Det var längesedan jag bloggade och det beror på att jag inte har tiden till det. Jag tycker självklart att det är jätteroligt, men som sagt, tiden finns inte där. Men till detta inlägg tog jag mig lite tid eftersom att jag tycker att gårdagen är en dag som man kommer minnas med ett stort leende på läpparna. Igår var det nämligen Jackie och Saras födelsedagsmiddag. Det roliga med denna middag var att man fick träffa nya människor. Människor som man bara har sett på en mobilskärm. Alla var verkligen supertrevliga och hela kvällen lika så. Jag ska fatta mig kort och ännu en gång säga tack för en minnesvärd kväll med underbara personer och grattis på era dagar. Jag älskar er. Jag har inte tagit de här bilderna själv, utan jag har tagit de från Maja Alshorns blogg, nouw.com/majaalshorn, som jag tycker att ni kan checka in!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den lediga skoldagen spenderades med mina älskade älsklingar. Vi fick en liten smak av vad sommarlovet kommer bjuda på. Sol, vind, vatten, skratt och vänner.

Likes

Comments


Idag är det 6 år sedan det fruktansvärda hände. Idag skulle du fylla 23 år. Idag skulle vi suttit vid matbordet och pratat om hur vår dag i skolan hade varit. Idag skulle du sitta i din säng och spela ett spel som du väntat på att få spela i evigheter. Jag hade suttit bredvid dig. Du älskade att spela. Det var det bästa du visste. Jag älskade att titta på dig. Det bästa jag visste var när jag fick vara med och spela. Kanske hade vi inte alls suttit vid matbordet och diskuterat om hur farlig George W. Bush är eller de senaste nyheterna i världen. Kanske hade du inte alls spelat det där spelet. Du kanske hade bott långt här ifrån, kanske till och med i ett annat land. Du hade kanske tillslut blivit den där speljournalisten som du drömt om eller statsminister. Kanske hade du träffat och flyttat ihop med en tjej. Du kanske skulle varit gift, Haft barn. Du sa alltid med ett leende "man måste ju föra spelgenerna vidare, en sportunge vill jag inte ha". Att inte veta. Att inte ha en aning. Det är det som tar död på mig. Det är det som värker i hela kroppen. Du var så jävla smart. Du var så rolig. Din humor var så genialisk. Jag var 11 år när du dog. Du var 17 år, precis vad jag nu är. Vi hade kunnat ha det så roligt ihop. Jag vet det. Jag känner det. Men jag kommer aldrig få uppleva det. Men jag vill tacka dig för den fina tiden ihop. Du och Hampus,  är och förblir de bästa brorsorna jag någonsin kommer att ha. Jag älskar er.  

Likes

Comments


Alldeles för mycket tjat om sommarens härligheter från mitt håll, jag vet. Men tanken av sommar är faktiskt det som får mig att kämpa in i det sista. Som ni läst hundra gånger är jag så himla trött på skolan just nu och skulle hellre ligga nerbäddad i sängen sex veckor framåt. Men idag kunde jag även bocka av de sista nationella proven i engelska och det är även såna avbockningar som gör livet lite lättare att leva. Vetskapen av att man klarar av saker. Att man faktiskt kanske inte är så oduglig egentligen. 

Bortsett ifrån att jag måste bli bättre på att blogga, så var anledningen med detta inlägg att berätta en sak. Eller berätta och berätta vet jag inte. Men jag pratade med min mamma idag och hon tillät mig att ha ett "poolparty" i sommar med alla mina underbara vänner. Mer tänker jag inte berätta. Ha det gott. 

Likes

Comments


​Idag är det 1 maj. En dag, en månad som jag förknippar med solsken, härliga dofter och blommor. Men nej nej, ute öser regnet ner och har gjort större delen av dagen. Vädret var väl inte super under gårdagen på valborg heller. Men grå moln och regn har väl aldrig hindrat en för att festa? Jag önskar mer än gärna att vädret snart blir som bilden här ovan. Provsmak av sommaren. För gud vad jag längtar. Det gör nog de flesta.

Likes

Comments


Det var väldigt längesedan jag bloggade, vilket jag tycker är synd, eftersom att det faktiskt är kul. Men just nu är mitt liv för intensivt, vilket betyder att bloggandet ligger långt ner på listan. Skolan är anledningen till det intensiva och därför har heller inte gjort så skojsiga saker. På påsklovet jobbade jag hela veckan, men den veckan avslutades perfekt med en myskväll hemma hos Tilda. Det här är alltså bilder från förra fredagen då jag spenderade den med de bästa.

Likes

Comments


Även idag har det varit kanonväder och solen har värmt skönt i ansiktet. En sådan där dag som man blir så himla glad utav. En dag som peppar en till att träna. Så det har gjort idag, med Filippa. När jag kom hem efter gymmet, så var jag fortfarande sprallig i benen och fick med mig pappa på en långpromenad. En promenad som började med solnedgång och slutade med mörker. Jag hoppas verkligen att våren är här för att stanna. För jag blir så himla, himla glaaad. 

Likes

Comments


För några dagar sedan fick jag hem min fina vita kofta beställd från Odd Molly. Men vad jag inte tänkte på var att i paket fanns det även en väldigt fin katalog över Odd Mollys sommarkläder. Så jag tog mig en titt i den förut och blev fullkomligt kär i kläderna. Jag blev inte bara kär i kläderna, tjejerna som modellade och de fina bilderna som prydde katalogen. Utan jag blev fullkomligt och helt galet sugen på sommar. Dagar på stranden, bruna ben, sena sommarkvällar tillsammans med vänner, musik, mat och frihet. Allt som en enkel sommar innefattar. Eftersom att vi nu bara befinner oss i mars, så får jag trösta mig med att bläddra igenom sommarkataloger och tänka att varje dag är en dag närmre friheten.​

Likes

Comments