Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår gjorde jag fullkornspizza gott gott, sen åkte jag till plantagen och Jysk med mamma och köpte blommor + en misslyckad gardin. 200 åt helvete, hoppas dock på att kunna lämna tillbaka den. Blommorna blev iaf väldigt bra, eller en blomma + en krydda. Älskar kryddor! . Helt kär i vårat kök nu som är fullt med kryddor hehe. Nu slutar jag om en kvart och ska då hem och äta pasta SÅ gott och kolla serie. Vad jag älskar när livet är så här harmoniskt. Kan man inte alltid få ha det såhär? Ångestfri ej stressad och bara lite finnig. Vore toppen

Likes

Comments

Så bra helg, vaknade dock med Måndags ångest fast sen kom jag på att det var Tisdag haha.

Iaf haft en bra helg, förutom någon stund i Söndags när jag var pms queen. Men tur att det går över fort hehe. Är så taggad på Maj tror det kommer bli en riktigt bra månad, så mycket att se framemot.​Förra Valborg tänk att jag får dela livet med honom , så lyckligt lottad. 

Likes

Comments

Efter 4e dagen hemma börjar rastlösheten ta över. Känner mig sjukt ensam haha, saknar att jobba nu faktiskt. Idag har jag iaf orkat lite, imorse gjorde jag banan pannkakor så gott! Sen har jag rensat lite smink och lite annat. Städat osådär, nu ska jag försöka plugga lite. Så man har gjort lite vettiga saker idag iaf!

Puss och kram

Likes

Comments

Alltså kollade på ex on the beach dont ask me why, blir lika upprörd nästan varje gång. Men denna gång lite mer, det är ett gäng unga tjejer där inne som har lite kul och håller på med varandra. Detta blir en av dessa tjejers ex super upprörd över, han börjar skrika diverse saker till henne och säger åt dom andra grabbarna att ta honom därifrån. Men när hon dagen innan legat med en annan kille är det ingen som höjer på ögonbrynen det är bara nu när hon gör något utanför "mallen". Han har skrivit ett långt inlägg på instagram om varför han bete sig såhär, han tycker nämligen att dom har ett visst ansvar att vara bra förebilder och tycker inte att det är så en bra förebild ska bete sig. Men när han pratar hej vilt om att han är sugen på att ha tre kanter med tjejerna, att han får en tjej att gråta för att han håller på med en annan tjej framför hennes ögon, för att sedan gå och sova med denna ledsna tjej. Det tycker han visst är helt ok som en bra förebild.

Att han sedan i nutid sitter och förklarar sig med att en tjej han träffar eller träffat ska kunna representera honom och därav bete sig på ett visst sätt får mig att vilja spy. Det är ju precis det tjejer behöver höra , att dom måste passa in i den där mallen för den perfekta tjejen för att vi ska ju kunna representera våra dudes. Jag hoppas INGEN har denna vidriga människa som förebild. Jag förstår inte detta med att killar ALLTID ska sitta och förklara för tjejer att dom ska vara si och dom ska vara så.

Det är knappt så man lyfter på ögonbrynet längre när killar beter sig som skit för det känns som att det alltid ha vart så och att man som tjej får räkna lite med det. Som när vi var ute på krogen för några veckor sedan och en kille kommer fram och förklarar för min vän att hans kompis har en jävligt stadig kuk, när jag då förklarar på ett trevligt och lugnt sätt att ingen är intresserad , säger han att jag kommer skämmas och skäms på mig.

Jag kommer aldrig representera en kille jag kommer alltid att representera mig själv . Jag hoppas 2017 är året alla tjejer blir feminister och girl power tar över.

Likes

Comments

Alltså varför kommer alltid sjukdomstider så jävla olägligt. När man är timmis räknar man ju alla timmar, så månader med många röda dagar = lite cash och att nu bli sjuk på det = ännu mindre cash. Hade hoppats på att kunna jobba imorgon men det kan jag nog glömma, känner mig sjukare för varje minut. Alltså ja, härligt va?. LÄNGTAR tills Sebbe kommer hem och tar hand om mig haha, så jag kan få höra att det är synd om mig. Tänkte dessutom tröst shoppa lite sen, Cubus har 40% kl 12. Gissa vem som ska klicka hem dom där byxorna man spanat på sen forever men tyckt var lite dyra joooo jagjagjag. Ska även köpa ett par rumptrosor haha, fan vilket liv man har när man är sjuk. Planerar iallafall att vara bomb snygg när jag är frisk igen. Tjadå

Likes

Comments

​trött trött på människor just nu. Get a lajf you like och sluta klaga förstöra och vara jobbig. Svårare än så är det faktiskt inte. Tack och hej. 

Likes

Comments

Så trött Måndag. Så nu ska jag vitaminbomba med massa frukt och hoppas på en piggare morgondag!

Likes

Comments

Det blev ingen sushi hehe, med detta går lika bra älskar dom här nudlarna så goda!

Likes

Comments