Jag ska sova fast är inte så trött, inte som jag varit under de senaste kvällarna. Jag har inte gjort mycket alls idag. Läst ut Gone Girl och binge kollat Keeping Up With The Kardashians. Gråtit lite över det och då känns det som om man är lite fucked?? Om jag grinar över att Kim Kardashian West har det jobbigt how the hell ska jag kunna deala med någonting någonsin? Äsch. Bra distraktion.

Haft konstiga känslor i kroppen. Jobbigt jobbigt äckliga känslor, som bara inte släpper. Typ otillräcklighetskänslor? Avskyr det. Jag gått hela dagen och vridit mig själv av tanken på att jag inte är perfekt. Jag brukar ha ett svagt mentalt tillstånd JA men det här? Jag vet bättre, folk är inte perfekta ingen är perfekt folk är folk. Sedan får jag ångest för jag sviker mina ideal och tänker såhär. Men idag är det det enda som snurrar klänger rör sig i mitt huvud. Jag vill bara vara perfekt. Perfekt vacker, fin, fulländad utan att försöka, jag vill inte ha den råttfärgade tonen i mitt hår, vill inte ha bleka ögon, jag vill vara ändlöst jävla perfekt och det tär så mycket på en, en enda dag och jag är helt utmattad av att inte vara perfekt (får ont i hjärtat av er som mår så här varje dag). Jag vill ha en enkelhet i mitt sätt. Jag hoppas det går över. Det kommer göra det, det gör alltid det, sånt här går i omgångar. Men det drar så mycket i mig. Vill byta identitet och bli bortglömd och försvinna, på eget villkor istället för att bli bortglömd utbytt jag mår så illa på tanken att bli utbytt. Det går över.

Jag ska simma till veckan, jag saknar min kropp under vatten (där är jag fulländad). Jag ska inte bli ledsen över andra, jag orkar inte det. Läsa en ny bok. Det är snart maj?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har läst halva Gone Girl och inte pluggat. Den här boken? Filmen? Vill bara kunna skriva såhär också, vill kunna hitta på hemligheter och tänka så här långt, mina tankar hinner springa iväg innan jag vet vad de sa.

Det är trevligt att läsa, att vilja streckläsa, att inte kunna sluta fastän att det är sent. Det är både synd och inte att jag sett filmen innan. Jag hade velat haft den här spänningen utan att veta. Som första gången jag såg filmen. Jag kan föreställa mig mer ändå, med filmen i huvudet. Hör deras röster, hör bakgrundsmusik, kan se Missouri tydligare, känna obehaget och pirret bättre för jag känt det förut. Måste läsa mer! Tycker så mycket om det ju. Kände kärlekskänslor över själva läsandet, det pirrade till, hjärtat hoppade när jag tänkte på hur bra det kändes, hur skönt det är att vara såhär. Måste försöka få in det i rutin. Lite på kvällen, varje kväll. Man blir trött.

Har duschat varmt och haft konversationer som aldrig kommer komma längre än mitt badrum. Har sagt så många ord så många gånger för mig själv och vissa kommer aldrig veta dem orden hur många gånger jag än ser personer framför mig när jag skriker pratar viskar skrattar fram dem. Små ord som stora. Det är så skönt ändå. Jag är trött. Imorgon måste jag plugga. Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon hej hallå! Det är lördag. Har noll koll på dagar längre och allt känns lite av.

Sitter i lägenheten, har börjat läsa Gone Girl och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Åka hem! Dör vad skönt. Ska plugga, måla, läsa, sova, kolla på film kanske, äta ostmackor och dricka te. Måste köpa jasmine te!

Sovit tungt inatt, inte drömt saker, inte vaknat. Var dödstrött hela eftermiddagen igår. Det bästa tänkbara för mig och mitt mående igår var iallafall babyshowern som Ella fixat som överraskning till Isac. Åkte upp till DH nästan direkt efter att jag kom till Östersund, pysslade på med Eleven Years där vilket var gosigt och hela kvällen innehöll lekar, plockmat, quiz & tårta med härliga människor. Älskar människor som skrattar högt. OCH Isac och Ella berättade även att under påskhelgen så friade Isac! Går under. Jag och Alva var väldigt nära att bryta ihop när de berättade det. Så fint bra härligt. Världens bästa människor kommer bli världens bästa föräldrar!

Kom hem sent, gnisslade tänder av irritation pga folk på bussen, drack te. Det var en sån lång dag? Kramade min syster hejdå i Linköping på morgonen? Vissa saker går inte ihop.

Känner mig helt okej trots att jag mådde ganska dåligt igår. Har ångest ångest ångest över skolan. Behöver en vecka till med lov. Men det känns också alltid värre innan. Äsch. Kram på er!

Likes

Comments

En grej jag funderat en del över de senaste dagarna och hur jag på något sätt ska kunna få det i text.

Min existens präglas av vad män tycker om mig. Det jag säger har inget värde förrän en man pojke kille tycker det att det har det. Jag har varenda dag hela tiden känt mig förminskad och förlöjligad och inte lika värd. Det har hänt det händer, hela tiden, det bränner i magen på samma sätt nu som då.

Jag tycker inte om att spela fotboll när på idrotten. Inte, vad än alla må tro, för att jag hatar att just spela det. Sporten är okej. Men jag vill inte spela fotboll för pojkar kommer sucka himla med ögonen inte tycka jag är bra och då är det väl fan ingen mening? Jag kan inte vara bra om inte de tycker det. Jag kommer känna mig liten och jag är inte liten. Ni ska se mig när jag dansar! Då är det jag som är bäst. Men jag skulle aldrig sucka åt er. Skulle aldrig himla med ögonen. Varför gör ni så?

Jag tyckte inte om min kropp tills jag förstod att pojkar gjorde det. Min kropp är fin! Jättefin. Men min kropp var inte fin förrän de började stirra. Min kropp var inte fin tills jag insåg att det står sex skrivet över mina bröst rumpa mage. Helvete.

Musik är inte tillräckligt bra om inte pojkar tycker det. Jag väntar på ett okej om min åsikt. Sitter tyst istället för tänk om de tycker att jag är tjatig tråkig jobbig konstig? De är smartast! Vet bäst! Har bäst smak på allt. Och stirrar ner mig, skrattar åt mig, jag är inte bra nog, min idé är inte riktigt lika bra, jag har lärt mig det från början (fan ta er, mina idéer är så jävla färgstarka)

Jag vill att det här ska försvinna, jag vill få det ur mig. Det förminskar allt jag är. Men jag väntar fortfarande på ett okej. Ett omtycke. Jag måste vara värd något för honom. Eller inte ens det. Jag ger EGENTLIGEN fan i vad de tycker. Men de fortsätter himla med sina ögon, de fortsätter tro sig vara bättre, de fortsätter spela sin musik, de fortsätter dominera fast de inte förtjänar det.

Jag har gjort mig mindre. Försöker sluta. När jag var jag mig själv den jag är som yngre blev det konstigt, jag var bara konstig. För de tyckte det. Jag undrar hur mycket av mig själv som finns kvar? Hur mycket har ni tvättat dragit slitit bort från mig? Hur mycket har jag ändrat mig för att vara eran? Jag vill inte vara eran jag vill vara min.

Uppmanar en pojke att ställa en fråga nästa gång. Under en utekväll när du pratat med någon tjej, fråga en fråga om henne och håll käften om dig själv i två sekunder. Uppmanar en pojke att sluta förminska någons musik. Uppmanar en pojke att sluta med att försöka göra tjejer till likadana, till en sorts samma person, sluta gör tjejer till någonting som ni kan tycka om. Uppmanar en pojke att sluta bedöma kroppar att sluta få oss att stänga av, kan ni snälla sluta? Det börjar så jävla tidigt. Det har alltid funnits där. Orkar inte gå på tå runt mig själv hela tiden. Orkar inte bara finnas för er.

