Haft en helt underbar helg i Göteborg! Bara tankat med så otroligt bra energi inför veckan fylld av jobb. Och mat. Rätt mycket mat. Och inredning. Hej Artilleriet-beroende, här é jaa! Nu sömn, sömn och åter sömn. Ställt klockan på 04.56 för morgon-gym. Skrattar högt och ställer även ett riktigt alarm på 06.44. Sov gott eller godmorgon, nu kör vi måndag!

Likes

Comments

Jag ääääälskar musik, kan nog nästan säga att jag har ett svagt beroende. Och denna vecka är det denna låt som är satt på repeat på Spotify. Minnen, minnen och åter minnen till denna låt.

Likes

Comments

Då får man present!!!! Jag och Madde började umgås av en slump (bästa ordet jag kunde komma på just nu?) under slutet av första/början av andra året på universitetet (lite oklart på grund av ålder och dimma light) och sen klickade det till. Lång historia kort - jag skickade ett "hej vill du bli min bästis"-kort, hon sa ja och sen delade vi på en trea sista året. Därför vet Madde om att jag älskar presenter och att fylla år. Dessutom är hon världens bästa på att komma ihåg sådana saker som man bara slänger ur sig som att "åh den verkar sjukt bra, den ska jag köpa sen... någon gång" som med denna bok. Och te från London, en passion vi delar. Det jag nog vill ha sagt med denna rant, är att alla borde få ha en Madde för då hade alla mått bra med sig själva. Lycklig för att ha henne i mitt liv. Dessutom gillar hon att laga mat he he.

Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Likes

Comments

Vardag

Älskar att använda mina To do-listor i jobb och likande så skapade därför en att arbeta utifrån hela året. Så tänkte jag att om jag lägger ut den här så måste (måstemåstemåste) jag nästan följa den. Heja.

Likes

Comments

Vardag

Landade precis innanför dörren efter ett pass cxworx och ett yogapass. Träning är ju så mycket roligare när man känner att man blir bättre på något, i mitt fall främst yogan efter att ha varit en stel simmare i 80% av mitt liv.
Vill väldigt gärna kunna fortsätta med ett chict "sen slängde man ju snabbt ihop detta till middag, verkligen inget särskilt". Det ena är i och för sig sant, det är verkligen inget särskilt. Men jäklar vad jag fick tvinga mig till detta. Mitt matintresse när det gäller att laga mat är verkligen N O L L. Har varit blessed med två bättre halvor som älskar att laga mat (och är dessutom riktigt duktiga) och så har jag kompletterat genom att jag älskar att äta deras mat :)) jag äger hutlöst många kokböcker med tanke på att jag har bränt pasta tre gånger i mitt liv (första gången trodde jag att man skulle göra som när man kokar ris, de två andra var på grund av bristande engagemang). Under mina gymnasieår när jag bodde själv så levde jag på mackor, yoghurt, risgrynsgröt och banan. Kalasbra kost med tanke på att man tränade 9-10 pass i veckan. Verkligen. Inte.
Men men, pasta och tomater, ett steg i rätt riktning. Babysteg men dock steg! Brände ju för fasen inte ens pastan!? Sov gott.

Likes

Comments

Övrigt

Innehåller annonslänkar


Yogamatta - Grounded Factory, Vattenflaska - Eleven/Bkr, Sportbag - Nelly/Adidas, Thights - Nelly, Linne - Nelly, Tjocktröja - Nelly/Björn Borg, Sportbh - Nelly

Sportbag - Nelly/Adidas, Yogamatta - Grounded Factory, Linne - Nelly, Thights - Nelly, Vattenflaska - Eleven/Bkr,

Tröja - Nelly/Björn Borg, Sportbh - Nelly

Efter att ha lovat mig själv att yoga minst en gång i veckan så har jag verkligen fått upp ögonen för yogakläder! Särskilt efter att jag vid andra eller tredje tillfället tyckte att det var en bra idé att ha en tjock t-shirt på mig, det var det inte, det var en riktigt dålig en faktiskt. Dels var det en dålig idé för att:

1. Den var helt sjukt varm att yoga i (eller träna i överlag) plus att den är i riktigt tjock bomull så den där "klädandningen" många pratar om var mer än obefintlig = helt tung (som att yoga med en viktväst på sig) och svettig (på grund av viktvästen till t-shirt).

