View tracker

Gud vad kul jag hade igår! Showen, mässan och sällskapet var superbra. Vi såg förställningen på lördagkväll. Vi hade bra platser, på tredje raden dessutom. Det var så himla kul att få se hoppning på världsklass så nära, i verkligheten. Att få se exempelvis John Whitaker och Bertam Allen på 10 meters avstånd. Vi såg både 150 och 140, inga små hinder..

Övriga showen var också fantastisk. En av mina favoritdelar var hyllningscermonin för Peder efter hans OS-silver. är han kom in i arenan så ställde sig hela publiken upp och gjorde dab för honom haha! En annan höjdpunkt på dagen var signeringen med Team H&M. Det var så kul och spännande att få träffa allihopa.

Självklart så shoppade jag också, såklart. Jag är faktiskt riktigt nöjd över mina köp. Både för att jag hittade bra grejer men också till rimliga priser. Bilder 

Pannband // 250kr

Ryktväska Eskardon // 200kr

Godis // 50kr

Schabrak Equestrian Stockholm // 500kr (1st för 699kr, 2st för 999kr)

Ridbyxor // 700kr

Pannband från SPOOKS // 300kr

Tack Julia, Elin, Tilda, Magdalena, Tilda och Moa för sällskapet och för att ni bjöd med mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I söndags så tävlade Stella och Popcorn på en Pay and Jump. De var jätteduktiga och gick en bana på 40cm felfritt samt hoppade vattenmatta för första gången! Jag är så stolt! Dessutom fyller Stella år idag, grattis Stella!

Likes

Comments

View tracker

Ja! Vi vann! Alla i laget nollade grunden vilket ett annat lag också gjorde. Det blev alltså omhoppning som avgjordes när vi satte sista nollan. Dessutom blev det vinst i det totala! Bästa JumpClub❤️💙

Filmerna kommer imorgon!✨

Likes

Comments

Sista hoppträningen för säsongen är gjord, tyvärr.. efter helgen ska han få en välförtjänt vila. Dessutom är sista tävlingen på lördag, dessutom lagfinalen där vi ligger i delad ledning...

Idag var det en riktigt kul och svår träning. Det var tekniskt svårt med plank på medellinjen samt flera kombinationer. Flip kändes väldigt bra och skötte sig. Nu hoppas vi att allt stämmer inför årets sista tävling!

Tyvärr tog minnet på telefon slut men lite fick vi åtminstone med!😁

Likes

Comments

Idag fick både Flip och Popcorn sig varsitt snöplumsarpass på den översnöade ridbanan. Vi har haft lite problem med underlag och möjlighet till att rida på grund av bland annat älgjakten men nu är det löst. Vi har möjlighet att rida i ett fint ridhus som inte alls ligger långt härifrån så vi kan träna och rida ordentligt. Idag passade vi dock på att rida utomhus då vädret för en gångs skull var jättefint.

Likes

Comments

Åh vilken dag!! Flip har varit helt perfekt i varenda klass. I LB så var vi felfria rakt igenom vilket ledde till en andraplats med Jump Clubs lag! Han var så himla fin och jag fick ett sådant flyt. Eftersom det endast var ett lag som var helt felfria så blev det ingen omhoppning utan vi blev placerade som två med fyra fel.
Egentligen så hade vi endast tänkt starta lagklassen men eftersom att det inte blev någon omhoppning så hoppade vi också LA. Där var vi felfria och vann!! Han var superfin genom hela rundan och allt var på topp, vilket ledde till vinst! Vår första vinst individuellt tillsammans. Bästa bästa älsklings Flip❤️

Likes

Comments

Imorgon är det tävling och Flip är trimmad och klar. Vi rider i helgen en LB A:1a (lag). Han fick idag gå ett aningen kortare dressyrpass där jag och mamma red igenom honom. Jag kände så att han svarade fram och att han var mjuk och fin i kroppen. Tävlingen imorgon startar inte (för min del) först vid lunch så det blir sovmorgon med förberedelser. Hoppas att känslan är lika bra imorgon!

Likes

Comments

Vilken träning! Hade sådan sådan bra känsla och alla språng kändes så bra. Vi fick ett så bra flyt och han var verkligen framme. När han känns framme blir allt så lätt, då kan jag bara fokusera på att hålla om och styra istället för att börja tänka på allt annat som i detta fall tempot. När han är framme i svängen kan jag "bara sitta" framför hindret och inte störa.

Det känns så bra inför tävlingen till helgen, håll tummarna för oss!

Likes

Comments