Att känna sig utkastad, utstuderad och ensam i ett samhälle fyllt av människor. Ni vet när det känns som att en står ensam i världen, trots alla människor som passerar likt spöken, med ett påklistrat kantigt leende. Livet är en tillställning om fåfänga och pengar, om homosapiens som hellre väljer att hata, trakassera och tortera än att yppa hur miserabla de faktiskt känner sig. Jag brukar iaktta skådespelet, människor emellan, i kassan på Ica. Den ändlösa teater som åskådliggörs allt oftare, bland pedantiskt putsade bilar och välfyllda bakkort. Skpdespelarna beter sig lika kantigt och slött som alltid, för allt är precis som vanligt. Alla suckanden och pustanden bildar en enstämmig kör.

Men jag vill något mer, något mer än "Hejhej.. Var det bra så?... Vill du ha kvitto på det?". Vi alla vill väl det, nå något mer, kanske den nakna kärleken mellan två individer, vi söker alla efter den, vi famlar i intet efter att hitta något att gripa tag i.

Att känna sig utkastad, att inte passa in i mallen. Det är så jäkla tufft, att stå ensam i ett hav utav människor, att känna sig utstuderad. Vad är det för fel på mig som inte klarar av det enklaste av saker? Att känna något, våga släppa in någon, bli vi och inte endast jag. Är det jag eller konstruktionen av ett fucked up samhälle?

Dagarnaliksom liksom vågorna, liksom varorna på bandet flyter obemärkt förbi, dag efter dag. Människorna passerar, liktspöken med ett kantigt leende påklistrat, och jag är en del av det. Osynlig, ensam och rädd.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pernille Teisbaek @pernilleteisbaek

Hanna Mw @hannamw

Celine Aagaard @celineaagaard_

Likes

Comments

HEJ FINA NI!!!!! Fasen va fort veckan har gått? Det är liksom redan fredag???? Det vart inte så mycket bloggande igår, men en är ju bara människa. Vaknade med sån jäääääääkla huvudvärk, har tryckt 4 ipren men det hjälper inte..... har jag en hjärnblödning????? Äsch kan inte låta det stoppa mig har hunnit äta lunch ,och börjat kolla på en ny serie, Scream, har ni sett den????? SÅ himla spännande, men så jäkla läskig. Behöver lite spänning i min vardag. Anywaysssssss, vad har ni för er ikväll? Jag ska bara äta mat, kolla på en konsert, gosa och ta det lugnt. Jobbar hela helgen så orkar ej ut och härja på stan. Så nu är klockan 15 och jag sitter i soffan och väntar på bättre tider samtidigt som Loke ligger bredvid mig och drömmer. Tror det börjar bli dags för en skogspromenad, eller om vi bara tar en nap. Spännande inlägg :-))))) Vi hörs snart, kramis på er.

Likes

Comments

Hello babesssss!!!!! och snökaoset fortsätter, men vi får njuta medans snön faktiskt är här för det ska tydligen bli plusgrader och regn nästa vecka. ://// Det är torsdag idag?? veckorna går verkligen så himla fort, en hänger inte med??? Som vanligt på torsdagar så jobbar jag sent och är ute med Loke, målar, äter och kollar på mysiga filmer... Så ser man hur alla använder tiden för att träna :-))))) inte alls ångest :-)))))) Äsch träna kan man väl göra när en är död. Nu ska jag äta lussekatter, kramis.

Likes

Comments

Dagens humör: Irriterad, förbannad, ledsen och allmänt slut. Mitt humör ca 97% av den vakna tiden.

Dagens borde: Städa rummet, ta tag i studie ansökningar. Äsch gör det imorgon ba.

Dagens frisyr: En slarvig knut, orkar verkl ej bry mig. Ingen som ser mig ändå.

Dagens smink: Concealer, rouge, lite ögonbrynsgel och ögonfransböjare.

Dagens klädsel: Stor stickad tröja, pyjamasbyxor och lurvstrumpor.