2. När man ska upp i brygga och sedan efter 45 min höja sig genom att sätta knäna över armbågarna (sorry inte lärt mig yogatermerna än...) och får t-shirten över hela ansiktet och dödar alla möjligheter till att andas in någon luft överhuvudtaget.

3. Den är för oversize och åker därför upp över huvudet så fort man gör något annat än står rätt upp = Inger nog inte känslan av en "rutinerad yogi" när jag krampaktigt försöker hålla i tröjan i varje rörelse, med panik skrivet i hela ansiktet :))

Men alla kläderna jag hittade ovan verkar mycket bättre än den t-shirten. Fast det är det iofs mycket som är... dåligt exempel men ni fattar nog!

Likes

Comments

Hemma efter en otroligt mysig och välbehövlig helg med människor som får mig att må bra. Inser att jag har SÅ MYCKET tur som har väldigt många människor omkring mig som ger så mycket tillbaka att vara med. Särskilt dessa tre guldklimpar till människor där man kan säga precis allt man tänker på, utan att behöva tänka "ehh kan jag säga detta eller kommer de titta på mig och springa härifrån gråtandes i chocktillstånd :)" haha vi pratar verkligen om ALLT, överallt. På många plan är vi väldigt olika, eller tänker olika men på de viktigaste punkterna så är vi som en person - bästa. Till exempel mat, det är mer än topp ett i alla fyras liv och därför slutade detta besöket (två dagar) med fyra olika restaurangbesök, vilket är riktigt roligt i nya städer. Favoriten var nog Skip som jag skrev om igår, sedan ett fondue-ställe som jag helt glömt namnet på och Paolos (trots att de hade en jobbig kväll med saker som var slut och kändes som de hade fått en sen sjukning eller två) samt brunch på The Tivoli som var riktigt bra! Jaha nehe, dags att sätta sig med jobb och sedan ta tag i städning. Livets olika sidor hörrni.

Likes

Comments

Tips

Nej hoppa inte över Helsingborg! Men besök restaurangen Skip nästa gång ni är här. Herre min skapares morsas moster vad gott det var. Särskilt Taco Veg, som var panerad chiliost med glaserad ananas och salladslök. 10 poäng! Idag kommer resten av gänget ner för en fortsatt solig och mysig helg.

Likes

Comments

vnmvnmv

Har fastnat totalt på mörkröda läppar efter att ha använt det på nyår. Då använde jag läppstiftet på bilden som är från märket Burberry, beställt härifrån. Under hade jag denna läppenna som är den bästa jag har testat, dessutom budget! Jippi. Plånboken är en present från mig till mig och är beställd ifrån Gucci.

Likes

Comments

Alla tavlor är ifrån Desenio

Om det är någon hemsida jag spenderar mycket tid på så är det Desenio. Herregudarnas så mycket fint det finns. Vill ha cirka alla tavlor som finns... Men det har jag fått förklarat för mig att det kan man icke. Crazy painting-lady right here. Sitter just nu och skapar massa olika förslag till en tavelvägg i lägenheten, här är de två som jag gillar mest just nu. Men kommer säkert gå igenom 2964 förslag till innan veckan är slut. Ska i alla fall ha med den rosa betongväggen, vattenbilden, det blåa sträcket och... alla andra :) Sitter kvar på jobbet och ska fixa lite små pill med inbjudningar osv. Sedan bär det av till bodybalance. Behöver rensa huvudet något fruktansvärt efter en missad yoga-klass i måndags.

Likes

Comments