View tracker

Imorgon är det äntligen december!

Är svintaggad inför julen, alla jul- och luciakonserter med kören, och jullov!!! Kanske lite snö om vi har tur med!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

1 HÄR //2 HÄR // 3 HÄR

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Kolla vad fina höstkläder! Syns det att jag älskar färg??? Nä, men idag var det första riktiga höstdagen, det var kallt och jag kände mig jättehöstig i mina Johnny Bulls. Det är fredag! Imorgon är det kulturnatt och då ska Nova Cantica uppträda. Lite surt är det att vi ska repa från 13.30 till 17.00, när vi bara ska sjunga en låt, menmen, what to do.

Likes

Comments

Jag går som sagt samhällslinjen på gymnasiet. På min skola kan man välja inriktningen Europa, vilket betyder att man kan åka utomlands första terminen i tvåan. Jag har sökt London, men nu har jag ändrat mig till Paris! Jag bestämde mig helt idag, och jag är redan så himla taggad!

Bilderna är tagna av Freja Settergren (den bästa bloggen om skolan och livet i Paris)

Likes

Comments

​Sitter just nu på Waynes med Elin och pluggar. Har ett tal i svenskan på torsdag som jag skriver talkort till, det kommer nog gå bra!

Likes

Comments

Klicka på någon av bilderna för att komma till kjolen

När jag var i Stockholm förra veckan så var jag inne på Brandy Melville på Kungsgatan. Den här kjolen hade jag sett på deras instagram innan och jag letade efter den, men den fanns bara i svart... Blev lite ledsen. Fick i alla fall köpt en ny tröja och en söt nyckelring!

Likes

Comments