För idag är det Caspians födelsedag!


Min älskade, vackra, världens bästa lille pojk. Du är ren magi och att titta på dig gör hela min själ lycklig.
Älskar dig till månen och tillbaka, stjärnstopp och in i all evighets evighet! Idag ska du få äta tårta och öppna paket och jag ska överösa dig med så mycket kärlek!

Idag fyller du 3 år och jag älskar den lille pojke du är och det ska bli så otroligt fint att se dig växa upp till en klok man som respekterar människor oavsett kön, läggning, hudfärg, bakgrund och jag ska uppfostra dig till att respektera kvinnor och bli mannen alla vill vara och som alla vill ha. Stora planer men låångt ifrån omöjliga!
MAMMA ÄLSKAR DIG!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni vet känslan då man känner sig fast. Man kommer ingenstans i livet utan står & trampar vatten på typ alla plan. Den känslan har jag. Det HÄNDER ingenting. Ingenting positivt & jag tänker, utvärderar & grubblar varje liten vrå i mitt liv just nu. Vad kan jag ändra på, hur kan jag ändra på det, varför är det såhär? Varför blev det såhär? Allt!

Kan knappt sova om nätterna pga alla tankar. Inget är säkert & beständigt förutom mina barn då såklart. De är alltid det bästa som finns men allt annat, alla andra. Det finns inget som är säkert.

Som 34 år så känns det sjukt ovärt (& vissa saker ovärdigt) att känna såhär. Och vissa delar är pga att jag är för snäll & tillåter för mycket. Både privat & karriärsmässigt. Man bidar sin tid & bara ”ah men det är lugnt, klart h*n ska ha det så, det blir bättre snart” etc etc. Men vet ni vad? Man kommer fan ingenstans med att vara snäll & bara le & vara glad hela tiden. Folk kör över dig & backstabbar dig så fort de får chansen för att komma någonstans eller för att må bättre själva.

Jag är så enormt TRÖTT på att fejka att allt är bra. För det är fan inte bra & jag är LESS på att må såhär. Men allt är inte rainbows & butterflies i mitt liv och det är OK men vissa delar. Så INTE ok. Livet är för kort för att det ska suga längre perioder. Dags för ändring!

Men. Bra saker:
* Mina barn - sötaste, duktigaste & bästa!
* Fall out 4. Tack fall out. Du hjälper mig att behålla min sanity.
* Mitt ”uppvaknande”. Skit ner er energitjuvande rövhattar & försvinn ur mitt liv.

🖕🏻✌🏻 out.

  • Känslor
  • 94 Readers

Likes

Comments

Hösten är allt bra vacker ändå. Nästan så man kan bortse från att värmen är borta och acceptera detta. Men snart kommer snön & mörkret. Då blir det inte lika kul. Tänk att flytta utomlands höst/vinter & återvända vår/sommar. Det skulle vara drömmen!

Till en helt annan sak. Barn. Skolbarn främst. Shit vad elaka, lögnaktiga & manipulerande de kan vara. Nu är det jag som rensar både vuxna & unga energitjuvar en gång för alla! Ingen som gillar att se sin son/dotter nere mer ofta än sällan pga så kallade ”vänner”. Då är något fel. Så bye bye 👋🏻

Likes

Comments

Ja men tjena! Detta får gärna flytta in hos mig! Inte ha allt tillsammans men var för sig till något basic. Så fint! 😍

Likes

Comments

Jag tycker att det är BRA att alla kvinnor berättar med #metoo

Först tänkte jag att jag bara delar taggen men inte berättar, men nu ser jag att män som kvinnor (Fuck you Elisabet Höglund t.ex) bagatelliserar när vi berättar! Vilka tror ni att ni är?? Hur VÅGAR ni??

När jag var 7 år och blev upptryckt mot ett träd i skogen utav en äldre pojke och fick frågan om "Visst känner du kuken nu? Visst gör du?" så var jag LIVRÄDD och trots att han bara var ett par år äldre än mig så kommer jag än idag ihåg honom som så mycket större än mig. Som ett monster. Hur VÅGAR ni förminska detta??

När jag var ute med mina vänner på en klubb i Oskarshamn och ett gäng med killar som är, som folk använder som en ursäkt, "grabbiga" gång på gång dansade fram bakom mig och greppade tag om min rumpa med båda händerna som om det var det mest naturliga i världen & helt ok. Tre gånger. Alla skrattade. Tredje gången puttade jag bort honom och skrek något arg. Först då slutade han & hans vänner men fortfarande skrattade de för det "var ju inte så farligt".

