... bla haft picknickar! Några dagar i slutet av maj var det jättevarmt och härligt, och då passade jag och Elin på att cykla ner till det mysigaste stället som finns, Grötvik <3
Den andra bilden är på mig och Nelle, vi och några andra tjejer åt supergod pizza i stan i början av juni.

Hilda kom och hälsade på i Halmstad!! Hennes familj har en sommarstuga i Haverdal, så hon stannar här några veckor på somrarna. Vi tog en fika i solen, mys!

Jag har fått sommarlov! Men det varade inte länge, för i måndags började jag jobba. Jag måste ha universums mest oklara jobb, jag gör olika grejer varje dag. Idag målar jag gradänger i en aula typ, ganska mysigt ändå när man har musik i högtalarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan! Har inte haft någon lust att blogga alls. Tar aldrig bilder längre? De senaste veckorna har jag haft massor med nationella prov, och massor av föreställningar med köris. Just nu har jag religion, och nästa lektion börjar inte förrän efter lunch någon gång. Ska försöka skriva lite på några inlämningar jag har, men vi får se hur det går. Kanske åker till stan istället. Nu ska jag fortsätta lyssna på genomgången, och tills nästa inlägg får ni ett collage med lite fina kläder!

Märks det att jag gillar randigt?

Likes

Comments

Är helt själv på bussen hem från stan, bästa jag vet!! Har varit och pluggat på bibblan, har äntligen bestämt vad jag exakt ska prata om på mitt svenskatal. Imorgon ska jag vara gympaledare, har inte vart där på nån månad, så jag är faktiskt lite taggad på att se alla barnen!

Likes

Comments

Glad påsk! Eller var det påsk igår? Har ingen koll..

Befinner mig just nu på Waynes Coffee i Lindvallen, Sälen. Kom hit till vår stuga natten till torsdag, och har spenderat dagarna med att åka skidor. Inte det bästa jag vet, menmen. Imorgon åker vi hem igen och då har jag rätt mycket skolarbete att ta tag i, bland annat muntligt nationella i svenska.

Likes

Comments

Igår morse åkte jag ända till Haverdal för att bruncha med tjejerna!
Vi lagade massor med mat, gjorde hemmagjord apelsinjuice och ställde upp allt så fint vi kunde. Innan vi åt var det dags för den obligatoriska fotostunden. Hade supermysigt i alla fall, och sedan åkte jag hem och somnade i matkoma, hihi.

Likes

Comments

PARIS! Jag vill åka dit helst IGÅR!! Längtar så så så mycket till hösten, då jag ska bo där, i fyra hela månader! Wiiiie!!!

Likes

Comments

De två första bilderna är i från söndags, då jag, @sofiahuang och Lovisa åt sushi på Umai. Glad att det ligger så nära mig för de har SÅ god mat!!!

Igår, måndag hade vi temadag i skolan. Vi hade en föreläsning, kollade på klipp och gjorde lite konstiga övningar. Efter skolan gick jag först lite på stan och köpte lite småsaker, och sedan träffade jag Ebba, för att ta en fika på Waynes. På kvällen blev det Novis och sen dog jag av trötthet.

  • Vardag

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag haft långa långa skoldagar och mycket plugg efter skolan. Knappt någon sömn heller. FN-rollspelet har tagit död på mig, och mitt ansikte har reagerat på detta genom att fjälla??? Tack? Det har varit ett helvete att sitta ner i närmre åtta timmar varje dag och lyssnat på tal jag egentligen inte bryr mig om ett dugg, men som alla lärare sagt, en lärorik upplevelse. Här får ni i alla fall några otroligt vackra bilder på mig och mina kära delegater.

Likes

Comments

Instagram@tovelindmarker