Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Anledningen till att det inte blivit så mycket inlägg på sistone är för att jag i princip gjort samma sak varje dag typ, spelat basket med kompisar eller legat hemma & kollat på serier! Hehe.. Och även en del skolfix osv.. Ikväll är planen att kolla på lite innebandy med några kompisar & sen får jag se vad vi hittar på.

Hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments

^^1. Tycker att sånna här "typical" New York lägenheter som är i tegelväggar & stora fönster ser verkligen hur mysigt ut som helst & JA jag vill verkligen bo i New York City i framtiden!

​2. En kanske lite mer "modernare" lägenhet i New York!

Likes

Comments

( USA 2016 )

Likes

Comments

Heej! Min kväll igår var jätte bra, tog tyvärr inte så mycket bilder tho men hade så kul att jag inte tänkte på det! Vakande för en timme sen & ligger fortfarande kvar i sängen, kollat på Kardashians. Ikväll är planen att vara med T&L då vi tänkte cykla ner till stan & hänga i parken där det tydligen ska vara ute bio! Så hoppas på att vädret blir bättre då det regnar & är mulet just nu.. Sen halv 11 ikväll är det ju OS final mellan Sverige-Tyskland så den matchen är ett måste att se!!

(typ den enda bilden jag har från igår!)

Likes

Comments

Sitter just nu & väntar på att Linnéa ska komma hit så att vi kan börja fixa oss för att sedan ska vi åka till Tilda & fixa lite där!

Likes

Comments

Hej! Väldigt sent inlägg haha, iallafall för ett tag sen åkte Ofelia hem då vi ikväll har spelat lite basket & målat naglarna samt snackat massor! Imorgon är en stressig dag hehe, det är partyfix som gäller & fixa sig själv till det! Förhoppningsvis blir det en bra kväll med massor av skratt!!

Hörs

Likes

Comments

Hello! Kom hem från stan för ett tag sen där jag var med Tilda Ofelia & Linnéa. Vi gick runt & kollade på lite saker som skulle passa till på torsdag då vi har planerat ihop en liten grej! Fick med mig ett par örhängen & ett par (mina första!) klackskor hem yeey, bild på dom får ni sen!

Nu har jag precis ätit klart & ska snart till Berghem för att hänga med samma tjejer som jag var med idag! Hörs..

(random bild från staterna)

Likes

Comments