En av min, och Maddes, favorit-youtuber är helt klart Therese Lindgren alltså hur underbar människa? Och rolig, jisses. Ett snabbt tips från mig iallafall medan jag troligen fortfarande sitter i en bil påväg till Göteborg, för att delta på MEG-dagarna, med delar utav min härliga klass. Hörs senare ikväll!

Likes

Comments

En liten egen kategori där jag lyfter fram saker som har legat i min shoppingbag, som ligger i min shoppingbag eller som jag önskar låg där (haha)...

1. Är mitt Smythson anteckningsblock ifrån Net-a-porter som låg i min shoppingbag och sen landade hemma på 46an.
2. Är fina gardiner som ska in i nya lägenheten (hur mycket kan man behöva övertala sin pojkvän för att få ha ett par rosa tror ni...?) som jag då önskar låg i min shoppingbag men hittar NOLL.​ (Bild ifrån bloggen Nyahemmet)
3. Är också saker som låg i min shoppingbag men som jag nu har i mina lyckliga händer. Bääääästa concealer  EVER, som jag unnar mig en gång om året. Samt en ny favorit från Laura Mercier . Detta ifrån Selfridges. Tror dock att priset var betydligt bättre på concealern hos Grand Parfymeri som jag har taggat ovanför, typiskt. 


(Contains adlinks)

Likes

Comments

Två smaskiga bilder från gårdagen där jag mötte upp Wille och Tess för en kväll på Grilleriet här i Växjö. Har bara ätit där en gång innan men det var lika gott som jag mindes det, 4/5 möjliga. Så otroligt skönt att träffa dessa två och prata om något annat än plugg, och istället bara snacka meningslöst skit och planera inför vår resa till älskade London!!!! Taggad much? Helt sjukt är det även att trean, lillskiten aka Wille tar studenten i år... Min minsting börjar bli gammal *försöker ta in*. Idag är det dock plugg hela dagen som gäller, yoga vid 17, svänga förbi mamma & pappa och sen läggdags tidigt tidigt, då klockan ringer 05 imorgon för MEG i Göteborg. Hörs senare!

Likes

Comments

En ny goding som blev en liten tagg/unna sig-present från mig till mig inför c-uppsats skrivande. Alla som känner mig vet att texten på detta anteckningsblock stämmer cirka 100%... Hehe..

Likes

Comments

Igår så kom Lotta och Elin till mig och Madde för att boka hotell för vår Prag resa i april. Ååå vad det ska bli skönt att komma iväg, dessutom till en stad och ett land jag aldrig har besökt tidigare! Vi ska "bara" vara där tre nätter men herregud vad kul vi kommer att ha. Nu väntar c-uppsatsen så fint på mig och Madde, ha en underbar dag!

  • resor
  • 142 readers

Likes

Comments

Här började jag min dag på riktigt efter ett tidigt personalmöte, Salongen Grodan här i Växjö. Jag går och fixar mina ögonbryn en gång i månaden hos duktiga Jonna...

& då blir de såhär fina! Mörka och definierade som jag älskar dem! Rekommenderar verkligen Jonna när det kommer till bryn, hon är så duktig och snabb, vilket är bra om man är känslig som jag är hehe...

Min fina sambo Madde hade städat och pyntat så fint när jag kom hem häromdagen, så tänkte att jag iallafall kunde bidra med lite ätbart pynt till min favoritplats i vår lägenhet.

Förlåt för oviktigt vetande, men den tidningen... såjäklahållkäftenbra

Avslutade dagen med en runda runt sjön till denna vy. Jag är en sucker för solnedgångar (för trött för uppgångarna ehe), något ni lär märka om ni hänger med mig här ;)


Hoppas att ni alla hade en underbar skärtorsdag! Imorgon bär det av till mormor för min del, matkoma garanterad.

Likes

Comments