Och vad bjuder GBG på om inte vindstilla och solnedgång. Gölle va.
Köpte godis och åkte ner till badplatsen och bara gick runt och tog 2736292 kort på solnedgången uppe bland klippor. Kan inte få nog. Det är något magiskt över det.

Håller ni inte med?

Hade kunnat sitta där 30 minuter till men fick små hintar i form av "temperaturen sjunker snabbt i april. Tove. Känner du det? Tove" så då vändes kosan hemåt haha... man ska inte utmana ödet.
Nu ska jag sätta mig med jobb igen. Kan tydligen inte få nog av det heller, skämt å sido. Men med 1 kg godis ska nog det gå också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, äntligen!
Idag var en riktigt skön dag för mig på grund av två anledningar.
1. Tränade för första gången på över en månad.
2. Kunde äta en riktigt stor frukost utan att må piss.

Sedan jag kom hem från San Fransisco för över en månad sedan så har jag mått riktigt kasst både fysiskt och psykiskt. Denna vecka som har gått har varit första veckan som jag äntligen har börjat se ljuset i tunneln och det är helt otroligt vad skönt det är att må bra. Att kunna äta normalt igen, att kunna röra på sig igen och att kunna sova en helt natt. Helt galet hur fort man glömmer bort exakt hur dåligt man har mått, nu är det som att det har hänt någon helt annan människa och att jag har mått bra hela tiden. Kroppen och huvudet fungerar roligt ibland.

Det som är skönt med att må bra igen är att jag verkligen njuter av att allt bara är som normalt. Och jag som lätt tröttnar på vardagen annars önskar bara att jag kunde krama om en fysisk version av den haha. Dessutom är jag så otroligt taggad på att träna igen. Att svettas som en gris och ha blodsmak i munnen, L I V E T, mina damer och herrar, livet.

Men nu ska jag sätta mig och jobba lite och sedan går tåget upp till GBG ikväll. Det ska också bli riktigt skönt, komma bort någon annanstans ett kort tag. Kan ju hoppas på att GBG bjuder på sol men det kanske är att önska över sitt karma-konto hehe :))

Hoppas ni får en fin helg!

Likes

Comments

resor

En av mina, och säkert många andras, absoluta favorithobby är att resa. Blir löjligt exalterad inför att besöka nya kontinenter/länder/städer, som jag ska göra nästa vecka. Då bär det nämligen av mot San Francisco! När det kommer till USA har jag endast besökt NYC två gånger tidigare så ska bli kul att besöka andra sidan av USA också. Eftersom att jag aldrig har varit där tidigare så får ni se lite bilder ifrån mitt senaste besök i NYC. Då hämtade jag och Mattias hem Lotta från sin praktik som hon gjorde nere i New York. Hon är allt bra cool min Lotta, sjukt inspirerande när det kommer till att bara få för sig saker och genomföra dem! Något jag verkligen behöver mer av i mitt liv haha. Är en jävel på att komma på idéer, om ni bara visste hur många företagsgrejer jag har skissat på och involverat både Lotta, Mattias och Madde i... Schesus. Det är en helt annan story. Anledningen till varför jag valde bilder från NYC är också på grund av att jag och fem andra har bokat en resa dit i september. Jäklar vad det ska bli härligt. Pinnar ställen som ska besökas redan nu haha. Har ni några tips som gäller San Francisco eller NYC så måste ni bara skriva ner de här! Helst matställen men allt mottages :)

Likes

Comments

Tips

Förra helgen var det långledigt för mig, man måste älska inarbetade dagar på en fredag? Så det bar av till Göteborg redan på torsdagkväll, och vilket väder GBG bjöd upp till. Underbart, satt till och med ute och käkade. Men det som kanske var allra mest underbart var att jag äntligen (ÄNTLIGEN) kunde få fina naglar efter att ha jobbat inom restaurangbranschen sen 14 års ålder. Mina naglar är skönt förstörda efter att dels jobbat med rätt starka medel så som diskmedel för stora restaurang-diskmaskiner, diverse städmedel, hålla i skållheta tallrikar för att sen gå och hämta något i frysrummen. Släng sen in 10+ år i en simhall med daglig dos klor och mina naglar tackade för sig, kan man ju milt säga. Den som fick den angenäma uppgiften att försöka rädda dessa goingar till naglar var Sanna Andrén. Och jisses vad nöjd jag blev! Att hon dessutom var världens trevligaste gjorde ingenting heller. Så henne rekommenderar jag riktigt mycket.

