Låter dessa bilder tala mest för sig själv om hur underbar eftermiddag och kväll vi hade igår.
Hade inga planer alls för vad vi ville göra men vi gick iallafall till hamnen och för sangria i solen, och sen insåg vi bara hur skönt det var där så vi blev kvar där. I 4 timmar satt vi och prata om allt man kan tänka sig, drack sangria, rosé och avslutade med en drömgod pasta.
Att man lämnar detta om några få dagar...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags tog vi somsagt en riktig långlunch vid hamnen, när solen äntligen kom tillbaka så passade vi på och sitta där några timmar och bara prata och dricka några glas vin.

I lördags gick vi på en marknad här i Marbella, vilket var över mina förväntningar faktsiskt, hittade en hel del fina grejer. Men iochmed att jag inte trodde att jag skulle hitta något alls så hade jag inga kontanter med mig så det blir förmodligen en sväng dit nästa lördag också.
Efter att ha gått runt där någon timma satte vi oss och beställde in en varsin Strawberry daiquiri, min favvodrink!

Sedan gick vi hem och bytte om, fixade till oss för att åka till Mosh där vi hade bokat bord. Hört väldigt mycket om det stället och det har varit många som tipsat om det. Det var sjukt najs miljö, menyn var spännande och varierande, men dock får maten inte lika högt betyg som själva restaurangen i helhet. Hade haft lite högre förväntningar tyvärr. Men men vi hade en väldigt trevlig kväll ändå!

Och idag startade vi dagen med en hotellfrukost!! kan ju vara det bästa som finns?? När vi är ute och går på morgonen så går vi alltid förbi det här hotellet och ser alla äta stora, goda frukostar, vilket vi alltid suktas av, så imorse bestämde vi oss för att gå dit vi med. Vi åt oss proppmätta och avslutade med ett glas bubbel, en perfekt start helt enkelt ;)

Likes

Comments

Äntligen bjöd vädret på lite sol och värme!! De senaste dagarna har det varit mulet och regnigt vilket har gjort att vi mest hållt oss inomhus och kollat serier och myst, men idag så vände det igen. Vi var ute och gick so'm vanligt sedan gick vi ner till hamnen för att äta lunch. VI satt där några timmar, prata om allt man kan tänka sig och drack vin, hur mysigt som helst! Nu har vi precis kommit hem och satt oss i soffan för att vila fötterna, att man ALLTID lyckas få sådana skavsår?? Köpte med oss lite plock på vägen som vi snart ska gotta oss med, puss <3

Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags åt vi på La Sala, en restaurang som vi hört en del om och det låg väldigt nära vår lägenhet så vi testade det och vi blev inte missnöjda. Supergod mat, fin miljö och vi ska inte tala om Strawberry daiquirin jag drack!! Den var dröm.

Jag beställde in en pasta med scampi och grillad paprika, ett bra val som får 10 av 10!

Idag hängde vi för första gången på stranden, vi köpte med oss vindruvor och jordgubbar och låg där några timmar tills vi gick tillbaka hem och bytte om till träningskläderna för en pw.

Och nu kvällen till ära blir det pizza(äntligen!!) och mello, det är ju final ;))

Likes

Comments

Några bilder som summerar första veckan här, sjukt att det redan gått en vecka (imorgon). Det har gått fort samtidigt som det känns som att vi varit här längre iochmed att vi kommit in i rutiner osv. Hoppas inte dom kommande veckorna går lika fort för då är vi ju snart hemma haha.

Nu är vi iaf fixade och ska ut och käka, det är ju faktiskt fredag!

Hoppas ni har en bra kväll <3

Likes

Comments

Har inga måsten alls här borta. Vi gör det vi känner för, när vi känner för det vilket jag njuter av

Hittade en svenskbutik med svenskt lösgodis!! Min favvo

Ser nya fina ställen hela tiden, allt från butiker, restauranger och miljöer

Vädret är över förväntan, speciellt värmen. Trodde det skulle vara runt 19*c men graderna går upp mot 25*c! Klagar ej

Har av någon anledning fått en sjuk craving för pizza sen jag kom ner, vilket är konstigt då jag inte ens är speciellt förtjust i det i vanliga fall haha

Likes

Comments

Att börja dagen med en pw längs havet är faktiskt lite härligare en att stå och trampa på springbandet på gymmet hemma. Tro det eller ej men vi har faktiskt gjort det till en rutin att varje dag gå minst en timmes powerwalk och vi har hittat en perfekt runda som vi nu har gått dom första dagarna. Så skönt att vi inte kommit in i någon "semesterfälla" och bara chillar runt utan faktiskt gör sånt som vi ville, som träning t ex.

Annars har vi idag solat, vi hittade vår lilla baksida av lägenheten igår som har pool och solstolar, perfekt ju!! Sedan gich vi ner till hamnen för att ta ett glas bubbel, det är ju faktiskt internationella kvinnodagen idag <3 det är väl ändå värt en skål?

Hoppas ni njuter av snön där hemma ;)

Likes

Comments

Vilken mysig kväll va???

Dagen har bestått av 1 timmes pw, bananpannkakor till lunch och lite små shopping. När det blev middagsdags gick vi ner till staden igen och satte oss på ett ställe och åt burgare med sötpotatispommes!!! Sen blev det ett glas vin på det också, som vanligt helt enkelt ;) Sedan gick vi hem samtidigt som solen gick ner, älskar himlen den tiden på dygnet!

Likes

Comments