LB A:1a:
Flip kändes bra men lite seg, dock så blev det bättre och bättre med varje språng. Helheten gick jättebra i både grunden och omhoppningen och räckte till två felfria ritter! Dessutom så presterade övriga lagmedlemmar jättebra vilket räckte till en lagseger! Heja jumpclub!

LA:
Egentligen blev allt fel. Det drog ut på tiden, missförstånd och kissnödig häst... Vet faktiskt inte vad jag ska säga om denna klass, det blev bara fel från början!

Bild från Södertälje förra helgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag hoppade vi en enklare bana med åtta språng. Hindrens var också relativt låga för att endast ha bra flyt och bygga självförtroendet! Flip skötte sig utmärkt och jag kan inte klaga på något! Hoppas denna känsla sitter kvar till i helgen då vi tävlar!

Hela filmen var för lång men här är åtminstone nästan alla språng på banan!

Likes

Comments

LB: Han kändes bra med många bra språng, han var dock inte riktigt 100% framme så något språng blev sådär. Helheten kändes iallafall jättebra och det blev en felfri runda! Dessutom blev det en bonus med en 9:de placering!

LA: Även denna klass innehöll många fina språng men inte riktigt framme, vilket förmodligen beror på mig. Jag har varit väldigt sjuk och hostig de senaste dagarna och hade inte nog ork att rida så mycket som jag skulle behöva! Men samma som förra klassen så var helheten så bra med många fina språng!

Skulle ni vilja se filmer från rundorna, tänkte eventuellt lägga ut filmerna imorgon! Gilla eller kommentera om ni vill se!

Likes

Comments

Flip är nu nyrakad samt att vi har provat ut de nya täckena! Nu är han fin inför tävlingarna som kommer, bland annat en av tävlingarna redan på lördag! Lite spännande var det men det gick ändå bra!

Likes

Comments

Igår var vi och skaffade lite nya täcken inför vintern och klippningen. Vi var på en butik som heter Strömsbergsgård och de hade ett jättebra och stort utbud av täcken. Dessutom var det väldigt bra priser och trevlig personal, verkligen att rekommendera! Vi köpte tre stycken täcken varav ett regntäcke (med hals) 0g till Flip, ett 0g regntäcke till Popcorn samt ett 100g innertäcke till Flip. Just ett tunnare innertäcke tänkte vi kan vara bra nu på hösten när han är klippt samt att ha under regntäcke. Just dessa är från Amigo vilket ​är högkvalitativa! ​De håller verkligen och sitter jättebra!

Likes

Comments

Idag var det hoppträning på schemat. Denna gång var det en svår bana på det sättet att hindren kom väldigt tätt inpå varandra. Man var hela tiden tvunget att vara vaken och uppmärksam, helt plötsligt kom ett hinder bara upp! Flip skötte sig jättebra och det var roligt att få träna en sådan typ av bana. Nu ska vi träna upp känslighet för hjälper och gasen!

Likes

Comments

Idag blev det ett dressyrpass för Flip, i mörkret. Han var väldigt spänd, vilket ändå var förståeligt på grund av blåsten. Det är mycket som blir farligt då.. Först och främst försökte jag få honom mer avslappnad och jobbade mycket volter, mycket åttvolt. Tillslut började han släppa efter i båda sidorna men det tog sin tid idag. Vi avslutade med att göra några byten i galopp och sedan skritta av längst med vägen! Imorgon blir det hoppträning!!

Bjuder på en gammal gullig bild!

Likes

Comments

Nu har Flip fått komma ut och röra på sig, äntligen! Jag har verkligen inte mått bra, vilket jag egentligen inte skulle kunna påstå att jag gör nu heller. Därav en ofrivillig viloperiod. Dock låter det längre än vad det egentligen har varit, två dagar mitt bland allt är bara ovant för mig. Det blev ett pass dels på ridbanan och dels på vägen, utifrån mitt mående. Det var mestadels skrittjobb men det var det som jag klarade av. Sedan passade vi även på att mysa lite i stallet efteråt, sådan tid uppskattas!

Likes

Comments

Oj vad jag har haft fullt upp, men så kul! Agnes har varit här sen i Onsdags och vi har verkligen inte haft en ledig sekund. Vi har verkligen velat utnyttja tiden och har tagit alla chanser att hitta på grejer. (Här uppe ser ni dagarna i bilder).

Torsdagen var en lång dag.
Vi köade ungefär 7timmar utanför Tele2 för att få bra ståplatser, vilket vi fick, faktiskt nästan längst fram (av ståplatserna). För det första så var Justins konsert så bra! Jag har dock hört och läst om många som tyckte konsären var dålig och att han var "slö", typ som om han bara ville därifrån. Jag vet faktiskt inte om det var så då jag själv var väldigt uppspelt.. Men jag tycker iallafall att konserten var jättebra vilket förmodligen beror på 1. Jag är ett fan och var starstrucked (haha) 2. Jag hade ståplats längst fram och lite av upplevelsen var ju att alla sjöng och hade så kul! Var någon annan där och isåfall vad tyckte ni?

Idag (lördag) har vi varit på Social media party, vilket var så kul! Vi har bland annat sett på livepoddar, ätit massor hehe, träffat så många och testat på saker som VR-glasögon. En helt klart lyckad dag! Dessutom så vann jag en goodiebag full med grejer vilket bland annat var r&f skal och annat smått och gott. Dock så har detta varit påfrestande och just nu ligger jag i feber och ingen röst, men kul har vi iallafall haft!

Likes

Comments