Min inspo till kontor, så mycket vackert folk fått ihop 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu går vi från gråa lister och fönster till vita, tackar!

Likes

Comments

Owes i Valbo är igång med julen och jag har fått startat min jul lite smått!

Och Erikshjälpen bjöd i stort sett på en duk och två kökshanddukar från country christmas, Love It!

Likes

Comments

Alltså satsumasen är här och det doftar jul om dom! Goda redan nu, blir så lycklig ja!

Idag var det kallt, riktigt höstkallt. Det tycker även katterna som hellre stannar inne i värmen!

Tisdagen är nu avklarad efter fluorsköljning i stigslund och strömsbro, screening i Valbo hemtjänst, pasta med nötkött med mycket vitlök, höstjacka-köp och 3km promenad ! Nu väntar fotöljen framför brasan 😁

Likes

Comments

Verksamhetsplaneringen startade onsdagen med träning 07.00! En PT från activeform kom och körde slut på oss så 08.00 var vi nästintill döda!

Efter en dag full med träning, jobb, sjukamp och bada tunna gick vi till receptionen för att få en fördrink innan vi skulle ut och käka trerätters i en kåta .. Men då kom de fyra personer och började spela teater med oss, så under middagen skedde ett mord och vi löste de tillsammans med skådespelarna som satt och spelade teater med oss i 3,5 timmar, mycket roligt!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i en säng i älvkarleby. Verksamhetsplanering med jobbet och jag kan säga att jag saknar ihjäl mig efter min sambo, mina katter och mitt hus! Varenda stund med dom är så viktig så jag kan bli smått tokig på mig själv, jag saknar så de trillar tårar! Men det är bara för jag vet att de blir en natt till på detta rum. 20 min hemifrån och jag känner nästan vad nära jag är allt som kallas hem, där jag alltid vill vara, varenda sekund!!

Tack för de, de var skönt att sätta ord på känslorna, nu kan jag kanske sova lite 😌

Likes

Comments

För några veckor sen gjorde jag en kosmetiskt ögonbrynstatuering och jag kan säga att de är bland de bästa jag gjort!

Jag har två exakta ögonbryn som ser väldigt naturliga ut och som är lätta att fylla i till fest, hur coolt? Med mina fransar och ögonbryn går jag ur duschen färdigsminkad i princip!

Nu på måndag ska dom fyllas i en till gång på lady lash där bästa Pernilla gör dom! Sen ska dom hålla i ca 2 år, ojojoj lite läskigt att göra är dom men de är så värt de!

Jag säger bara : GÖRE 😁

Likes

Comments

Är det något jag vill nu så är det julpyssla! Inreda mitt vackra hem i julens alla härligheter!

Vårt hem är så otroligt vinterhusligt, vi har två öppna spisar och en kamin, vi kan elda i matsalen, köket och vardagsrummet och det är helt underbart! 23 fönster ska inredas med stjärnor och mys!

Denna julpyntning vill jag få in i bloggen och jag ska verkligen försöka med de! Har världens finaste kamera som är perfekt och nouw har ju faktiskt världens enklaste bloggapp så nu jäklar! Hoppas någon där ute vill följa med mig på husligheter 😘

Likes

Comments

Njut av annat!!


Likes

Comments