​trött trött på människor just nu. Get a lajf you like och sluta klaga förstöra och vara jobbig. Svårare än så är det faktiskt inte. Tack och hej. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så trött Måndag. Så nu ska jag vitaminbomba med massa frukt och hoppas på en piggare morgondag!

Likes

Comments

Det blev ingen sushi hehe, med detta går lika bra älskar dom här nudlarna så goda!

Likes

Comments

Gick hem tidigare i Onsdags för började må så dåligt, trodde lite vila skulle göra susen. Men nä vaknar på natten och mådde så dåligt. Så jävla segt att bara vara hemma. Jag och Emilia som skulle dragit på hockey och allt idag :( Jaja så det blir ibland. Mår iaf så mycket bättre idag, så ska nog fixa lite här hemma även mig själv. Typ scrub brun utan sol osv. Är så SJUKT sugen på sushi med.. så kanske blir att unna sig det med också HEHE.


​tbt till fräschare tider HEHE. Ska nog färga mitt löshår idag med :))))

Likes

Comments

​Tisdag och jag jobbar kväll. Rätt så skönt att få sova imorse, tänkte att jag skulle dra till gymmet men sen så tittade jag ut världens gråaste och jävligaste väder, så kände ba näääää. Ska försöka träna lite hemma istället,  bättre än inget :)))). 

Jag känner just nu för att köpa en massa doftljus har redan ett antal hemma plus en lykta som man lägger typ ett doft vax på så luktar det gooott, men har ingen plats för flera :(((. 

Jag blir så glad när det luktar gott hemma finns inget bättre? skulle vilja köpa ett clean doftljus tänker att det kommer lukta jävligt fresssht.

Bildresultat för clean doftljus Bildresultat för clean doftljus

Bildresultat för clean doftljusBildresultat för clean doftljusLikes

Comments

Igår luncha jag med fab-4 ❤ sen gick vi lite och kollade, köpte ett doftljus som luktade himmelskt. Sen kom jag hem gjorde inget vettigt kolla lite mello och en b film typ, somnade rätt tidigt. Skulle boka tvättid idag råka boka fel tvättid så blev inge tvättande idag heller hehe. Börjar få panik för har inga rena kläder nu kvar.

Likes

Comments

Äntligen är allt klart och första April flyttar jag. Ska bli så skönt att få börja om, har inte ens bott i denna lägenhet i ett år. Men är det fel så är det, ser ingen anledning att stanna kvar bara för att kanske börja trivas. Även om det suger att flytta runt, så kommer det ju va vört. Det BÄSTA är att jag och bestie kommer bo precis bredvid varandra ! alltså vilken dröm ?

Så nu är man besatt av inredning ska bli sååå kul att få inreda och verkligen få det till en plats där man trivs.

 

room 

bedroom

decor

room

homeLikes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments