Idag red jag och plutten ut i skogen och jag red fram till en korsning med en vän tills vi tog "skillda" vägar.
Pengen blev lite envis och ville inte få men tillslut så..

Nör vi kört gallopp några gånger på en väg då vi vänt fram o tbx mm så hör vi Bianca (min kompis häst) gnägga tätt intill och jag trodde det hade hänt något så jag red dit och kolla men då var det min kompis och Bianca som hade tänkt rida vidare upp för den vägen jag tog och vi tog en gallopp tillsammans och skulle sedan ta en gallopp på vägen igen fast hemväg och pengen får sitt lilla superspratt och dundrar på som in i jag vet inte vad och jag måste ju stoppa honom så det kommer en inkrökning på skogsvägen jag tänker svänga in på och då vill inge plutten det så jag åker av och vi tror att jag fastnade med benet i stigbygeln för jag har jätte ont i benet och sen drämde jag nog o huvudet där imellan också för jag blev knäpp eller vad man ska kalla det (Haha min kompis har förklarat allt)..
Men vu gick hem så allt gick bra

Hoppas ni haft en bra dag ses imon älsklingar😋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det meningen att jag skulle dressyrträna för Amanda men det var väldigt hårt i padocken och aah..
Jag tänkte att jag tar ett lungt skritt trav pass liksom och jag har inte tränat på jätte länge så jag har knappt något att träna på längre!
Men det blev lite trav skritt och någon långsida gallopp:)

Men jag hade knappt något mer att säga än det men jag kommer blogga mer imon om det blir mjukare i marken då😉

Likes

Comments

Idag red vi 2k17's första pass och det var ett roligt men inte så lärorikt pass..

Jag och en kompis red ut och vi tänkte rida upp till ett gammalt ångtorn. Vi red upp för en ganska rejäl backe och tränade därför lite bakben. Pengen var duktig uppför och jobbade så mycket han kunde för att kunna hålla igång galloppen. När vi sedan kommer upp för backen kommer den en rak väg som vi travar lätt över.
Sedan kommer det en lite vågig väg som vi Galloperar på tills vi kommer till tornet. Uppe vid tornet rider vi runt det och rider mot en lång gräsväg där vi Galloperar ännu en gång. Sedan beger vi oss hemmåt och pengen är skit pigg😝

Sedan är det nedförsbacke tills vi kommer till en väg jag och min kompis tänker gallopptävla på och det slutar i kaos (roligt kaos)..
Det ligger en frigolitbit i kanten utav spåret som min kompis häst blir rädd för så hon springer mitt på spåret men jag och pengen klämmer oss förbi och vinner!!

Jag vill tillägga hästarna gick knappt att stanna😁😂

Ses imon lovies💖

Likes

Comments

GOTT NYTT ÅR ALLA!! 2k16 har varit ett fantastiskt år med både sorg lycka och allt man kan behöva för ett fantastiskt år. Alla i närvaron har varit enormt snälla och alltid stöttat mej. Jag har förlorat mitt halva hjärta men fyllt det med nytt, tack Clic för tiden med mej och jag saknar dej verkligen. Den 13 augusti fick vi även hem våran vackra guldpeng som blivit ett stort utropstecken för mej han kan vara farlig och fantastisk, modig och feg. Han har gjort dessa 4 snart 5månaderna fantastiska med motgångar och framgångar. Jag tackar alla som har varit med om mitt 2k16 och önskar er ett got nytt år och hoppas ni har haft ett lika fantastiskt år som mej för man kan inge ha ett bättre!! (Vita hästen nedanför är Clic)💗

GOTT NYTT ÅR!!!

Likes

Comments

Är det bara ett dygn kvar på detta året?! JAA!!!
Tiden har gått så fort och den bara försvinner i dimma..
Jag vill hälsa alla ett gott nytt år och ska verkligen försöka vara aktiv 2k17 jag hoppas på det för jag älskar att blogga<3

Likes

Comments

Nu har startat att sättas igång igen och det går riktigt bra idag ska jag dressyrträna och det gjorde jag i måndags också och på söndag kanske jag ska hoppträna;)
& den 4 december ska jag träningstävla i Åled❥❥
TAGGA❥
Men i början första gången jag skulle sitta upp och så så kastade han av mej och de va lite obehagligt då han aldrig kastat av mej med "mening".
Men vi "övar" på att bli ett team så vi kommer bli 🔙🔛🔝

Likes

Comments

Nu har Pengisen haft feber ett tag och jag ska börja skritta och småtrava typ 4-5 dagar så får vi se om han inte "höjer" febern liksom. Men jag ville bara säga att under dessa dagarna är det nästan onödigt att blogga eftersom att jag bara kommer skritta typ men det är även därför jag varit oaktiv.. För att han har haft feber då. Men jag kommer tillbaka när vi är redo för det "normala" igen❦❦❦

Likes

Comments

Igår red jag dressyr och han var superduktig!
Han kunde korta gallop trav och skritt hur mycket som helst och visade att han vågade lita på mig.
Jag har knappt något mer att säga än att han var duktigare än någonsin..♡

På söndag kommer roligt inlägg♡♡♡

Likes

Comments

Igår.. Det blev att jag la upp inlägget idag för att jag blev då trött igår men iaf!
Igår följde min största lillebror eller vad man ska säga med till ponnyplutt. Han började värma upp med pengen i BÅDE trav och skritt och började hitta knapparna, han fick till att rida lätt i traven några få gånger men det såg ju ändå bra ut! Efter det red vi ut i skritt i skogen, jag gick och min bror red då och vi red ca 1h ut eftersom att han för mesta dels skrittade. Men på hemvägen så travade han en hel del och hittade de gömda knapparna han red lätt och pengen var ändå pigg och tog långa steg. När vi kom närmre gården skulle min bror vända in till padocken men haha det ville inte pengen han drog med sig min bror imot stallet så jag fick springa fram och dra pengen dit. När vi kom fram till padocken hoppade jag upp och Galloperade honom och lite så tills vi var klara då fick han stå i boxen och äta hö och ha mysiga täcken. Medans tiden vi väntade på att pappa skulle hämta oss åt vi mackor på loftet:)

Varför min lillebrors namn inte näms är för att han inte vill, ses imon lovies✭✭✭

Likes

Comments

Idag var det menat att jag skulle rida lite vanlig dressyr typ men när det står små hinder på banan blir man bara för sugen så "några" skutt blev det ju!.. Haha
Han hade bra bjudning även idag och vackra steg och halsböjning eller vad man ska säga.
Jag "hoppade" alltså en minibana och små-kryss.
Jag ville inte hoppa för högt eftersom att jag ska träna för tränare i hoppning på söndag.
Senare på passet fick jag rida Bianca (min kompis häst)
och hon pengen. Jag fick hoppa en 50cm oxer med henne och ett 30cm-kryss.
Sedan imorgon kommer ett roligt inlägg☻

Ses imorgon sweeties✧✧✧

Likes

Comments