Wow vilken träning!! Detta var helt klart den bästa träning hittills. Flip kändes så bra och var väldigt positiv. Vi börjar verkligen få kläm på både tempot och avstånden och det kändes kanon! Vi hoppade en bana på 120-130 höjd och det flöt på jättebra. Bästa häst!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår fick Flip vila litegrann vilket han absolut förtjänade! Jag var nämligen först i Nacka på IGE Day och testade på/fick lära mig om ingenjörsyrket vilket var väldigt roligt!! Det var superkul och inspirerande att få vara där!
Sedan var jag resterande dagen och ordnade en överraskningsfest för bästa Liv som fyllt år! Festen blev väldigt lyckad och hon blev väldigt chockad. Vi dansade och sjöng hela natten så jag knappt har någon röst kvar idag.

Nu är vi påväg och ska hoppa vilket jag taggar för. Lägger ut imorgon hur det gick!

Likes

Comments

Här är filmer från helgens klasser som jag lovade! Mer om tävlingen kan ni läsa

Likes

Comments

Det var verkligen ett jobbigt och nyttigt pass igår! Det var mycket lydnad och noggrannhet som vi övade på vilket var väldigt lärorikt. Det var en bana med flera olika moment som var väldigt rolig. Vi jobbade även mycket markarbete och art flytta bakdelen för skänken vilket jag ska träna mer på! Flip skötte sig super och de är alltid lika kul att träna för Ann och gänget där!

Likes

Comments

Vi startade dagen med att efteranmäla till LA, jag ville rida en runda med bra känsla om jag skulle gå in i MSVB. Så det var precis det vi gjorde. Vi hade en ny taktik och mycket mer go i galoppen. Och det funkade. Ett pet på fyran men genom hela banan med massvis med bra språng!

Så vi bestämde oss för att köra MSVB också. Allt gick jättebra och både på framhoppningen och på banan fick vi fantastiska språng. På hinder nummer tre blev det tokigt med avståndet vilket ligger helt på mig. Allt hänger på rutin och kunna rida precis så som jag måste för att han ska få förutsättningarna att hoppa. Jag måste kunna samla ihop och vänta. Men det kommer, nästa gång är vi en erfarenhet rikare!

Filmer kommer imorgon!

Likes

Comments

Ska jag vara ärlig vet jag inte varför det gick som det gick. Han kändes så fin på framhoppningen och på första hindret men sen var det som om han dog innan tvåan. Vi tror att jag helt enkelt fokuserar för mycket på noggrannheten och tappar trycket när jag kommer in på banan. Hur som helst är jag grymt besviken men vill mest tänka bort det. Man kommer alltid att möta motgångar, så är det.

Imorgon har vi gjort klassbyte från MSV till LA. Egentligen så tror jag att det hade gått bra men jag vill ända få till en bra känsla innan jag hår in i MSVB. Om allt känns bra i LA så efteranmäler vi, vi håller oss öppna för ytterligare en klass. Nu går vi vidare och taggar om på nytt!

Likes

Comments

Igår var vi på Hoppträning och Flip var verkligen så fin! Vi hoppade en bana där det verkligen krävdes mycket galopp och att man var uppmärksam. Vi fick verkligen till en galopp som vi inte har fått till innan, en galopp som krävs när vi går in i MSVB! Tagga debuten på söndag!

Likes

Comments

Åh vilken härlig dag! Vädret var verkligen på topp så trots att vi planerade att gå till ridhuset blev det istället jobb ute på ängen. Man måste ju ta vara på det bra vädret när det för en gångs skull är här!
Flip har varit så pigg och framåt på sistone, han har blivit ännu mer positiv i allt jobb. Finaste Flip, han är verkligen fin! Snart ska vi dessutom debutera MSVB. Det blir om två veckor i Strömsholm! Ska bli så kul och jag är väldigt nervös men taggad!

Dessutom fyller bästa pappa år idag! Grattis❤️❤️

Likes

Comments

Nu drar allt igång!! Pappa gräver för fullt och marken håller på att förberedas där plattorna för huset, stallet och garaget ska vara. Just nu är det mest grovjobb men det är sådan stor skillnad dag för dag. Om ni skulle vilja kan jag lägga ut bilder eftersom när allt på gården kommer på plats!

Likes

Comments

Igår var vi och hoppade litegrann på Benhmara i det stora fina ridhuset. Vi tränade på linjer och distanser där han verkligen fick galoppera på och sedan samtala sig på. Vi hade mycket galoppjobb och utnyttjade utrymmet till fullo. Vi fokuserade inte på att hoppa hägg utan att få bra vägar där han galopperade på! Bra och roligt pass!

Likes

Comments