Nu är vi äntligen framme i Hinterglemm, Österrike! Bilresan började i torsdags kväll, då vi tog en färja till Tyskland, och hela gårdagen spenderades i bilen. Hotellet/lägenheten är jättefräscht, det är helt nybyggt!


Om ungefär en timme ska vi äta middag på hotellets restaurang, så nu är det dags för mig att hoppa in i duschen!

Likes

Comments

Usch vad jag ogillar samhällskunskap. Ironiskt pga vilken linje jag går, men jag tycker verkligen att det är så ointressant med statsskick och FN.

Imorgon har jag ett stort prov på just FN, vilket jag verkligen skulle behöva ca 5 veckor mer att plugga till. Jaja, det får gå som det går. Det absolut värsta som kan hända är att jag får göra omprov. Efter detta dumma prov har jag bara glosor denna veckan, och sen drar jag till Österrike. Taggad!

Likes

Comments

Här är några av mina favoritlåtar just nu!!

Likes

Comments

Utmaningen gick ju galant! Eller inte. Efter tre små dagar gav jag upp, jag blev bara stressad av tanken att jag måste blogga, även när jag inte kände för det. Jaja, jag missar bara chansen att vinna en Londonresa, snyft..

Nåt lite roligare är att det snart är lov!! Är ju ledig på fredagen så jag får en extra ledig dag hihi! Och så har jag köpt massor med grejer den senaste tiden så det kanske jag tar och visar nån dag.

PUSS

I fredags då jag, Celine och Ida tjockade oss.

Likes

Comments

JAG VILL HA!!!

Likes

Comments

Att jag i morse sökte sommarjobb för första gången gör att jag längtar efter sommaren så himla mycket. Jag är en sån person som aldrig är nöjd, och när det väl är sommar längtar jag efter julen och snö i Sälen. Men nu vill jag bara ha sommar, sol och värme!!

14 juli i Morzine // Sushi i Tylösand

I Haverdal med Hilda

Likes

Comments

Idag börjar min utmaning! 30 dagars bloggning! Vi får väl se hur detta går, men jag känner mig taggad! Nu när jag ligger hemma och är sjuk så kollar jag kläder på massor av olika hemsidor. Jag är så jäkla köpsugen, men jag måste spara pengar till Parre.. Här är i alla fall lite grejer jag vill ha. Helst nu på en gång.

Likes

Comments

Idag har jag legat hemma sjuk, vaknade flera gånger inatt och kunde knappt andas för att jag var så förkyld. Mår bättre nu, och dagen blev så mycket bättre när mitt paket från Nelly kom! Jag beställde en bikini, och så beställde jag dessa supersöta örhängena! Köpte de mest för att få gratis frakt heheh, men ångrar det inte.

Här finns de, fast i annan färg. (adlink)

Likes

Comments

Instagram@tovelindmarker