag ge er en liten uppdatering vad som hände igår och sen idag. Igår så hade jag bara två lektioner i skolan, som var otroligt skönt! Sedan på kvällen följde jag med min syster till biltema, för att köpa nya fälgar till hennes bil. Dom skulle såklart vara svarta! ;-)
Passar perfekt till hennes silvriga bil. Sedan hade vi bara en mys kväll.. och idag så har vi mest tagit det lugnt och vi har även tagit några turer med bilen. Till affären, men även till Sibylla, vi köpte hamburgare. Första gången vi åkte in på drive-in, det gick super! SÅ, det kommer förmodligen bli flera gånger, haha. Alltid ska det vara den första gången - för oss alla. Hoppas att ni får en fortsatt skön helg! Kramisar på er. ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var andra skoldagen avklarad! Känslan när man vet att det är fredag imorgon, det betyder snart helg! Ska bli väldigt skönt, fast jag har redan haft tillräckligt med ledighet. Men det är väl för att man inte är tillräckligt van ännu. Man kan ju aldrig klaga på helger, iallafall! ;-)
Min dag har varit bra, var i skolan och sen träffade jag fina Linnéa och ett stort grattis till henne på sin 20-årsdag! 🎉🎉
Senare på kvällen så följde jag med pappa och syrran för att hämta hennes nya bil. Så, nu är hon överlycklig! Är så glad för hennes skull att hon äntligen har hittat en bil.

Med det här blogginlägget säger jag godnatt! ♡

Likes

Comments

Just precis la jag mig i sängen och tänkte titta lite på Skilda Världar innan jag sussar. Om ni inte vet vad Skilda Världar är, borde ni kolla upp den serien. Den är rätt gammal, men den är jätte bra. Har redan tittat klart på säsong 1. Man blir beroende av att titta.. när man har tittat på ett avsnitt, så vill man bara fortsätta att kolla. Det slutar alltid med något spännande. Jag rekommenderar starkt för denna serie, helt klart!

Likes

Comments

Godeftermiddag!
Just nu sitter jag i bilen och väntar på att min syster ska sluta. Själv så har jag haft ett mentorssamtal idag innan allvaret som börjar imorgon. Jag känner mig väldigt taggad - för det är bara en termin kvar, sen är det äntligen över. Inte för pluggandet, men för engelskan. Så jag kan börja koncentrera på florist utbildningen. Ett närmare steg till arbetslivet. Något som jag verkligen har sett framemot. Det känns så himla bra just nu!

Senare idag ska vi kolla på en bil till min syster, som vi kanske kommer att köpa. Ska bli väldigt spännande! Fast, det är en likadan bil som hon hade tidigare, en Citroën C2.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag, för det ska jag ha!
Kramisar

Likes

Comments

Hej kära läsare! ♡
Jag bloggade en hel del förra året -tvåtusensexton, men har varit väldigt upptagen dom senaste månaderna. Har inte hunnit blogga så mycket som jag hade velat. Tänkte göra en nystart för det nya året, med en ny fräsch blogg. Inte den finaste header på bloggen men, kommer fixa den bättre till veckan. Iallafall så kommer du få läsa hur jag spenderar mina dagar och så vidare. Jag är väldigt intresserad av fotografering och smink, så blir säkert en hel del sånt. Du kan ju alltid börja läsa min blogg, och se ifall du tycker att jag har en intressant blogg, annars är jag väldigt glad att du tittade in. Ni kommer absolut att få lära känna mig bättre på vägen.

Jag är en normal 20-åring tjej som är bosatt i Uppsala. Jag pluggar just nu upp min engelska, så jag kan komma in på en floristutbildning till sommaren. Det är iallafall planen, om jag inte börjar jobba med något.

Är det bara jag som är taggad inför tvåtusensjutton?
Jag tycker att tvåtusensexton - var ett väldigt bra år för mig, gemfört med dom tre senaste åren. Som att jag skaffade mitt körkort, fått närmre kontakt och gjort mycket roligt tillsammans med min syster. Och det bästa av allt är att jag har fått mått bättre. Så året var super! Hoppas verkligen att tvåtusensjutton kommer bli ett ännu bättre år för mig, med mycket äventyr. Jag har lite mål som jag vill genomföra i år. Hoppas att sakerna kommer i uppfyllelse!

- Att gå ner i vikt, börja träna, äta hälsosammare.
- Bli klar med engelskan.
- Börja på komvux och gå floristutbildningen - som jag har velat gå under en lång tid!!
- Åka på roadtrip med bästa syster ♡
- Lära känna nya människor och träffa kompisar mer.

Sist men inte minst.. bara njuta av livet och ha skoj. Ska göra året till det bästa.

Likes

Comments