Header

Detta år har varit helt fantastiskt! Vi har haft motgångar men också väldigt många framgångar. Vi har nått våra mål som vi satte upp för året, att bli säkra i MSVB och rida Folksam ponny cup. Det gjorde vi också, vi red flera Folksamkval och tog oss till stora finalen på Grevagården. Väl där gick inte allt som vi hade tänkt men vi kom ändå dit och var med och startade finalen.

Årets bästa helg var helt klart helgen i Vännäs. Där startade vi tre klasser varav två där vi blev placerade. En av klasserna var MSVB där vi vann (vår första vinst i MSVB och vår första nolla). Då fick vi också vårt första gehäng och värt första SM-kval!
Sista klassen var en MSVB A:1a och där dubbelnollade vi och blev därmed SM-kvalade!!!! Bästa helgen!!!

Några andra starter som vi verkligen minns under säsongen är bland annat vår vinst i på Sundbyholm. Det var första gången vi startade på Sundbyholm och vi skulle starta LA MSVB. Allt gick precis som planerar och vi vann LA och tog oss runt en jättesvår MSVB med endast fyra fel, det var dessutom en av de första MSVB som vi startade tillsammans!

En tävling där vi verkligen hade en bra helg och lärorika rundor var i Gävle. Vi vann då vår första klass vilket var en LA och gjorde en kanonrunda i MSVB A:1an. Vi nollade grunden men fick ett stopp (och ridsfel) i omhoppningen då vi tog en allt för snäv sväng mot ett hinder. Hade vi klarat svängen hade vi legat i topp men det var en chansning. Är så stolt över den grundomgången som verkligen gick så bra!

Andra fina starter vi minns är exempelvis vårt DM-silver på sportriders som gick i LA A:1a med en väldigt spännande omhoppning där det inte skiljde mycket mellan oss placerade.

Nu är säsongen över och vi kan inte vara annat än nöjda. Inför nästa säsong blir det nya mål och nya utmaningar. Tagga 2018!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helg har varit så rolig men så himla fullspäckad. I fredags var jag på en överraskningsfest som mina fina kompisar ordnat för mig (!!!!). De hade fixat så himla fint med massa dekorationer och mat. Är så tacksam och glad, älskar er!!!!
Sedan på lördag
kom bästa Annie och hängde med mig på kvällen och sedan sov hon över. Vi bara fixade stallet superlänge och snackade, så mysigt. Vi putsade alla grejer och bara pysslade hela kvällen.
På söndag
var vi på en stallinvigning + ny-häst-invigning. Våra grannar har köpt en ny häst och invigde därmed deras nya stall! Stallet var så himla fräscht och hästen så himla fin. Jättekul och trevligt.
Vi avslutande helgen hemma hos en familjekompis som fyllde år. Där bjöd hon på sushi och fika. Själv somnade jag typ halv nio på söndag, ingen var tröttare än jag haha. Fullspäckat men kul.

Likes

Comments

Kolla stallet!! Idag har pappa och morfar rest stallet och börjat fixa med takstolarna. Nu får man en bild av hur stort det blir och hur det ser ut jämfört med huset i storlek. Detta stall kommer bli helt perfekt för oss och jag läängtar tills vi flyttar in me hästarna. Hela inredningen har vi redan köpt och den är så fin. Det är mörkgrå plankor och framsidan är djup så hästarna kan så och titta ut!

Likes

Comments

Allting rullar på för fullt uppe vid bygget och det är inte länge kvar tills vi ska resa stallet. Det är inte bara själva stallet som ska bli spännande utan också att det ger oss möjlighet till att börja titta efter en till ponny!!! Vi har lite planer och idéer och att skaffa ett litet projekt med en yngre d-ponny som vi själv kan utbilda och ta upp i klasserna samtidigt som jag tävlar Flip! Detta är något som jag ser fram emot sjukt mycket så om ni har några bra tips på någon ung maxad d-ponny så tipsa gärna!

Min stjärna!!

Likes

Comments

Nu känns det faktiskt väldigt bra för nu vet vi varför Flip reagerat och betett sig som han gjort. Idag när vi var hos veterinären markerade han lite och vi kom fram till att efter en hård säsong behöver han lite vila innan vi kör igen. Älskade häst, nu ska vi bygga upp ordentligt och satsa på 2018, det ska bli extremt spännande!!

Likes

Comments

Nu har vi alla fönster klara och dessutom är panelen klar. I vardagsrummet och vissa andra rum har vi väggar och allt som återstår är småfix som ventilation och innertak!! Nu känns det verkligen som ett riktigt hus och man börjar fattar hur det kommer bli inuti!

Vissa väggar på stallet är klara och snart ska pappa och morfar färdigställa väggarna. Alltså kommer de snart att resa stallet och då kommer man även där få lite känsla av storlek och slutresultat!! himla sjukt att allt verkligen händer nu?!

Likes

Comments

Nu är jag ett år äldre och hade världens mysigaste dag igår. På morgonen kom min fina familj och sjöng för mig. Sedan hade vi en mysförmiddag där vi bara åt frukost och pratade. Jag drog sedan en sväng till stallet och tog en mystur på Flip i skogen, barbacka. När jag sedan kom tillbaka åt vi pannkakslunch och fixade oss iordning för lite firande. Både släkt och familjekompisar kom och vi fikade och hade det jättebra! Så tacksam för alla fina människor som uppvaktade mig och grattade mig igår och för alla fina presenter!

15!!

Likes

Comments

Det blev inte som vi hade tänkt oss denna helg.. Nu sitter vi i bilen hem fast vi skulle ha stannat hela helgen. Vi startade första klassen vilket var en LB där han stannade på en oxer som varken var hög eller som han fick dåligt avstånd till. Han borde verkligen inte ha stannat om allt var bra. Vi fick ner i klasserna för att det skulle vara enkelt och kul för honom men ändå kändes det inte bra.. Nu åker vi hem och kollar upp honom. Han har inte visat något tecken på att han har ont eller haltar osv men vi vill ta det säkra före det osäkra. Hästen går alltid först!

Likes

Comments

Nu sitter jag och mamma i lastbilen med Flip där bak och rullar iväg mot Gagnef. Vi planerade först att rida MSVB på söndag men vi har bestämt för att gå ner i klasserna i helgen bara för att det ska vara kul och att vi ska få tillbaka känslan. Vi rider alltså LB och LA imorgon och sedan LA på söndag. Det känns bra och nu ska vi bara satsa på att ha bra känsla och har kul!

Likes

Comments

Just nu är jag påväg till stallet för att rida. Idag ska det bli ett markarbetspass/dressyrpass på ridbanan och jag tror att jag ska välja någon övning från Hippsons böcker. Igår fick Flip vila och jag sov över hos min fina kompis Sara. Det var så mysigt och jag kom hem därifrån för inte så länge sedan. Ikväll ska jag iväg på en födelsedagsfest och imorgon kommer min kompis Eveline och hälsar på. Ska försöka få med henne in till fotografiska och se deras hästutställning eftersom att det är sista helgen innan den stängs ner.
Huset har verkligen börjat se riktigt snyggt ut nu också. Panelen är nästan på plats och dessutom har vi fönster nästan överallt! Åh det blir så bra!!

Likes

Comments