Jag jobbade på Gröna Lund för många år sedan, då tyckte en man på 30+ att han skulle dra fram kuken framför mig och visa den. Lagom kul när vakterna kom & slängde ut honom. Men samma där. Kompisarna bara garvade. Vad FAN är det för fel på er som beter er på detta sätt??

Har hört oändligt många som har blivit utsatta för liknande & väldigt mycket värre övergrepp & jag blir så fruktansvärt arg. Jag har 4 döttrar & jag undrar hur fan jag ska våga låta dem leva fritt så som vi fick göra?? Inte ens min syster som nu är 20 kan känna sig säker när hon går ut. Hon vill knappt ha klänning/kjol längre pga händer som rör sig där de inte får vara från svin som tar sig friheter. Som om vi är tillgängliga för alla män som blir lite kåta. När FAN ska detta sluta??

Mvh/arg

Likes

Comments

Bilderna kommer från The Winery hotel & jag kan verkligen rekommendera det! Så fint & hotellfrukosten hade typ allt jag älskar (jag är iofs inte så svår, finns äggröra & bacon är jag happy cookie). Kommer absolut bo här igen & då gärna över en hel helg så man hinner utforska själva hotellet mer än bara sova & äta frukost som det blev nu.

Vi åt middag på restaurang Drama på Mall of Scandinavia innan vi såg Det på bio. Jag kan VERKLIGEN rekommendera alla att se den. Som inte är lättskrämda då. Och över 15. Så sjukt bra & Bill Skarsgård borde få något slags pris för sin roll! Så himla himla bra film & man blir ju stolt när Sverige reppar en sån kultfilm 🙌🏼🌟 Se den!

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår tog jag med mig mina småttingar för några timmar på kontoret & Oskars studio (vår episka fotograf är Oskar Brewitz om någon undrar) där Caspian & Madicken plåtades i kommande kampanj för Tenson kids! Lite varmt tyckte de men ändå roligt & allt gick ju lite smidigare mot slutet när barnen kanske mutades med glass om man stod still bara några sekunder till 😄😬🤤

Gungan blev barnens favorit så dit ville de springa mest hela tiden & att få hälsa på alla kollegor var oxå lite spännande. Madicken gick omkring och sa "Häj Häj!" till alla & bjöd Oskar på en smula hon suttit på i vagnen i en mindre evighet. Så snällt. Haha!

Fick ett gäng bts (behind the scenes) skickade till mig igår från Oskar & ni ser ju, att plåta barn är inte det lättaste men med Oskar & hans för evigt bra humör så blir det ändå inte jobbigt för någon. Kan verkligen rekommendera honom för typ alla fotojobb pga perfektion. Sen om han har tid eller inte är ju en annan femma men om ni behöver fotograf & han är tillgänglig så finns det inte ngt att fundera över! Tips tips 📸🙌🏼

Likes

Comments

Jag har jobbat på Campadre (numera även Members) i över 6 år och för lite mer än ett år sen så bytte vi kontor & det nya är så drömmigt! Älskare! Kolla bara! 😍

Min favorit är ju självklart gungan men sen finns det så många mysiga vrår som vi har lagt fina "puffar" i så det blir lite mys/lounge! Perfekt :)

  • Jobb
  • 277 Readers

Likes

Comments

Goddagens!

Sitter här och surfar runt lite samtidigt som jag drömmer mig bort till att vara rikare, gladare och brunare! Hehe.
Nej men allvarligt talat så hur härligt vore det inte att få bygga sitt drömhus ? Jag är en sucker för sekelskifte och letar ständigt efter en sån lägenhet då ekonomin inte riktigt tillåter att man ska kunna ta ett lån för att köpa hus då man har 5 kids. Seriöst. Vi med många barn BEHÖVER ju faktiskt bo i hus. Att allt ska vara så svårt hela tiden...

Trillade in på Eksjöhus och fastnade för några hus, riktigt drömmiga! Det perfekta för mig vore att kombinera dessa. Har sparat lite bilder så ni ska få kika. Men kombinera Björkenäs, Kaptensgården, Mellangården & Ekeberga bland annat så kan det bli så mycket perfektion!
Jag älskar ju de stora fönstren och vill gärna ha öppen planlösning med högt i tak samtidigt som jag vill ha det lite gammaldags och mysigt. Någon dag så...då ska jag vara husägare!

Vad tycker ni? Fint va?

Likes

Comments