hejsan!
Förlåt för noll uppdatering, men har haft så sjukt mycket. Hela tiden har det varit något, "suck".
Under de senaste veckorna har det varit en massa prov, inlämningar, redovisningar och 'test'. Jag antar att de trycker ihop allt till se sista veckorna då man är som segast, men men..
I alla fall så hade vi ponnyridning igår ( lördag ) samt var jag på tjejkväll med mina girls, dock kunde en inte komma och en annan lämnade tidigt men det var kul ändå. Vi åt tacos, såg film, hade kul och myste.
Idag istället ( söndag ) så hände inte alls mycket, först åkte vi in till stan för att kolla julklappar och några småsaker för att senare gå till kyrkan för att kolla på när Eftis hade luciatåg och sjöng samt kolla på gudstjänsten.

Ha deet
<33

( Edit - Jag vet att den kom upp på måndagen, uppladdningen strulade )

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Den här helgen har vi haft ponnyridning inne i stan, kallt men kul! Det blev jättemysigt men massa belysning i både stor julgran som entréer ( kan slänga in någon bild). Även hästarna var julfina, de hade tomtehuvor, tomtefilt och tomtebenskydd. Riktig julfeeling ska det vara.
Idag (lördag) hade vi med Linette som inte är så van vid den miljön, just för att hon ska vänja sig så småningom och det gick super! Vi gick från ena torget till det andra, stannade som fotomodeller och Linette fick även en massa kli och gos. Det var även några stycken som kom fram och frågade om det var en hund, eller en häst. Inte visste jag att shetlandsponnyer var så lika hundar, och speciellt inte i tomtekläder haha.
Har tyvärr ingen bild på Linette men har det på granen, Pegasus och Felix! ( ledsen för kvalitén )

Hur var eran helg? Berätta!🎅🏻

Ha deet!

<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har ingenting hänt och jag är fortfarande sjuk, men jag har börjat känna mig bättre och hoppas på att bli helt frisk nu. Under hela veckan har jag i stort sätt levt på gröt och varmchoklad, så gott!
Snön här nere är så seg, men idag fick vi äntligen lite snö. Hoppas bara den håller ett tag.. Den har ett trick att försvinna hela tiden. Men här får ni någon bild på Ronja och den yttepytte-snön vi har!

Haa deet

<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har inte alls mycket hänt, är fortfarande sjuk vilket suger och det har spöregnat heeela eftermiddagen. Usch där också.
Iallafall tänkte jag slänga in en bild på Cimona, min gamla tant, haha

Ha deet

Towe <3

Likes

Comments

Hej alla!

Jag har inte varit så aktiv på länge, eller inte aktiv alls(hehe). Men iallafall tänkte jag försöka ta upp det igen, och då börja blogga igen.

Nu har det inte hänt så mycket, varit sjuk hela veckan och tror att jag har fått influensan som går då pappa haft den ett tag.

iallafall,


Haaaa deeet

Towe <3

Likes

Comments

Hej!

Det var ett tag sedan sist. Soda har varit still ett tag då hon var halt men börjat gå promenader nu! Hon har även fått gå ut till de andra då hon inte stod vid de förut. Hon är så fin!! Har haft henne i ett år och 12 dagar (!!!!) :D Juste jag oh Soda har kvalat (trav) vi gick på tiden 2.46.2, hon är superduktig!! Det var dock innan hon blev halt.

Ska även börja skissa på en ny bur till kaninerna då den gamla börjar bli dålig.. Så jag ska försöka hitta på någonting!

Någonting roligt vet jag inte... Jo! jag har funderat på att börja med youtube? Mest häst relaterat men skulle det vara kul? ja/nej? ( jag vet att det finns några som läser så gärna svar ;) ) Skulle ni kollat isåfall?


Ha det bra!! :D <3

Likes

Comments

​Såg nu att jag hade 33 läsare på min första uppdatering, haha.

Fortsätt så :))


Nejmen hur mår ni? Mår själv sådär men det funkar. 

Imorgon är det ju valborg så ska gå på en majbrasa, förra året hade vi ponnyridning och det var jättekul!! Men i år skulle vi inte ha det. Annars händer det inte så mycket i mitt liv, har haft tre prov den här veckan plus att jag skulle laga en tortilla ( omelett) och sedan om ca två veckor har jag spanskaprov, tagg. 

iallafall,

Ha deeeet<3

Kram

Likes

Comments

Hejhej!
Imorgon ska jag in till travet för att dels slå på en tappsko och även vara på kurs. Det är bara 2 gånger kvar utav den här terminen så vi skulle göra någonting speciellt ( tror jag iallafall ) men jag hoppas att det blir någonting kul. Kommer även ha en dunderpigg ponny då hon fick mer kraftfoder än vad hon brukar få
🙈
Aja ha det!!
Kraam

Likes

Comments