YouTube
Toves&Henriks kanal

Instagram@tovizen99

Hejsan! :)

Idag tänkte jag ta upp en diskussion om musik. för vad vore livet utan musik? Detta kan vara en stor och en liten fråga för många olika människor över hela världen. Men nu tänkte jag berätta om, hur mycket musik betyder för mig. Jag kan börja med att berätta hur jag känner och tycker om musiken. och det innebär att man kan dela upp den i olika faser och det är följande:

¤ Musik meddelar alla slags känslor som kärlek, sorg, glädje osv.

¤Musik ger mig motivation till olika saker som väcker en förmåga att utföra saker på ett flexibelt sätt.

¤Jag håller även på att skapa musik av mina egna känslor. Och även utvecklas genom sång.

¤Enligt mig och mina enskilda åsikter om musik är att vi (alla) behöver ha musik i sin vardag för att vi skall känna livskvalite och vi alla har olika musiksmaker och det är de som gör musikvärlden så enormt häftigt.

Jag skulle aldrig tänka mig ett liv utan att få tillgång till att skapa musik eller lyssna på musik. För musiken gör en sådan skillnad i sitt liv i olika situationer.

Jag sjunger och spelar gitarr och jag njuter för varje sekund som går när jag håller på med musik för det är min passion det är mitt liv och det är verkligen det jag vill syssla med <3

En sak till, glöm inte att tro på er själva alla kan skapa musik på sitt sätt och alla kan sjunga på sitt personliga sätt <3


Ha det så gott så syns vi kram Toviz


Likes

Comments