Har varit på jakt efter den perfekta baddräkten en stund nu och igår hittade jag den äntligen. Är helt förälskad i denna från na-kd.com och just nu är den också på rea så passa på ni med, för det ska jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blandade bilder från tidigare idag.

Hej på er! Äntligen är det sommar.
Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit ut och peppat inför morgondagen. Det är ju så att jag och Filip ska fotas för en workshop imorgon och jäklar vad taggad jag är. Temat är Wedding. Har en kille här hemma som är mindre taggad inför att fotas, haha.. Men jag tror och hoppas på riktigt fina bilder.

Ikväll ska vi träffa lite vänner, åka flotte och bara ta det lugnt vilket ska bli riktigt skönt då jag är seg som satan. Men först en löprunda med mami! 

Likes

Comments

Hej på er! Har tagit en väldigt lång paus från bloggisen då mitt liv har varit A MESS de senaste månaderna, och vi ska inte prata om min bloggtorka jag haft. Har lagt det mesta i mitt liv åt sidan och bloggen smet med där.Som ni kanske sett så har jag rensat mina gamla inlägg då jag vill bli mer seriös samt för att jag skaffat mig en bättre kamera.
Jag är iallafall tillbaka och kommer att uppdatera så ofta jag kan från och med nu. Eftersom jag precis fått sommarlov så jag har mycket mer tid för bloggisen vilket jag är så så så glad för då jag tycker att detta är så sjukt roligt. Och en STOR motivation är att se hur många det verkligen är som tar sig tid att klicka in här! 

Måste också berätta för er att jag har en tillfällig design på bloggen då eftersom jag är i full gång med en ny, lite roligare sådan. Ska bli spännande att få publicera den så småningom :D

Likes

Comments