Header

Godkväll, sitter just nu i soffan med Ellen och vi sitter och kollar på youtube. Innan idag har jag jobbat ( som vanligt) sen slocknade jag en stund men har också solat, är ju sååå fint väder nu, får hoppas att de håller i sig tills på lördag då jag ska till båstad, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu i receptionen och väntar på att bussen ska komma och ta oss till flygplatsen. Tråkigt, men ändå skönt. Är ju dock så himla flygrädd så är verkligen inte taggad på att flyga. Vi landar i Göteborg ikväll och sen få vi se vad som händer när jag kommer hem, kram!

Likes

Comments

Godmorgon, ligger just nu i solstolen även fast det blåser och är väldigt mycket moln, inte precis många som ligger ute idag. Men det börjar spricka upp, det står att det ska regna i eftermiddag vilket är konstigt då det tydligen inte regnat på 100 år??? Men just när vi är här. Typiskt. Få ser hur dagen blir idag eftersom att vädret inte är 100. Men än så länge så ska jag ligga här så länge jag kan eftersom att det är sista dagen.

Igår åt vi bara ute som vanligt och på kvällen kollade vi på show, älskar utomlandskvällar.

Likes

Comments

Whhheeyyyy, me is back. Igen, efter några månaders uppehåll? Som vanligt. Tänkte att jag skulle försöka på mig detta igen ? Vad har hänt sen sist? Jag har fått sommarlov, och sedan varit i Göteborg, annars har jag endast jobbat. Förutom nu, då jag är på Kreta. Skönt med lite avkoppling faktiskt, tänkte inte att det skulle bli så mycket som det blev när jag satte upp mig på jobben. Ska väll dock inte klaga, pengar som pengar.

Just nu sitter jag iallafall i min solstol och solar, klockan är 13.35 och vi ska snart gå och äta. Exakt som dagarna brukar se ut här, så härliga och sköna med 36 grader! Kram

Likes

Comments

Färgade håret idag igen, klippte det också en bit! Vilken skillnad det blev??? Så skönt! Annars har jag bara varit med Alma och Agnes ikväll, Möjs! Godnatt


Första bilden på varje är före och andra efter

Likes

Comments

Åkte i lördags morgon upp till Göteborg där jag stannade till igår. Så mys <3 idag har vi bara haft nationella och jag har mått bättre, men får kämpa. Puss

Likes

Comments

Stressig morgon, stressig dag? Slutade 1? Hade 3 lektioner idag vilket en av de va nationella i engelska... hmm.. sedan har jag jobbat från 1-20 så har knappt haft mobilen. Nu är jag med alvisen o vi ska kolla på ex on the beach! Kram ❤

Likes

Comments

Godnatt, är det ända jag skriver i detta inlägget typ. Dagen har spenderats med Emma och vi var ute och gick en så lång runda, vilket va sååå skönt. Sedan har jag varit med några kompisar ikväll, Möjs!

Likes

Comments

Godmorgon, blev inget inlägg igår på kvällen. Jag var helt slut igår. Jag gjorde ingenting förutom att gå en runda och sen somnade jag i solen. Fick faktiskt färg??? Hopppas verkligen att solen håller sig kvar nu och att våren få komma en snabbis iaf!!

Idag är det ssååå varmt, somnade i tid igår och vaknade lite över 10 idag. Så nu är jag påväg till praktiken, ha en bra dag!

Likes

Comments