View tracker

{ F J Ä R D E A D V E N T 🕯}
Vi har idag varit i city och köpt klart alla julklappisar. Min sambo har kvar mig bara nu hihi. Nu glor vi på film - De fem legenderna - en animerad film och i like it. Fin handling. Om 2 timmar ska vi åka till Norrköping för ett litet ärende och sedan är det bara att förbereda inför en sista ordentlig jobbvecka innan JULAFTON.
Ha en trevlig söndag!

Likes

Comments

I fredags efter jobbet jag ju till Helena, har för mig att jag skrev i fredags. Men det var tjejkväll hos henne och sedan utgång, Harrys som vanligt ofc. Riktigt trevligt!

I lördags åkte vi till Ullared först och shoppade loss. Fick med mig lite julsaker och annat smått och gott. Älskar att shoppa inredning, hade kunnat gå där i ett par x antal timmar till. Senare åkte vi hem till Robin och Hanna, dem bjöd på lax-planka. Så himla gott!!!

Idag firade min mormor och fick tacos, kaffe och fika. Mumsigt och perfekt eftersom att det var vid lunchtid. Sen har vi bara fixar och donat hemma med lite julpyntning, i alla fall det som köptes på Ullared.

Likes

Comments

Nu har jag bara två pass kvar för dagen. Ska strax dra mig mot en utav dem. Och ikväll ska jag till Helena och umgås, plus annat trevligt folk.

Imorse hann jag tvätta av bilen ordentligt innan det börja dugga, regn hade inte hjälpt mot smutsen på bilen lol. Men nu så! Fräsch och fin.

Imorgon åker vi mot Ullared och shoppar loss. Fick med mig lillasyster och sambon(!), så det ska bli trevligt. Skönt att göra annat om dagarna och efter Ullared ska vi till ljungsbro för att umgås lite med Hanna och Robin.

Ha en trevlig fredag!

Likes

Comments

Som ni ser fick han trisslotter, kan ni gissa hur många? 70 stycken. Plus lite till. Men som ni också ser har min moster lagt lotterna i form av "70" och det såg inte min morfar förrän han hade ställt ner tavlan på golvet. Men hur som, han har fyllt år och ett stort grattis i efterskott!

Likes

Comments

I fredags hände en riktigt underbar sak! Mina föräldrar gifte sig, vi har aldrig varit så mycket för kyrka så mina föräldrar gifte sig i stadshuset. Sen på kvällen åt vi på Parisien. Även för att fira min syster som fyllt 20 år och pappa som idag fyller 50 år. Men nu är mina föräldrar utomlands och firar sitt giftermål. 💗

I lördags vet ni vad som hände eftersom att jag uppdaterade om. Förutom att vi vid lunch och sedan under tiden LHC hade sim match så hade vi sambons mamma som sällskap. Trevligt! Senare på kvällen stack S iväg till grabbsen och jag stannade hemma för att fixa och dona hemma, vilket nu också fick uppdatering om.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er alla fina!
Igår bytte vi sovrum till det mindre rummet vi hade som extra rum förut. Bättre form med fönster och allt passade mycket bättre. Visst det blir mindre men vi ska ju ändå bara sov ändå därinne. Det större rummet blir ju då extra rummet och det ska bli ett tv-rum med en bäddsoffa om vi får sällskap och så kan dem stanna kvar hos oss istället för nån annanstans. Mycket nöjd!

Som ni kan se så hann jag även få upp tavelväggen över sängen men tätare. Mycket bättre. Fick dessutom upp tavellisten så att våra balbilder kunde komma upp så rummet känns mer personligt. Väldigt nöjd som sagt och första natten där så sov jag mycket bättre. Det vikigaste med ett sovrum, att man kan sova förstås!!

Likes

Comments