Hej!

Det var ett tag sedan sist. Soda har varit still ett tag då hon var halt men börjat gå promenader nu! Hon har även fått gå ut till de andra då hon inte stod vid de förut. Hon är så fin!! Har haft henne i ett år och 12 dagar (!!!!) :D Juste jag oh Soda har kvalat (trav) vi gick på tiden 2.46.2, hon är superduktig!! Det var dock innan hon blev halt.

Ska även börja skissa på en ny bur till kaninerna då den gamla börjar bli dålig.. Så jag ska försöka hitta på någonting!

Någonting roligt vet jag inte... Jo! jag har funderat på att börja med youtube? Mest häst relaterat men skulle det vara kul? ja/nej? ( jag vet att det finns några som läser så gärna svar ;) ) Skulle ni kollat isåfall?


Ha det bra!! :D <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Såg nu att jag hade 33 läsare på min första uppdatering, haha.

Fortsätt så :))


Nejmen hur mår ni? Mår själv sådär men det funkar. 

Imorgon är det ju valborg så ska gå på en majbrasa, förra året hade vi ponnyridning och det var jättekul!! Men i år skulle vi inte ha det. Annars händer det inte så mycket i mitt liv, har haft tre prov den här veckan plus att jag skulle laga en tortilla ( omelett) och sedan om ca två veckor har jag spanskaprov, tagg. 

iallafall,

Ha deeeet<3

Kram

Likes

Comments

Hejhej!
Imorgon ska jag in till travet för att dels slå på en tappsko och även vara på kurs. Det är bara 2 gånger kvar utav den här terminen så vi skulle göra någonting speciellt ( tror jag iallafall ) men jag hoppas att det blir någonting kul. Kommer även ha en dunderpigg ponny då hon fick mer kraftfoder än vad hon brukar få
🙈
Aja ha det!!
Kraam

Likes

Comments

​Hej!

Nu har jag fått igång bloggen och aktiverat den ( Med lite hjälp utav Karin, ahah )

Men iallafall så tror jag att det  ska kunna funka nu! Så kan vi börja lite smått ;)

Ha det! Kraam!

Likes

Comments

Hej!
Jag har precis börjat blogga nu och antar att det blir ganska mycket djur här då jag har fyra stycken egna ;)
Men vi hörs
😊

Kraam

Likes

Comments