2.30

Vardag

" Hej hörni! Jag ursäktar min bloggpaus men har känt att den har varit välbehövlig. Det är mycket som sliter på mig just nu och behöver helt…"

Frågepodd

Vardag, Outfits

" Sho snyggingar!!! Det är ju så mörkt hela tiden, mörkt när jag går upp och mörkt när jag kommer hem. Längtar till jullov så mycket. Behöve…"

Att jag borde ha stannat hemma den natten.

En tanke på natten

" Ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat dig. Den där snöiga natten innan min artonde födelsedag. Aldrig träffat någon så likasinnad.…"

Helgen

Vardag

" I lördags började jag dagen med brunch med mina partners in crime, Disa, Felicia och Nelly! Det var så jädrans gott och fick en rejäl matk…"

Emelie 18

Vardag

" Är nyss hemkommen från Emelie där vi firade henne då hon fyllde 18 tidigare i veckan! Grattis igen! Vi åt asgod mat och hade skitkul! De f…"

Älskade Maggio

" Det är något med mig och kvällar. Har hela mitt liv varit en nattuggla. Har haft jättesvårt att sova på kvällen och jättesvårt att vakna p…"

Min favvo-youtuber 2

Tips!

" Kollar väldigt lite på youtube och alla youtube-influenser som de flesta verkar ha koll på. Känner mig som en pensionär när mina kompisar …"

Förlorad för alltid

En tanke på natten

" Jag kan inte höra nån musik Fast dom spelar allt på hög volym Och jag kan inte känna vad jag vill Jag skymtar nån och tränger mig förbi So…"

Hej hörni! Jag ursäktar min bloggpaus men har känt att den har varit välbehövlig. Det är mycket som sliter på mig just nu och behöver helt enkelt avlastas lite.
Extremt skönt att det är en vecka till jul. Sedan är det vårterminen och förhoppningsvis har jag en bra tid i mitt liv framöver. Har drömt om denna tid hela mitt liv och längtar så mycket. Och det är då den sista terminen på gymnasiet jag syftar på!

I torsdags träffade jag Miriam och vi delade på två kannor på Palermo som gjorde oss lite runda under fötterna haha. Jag och Miriam har börjat träffats igen efter att inte haft någon kontakt på länge. Vi gick på samma högstadie och var bästa vänner tills vi tappade kontakten i början av gymnasiet. Extremt roligt att vi har börjat hänga igen då jag verkligen har saknat henne i mitt liv!
Veckans höjdpunkt!

Ligger och lyssnar på Håkan 2.30. Inte en ovanlighet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Sho snyggingar!!! Det är ju så mörkt hela tiden, mörkt när jag går upp och mörkt när jag kommer hem. Längtar till jullov så mycket. Behöver verkligen slappna av.

Imorgon är det resursdag i skolan vilket betyder att alla som har missat prov ska in och skriva dem. Jag har ett pm i svenska och ett prov i psykologi jag ska göra då jag varit på elevkårsgrejer när dessa har gjorts.

Sen ska jag iväg till Sofi och göra pepparkakshus och baka. Sedan ska jag spela in podd med Edvin och William. På kvällen är jag bjuden på julbord av mitt jobb vilket blir trevligt.

Förresten, har tänkt att jag ska göra någon slags frågepodd. Att ni får ställa frågor så svarar jag på dem i en podd eller video eller liknande. Men det beror ju på om jag får några frågor haha. FRÅGA <3

Likes

Comments

Ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat dig.
Den där snöiga natten innan min artonde födelsedag.
Aldrig träffat någon så likasinnad.
Vi höll hand genom stan.
Saker var för bra för att vara sant.
Allt var en illusion av något för perfekt.

Du ville bort, du ville någonting annat.
Jag hade inget val.
Jag blev ensam kvar.
Letar efter dig i alla jag träffar.
Ingen är tillräckligt bra.

Ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat dig.
Att jag borde ha stannat hemma den natten.

Likes

Comments

I lördags började jag dagen med brunch med mina partners in crime, Disa, Felicia och Nelly! Det var så jädrans gott och fick en rejäl matkoma.
Efter det cyklade jag ner på stan för att träffa Miriam. Vi fikade på storken och babblade på tills jag skulle iväg till mina familjevänner. Vi åt en vegansk middag hos dem som var väldigt god och firade första advent med lite glögg.
Sen träffade jag Sofi och ett gäng tjejer för förning innan vi drog till saluhallarna. Det är ju öppet en gång i månaden nu så kände att jag behövde ta chansen att gå dit. Det var verkligen hur roligt som helst och hade en asbra kväll. 5/5 toasters!
Igår söndag så firade min syster sin födelsedag. Hon fyller ju egentligen 25/12 men hon vill inte fira så tätt inpå julafton. Hon fick massa presenter och vi firade med farmor, farmors kusin och mormor. Dock var jag så jädrans bakis haha så jag var ett vrak. På kvällen när jag piggat på mig lite överraskade elevkåren Amaryllis (eftersom hon fyllt år) med bowling! Det var hur kul som helst och vi drog sedan till Palermo ett tag efteråt också. Det var min helg!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Är nyss hemkommen från Emelie där vi firade henne då hon fyllde 18 tidigare i veckan! Grattis igen! Vi åt asgod mat och hade skitkul! De flesta skulle ut sedan och min tanke var att också göra det men var verkligen otroligt otaggad på just bj. Och hörde typ hur min säng skrev på mig haha. Så nu ligger jag och chillar och längtar efter att få sova ut imorgon! Godnatt!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Det är något med mig och kvällar. Har hela mitt liv varit en nattuggla. Har haft jättesvårt att sova på kvällen och jättesvårt att vakna på morgonen. Har däremot jättelätt att somna mitt på dagen. Kan somna i skolan, på bussen, hemma hur lätt som helst, fast jag inte är särskilt trött. Men när det väl blir kväll, nej då fan ska jag inte kunna somna. Samtidigt har det gett mig en fristad. Älskar att ligga i min säng, när det är tyst i huset och få syssla med saker jag inte hinner annars. Ibland plugga, blogga, läsa, tindra hhaa. Och speciellt lyssna på Veronica Maggio. Lyssnar på henne varje kväll. Det är så skönt att lyssna på henne när jag ligger och oroar mig över olika saker, eller är ledsen.

Älskade Maggio, är så kär i henne.

Likes

Comments

Kollar väldigt lite på youtube och alla youtube-influenser som de flesta verkar ha koll på. Känner mig som en pensionär när mina kompisar sitter och entusiastiskt pratar om olika youtubers. Är extremt dålig på det och vill och har inte tid att kolla på folk som sitter och sminkar sig och gör hauls. Dock är jag trogen till en handfull yotubers, bland annat min favorit Margaux! Hon är så jäkla söt, rolig och intressant. Dessutom är jag kär i hennes bebis Arnold! Gillar verkligen henne så mycket.

  • Filed under: Tips!

Likes

Comments

Jag kan inte höra nån musik
Fast dom spelar allt på hög volym
Och jag kan inte känna vad jag vill
Jag skymtar nån och tränger mig förbi

Som om alla plötsligt har bestämt
Saker som jag glömt
Sånt som vi sa på skämt
För jag är förlorad för alltid

Förut såg jag allt som poesi
Jag såg det som andra gick förbi
Nu är hela världen bara blek
Ord är bara ord och ingen lek

Jag är varken vuxen eller fri
Har fastnat i en tid som är förbi
Och jag har stått i kö och väntat ut
Men det som kändes evigt fick ett slut

Likes

Comments