Idag tänkte jag bjuda på lite godbitar från Instagram. Jag är omringad av så härliga människor där, alla dessa powergirls alltså. Ni är så bra ska ni veta! ❤️

Likes

Comments

Gott nytt på er! ❤️ Vilken kväll... Stort tack till alla inblandade som förgyllde mitt nyårsfirande. Det blev god mat, goda drinkar, härligt sällskap och dans i flera timmar. Helt magiskt! Hoppas att ni också har haft en grym nyår! Nu är jag otroligt taggad på 2018 och är redo för en massa spännande tokigheter.

Likes

Comments

Har ni sovit gott? Jag har haft en riktigt obehaglig mardröm, usch fy & blä... Idag känns det som att det aldrig kommer att bli dag, det kommer vara mörkt hela dagen lång. För ett tag sedan gjorde jag och Jana en lägenhet i Vasahuset i Uppsala, jag kärade ner mig i hela lägenheten. Materialvalen och ljusinsläppet var magic! Igår kollade jag igenom alla mina bilder och hittade alla stylingbilder. Titta så fin...


Likes

Comments

Vilken magisk julhelg det har varit. Detta år var det väldigt lugnt och skönt, riktigt välbehövligt. Det blev såklart stress med några julklappar in i det sista men annars har jag lyckats sprida ut julklappshandlingen rätt bra i år och självklart handlat det mesta på nätet. Nu vill jag faktiskt plocka bort julen här hemma... Varför är det alltid så? Jag vet att man egentligen inte ska julpynta förrän tredje advent men det kliar i mina fingrar redan första advent, då brukar jag hänga upp adventsstjärnorna. Andra advent åker granen och tomtarna fram, haha. Det kanske är därför jag är klar med jul redan nu.

Hoppas att ni har haft en fin jul och att ni får ett grymt roligt nyår!

​​​​Spana in den här magiska tårtan vi blev bjudna på igår. Mirja vet precis hur man mättar godismagar, den var lika god som den ser ut. Vackert. Nu är det ledigt fram till den 13 januari, det är sååå skönt. Jag ser fram emot ett galet roligt 2018, kan säga att det är mycket som komma skall. 

Puss

Likes

Comments

Det här inredningsjobbet var såå roligt att göra! Mycket fanns redan på plats och det som behövdes var mest dekoration samt en stor matta. Vi ljusade upp vardagsrummet, jobbade mycket med att göra det mer varmt och ombonat. Älskar att få vara wild & crazy och vara kreativ! Bilderna nedan visar före och efterbilder på projektet.

Likes

Comments