Header

RECIPES
Jag älskar verkligen pannkakor med nutella, finns inget bättre att mumsa i sig när det ös regnar och stormar ute! Yumyum... brukar dock ha fräscha frukter och annat gott till, men just nu ekar det i köket.


För övrigt har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, är ledig vilket är ganska skönt. Försöker vila upp mig så gott det går, har en tuff jobb helg framför mig. Annars har jag mest gjort tråkig- vuxen göra så som tvättat, städat och vattnat alla våra bebisar. Imorgon ska jag fortsätta med städningen, och ge mig på min extremt kaotiska garderob.. ser ut som någon kastat in en bomb, stängt dörren och slängt benen på ryggen haha! Finns ingen mening att låta sommarkläderna ta upp en massa onödig plats. Så ska vika ner det i mina resväskor och upp med det på vinden. 

Likes

Comments

TRAINING & EXERCISES

Gym väskan är packad och pwo blandad, sitter och sipprar på den just nu. Har inte tränat på nästan hela veckan då jag är lång ledig från jobb, så har passat på att vila upp mig lite. Kände att kroppen behövde det. Men i dag är energin på topp och nu måste jag verkligen tillbaka till gymmet & rutinerna haha, blir så rastlös när jag inte tränar. Ikväll står mage och ben på schemat, tur jag är väl utvilad!

Likes

Comments

EVERYDAY, MOTHER NATURE, PHOTOGRAPHY

Ledig från jobb på en måndag är det bästa som finns, ny vecka med nya möjligheter. Mesta tiden av dagen har dock gått åt till tvätt, städ och gå ut med min hund. Men har även hunnit mysa lite med S och tittar på några filmer. Vädret har tyvärr inte varit så bra i helgen och i dag, en tjock dimma har hängt över Trelleborg. Men när jag var ute med Aki efter middagen så sprack faktiskt molnen upp en stund och vår efterlängtade solen tittade fram. Nu när de flesta löven är röd/gula blir det verkligen mysiga höstkvällar.

Likes

Comments

TRAINING & EXERCISES

Hej finisar! Ikväll blev det faktiskt ett lång besök på gymmet, haha.. tränade helkropp (plyo), och styrketräning (ben & rumpa) 😉. Fick även sällskap av Josefine, vilket var super kul!! Men då hon inte har så mycket erfarenhet ut av att träna på gym, så går det lite extra övertid på att förklara, vägleda och hjälpa henne med övningarna vi körde. Men det var kul att hjälpa till, gjorde mig bara extra motiverad. Vi klickar riktigt bra ihop som tränings partners, så det kommer definitivt bli en hel del pass tillsammans framöver.

Likes

Comments

HEALTH & BEAUTY

Fick en del fina paket nu när jag fyllde år, bl.a. en iPad, ny jacka och lite smycken.. men det som var mest intressant som jag önskat mig ett bra tag nu, var dessa värmespolarna som jag fick utav min kära mamma! Min goda vän Pia (frisör) har redan använt värmespolar på mig förut så vet typ hur det de olika resultaten kommer att bli: både med perfekta upp rullningar och slarviga.

Likes

Comments

FASHION

Ahh älskar modet som har kommit in nu i höst! Hög krage, stora armar och volanger. Älskar Speciellt mitt senaste köp, en riktigt snygg 2 in 1 blus med stora armar och spets.

Likes

Comments

EVERYDAY

Nu är vi i slutet av September, redan den 26 de. Kan inte förstå att det är min sista dag som 24, imorgon fyller jag äntligen år, Jippey! Älskar verkligen att fylla år på hösten, exakt vid denna tidpunkten dessutom. Vädret är inte för omtumlande, har man t.om tur kan denna månaden erbjuda skapligt varma dagar med klar blå himmel. Perfekta dagar för långa mysiga promenader i naturen. Ta med hunden/barnen ut i skogen, kanske plocka lite svamp, njuta av alla vackra löven som bytar färger, och se på dem som faller grasiöst ner mot marken. Något vi i min familj bla uppskattar!
Det är inte bara ute som man märker av färgförändringarna, våra kära paprikor har ÄNTLIGEN bestämt sig för att börjat bli röda. Ett tag höll jag fan på att ge upp, hela plantan såg ut att dö... ​sån tur så är jag sjukt envis och inte gjort det haha. Förhoppningsvis har jag snart hemodlade paprikor på mackorna.


Likes

Comments