Likes

Comments

Har haft så många tidiga morgnar. Sitter på tåget hem från Linköping och känner mig lite halv. Är ganska täckt i ångest. Som ett damm nästan. Smuts. Fast tyngre. Jag får så ont i magen av Östersund. Jag tror väl inte att det är stan egentligen utan vardag som jag helt avskyr just nu. Finns ingenting hemma. Jag vill försvinna.

Igår reste vi hela dagen, kom hem till Lisas lägenhet. Jag somnade på soffan och sov hårt tungt drömlöst tappade tid. Åt tacos med Lisa & hennes pojkvän Linus. Skrattade åt hundvideos i Lisas säng. Somnade vaknade ångest.

I eftermiddag ska jag iallafall träffa fina människor och fira roliga saker. Åka hem i helgen och ta igen alla jävla äckliga måsten som trycker i bakhuvudet. Sova också, sova bort varenda tanke. Kanske bara inte åker tillbaka till skolan igen? Det vore nåt. Idag är det 49 dagar tills jag tar studenten. Då kanske jag kan få försvinna.

Likes

Comments

Snabb summering av en sista liten dag (VILL INTE HEM)

Ta undergrounden till någon ny stadsdel, bli inlirkade av en trevlig bulgarisk dude på ett ganska fint fik/bar/restaurang. En andra frukost bestående av latte, croissant & smoothie. Googlade hur äter man croissant pga panik av att inte vara fin nog och glömde nog mitt glasögonfodral där. JÄVLA LIV. Jaja.

Konstgalleri med fina målningar och utställningar. Lite historia. Lite första världskriget. Jag är imponerad av konstnärer. Oc provocerad. Vi läste i solen, gick till St Pauls, läste lite till & somnade.

Afternoon Tea på Bea's of Bloomsbury, mysigt gott blev dödsmätt. Gick på trånga gator, förbi Big Ben och satt i varm sol. Hittade en till park. Vilade. Fick hicka. Letade middag & hamnade i China Town, där vi åt vietnamesisk mat. Åkte hem, stannade för sista gången i 9 3/4 Harry Potter affären (vi har varit där varje dag pga bor i närheten). Lisa velade men köpte en halsduk & jag köpte choklad & en berlock och tidigare idag en Gryffindor scrunchie/hårsnodd. Är så jävla nördig men det är okej.

Imorgon åker vi hem och det känns trist grått jävligt. Mest för allt jobbigt varit på paus, jag har mått bra och inte tänkt på jobbigt eller stress. Nu måste jag hem och göra saker igen. Äsch. Det har varit väldigt fina dagar iallafall. Puss.

Likes

Comments

Me and you - Jake Bugg

Ligger i en våningssäng någonstans
Drömde om dig igår
Och natten innan det också
Jag har läst om dig hela dagen
I boken med dikter

FAST är det dig jag tänker på drömmer om vill ha


tror ändå
jag ska bli kär i någon i en park
inte på gråa skolor
bara för att jag råkar vara där

någon gång reser jag till miljontals mil bort
till dammigt och varmt
bara för att sitta ensam
på bänkar i skogar vid havet i tomma hus på trappor
jag behöver semester
tänka skriva tänka skriva

Medicine - The 1975

undra undra undra
tänker du på mig innan du ska sova?
tänker du någon gång att jag var någonting alls värt att röra?
tänker du någon gång att du tyckte om mig där du låg bredvid?
tänker du någon gång att du hatar mig?
undrar om du är arg
jag är så självisk
att jag bryr mig mer om att få smaka prova kanske
än att fråga vad du vill
undra om pojken från någon gång den gången undrar hur jag mår? (jag mår dåligt varje gång jag ser ditt namn och jag fattar inte varför)

du var lika utbytbar för mig som jag för dig
& det är lugnt!!!
fast jag hatar att vara utbytbar

Likes

Comments

Bra saker:

Tunnelbana. Hej jag ser in i ditt liv, dina kläder, din telefon i tio minuter, om jag känner mig ensam i storstad kan jag åka tunnelbana.

Sol i Hyde Park. Gick barfota och det luktade sommar. Somnade och blev varm. Kan ligga på rygg för alltid helst.

