View tracker

​Igår och idag mest idag vaknade jag svin tidigt okej vid sju för att hinna äta frukost kolla tv och gymma innan jobb. Synd ba att jag ej är sugen på frukost när man försöker vara så duktig haha. Måste även panik köpa torrschampo men alla butiker öppnar 10 okej apoteket öppna visst 9 så blir att köpa där hehe. Får seriös panik när mitt torr schampo är slut ? Funderar på att köpa hem typ 2 flaskor så man har ifall att liksom.. 


gigi hadidnike


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det ligger ensamhet i luften
ingen saknar mig

Och alla säger att min tomhet e så snygg på mig
Det ligger ensamhet i luften ingen saknar mig

quote

wonderland

art

Likes

Comments

View tracker

God morgon världens gråaste tisdag, usch fy blä. Aja ska göra det bästa av dagen och nu börja göra mig iordning . 🙈

  • 47 readers

Likes

Comments

Jaha Måndag igen tjoho. Jag börjar 1 så skönt, vaknade vid fem inatt av mensvärk så det var skönt att ej känna sig stressad att somna om. Så tog lite sovmorgon hehe, Lyssnat på Relations Podden hela morgonen så bra !.. 

Har försökt lyssna på ljudböcker men det går ej? tröttnar jätte fort med poddisar blir jag typ helt besatt av haha. 

Helgen har vart sjukt lugn så nice men ändå fått mycket gjort såsom tvätt och städning. Sånt som är så kul att göra, haha nää. Igår låg jag i sängen och kolla Frankie och Grace hela dagen och sen kvällen, åt chips och plopp . Så idag känner jag mig lite rastlös. 

  ...

Likes

Comments

Vaknat och kollat på valet i Usa, fyfan.

När jag vaknade så frös jag och var helt täppt nu har jag sjukt ont i mina bihålor och halsen :( ohno ej tid för att bli sjuk nu. Sådana här dagar när man ej är på topp är det extra skönt att jobba kväll och sova ut.

Igår beställde jag lite ny hudvård som jag läst mycket bra om och som även min syster tipsat mig om Paulas Choice så nu ser jag verkligen framemot att få hem dom och få ordning på min hy !

Bildresultat för paula's choice calm redness

Likes

Comments

Sjukt dåliga bilder haha! Men är så nöjd med håret! Mycket gula/orange toner försvann, och det blev en mycket fin färg! Känns mycket mer vintrigt haha! Det bästa är ju att tröttnar jag så går de ut efter 10 tvättar ungefär, varför har man ens hållt på och färga håret innan? Så mycket bättre såhär.

  • 99 readers

Likes

Comments

God morgon Tisdag, 

Ännu mer snö idag fyfan haha, tänkte ner dra ner på stan idag innan jobb. Ska köpa plocksallad fick kupong av Sebbe att man får en for freee och jag är ju en riktig sallad torsk hehe, så det kan man ju ej tacka nej till. Ska även köpa en färgbomb som heter light beige är trött på min färg nu som är typ ljus ibland , lite grått lite orange. Hehe så hoppas det kan ordna till det och få det mer jämnt. 

Bildresultat för revlon light beige Bildresultat för revlon light beige

Likes

Comments

alternativelipstick

fruit drink

No more negativitet in my Life. Ska satsa stenhårt på att bli av med negativa energier runt mig, det är så onödigt att ens leva ett negativt liv. Jag är bra på att fastna i negativa tankar och att dra ner mig själv med dom. Men det ska det bli ändring på, jag vill vara en positiv människa som jag vet att jag kan vara. Också människor som tar mycket negativ energi går fet bort, skitsnack och allt sånt klarar jag man sig bättre utan. Den här vintern ska bli en bra vinter med bra tankar och energi. Lets roock it, hehhe nej okej. ​

Likes

Comments

Ibland, som idag vaknade jag med massa energi. Vet inte när det hände senast. Så startade dagen kl åtta med lite hemmaträning, hade först tänkt gå ut och gå men när jag såg snön ångrade jag mig. Efter det blev det frukost, sen diskade jag lagade matlåda och vikte tvätt. Alltså hur kan man ibland få mer gjort på en morgon en en vecka hehe.


monday monday

Likes

Comments