Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ellen - uggs/ chiquelle X3 / samsoe samsoe
Towa - adidas/ vero Moda X3

Likes

Comments

Marant // Zadig // Balenciaga

Ligger för tillfället i sängen och ska för första gången den här veckan somna i vettig tid. Varit otroligt dålig på att sova i veckan och ställt om mina sömnrutiner helt, somnar direkt efter skolan för att sedan sitta uppe hela nätterna för att få gjort allt jag behöver ha gjort. Men nu är det värsta över och äntligen är helgen på ingång!

Hade en lång skoldag idag och var tvungen att stanna kvar tills fem för att få klart en uppgift men känns skönt att ha allt överstökat nu. Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, bokat nya naglar och har precis kollar klart Wahlgrens värld.

Hörs mer imorgon, kramar
Ellen

Likes

Comments

Dagen idag har spenderats hemma, " som vanligt". Vaknade runt 12.00 och efter det har jag endast pluggat , duschat, målat naglarna och lite så.
Moa och Lykke kom ungefär vid 16.00 så har såklart myst med Lykke och så.

Vid 18 ungefär kom Emma och med henne ska jag spendera min kväll. Imorgon väntas skolan för första gången denna vecka men också tandläkarn då jag tappade halva " låtsastanden " igår ställde också in jobbet till helgen. Skönt.

Hoppas ni haft en bra dag! Kram Towa

Likes

Comments

Gucci/ valentino/ Chanel / Stella McCartney/ balenciaga/ ysl

Likes

Comments

Tröja & Byxor - Zara // Jacka - NAKD

Likes

Comments

Sängen är var jag spenderat dagen idag, somnade direkt när jag kom hem vilket minst sagt var välbehövligt. Jag sov på ett bra tag men sedan blev jag väckt av pappa som kom hem med ett paket.

Detta är min nya väska som ni kan se på bilden, så fin! Nu ska jag äta lite försenad kvällsmat och sedan återgå till mitt ständiga pluggande, bara en vecka kvar nu, håll ut!

Kramar, Ellen

Likes

Comments

Finaste rosorna jag fått av farmor, Alicia och Vera!! Älskade !

Likes

Comments

Rosor jag fått av Alicia o Vera/ paket från nakdOnsdag idag
planerna idag är att farmor kommer förbi en sväng, men också Alva lite senare.
Igår kom Alicia och Vera till mig en sväng, efter jag hade varit hos tandläkarn. Hos tandläkarn kunde dom inte göra någonting i och med att min läpp är så svullen, dom såg iallafall att en tand till där nere var skadad och jag hade en fraktur i underkäken. De tänderna där över ska rotfyllas och hon sa att de inte såg ljust ut för mina undertänder. De tror dock inte att de går att rädda någon utav tänderna.

Kämpa kämpa!

Kramar Towa

Likes

Comments

Dagen idag har spenderats tillsammans med Alva & Michelle. Efter skolan gick vi en runda på stan och köpte sedan med oss lite mat hem. Vi försökte sätta oss ner och plugga inför morgondagens prov men detta försök misslyckades och resulterade istället i annat snack som vanligt.

Plugget måste jag ta tag i nu ikväll (natt) istället vilket suger, längtar såå mycket till lovet och att äntligen få åka bort och bara koppla bort allt jobbigt som pågår just nu.

Ha det bra, Ellen

Likes

Comments