Header

​På torsdag, äntligen, får vi påsklov. Jag längtar så mycket eftersom att det är så stressigt i skolan med allt nu. Denna sista veckan är så seg, och jag orkar knappt inte göra något. Jag är trött hela dagarna, och därför orkar jag inte prestera mycket i skolan heller. 


Men, på lovet hade jag inte tänkt att göra så mycket. Först & främst så ska jag sova mycket, och vara med kompisarna. Kanske ska ut och göra något nu när det börjar bli så varmare ute också. Jag har inte mycket planerat framöver heller. 


Detta var bara ett kort litet inlägg för uppdatering. Jag har inte uppdaterat så mycket här för att jag inte har något att blogga om, men så fort det finns något så ska jag försöka skriva om det. 


Hoppas alla får en bra dag, kramar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej! Idag gick jag upp klockan 11 och åt frukost, sedan åkte jag och mamma till Karlskrona klockan 12 eftersom att vi skulle hjälpa Felicia med att flytta. Det gick jätte bra, och vi fikade där och så. Efter att vi var klara med det åkte vi in till stan och handlade lite grejer som hon behövde och så. Sen lämnade vi av Felicia vid hennes lägenhet, och så åkte jag och mamma hemåt igen runt 17. 

På vägen hem så lyssnade vi på Vi i femman, eftersom att min lillebror och hans klass i Sölvesborg, mötte Karlskrona. Sölvesborg förlorade tyvärr, men det var roligt att lyssna på iallafall. 

Imon är det skola igen efter denna studiedagen. Det blir väl kul, antagligen. 

Men nu ska jag försöka sova, så att jag hinner upp till skolan imorgon. 


Hoppas att ni får en bra dag, kram!

Likes

Comments

Idag börjar skolan igen efter 3 veckors jullov. Ganska skönt med lov faktist. Fast dethär med att sova är inte riktigt min grej efter ett lov.. Under lovet har jag somsagt gått och lagt mig kring 5 tiden och vaknat runt 15 igen. Och eftersom att det är skola nu igen, så har jag inte fått in rutinen att sova normalt igen..
Skolan börjar om bara några timmar, och jag har inte somnat än, men det löser sig säkert hahah. Klockan är just nu 4, och jag ska upp om bara 2 timmar. Kommer aldrig hinna somna och vakna igen innan jag ska till skolan.
Men detta var bara ett litet inlägg som jag ville skriva för att jag har tråkigt, hah. Men iaf,
Hoppas att ni får en bra dag idag, kram.

Likes

Comments

​Skolan börjar på fredag, och jag har vänt upp och ner på hela dygnet. Jag somnar vid cirka klockan 6 på morgonen, och sedan sover jag till cirka klockan 15 på eftermiddagen. Eftersom att skolan börjar så måste jag vakna klockan 6 istället. Vilket blir lite svårt att få in nu med tanke på att det är om 3 dagar. Så jag vet inte hur jag ska klara av att vakna så tidigt till skolan nu. 

Idag vaknade jag vid 17.00 och somnade vid 7 imorse. Det kommer antagligen sluta med att jag somnar i skolan på fredag eller sover jag till 15 och missar hela skolan istället. Inget av det är särskilt bra.. 

Detta var bara ett litet kort inlägg jag kände för att skriva, inget viktigt egentligen. 


Ha det bra, kram. 

Likes

Comments

Hej, jag heter Tove & är en 14 årig tjej som bor i Sölvesborg. På min blogg kommer jag blogga mycket om mitt liv och vad som händer i mitt liv annars. Detta är mitt första inlägg så jag tänkte skriva lite om mig själv.

På fritiden gillar jag att vara med kompisar och träna. Jag tränar innebandy och går på skytte. Om jag inte tränar eller är med kompisar så sitter jag antagligen hemma vid datorn och kollar på youtube eller kollar på film. Jag gillar också att rita, shoppa, inreda och vara ute.

Detta blev ett konstigt, kort och tråkigt första inlägg men jag ville skriva något.

Ni får gärna lägga till mig på sociala medier, där jag heter tovedemander.
Ha en fortsatt bra dag, kram.

Likes

Comments