Over the knee-stövlar är något jag tycker är supersnygga nu till hösten. Jag har beställt hem nr 2, och jag har redan planerat en massa outfits med skorna!

​Klicka på bilden för att komma till kläderna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1 HÄR //2 HÄR // 3 HÄR

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Kolla vad fina höstkläder! Syns det att jag älskar färg??? Nä, men idag var det första riktiga höstdagen, det var kallt och jag kände mig jättehöstig i mina Johnny Bulls. Det är fredag! Imorgon är det kulturnatt och då ska Nova Cantica uppträda. Lite surt är det att vi ska repa från 13.30 till 17.00, när vi bara ska sjunga en låt, menmen, what to do.

Likes

Comments

Jag går som sagt samhällslinjen på gymnasiet. På min skola kan man välja inriktningen Europa, vilket betyder att man kan åka utomlands första terminen i tvåan. Jag har sökt London, men nu har jag ändrat mig till Paris! Jag bestämde mig helt idag, och jag är redan så himla taggad!

Bilderna är tagna av Freja Settergren (den bästa bloggen om skolan och livet i Paris)

Likes

Comments

​Sitter just nu på Waynes med Elin och pluggar. Har ett tal i svenskan på torsdag som jag skriver talkort till, det kommer nog gå bra!

Likes

Comments

Klicka på någon av bilderna för att komma till kjolen

När jag var i Stockholm förra veckan så var jag inne på Brandy Melville på Kungsgatan. Den här kjolen hade jag sett på deras instagram innan och jag letade efter den, men den fanns bara i svart... Blev lite ledsen. Fick i alla fall köpt en ny tröja och en söt nyckelring!

Likes

Comments

​Igår fyllde jag år!! Gick hem lite tidigare från skolan för att hinna med flyget till Stockholm, men det var föresenat :(

När vi kom fram så åt vi maaat och sen var dagen slut. Idag har vi ätit lunch och varit med släkten på Sjöfartshuset i Gamla Stan. Maten var god, men inte vad jag är van vid. Åt blommor för första gången, jättekonstigt var det, men ganska gott faktiskt!

Nu ska vi gå ner och äta en sen middag på hotellet, är så hungrig nu!!

Likes

Comments

Nu har jag gått en och en halv vecka i skolan, och det har gått bra. Hittills tycker jag att jag har en bra klass, och jag har ett bra schema (om man jämför med andra klasser)! Börjar halv tio tre dagar i veckan, och 8.10 de andra två.

Kom på igår att jag jag fyller år nästa vecka, whaaat? Ska till Stockholm på min födelsedag, vilket ska bli jääättekul, har inte varit där på länge!

Likes

Comments