Dagens planer: Göra så lite som möjligt, kanske äta en lussekatt och dricka varm choklad. :-))) ansträngande :)

Dagens materiella vill ha: Ett par vita och snake printed Vetements lighter heels<333 eller en ny säng samt soffa

Dagens fundering: vad en ska önska sig i julklapp???? Vill inte ha något speciellt??? hmmmmmmm

Dagens tråkigaste: Att jag har så mycket utgifter så jag måste verkligen spara vartenda lila öre som jag äger och har till nästa år om jag ska flytta/plugga.

Dagens längtan: Framtiden faktiskt, det känns spännande att få uppleva något annat.

Dagens önskan: Att det var ett "hidden camera prank" att Trump vann, SUPRISE BISSHHHHH

Dagens middag: Tror inte det blir någon middag för min del, jobbar så sent så hinner liksom inte käka middag på 15 min. Men annars så ska jag nog käka lasangaaaaaaaa.


Likes

Comments

Måste bara tipsa er om min favvisartist (efter Håkan såklart), Matt Corby, en fantastiskt fin röst, och de mest tröstande låtar. Så jag lovar er, detta är som balsam för själen.

Likes

Comments

SÅDÄR, var så jävla förbannad när jag vaknade så var tvungen att skriva av mig. Men godmorgon bästa ni, vi vaknar upp till en värld i spillror och snökaos. Härligt va?

Jag har redan hunnit med en sväng till vårdcentralen helt själv(?!), tror faktiskt att detta var första gången som jag gått till läkaren utan mamma eller pappa, betyder det att jag är vuxen nu??? Det är frågan. Hur som helst så gick det bra så nu sitter jag hemma, dricker te och kollar på nyheterna om valet. Någon som känner sin manad till att åka pulka idag???? Hur kul!!!!! Håller alla mina tummar och tår för att snön ligger kvar nu till jul.

Förresten!!!! Jag kikar lite på nya datorer då min Mac som jag fick i 8an kraschade för några veckor sen, så då undrar jag, vad för dator är det som man ska skaffa??? Funderar på en Apple igen pga att de håller så länge. Vad tycker ni????

Likes

Comments

Jag är i tusen bitar. Skriver detta inlägg med så jäkla mycket sorg i mitt hjärta, är så fruktansvärt ledsen och orolig över världen. Jag tror ni kan lista ut vart jag är påväg med detta: Trump. Amerikas nya president, världens mäktigaste man also known as: rasist, sexist, homofob, nazist, en man som vill göra abort olagligt och straffbart, samt en man som är övertygad om att klimatförändringarna är ett av Kinas påhitt. Vart ska en ens börja? I vilken ände? Det hela består av hat, hat mot det som inte är "det vanliga", hat mot människor, kulturer och förändringar. Hur hamnade vi ens här? Hur kommer det sig att människor faktiskt använder sin rösträtt till att rösta på en man som saknar någon som helst human känsla i sin kropp, en man som slänger ur sig saker han säger att han ska göra men aldrig förklarar hur han ska genomföra det, en man som med sina handlingar ökar klyftorna i samhället, en man som tycker att Putin är en "trevlig man", en man som förnekar KVINNORS OCH ANDRA MÄNNISKORS RÄTTIGHETER. En vit medelåldersman som är rädd för förändring, som vänder sig till vita medelålders män som är rädda för förändring.

Det enda som vi i Sverige kan göra just nu är att fundera på hur detta kommer att påverka oss i längden. 1. Han kommer att minska exporten av tjänster från samtliga länder, där jobb kommer att försvinna. 2. Ett minskat samarbete med NATO och minskad militär tillvaro i världen som kommer att leda till en osäkrare värld, framförallt för oss här i sverige med ett redan aggressivt Ryssland i öst. 3. Miljöfrågan där hans politik och hans synsätt förnekar klimatförändringarna, får han som han vill så kommer han avbryta det jäkligt viktiga Paris avtalet samt dra in de pengar som Amerika skänker till FNs klimatfonder, pengarna kommer gå till att rusta upp vägarna i USA. Vi kan ju bara spekulera vad detta kommer att innebära för framtida generationer.

Jag är i chock. Håller för andan och hoppas och ber för att det ska ske ett mirakel, för detta kan inte stämma. SÅ jäkla vidrigt.

Men trots motgångar så måste vi stå enade, vi kan inte och vi får inte låta oss bli besegrade.

Likes

Comments