Då var det måndag och sista skolveckan är igång. Sitter för tillfället och äter thai med Alva och Lalla eftersom vi har en två timmars lång håltimme nu vid lunch. Sista lektionen är inställd idag vilket känns skönt med en lite kortare dag!

Kram, Ellen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett ställe man hellre hade befunnit sig på

3 advent idag och alltså endast en vecka kvar till jul. Ska bli skönt med lite jullov på torsdag också! Har ett par inlämningar att kvar att avklara ikväll och sen är allt äntligen klart. Har en liten tripp till Göteborg och några jobbdagar inplanerat men förutom det ska jag bara ta det lugnt vilket känns så skönt!

Dagen idag har även den bestått av jobb och inte så mycket mer. Nu ska jag som jag tidigare sa ta tag i mitt sista plugg och mer än så lär det inte hända idag.

Kramar, Ellen

Likes

Comments

Festligheterna igår, blev faktiskt roligare än förväntat. Vi kom dock hem rätt sent så är rätt trött idag. Dagen idag ska iallafall spenderas på jobbet och efter det ska jag endast hem och duscha och vila.

Kram towa

Likes

Comments

Festligheter. Som Ellen skrev i förra inlägget, planerna var att åka till Ryssby på fest men blev sedan ändrade och nu ska vi på en i Ljungby istället. Dagen idag har endast bestått av jobb annars, och morgondagen väntas också jobb.

Kram towa

Likes

Comments

Godmorgon på er! Min dag idag kommer till en början bestå av jobb. Senare kommer Towa till mig och ikväll ska vi vidare.

Har äntligen fått igång telefonen nu också, eftersom den gamla strulat en hel del så var det extra skönt.

Mer än så vet jag inte om dagen ännu men vi hörs mer senare, kramar

Ellen

Likes

Comments

Idag har varit en fullspäckad dag men nu är jag äntligen hemma igen. Vaknade upp bredvid Towa som sovit hos mig inatt. Skoldagen var kort precis som varje fredag. Direkt efter skolan var det dock dags för jobb fram tills klockan 6 för att sedan åka direkt vidare mot julbord med släkten.

Min nya telefon har äntligen kommit nu också så den ska jag packa upp nu! Annars händer det inte så mycket mer ikväll och imorgon väntas ännu en jobbdag samt lite festligheter på kvällen.

Kram Ellen

Likes

Comments

Hej på er, klockan är nu 10.30 och vi har endast haft 2 lektioner. Sov hos Ellen inatt så vi fick skjuts till skolan vilket var så skönt. Vi har dock 1 lektion till innan lunchen och där efter en sista där jag tror att vi kommer kolla film. Efter skolan ska jag vara med Emma, Anna och Julia och tror vi ska chilla och sedan beställa någon mat ikväll. Imorgon väntas en jobbdag och mer om idag vet jag inte.

Kram Towa

Likes

Comments

Hej på er! Skoldagen idag var kort, den började med 2 lektioner som är väldigt sköna och därefter hade vi bara en lektion kvar eftersom att våra 2 sista lektioner var inställda.
Jag och Emma gick då till maxi och sedan till Ellen, jag och ellen har varit och kollat på ett luciatåg och fotat lite ute, annars har vi inte gjort så mycket mer.

Kram towa

Likes

Comments

Likes

Comments

April bestod som de andra månader av en del festligheter. Var mycket barnvakt, färgade håret, var i Göteborg, Jag och Emma spraystanade oss och Agnes hade födelse/ valborgsfirande där vi först va hos Agnes för att sedan åka till växjö där vi spenderade vår kväll. Vi var även med i 24 h innebandycup där det inte gick så bra detta året haha... Bättre lycka nästa år. Anna hade även ett pyjamnasparty som var väldigt roligt och det var väldigt många tjejer där och jag var mycket med Alva och Ellen.

I Maj 

Här hände väldigt mycket saker, jag och Alma var i Göteborg där vi också var med fimpo och robin. Jag lärde känna Emilia och träffade henne för första gången. Helt underbar!

I juni började det bli mycket värmare och var faktiskt en av de roligaste månaderna. Jag och Julia var på summerburst, Alicia fyllde 18 vilket var så himla roligt. Jag , Millan , Julia och Agnes åkte till Halmstad och var där och solade. Jag och Emilia började att vara mycket mer och vi gick också ut 1an på gymnasiet samt tog mina kusiner studenten. Fimpo hade också en fest som var väldigt rolig faktiskt. Det var även midsommar då jag befann mig i Halmstad med x antal tjejer vilket var roligt. Och till det lite tråkigare så jobbade jag också väldigt mycket.

Likes

Comments

YouTube
Towa & Ellen