Header
View tracker

Allmänt

​Ni fattar inte hur jävla trött jag är på att vara sjuk. Har varit förkyld/haft halsfluss/feber från och till i typ tre veckor nu. Hade verkligen sett fram emot denna helgen och hade saker planerade men istället får jag ligga i sängen och tråka. Jag börjar må lite bättre nu så förhoppningsvis är jag frisk tills nästa vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

​Denna dagen har varit riktigt dryg. Min förkylning vill verkligen inte försvinna. Har mått dåligt hela dagen med ont i halsen och feber. Imorgon ska jag iaf stanna hemma från skolan och vila upp mig.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Igår hade jag, Hanna och Emilia ännu en spontan dag. Vi övade på kubb och gick på äventyr ute på landet. Vi har det alltid så bra tillsammans.

Likes

Comments

Allmänt

Igår var det en mysig och spontan dag. Efter skolan gick jag, Emilia och Hanna till stan och åt subway och shoppade. Sedan satte vi oss i en park och blåste såpbubblor. Kvällen avslutades med en konsert. Mysigt som vanligt.

Likes

Comments

Allmänt

Dagen gick fort idag! Började med att måla i ett trapphus med Emilia och Hanna, sedan hade vi rast i några timmar. Resten av skoldagen bestod av bild. Sedan gick jag, Hanna och Emilia och handlade blommor till ikväll, mötte upp Hebbe i stan och köpte vin och nu chillar vi i trädgården. Ikväll kommer Hanna, Felicia och Linus hem till mig och sedan ska vi på 18 års fest, taggad.

Likes

Comments

Allmänt

Dagen i skolan var ganska kort idag, vi gjorde två nationella prov i engelska. Gick sådär för mig, var jävligt okoncentrerad som vanligt. Var hemma vid 12 tiden och spenderade resten av dagen i solen. Var även cool i min keps. Nu ska jag föna håret och smörja in benen med brun utan sol. Imorgon blir det fest vilket jag taggar, hoppas på en riktigt rolig kväll.

Likes

Comments

Allmänt

​En del av rasten spenderades utomhus med lite fika. Några timmar kvar i skolan nu bara sen ska jag hem, äta och kanske ta en promenad.

Likes

Comments

Allmänt

Några bilder från igår när jag var ute och gick.

​Idag är det en lång dag i skolan vilket jag inte ser fram emot, vill vara ute i det härliga vädret. Vädret påverkar verkligen mitt humör. Jag känner riktig lycka när solen skiner och det är varmt, önskar att det kunde vara så året runt. Känns inte som man kan ha några problem när man kan ta en promenad i solen.

Likes

Comments

Allmänt, Äventyr

Idag körde jag, Emilia och Hanna på en spontanutflykt till Albäck. Vi hade picknick, njöt av det härliga vädret och blev vänner med får.

Likes

Comments

Allmänt

Idag köpte vi oss glass efter lunchen och satt och åt i solen, verkligen jättemysigt. Skolan var ganska meningslös idag. Inte gjort ett skit. Spelade in en video när jag kom hem från skolan så lite effektiv har jag ändå varit.

Likes

Comments