Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta inlägg är i samarbete med Glamazon!

Okej okej okej, ska vi prata män? Ett inlägg om män som faktiskt inte är negativt? Finns det ens på internet? Finns det verkligen någon som har skrivit ett inlägg om män utan att blanda in feminismen? Jag vet inte. Men jag ska iallafall skriva om mäns hudvård? Skäggvård? Kroppsvård? Vård iallafall.
Häng med i ett inlägg om mina åsikter om männens vård.

Vi börjar med skägg va? ;)
Min sambo, fästman, pappa till mitt barn, bästavän har skägg. Ett "lurvigt" sådant. Och jag älskar det. Det är sant, jag älskar det. Det gör även vårt barn, Isabella. Haha ni ska se när hon helt plötsligt bara tar tag i skägget och drar så hårt hon kan neråt, jäklar alltså. Albins min är oslagbar & Isabella bara skrattar.
Det finns något som heter skäggolja. Lika myclet som vi tjejer/kvinnor bryr sig om sitt hår, så finns det extremt många män som bryr sig om sitt skägg, vilket är bra tycker jag.
Det finns skäggoljor för olika sorters skägg. Helt jättemärkligt om ni frågar mig, då jag trodde att skägg var skägg. Men tydligen så är skägg precis som kvinnors hår, olika.


Mäns hårvård.
Och precis som det finns kvinnor som är helt besatta av sitt hår (nej, jag är inte en av dom) så finns det män som ännu mer besatta av sitt hår, vilket också är bra, det betyder att vi är lika. Man som kvinna. = lika skönhetsbesatta.


Ska vi prata rakning också? Okej. Vart rakar sig män? .....
Haha! Nu vet jag att ni alla tänkte på könet. Men det var inte det jag menade, utan jag menade faktiskt ansiktet.
Det är nog fler män som rakar ansiktet än pillevinken,
tror ni inte det?


Visste ni att det förresten heter grooming ? Grooming för män? Män som bryr sig om att smörja sig, raka sig, skäggolja sig, osv osv? Nu vet ni det iallafall.
Det är det hela inlägget går ut på, grooming för
Män.
(Den sista meningen är en länk till hemsidan)
Varsågod och visa er män, eller köp en present till honom)

Likes

Comments

Isabella sover nu.
Isabella hade en så fruktansvärd natt inatt, från 03 till 06, så bara skrek hon högt rakt ut. Jag & Albin hade ingen aning om varför och vi försökte verkligen med allt för att få henne att lugna ner sig, inget hjälpte verkligen.
Vi försökte med att tända ljuset, ge henne mat, byta blöja, viska, prata, kosa, massera, inget hjälpte.
Hoppas inte det händer så inatt igen, jag har ju läst och hört om nattskräck, men kan det vara det? I flera timmar?
Albin försov sig iallafall. Inte alls konstigt.
Isabella vaknade vi 08:40 igen & ligger nu och sover, igen. Det har verkligen märkts idag att natten inte var bra för henne.

Så hoppas hon sover så länge som hon behöver nu för att bli sig själv igen,
Min glada tjej! 💗

Ni får en suddig bild på Isabella i lådan.
Varför är lådor roliga? Hon försökte ta med sig Laban (katten) i lådan också, så jäkla söt. Laban var hel nöjd, tills Isabella försökte sätta sig där med honom.

Likes

Comments

I samarbete med twistshake.

Jag håller i en tävling på Instagram, den avslutas på Fredag. HÄÄÄÄÄR kommmer ni till min Instagram.

(Vill ni inte vara med & tävla men ändå köpa saker så kan ni använda koden toveevensen40 och få 40 procent rabatt!!)

Likes

Comments

För ett tag sedan så köpte vi oss en ljudbox. (Lightbox).
Jag älskar den. Jag verkligen älskar den. Hela idén med att man kan skriva vad som helst och att det lyser bakom är så löjligt smart & fint.
Att man inte kom på den idén själv liksom?

Jaja, Albin diskar, vi ska snart äta kvällsmat & se på Ola Conny & Morgans nya program som börjar nu klockan 21:00.
Mys tisdag.

Likes

Comments

Jag vill egentligen skriva en jävla massa saker. Men jag försöker att "gå vidare" och inte lägga mer energi på det som hände. Det som har hänt, har hänt. Och jag kan inte sitta & älta det. Även fast det är så jag gör. Ältar, ältar & ältar. Men just nu ska jag försöka att bara se framåt och så får tiden visa om det går bra eller inte.
Som sagt, jag orkar inte gå högstadiet om igen.
Jag är så jäkla glad över att jag har mitt barn. Hon ger mig de vettigaste svaren, jag behöver bara titta på henne. Så kan jag "se henne som äldre" och då får jag rätt beslut direkt, jag vet ju hur jag vill att hon ska ha det, att hon alltid ska känna sig älskad, att hon ska ha fina & äkta vänner runt sig, dock vet jag också att man inte alltid känner så. Inte i tonåren. & inte heller alltid i vuxen ålder. Men oftast.
Hon ska dock alltid veta att hennes familj finns där, alltid.

Likes

Comments

Isabella älskar sina stövlar. Hon ska alltid försöka ta på sig sina stövlar och hon blir riktigt förbannad när det inte går. Men idag så klarade hon det galant!
Hon har alltså gått runt med sina stövlar här hemma, pussat på dom & lekt med "sköldpaddan". Sköldpaddan är en grön leksak som är en sköldpadda, hon tror dock det är en bil & säger "brm brm brm" och kör runt med den.
Finaste, klokaste, bästa Isabella.

Hon älskar även sin gåvagn. Den fick hon i doppresent av sin gudmor, förra året alltså.
Hon brukar sätta sig i den och vänta på att vi kommer och kör henne runt. Hon älskar alltså fart. Och har jag sagt att hon blir impad av billjud, mopeder, motorcyklar osv? Det har hon efter sin pappa.

Likes

Comments

Under helgen var vi över till Norge en snabbis innan vi skulle på kalas. Vi ville verkligen köpa pizza, norsk grandiosa pizza.
Och vi blev så nöjda när vi kom fram och såg att dom kostade 25 kronor styck! Priset brukar vara runt 50 kronor. Så vi köpte 7 stycken.
Vi har alltså frysen full med pizza.
Köpte även godaste chipsen & Spetti. Så nöjda verkligen.
Och Isabella skötte sig så bra i butiken, gick & hälsade på de flesta. Älskar när folk säger hej tillbaka. Vissa gör faktiskt inte det, jag förstår inte hur man inte kan hälsa tillbaka på ett barn?
Vissa började t.o.m prata riktigt med henne "oi, så fine skor du har da" log och var sådär super trevliga.
Älskar älskar älskar sånt.

Likes

Comments