Haha ni ska se när Isabella dansar till denna låten. I början är det fin balettdans, sen får det överstyr till hoppande & springande.
Åh.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Wow. Jag räknar ner till Fredagen den 15onde, det är bara 8 dagar kvar. Wow.
-

Torsdag.
Veckorna går verkligen så himla fort, imorgon är det liksom HELG igen. Inget mig emot, alls faktiskt.
Jag tror kanske att vi ska måla Isabellas rum till helgen, men jag vet inte. Annars har vi faktiskt inga planer under helgen, förutom att göra knäck. Haha jag veeet. Det tar ALDRIG slut.

-

Men än så länge är det faktiskt "bara" Torsdag.
Isabella hostar fortfarande massa massa och jag hoppas verkligen att hon kan få bli frisk! På tisdag ska ju vi till BVC på 18 månaderskontrollen. Då får man även en spruta, men blir hon inte bättre får man ju boka om, IGEN! Alltså åh. Blir helt frisk nu älskling! Men det är ändå 5 dagar kvar, på 5 dagar kan mycket hända! Håller verkligen tummarna för att hon ska få bli av med sin hosta de närmsta dagarna.

-

Jag är lycklig. Jag har ett sånt lyckorus i hela min kropp just nu. Jag älskar det & jag älskar mitt liv, jag älskar våra liv.
Jag älskar känslan av att känna att ALLT är bra. Det finns inget som tynger ner mig, alls just nu. Okej. Det är jäkligt länge sen jag inte kände mig lycklig. Sen Isabella kom till världen så har jag fått lyckorus flera gånger om dagen. Åh. Och sen att hon har världens bästa pappa, att han är världens bästa sambo gör inte saker värre precis.
Herregud vad våra liv är bra, nästintill HELT perfekt.

Likes

Comments

Godmorgon! Även fast vi klev upp klockan halv 7, känns som att det är mitt på dagen redan.

Jag vet inte helt vad jag & Isabella ska göra idag faktiskt, vi brukar alltid ta dagen som den kommer. Har aldrig något inplanerat utan kan vara hur spontana vi vill. Älskar det. Jag älskar att jag & Isabella inte lever efter något tråkigt schema. Utan vi gör lite som vi vill. De enda fasta tiderna som finns i våra liv är hennes sömnrutiner, såklart! Annars är vårt liv väldigt spontant.
Att ha Isabella hemma från förskolan är det bästa beslut jag tagit, att jag får vara med henne varje dag, hela dagarna, betyder så himla mycket för mig.
Skulle det dock behövas att hon går på förskola, ja, då kommer hon självklart göra det. Men det behövs inte just nu iallafall. Inte heller de närmsta 1/2 åren heller. Troooor jag.
Isabella blir absolut inte under stimulerad, som vissa kan tro, det är bara en dömande kommentar från andra föräldrar. Isabella är mer aktiv än de flesta barn i hennes ålder. Och att det är just MIG hon leker med hela dagarna är så fantastiskt.
Läste någonstans att barn som inte går på förskola blir sena i utvecklingen.
Ursäkta? Haha. Verkligen de dummaste jag hört i hela mitt liv.
Isabella är tidig i utvecklingen, Hon kan så mycket och hon pratar så mycket! Inte alls sen.
Men OM hon nu skulle ha varit sen, vad gör det? Det har verkligen inget med om barnen är på förskola eller om de är hemma. Lägg av bara.

Haha! Vad tycker ni om bilderna? 😂😂 herregud vad svårt att ta bild med Isabella. Att jag själv ser helt konstigt ut, är bara normalt. Haha!

Likes

Comments

Fick för mig att sminka mig förut idag. Ingen aning om varför. Men det var så länge sen jag hade smink på mig.
Förr hade jag smink VARJE dag för att jag var osäker utan. Nu i dagens läge har jag smink kanske 4-5 gånger per år. Haha! Vilken skillnad verkligen.
Tycker inte ens det är kul med smink längre. Jag sminkar mig som jag gjort i över 2 år.
Nude läppar, brun ögonskugga, blablabla, ett säkert kort.
Men iallafall. Jag tänkte självklart ta tillfället i akt och ta kort på mig själv... men.
1,
hur posar man utan att se stel ut? Helt ärligt? Jag såg/ser skit nödig ut på varje jäkla bild.
2, Isabella kände att nu jäklar ska jag borsta mammas hår, WOHO!!
3, Jag gav upp.

