Header

Är atm i Karlskrona hos Ellen och hälsa på, mysigt! Idag har vi shoppat hela dagen och ska ut och äta ikväll, mums.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Beställde hem ett par gant skor, så fina och våriga??? Eller vad tycker ni???

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, blev inget inlägg igår. Inte mått så bra de senaste 2 dagarna, igår hade vi lika olika hela dagen. Vilket faktiskt va intressant. När jag kom hem från skolan gick jag direkt och la mig, vaknade utav att Olle kom in och sa att det var mat så vi åt tacos. Sedan gick jag en stund till Fimpo och sedan träffade jag Alva lite. Men var fortfarande hur trött som helst, så slocknade direkt. Ska kämpa igenom dagen idag med, kramisar!

Likes

Comments

Sminkade mig idag och gick till skolan, fick då reda på att vi inte hade några lektioner så jag gick och tränade en stund, mådde inte bra så gick hem och duschade och gick ut och åt med Linnie. Nu är jag hos agge, Möjs!!

Likes

Comments

Måndag morgon och jag vaknade tidigare än när larmet ringde idag igen.. trist.. börjar klockan 10, slutar dock halv 4. Kram

Likes

Comments

Kollade imorse på lilla plutten som spelade match, så duktig är han. Sedan åkte vi på kalas för pojkarna och efter det har jag bara varit med familjen och Alva. Linnie kom idag också och Moa och Mattias stannar en extra dag! Yey, älskar!! Natti!

Likes

Comments

Ska nu och kolla Olles match, mys!

Likes

Comments

Hej, sitter just nu och kollar på the IMPossible. Så fin och hemsk :-( kvällen igår var hur bra som helst, väldigt rolig faktiskt! Vaknade vid 6 imorse och tog sedan bussen med Emma till Alvesta, färgade håret som blev hur bra som helst jämfört med innan. Vi åkte hem vid 3 ungefär och efter det har jag bara ätit thaimat och varit med familjen. Kram

Likes

Comments