Likes

Comments

Har det helt underbart bra här! Checkade in, åt, gick ner till spa-avdelningen och tog ett glas champagne och badade. En helt ok fredag. Och stället... amazeballs utan dess like! De har liksom en palmtapet på väggen. Man måste ju älska. Nehe nu ska vi käka trerätters, hörs senare!

Likes

Comments

Haft en helt underbar helg i Göteborg! Bara tankat med så otroligt bra energi inför veckan fylld av jobb. Och mat. Rätt mycket mat. Och inredning. Hej Artilleriet-beroende, här é jaa! Nu sömn, sömn och åter sömn. Ställt klockan på 04.56 för morgon-gym. Skrattar högt och ställer även ett riktigt alarm på 06.44. Sov gott eller godmorgon, nu kör vi måndag!

Likes

Comments

Jag ääääälskar musik, kan nog nästan säga att jag har ett svagt beroende. Och denna vecka är det denna låt som är satt på repeat på Spotify. Minnen, minnen och åter minnen till denna låt.

Likes

Comments

Då får man present!!!! Jag och Madde började umgås av en slump (bästa ordet jag kunde komma på just nu?) under slutet av första/början av andra året på universitetet (lite oklart på grund av ålder och dimma light) och sen klickade det till. Lång historia kort - jag skickade ett "hej vill du bli min bästis"-kort, hon sa ja och sen delade vi på en trea sista året. Därför vet Madde om att jag älskar presenter och att fylla år. Dessutom är hon världens bästa på att komma ihåg sådana saker som man bara slänger ur sig som att "åh den verkar sjukt bra, den ska jag köpa sen... någon gång" som med denna bok. Och te från London, en passion vi delar. Det jag nog vill ha sagt med denna rant, är att alla borde få ha en Madde för då hade alla mått bra med sig själva. Lycklig för att ha henne i mitt liv. Dessutom gillar hon att laga mat he he.

Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Likes

Comments

Vardag

Älskar att använda mina To do-listor i jobb och likande så skapade därför en att arbeta utifrån hela året. Så tänkte jag att om jag lägger ut den här så måste (måstemåstemåste) jag nästan följa den. Heja.

Likes

Comments

Vardag

Landade precis innanför dörren efter ett pass cxworx och ett yogapass. Träning är ju så mycket roligare när man känner att man blir bättre på något, i mitt fall främst yogan efter att ha varit en stel simmare i 80% av mitt liv.
Vill väldigt gärna kunna fortsätta med ett chict "sen slängde man ju snabbt ihop detta till middag, verkligen inget särskilt". Det ena är i och för sig sant, det är verkligen inget särskilt. Men jäklar vad jag fick tvinga mig till detta. Mitt matintresse när det gäller att laga mat är verkligen N O L L. Har varit blessed med två bättre halvor som älskar att laga mat (och är dessutom riktigt duktiga) och så har jag kompletterat genom att jag älskar att äta deras mat :)) jag äger hutlöst många kokböcker med tanke på att jag har bränt pasta tre gånger i mitt liv (första gången trodde jag att man skulle göra som när man kokar ris, de två andra var på grund av bristande engagemang). Under mina gymnasieår när jag bodde själv så levde jag på mackor, yoghurt, risgrynsgröt och banan. Kalasbra kost med tanke på att man tränade 9-10 pass i veckan. Verkligen. Inte.
Men men, pasta och tomater, ett steg i rätt riktning. Babysteg men dock steg! Brände ju för fasen inte ens pastan!? Sov gott.

Likes

Comments