Detta blev alltså den bästa bilden, en hårborstning mitt i allt, ♥️

Likes

Comments

Jag räknar ner till Fredagen den 15onde. 10 dagar kvar. 10 dagar.

-

Jag & Isabella låg och drog oss i sängen till klockan 8 idag. Det är så mysigt att bara ligga och lukta henne i håret. Vår förkylning börjat försvinna, men vi har hostan kvar. Båda två. + att vi är lite hesa på det också. Så tråkigt verkligen.
Vill ju bara att vi båda ska vara 100% friska!
Isabella skulle egentligen få spruta igår, 18 månaders kontrollen. Men så länge hon är sjuk så avbokade vi och fick en ny tid på Tisdag! Då borde hon väl ändå vara frisk? Jag hoppas det. Tycker det är så kul att gå till bvc och bara få höra massa bra saker om Isabella. Hur tidig hon är i allt hon gör. Älskar sånt. Att få komplimanger om ens barn är något av det bästa jag vet. Hihi.

Kan vi få lite snö tillbaka? Tack. Nu är det såå tråkigt att vara ute, det är blött, det blåser och drt är kallt. nej. Jag trivs inte alls i sånt väder. Kramsnö & lite sol vill jag ha! ❄️

Likes

Comments

1, I somras tappade jag min telefon i sjön, min bak kamera gick sönder och vi har ännu inte fixat den.
Alltså jag DRÖMMER om att ha en bak kamera igen. Jag saknar det så. Att ta kort är så himla kul och nu när jag bara har fram kameran så mår jag helt ärligt dåligt. Vet att det bara är att fixa ny, men vi har inte kollat upp priser & vi är heller aldrig i Karlstad, vilket är det närmaste stället att fixa det på! Åååh. Haha, jag blir så ledsen!


2, Isabella fick ett utbrott förut. Hon skrek och grinade rakt ut. Kastade sig ner på golvet och var inte sig själv alls. Jag tyckte såå synd om henne. Jag tyckte det var jobbigt att se henne så. Satt på golvet bredvid henne, kosade henne på ryggen och pratade lugnt & fint med henne. Hon blev sig själv tillslut och tog mig i handen och sa kom, hon tog med mig till sovrummet för att hon ville sova. Alltså åååh! Mitt älskade barn.

3. Knäck. Ni har fått med er att vi gör knäck och säljer va? Det tar aldrig slut! Haha jag blir galen?! Att göra så mycket knäck som vi gör/gjort kan inte vara nyttigt för någon. Varje kväll står vi framför spisen! Nästa år, då kommer vi vara smartare!

Likes

Comments

Måndag! Ny dag. Ny vecka.
Varför är Måndagar såå jobbiga?
Vaknade iallafall upp i ett svin kallt hus. Pannan krånglar... men det ska fixas senare idag. Jag förstår inte helt hur jag ska göra.
Så jag har tänt massa massa ljus & det börjar ändå bli lite varmt, efter flera timmars kyla. Haha.
Usch. Tänker på dom som bor ute under vintern, de som inte har tak över huvudet.
& här sitter jag & klagar.. men det blir så, man är "bortskämd".
Isabella är lika svettig ändå, hon leker ju hela tiden och sitter nästintill aldrig still. Precis som barn ska göra, LEKA!
Är bara jag som fryser, borde springa några varv så kanske jag också får upp tempen. He.

Likes

Comments

Albin kom hem på sin lunch förut, älskar när han kommer hem på sin lunch, smutsig, arbetskläderna är på, luktar sjuukt gott & ser sådär härligt vacker ut.
Han fick självklart en kram och massa pussar !

Albin - varför är du så glad?
jag - vadå?
Albin - Varför sitter du sådär? Varför tittar du på mig? Samtidigt som han inte kan låta bli att le med hela ansiktet.
Jag - Men vadå?
Albin - hehe, men vad är det?


Vet ni vad det var? Han var så fin idag. Och det är helg.
Och ja, jag såg antagligen jävligt creepy ut. Haha!

Likes

Comments