Här får ni lite bilder från Tampa, de flesta ligger också på systemkamera för denna trip. Har säkert skrivit om det redan, lol.

Imorgon ska vi på en ännu trip och då blir det av till Miami. En sista trip innan vi åker hem på torsdag.

Likes

Comments

Igår var vi på ett naturreservat med guidebussar och det var riktigt häftigt. Fick se 3 alligatorer, i 3 olika storlekar också. Häftiga fåglar, hade dock velat se fler sorters fåglar än det vi såg. Hade min systemkamera med mig så har lite bättre bilder där på men det kommer inte komma förrän vi är hemma och har tillgång till dator.

Imorgon ska vi åka till Tampa, en cirka 2 timmars resa och ska delvis besöka ett bryggeri som vi bokade upp oss på nyss. Killarna är väl mer excited än vad vi tjejer är, lol. Besöka en strand också när vi ändå är där.

Likes

Comments

Halloj! Två dagar i sträck har vi spenderat på stranden och idag ska vi åka till ett köpcentrum med lite olika butiker. Skönt med lite av bryt i solandet så man inte bränner sig helt. Har ju ändå trots allt 1,5 vecka kvar drygt. Så man hinner nog sola lol.

Men det har inte blivit så mycket uppdatering med just text men tycker att bilderna säger mycket om sig själva ändå. Så bilder kommer det läggas ut nästan varje dag.

Annars så trivs vi som fisken i vattnet. Bra resesällskap. Bra miljö (bortsätt från kryp och så vidare lol). Bra väder. Det är liksom dumt att klaga!

Klockan hos oss är nu ca 9.30 och då blir klockan hos er ca 15.30. Så hoppas ni har haft och får en fortsatt bra dag. Vår har precis börjat och vi kommer nog ha en bra dag som alla andra dagar. Puss hej.

Likes

Comments

Vi befinner oss utanför Fort Myrers och kommer få utkanten av den, vilket betyder att vi kommer få det blåsigt och eventuellt regnigt.

Likes

Comments

Ikväll har jag nog ätit världens godaste ribs. Första dagen är gjord och jag har nu hunnit smälta att vi är HÄR. Japp, vi är här. Här har vi det bra.

Imorgon får ac:n fixad och en maid som ska städa ordning huset åt oss. Fräscht. Under dagen har vi idag haft mellan 28-34 grader. Men det är ändå svalare ute på altanen än i huset.

På tal om denna resa, tror inte att vi kunde valt ett bättre sällskap att resa med. Så underbart trevligt. Allt är så simpelt.

Likes

Comments

Hej på alla underbara människor 👋🏼 som en del kanske fattat så har vi landat i USA. 33 grader ute och 30 inne, en trasig ac är livet. Fyra till fem fläktar är på, mindre varmt i dessa rum dem finns i alla fall.

Idag har vi mestadels åkt runt och kollat läget lite, lite småshopping och inhandling av matvaror och alkohol. Det är ju trots allt semester nu!

Nu inväntar vi firman som ska fixa ac:n och jag ska ta mig en liten nap så länge. Hoppas ni har det gött i Sverige, fina ni! Puss.

Bilder är från imorse, kl 10 typ här i Florida och i Sverige blir kl 16 typ.

Likes

Comments