Här är en film från början av banan när vi värmde upp. Här jobbade vi mest med att galoppera med flyt. Jag upplever ibland att jag blir lite stressad när det blir längre höga banor. Varje träning får jag mer erfarenhet och känner att jag kan vara cool innan hindren. Han trivs bäst när han får vara ifred innan hindret utan att jag rör eller plockar. Det är min uppgift att han är klar när vi vänder upp mot hindret!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu sitter vi alla i familjen ihopträngda i bilen som är full med packning. Vi har just nu bara åkt någon timme men det är rätt många kvar. Nu under midsommarhelgen åker vi upp till släkten i Norrbotten och firar midsommar samt morfars 70-års fest. Har längtat så mycket över att få träffa allihop så bilresan känns inte så jobbig trots att det säkert är minst nio timmar kvar i bilen.

Igår kom jag hem från ridlägret, eller träningslägret. Därav har uppdateringen varit obefintlig under de senaste dagarna. Jag har inte bara haft fullt upp, utan också valt att bara njuta av lägret tillsammans med alla kompisar. Det var så kul att vi var ett så himla bra gäng. Alla var glada, trevliga och hjälpsamma. Vi satt och pratade tillsammans om allting i flera timmar utan att det blev tyst en endaste sekund. Jag är så glad att jag har fått lära känna så fina människor.

Inte bara att det var ett bra gäng, det var också extremt lärorika träningar! Det var både dressyrpass, markarbetspass med små hinder, sitsträning och hoppning. Vi har verkligen fått jobba kan man säga. Det var mycket i dressyren som jag har fått jobba med. Förvänd galopp, förvänd sluta, skänkelvikningar och att han skulle vara jämn på båda tyglarna. Varje pass var så roligt, så jobbigt och så lärorikt. Kunde inte varit nöjdare.

Tack till Ann, Marie, Ella, Annie, Melina, Ellinor, Mika, Felicia och Ester för ett fantastiskt ridläger!

Likes

Comments

Nu är Ella och hennes familj här på besök. Idag var vi in en sväng till Naturhistoriska och sedan en sväng förbi Täby och tittade runt. Det var supermysigt och vääldigt varmt. Vad har hänt med vädret?!
Imorgon drar vi på ridläger tillsammans, eller snarare träningsläger. Det ska bli väldigt kul och spännande och jag ser fram emot en helt del jobbiga och roliga pass!!
Imorgon händer också något spännande som jag ska skriva om senare men som jag håller lite på. Håll utkik här så ska jag avslöja vad det hemlig projektet är..

Likes

Comments

Hörni nu har jag äntligen sommarlov!! Jag är så humla lycklig att jag äntligen är ledig och slipper skolan för ett tag. Sjukt vad fort denna termin har gått egentligen och om det är sant som alla säger är det värsta året över, JA!
Igår levererades bilder från Victoria Mickelsson som fotade oss i Vännäs och de är helt sjukt fina. Ni kommer få se bilderna lite här och där under tidens gång då jag vill hålla lite på dem. Har även planer att kanske fixa någon snygg header.. men ni får åtminstone ett litet smakprov här nere!

Mina fina kompisar Linnea, Erika, Tilda och Hanna!

Likes

Comments

Idag jobbade vi på banan med små hinder. Vi jobbade med att länga och korta galoppsprång på en linje, att rida jämna långa travsteg på diagonalen och lydnads hoppa och svänga på de små hindren som var uppställda. Flip var lite seg i början med sedan tyckte jag vi kom igång ordentligt. Jag jobbade rätt lugn och lätt form och fokuserade mer på att vi skulle vara kvicka och göra övningarna väl. Han blev väldigt svettig och jag med. Det blev ett bra pass!

Likes

Comments

Nu händer det grejer på riktigt alltså! Vi har fått grus så det påriktigt en väg in till gården och snart ska plattorna gjutas. Vi har på sistone fått massvis med leveranser med material och snart så ska huset resas. Jag längtar ihjäl mig, men det känns inte så långt bort nu iallafall.

Likes

Comments

Idag var vi på Pay and jump i Rimbo för att Stella och Poppis skulle tävla! De red 40cm och gjorde en runda felfri. De var så duktiga och de börjar verligen få flyt i deras rundor. Finaste!!

Likes

Comments

Äntligen är allt plugg och alla prov ÖVER! Vi har fortfarande en vecka kvar men det är endast lugna saker som att typ städa skåpen. Jag och Erika gick och fikade i förrgår för att fira att vi nu typ har lov!!
Flip fick en ordentlig uteritt med mycket galoppjobb den dagen och igår tog jag och Lisen en långprommis med hästarna efter gymmet.
Nu är jag i stallet och ska fixa iordning. Jag har byggt fram lite matkarbetsjobb med små hinder och bommar på banan och jag planerar att jobba mycket lydnad idag.

Likes

Comments

Vi startade denna nationaldag med att åka in till stan. Där träffade vi upp några familjekompisar och även Tilda och drog oss ut till Rålambshovparken. Där var det massvis med små stånd där man kunde köpa saker och testa på saker. Det var också massvis med människor som satt med deras familjer eller vänner och solade eller hade picknick. Det var så himla fint där ute!
Senare drog jag och Tilda iväg in mot stan där vi först stannade på ett så himla fint café. Verkligen att rekommendera! De var precis vid vattnet med jättefin utsikt och de var väldigt fräscht och mysigt!
Vi avslutade dagen med att gå runt lite bland butikerna i stan bara för att kolla litegrann. Nu är vi hemma och ska snart äta middag! Hoppas ni haft en bra nationaldag också<3

Likes

Comments

Åh igår åt vi på ett så mysigt ställe i väntan på Stellas dansuppvisning. Det var Stengugnsbageriet i Vallentuna. Jag åt toast med skinka och pesto vilket var helt otroligt gott och faktiskt väldigt mättande.
Sedan drog vi vidare till Stellas dansuppvisning, de var verkligen så duktiga och extremt söta. Hela gänget hade paljettkläder och dansade jättebra. Så fina och duktiga!!

Kvällen avslutades med en lång uteritt med mycket galopp samt att vår traktor har kommit! Nu är verkligen jobbet med huset i full gång och snart ska plattorna läggas. Kan inte vänta mer nu...

Likes

Comments