Snart studenten

Vardag

" Mitt alarm gick inte imorse så fick fullständig panik när jag vaktade den tiden jag skulle ha varit i skolan. Vi hade mössutprovning idag …"

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

En tanke på natten, Inspiration, Outfits

" Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen den tar slut från kyss till kyss Vad jag …"

Senaste dagarna

Vardag

" Sorry för att jag har varit ganska inaktiv på det senaste. I onsdag så drog Grönman med mig till unico med totte och vi firade lill-lördag…"

Videor från Rhodos

" ​Två videor jag och Fanny gjorde från Rhodosresan. Blir så glad när jag kollar på dessa videor.  "

The hard part always seems to last forever

" En av de finaste låtarna jag vet. Exakt varenda ord han sjunger i denna låt kan jag relatera till. Det är nästan som att jag har skrivit d…"

Tankarna förstör mig

" Mitt mående går verkligen upp och ner just nu. Ena sekunden är jag hur glad som helst och är supertaggad på allt och andra har jag ångest …"

Smärta

Outfits, Shopping

" Och du frågar var det gör ont. Och jag svarar överallt. Tröja och byxor från min shopping på humana. "

J.cole i Stockholm

Vardag

" Vinkvällen i lördags var så mysig och vi spelade massa spel och skrattade så mycket. Vaknade dock med jättemycket ångest i söndags men det…"

Shopping i Stockholm

Vardag

" I torsdags kväll var jag som ordförande i skrapans elevkår funktionär för ettornas inspark. Jag hade roligare på denna än vad jag hade på …"

Mitt alarm gick inte imorse så fick fullständig panik när jag vaktade den tiden jag skulle ha varit i skolan. Vi hade mössutprovning idag och jag som är med i elevkåren är ansvarig hehe men som tur är så fick jag skjuts av mamma. Känns faktiskt helt sjukt att jag beställde min studentmössa idag. Allt det här har varit så långt bort i mitt liv och nu är det snart här. Skrev även upp vilka jag skulle bjuda på min mottagning när jag kom hem haha, känner att jag behöver bromsa lite. Fick min mössa jättebilligt också pågrund av massa rabatter. Var beredd på att lägga 1500 men fick den för 550 spänn så det känns ju jätteskönt.
Förlåt för att jag har varit lite inaktiv men jag har verkligen många bollar i luften just nu. Jag älskar det men ibland kan det vara jobbigt. När jag inte har kontroll över situationer eller misslyckas kan jag bli så otroligt frustrerad och få ångest. När saker inte går som jag har tänkt mig är det VÄRSTA jag vet, klarar inte av det haha.
I helgen ska jag åka på del två av min utbildning i ledarskap. Också en boll i luften men ser mycket fram emot det då jag har så många kompisar där och det är verkligen en flod av rolig kunskap.
Nu ska jag spela lite sims innan jag ska sova. Imorgon ska jag till skolan för att värva medlemmar till kåren, fira Oskar och sedan ska jag klippa mig <3333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Likes

Comments

Sorry för att jag har varit ganska inaktiv på det senaste. I onsdag så drog Grönman med mig till unico med totte och vi firade lill-lördag vilket var trevligt! Jag och Grönman gick sedan och åt på riffifi och snackade om livet.

I fredags köpte jag, Nelly, Sofi och Jossan biljetter till khalid på nobelberget i februari! Älskar honom helt obeskrivligt mycket så längtar så mycket tills jag får se honom.
Meningen var att jag inte skulle ut på kvällen sedan. Men svag som jag är blev det så. Hade en rolig kväll och träffade jättemånga sköna människor.

Igår sov jag seriöst hela dagen för att jag var så bakis haha men sedan på kvällen åkte jag till Linnea för vinkväll och spel. Det var hur mysigt som helst och skrattade så mycket.

Idag gick jag och min bror och åt lunch hos farmor. Hon tryckte i oss mat och godis och nu är vi hemma och bara chillar. Försöker plugga fast det går sådär.

Ny vecka imorgon. Mössutprovning vilket är lite pirrigt, inte så överdrivet långt till studenten.
Puss!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

​Två videor jag och Fanny gjorde från Rhodosresan. Blir så glad när jag kollar på dessa videor. 

Likes

Comments

En av de finaste låtarna jag vet. Exakt varenda ord han sjunger i denna låt kan jag relatera till. Det är nästan som att jag har skrivit den.

Likes

Comments

Mitt mående går verkligen upp och ner just nu. Ena sekunden är jag hur glad som helst och är supertaggad på allt och andra har jag ångest och bara vill gråta. Har kommit till ett stadie som är väldigt jobbig stundtals. Ibland är det så jobbigt att bara gå upp på morgonen. Har fått magkatarr av stress och oro och drömmer ångestfyllda drömmar. Och det är så svårt för mig att veta hur jag ska må bättre. Jag ältar och grubblar och tänker på sätt för mig att gå vidare. Men jag kan inte sluta tänka. Kan inte sluta tänka på hur allt hade varit nu, om det hade varit som förut, om inget hade hänt. Tankarna äter liksom upp mig inifrån och oroar mig över att jag kommer ha svårt att klara detta.
Jag är faktiskt totalt livrädd över att mitt liv inte kommer bli bättre. Att nu har jag haft det roliga i mitt liv och nu är det slut. Jag är så rädd för framtiden och rädd för saker som kommer ske. Är så rädd för att bli ensam och olycklig.
Ensam blir jag kanske inte men som min Veronica Maggio affisch i mitt rum säger: men va spelar det för jävla roll. Om det inte kan bli vi nån gång. Vad finns det då att bry sig om.
De tankarna gör ont.

Bild på när jag delade ut bullar från kåren idag. Det var kul!

Likes

Comments

Och du frågar var det gör ont. Och jag svarar överallt.

Tröja och byxor från min shopping på humana.

Likes

Comments

Vinkvällen i lördags var så mysig och vi spelade massa spel och skrattade så mycket.

Vaknade dock med jättemycket ångest i söndags men det gick över när jag hade varit i Stockholm ett tag. Jag, Sofi, Jossan och Nelly var ju i Stockholm för att se J.cole. Vi åt även middag på vigårda vilket var gott! Vi satt dessutom och fikade i typ 2 timmar efter vilket var skitroligt. Själva konserten som var på hovet var jättebra! Vi hade så bra platser och han var så bra.
Nu vaktar jag mina barnvaktsungar och sen ska jag hemma och plugga. Puss

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments