• 13 readers

Likes

Comments

  • 14 readers

Likes

Comments

Idag har jag känt mig så tacksam för allt jag har i mitt liv, jag vägrar känna mig stressad inför saker jag ej kan göra något åt. Utan tänker bara njuta av lajf här och nu.


Likes

Comments

Alltså jobbar 8-20 idag sedan börjar man igen 8 imorgon. Kan ej påstå att man känner sig så peppad sista kvarten nu, är så hungrig och trött. Vill ba hem äta och sova hehe jaja snart så.

Just nu vill jag ha sol,vår, nya kläder, nytt smink, ny inredning.


Likes

Comments

Har chillat hela denna helg och förra helgen. Känns som att det har behövts men ändå vart rätt segt då jag ej gillar att vara ensam så mycket längre. Jaja igår spelade jag Sims och tvättade. Spelade seriöst i typ 33 timmar hehe nej okej inte så länge kanske. I lördags var Hanna hos mig det var välbehövligt vi gjorde pizza och mös ❤.

  • 44 readers

Likes

Comments

Vaknade runt halv tio och då var frukosten klar , det blev äggröra och fejkon med egen pressad apelsin juice. Goalz frukost ❤ nu ska jag städa lite och sen gå ner på stan och titta lite, idag är det sol och det gillas 😻

  • 78 readers

Likes

Comments

Igår började jag äntligen kolla på Skam, sträck kollade i flera timmar. Haha ja det var så bra som alla säger.

Helgen har bara flugit förbi trots att det var långhelg, har vart 2 "firande". I Fredags var vi och åt tapas och hade det mysigt och i Lördags hade vi suprise party för S. Så roligt. I Söndags panikvaknade jag och kände att jag MÅSTE städa haha, så gick upp och städade allt. Sedan blev det frukost .

Det var typ det jag gjorde i Söndags , händelserikdag faktiskt hehe.

Nu är det Måndag och jag försöker vara taggad på livet. Vaknade tidigt imorse och drog och tränade. Det var najs, ska försöka komma igång igen med det.


Likes

Comments

Förra veckan handlade jag på matsmart, det spårade lite man klicka hem det mesta för de är så billigt haha. Så igår hämtade vi paketet lite halv kul eftersom de vägde 12 kilo och var 3 meter snö. Hehe, idag var vi ute på en promenad i solen och gick och kolla på kor och hästar, det var mysigt. Nu "bakar" jag bröd och ska försöka få ordning på mitt hår som vanligt .

  • 92 readers

Likes

Comments

2017 verkar börja bra vi får hoppas det håller i sig bara och att detta blir ett bra år.

2016 var ett mestadels bra år, men det hade också stunder som var väldigt jobbiga. Att förlora min Fanjis har varit absolut jobbigaste jag varit med om under 2016 och en av de jobbigare saker som hänt mig någonsin.

Men 2016 är också året som jag blev sambo, även om allt inte blev som man har tänkt sig. Är det ändå något av det bästa som hänt mig. Man lär sig, av dom jobbiga stunderna och av dom bra.

2016 var också året jag äntligen fick nytt jobb, Det behövdes så mycket. Mådde så dåligt på mitt gamla jobb. Det var hemskt, var knappt där i slutet. Var bara hemma och deppa. Så att få ett nytt jobb behövdes verkligen.

Allting blir inte alltid som man tänkt sig, det är ju livet. Man får bara göra det bästa av varje stund.Likes

Comments

Försökte vakna tidigt idag för att dra och gymma innan jobb gick sådär,

Sen har jag även ont i mitt knä efter en vurpa på Juldagen haha så typiskt mig. Så vilar idag, år 2017 blir träningens år lol . Kanske vi får se,

Så skönt att man jobbar Tisdag, Onsdag, Torsdag denna vecka. Önskar man var rik så man jämnt bara behövde jobba tre dagar i veckan.

Nu ska jag försöka göra något vettigt innan jobbet typ ta en snabb dusch sen fixa mig och försöka hinna köpa cola zero. Hehe


Likes

Comments