Milk and honey och läsa den på bänkar, i hörn, på caféer, innan jag somnar (tänker fan bara på dig)

Tortellini och tomatsås på vårt hostel. Trångt. I klädd tjocka kläder och trötta varma ögon. Vi var ganska hungriga.

En man som gjorde skulpturer i sand. Vi gav honom lite småpengar.

En konversation mellan ett butiksbiträde och en kund. Butiksbiträdet hette något efter jazzartisten Coltranes fru, men jag kommer inte ihåg namnet. De var så himla glada.

En person sa att min fiskskjorta var fin. Tack!!

Sitta på Starbucks när det börjar bli mörkt, dricka varmt, kolla på människor och kolla kolla kolla. Är helt slut. Vill inte hem heller. Imorgon får vi se vad som händer. Puss från mig.

Likes

Comments

Dag nummer 3! Vakna utan känsel i armar, äta frukost, gå ut. Gå gå gå gatorna är stora bilarna snabba. Vi gick till Regents Park, frös lite men det är iallafall grönt. Köpte te (jasminete är nytt favorit te) och åt bagels på en bänk. Gick fel, såg hippa föräldrar med roliga barn och massor med hundar. Det luktade gräs och hägg och syrén.

Tåg till Watford Junction, kände mig sömnig, lyssnade på Jake Bugg. Tegelväggar och stökiga gårdar och grönt, det är så fint vid tågrälsar. Eller inte alls fint fast ändå fint.

Harry Potter och Warner Bros. Ville gråta ibland, fick gåshud, men vad fint. Trevligt att fangirla bland massa andra. Har tagit kort som en knäpp person men pga min dator går inte att ladda här så kommer alla bilder upp från kameran när jag kommer hem igen.

Allt är så jävla magiskt. Köpt Gryffindor knästrumpor och en badge att sy fast på min konken. Är så imponerad över hur film görs, all tid, där pratar vi om skapande till något på riktigt. Så mycket jobb och detaljer som man inte tänker på.

Nu är vi hemma! Trötta, som alla kvällar. Är kanske tjatig men livet är så bra här.

Likes

Comments

Svettiga nätter och vaknar i omgångar. Mjölk med söta flingor, tjock juice, starkt kaffe och mackor med jordnötssmör till frukost. Snabba duschar i de gemensamma badrummen. Gå ett tag i på riktigt varm sol, varmt varmt varmt. Hitta till gamla kvarter, känna igen sig (jag har varit här förut). Tate och modern konst, lugnt tyst gå långsamt se så fina saker jag älskar Picasso längta efter dyra konstböcker och ritguider. Äta lunch i solen på en bänk, sötpotatis sallad och baguette, vara trött på rätt jävla sätt och inte psykiskt utmattad att jag går under trött, lyckligt jävla trött, intryck uttryck går mycket vill mer.

Läste i våra böcker. Drack jasmine te, åt kladdig chokladkaka. Gick bortåt, mycket människor, gatuförsäljning under bro poesi böcker vinyler kartor, gå i bokaffär länge för Lisa behöver en bok och vi har tid, ingen hets, kolla noga, läs på baksidor, kolla på omslag. Gå över vattnet, inne i ett äkta hjärta av staden, mitt i!! Med människor trångt så det blir varmt, turistfällor, ljud, äkta liv! Second hand och sedan pasta, vi äter halva sedan byter vi väl? Prata feminism och hur man förstår dricks. Eller nåt. Tunnelbana luktar stad, äkta stad, det är svårt att hitta, undra vilken stad som hade tunnelbana först? Hitta hem. Köpa banan på små närbutiker, jag vill att vi ska ha sånt hemma? Med frukter och mjölk på dunk och konstiga kex, med världens trevligaste ägare som ser att vi är systrar, det känns så jävla färgglatt bara. Nu ska jag sova. (Mår så jävla bra) (tänker mer på en annan) (tänker ändå mest på här och nu) (skrev att jag inte behöver vara någon här, inte försöka, tänk vad skönt)

Likes

Comments