​Hej! Idag när väckarklockan ringde så ville jag verkligen inte gå upp för det var väldigt skönt i att få ligga kvar i sängen en stund för det var varmt under täcket och kalt i rummet så jag ville inte gå upp. Men jag tog upp mig ändå och bytte om och tog mig till skolan och medans jag var i skolan så kändes det som att lektionerna aldrig skulle ta slut men jag tog mig igenom dagen och sedan så åkte jag hem och bytte om till tränningskläder och åkte till tränningen och sedan träna jag en timma och sedan åkte jag hem och dusch. Och nu är vi här och just nu sitter jag och kollar på idol men Aa det var allt för idag så hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu har jag "äntligen" börjat skolan och träffat alla mina vänner i skolan och förresten så börjar jag 8 för ni som inte visste om det. Men Aa i går hade jag och några i min klass en tjejkväll som var väldigt trevligt, vi satt och prata och umgicks med varandra och i föregår så var vi alla 8 i fålehagen och hade samarbetas tävlingar och bara hade det allmänt trevlig men det var iallafall inte direkt världens bästa väder när vi va där så det var det negativa med den dagen men det var nog allt jag hade att berätta för er idag så hejdå!

Likes

Comments

Hej! Från och med i lördags (igår) så har jag varit i Stocholm och igår och så var vi i Stocholm quality outlet och köpte lite grjer.

Idag var vi en liten stund på samma outlet en stund för vi hann inte med alla butiker igår så vi kolla in i butikerna som vi inte var inne på igår men jag hittade lite gran idag. Men nu så ska vi åka till nått ställe där vi kan sova inatt och kollar runt på vad som finns i det området men det var allt jag ville säga så hejdå!

Likes

Comments

Hej! Under dom senaste dagarna har jag tränat rätt så mycket och inte lagt upp något för jag har haft någon lust att lägga upp något men jaja. Under dom dagarna jag inte har lagt upp något så har jag inte gjort jätte mycket men en dag så åkte jag och pappa till Varamon och spela minigolf på två olika bannor och sen så käka vi glass och såklart förlorade jag hela tiden men det var fortfarande lika kul. Efter vi hade spelat mini golf så cykla vi till sjövik och tog en varsin dricka jag tog en alcoholfri melon drink den var väldig god. Och sen har jag börjat träna mycket här hemma och lika mycket på gymmet. Men idag så ska jag och mamma åka och träna själv på gymmet och sedan därefter så ska jag, pappa och min bror gå på suicide squad på bio ikväll men det var allt från mig idag så hejdå!

Likes

Comments

Hej! Igår var ju jag på skänninge marken och det blev en lyckad dag för det var varmt och soligt och det vara bara allmänt trevligt och sen när vi hade gått runt på marknaden så kom vi fram till ett fält där det var karuseller och massa choklad lotterier fast jag vann inget men jag och min brors flickvän Felicia gick in i nån grej som var typ en mini variant av lustigahuset på grönalund som var rolig men lite läskig för man visste inte vad som skulle hända när man gick på typ golv som rörde sig och åkte ner under "Golvet" men det var väldigt kul men jag fick skoskav så det var inte jätte skönt den sista timmen men jag höll ut och sen åkte vi hem och jag åkte och träna och sen gick jag och la mig för jag var väldigt trött OBS: ja jag duschade innan ja la mig men Aa det var allt så hejdå!

//Här kommer det en bild på hur min balkong blev fast ni får inte se hela balkongen för jag har bara gjort i ordning denna sidan!

Likes

Comments

Hej! Idag så vakna jag runt klockan 9 och sen kolla runt lite på mobilen så jag kan vakna till lite och sen sa mamma att jag ska hämta våran utesoffa som stog på trädgården som jag skulle lyfta upp till min balkong och ett bord till soffan så nu har jag en liten egen utehörna på balkongen och det var verkligen jätte jobbigt att lyfta upp den men det var verkligen värt det men Aa nu är jag påväg till skänninge och ska gå på marknad det ska bli jätte kul och mysigt men nu har jag inte något mer att säga så hej då!

Likes

Comments

Hej! Förlåt igen för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen men jag ska försöka att ficka det iallafalla att lägga ut några gånger i bloggen men Aa igår så tränade jag men innan det så tog jag lite bilder och sen åkte jag o träna ett roligt men jobbigt pass på gymmet och sen idag har jag oxå tagit lite bilder så nu får ni se bilderna från igår och idag så hej då!

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dålig uppdatering jag har varit i Göteborg och varit hemma hos min moster från torsdagen till söndagen och på fredagen så åkte vi ut på havet en heldag och hade det mysigt och jag brände mig väldigt mycket och sedan på lördagen så åkte vi till Liseberg och då åkte jag mechanica för första gången i mitt liv jag tycker faktiskt att den var jätte rolig fast jag tyckte att den inte var så himmla läskig men Aa vi hann att åka väldigt mycket den dagen och sen åkte vi hem från Liseberg till min mosters hus och åt kvällsmat och spela lite spel och sen på söndagen så åkte vi hem till Motala igen och nu är det onsdag och jag har varit hemma hos en kompis och vi har åkt slip and slide men Aa det var allt rolig jag har gjort så hej då !


Likes

Comments

Hej! Förlåt för jag inte har har lagt ut något men jag tyckte att det inte var nödnväntigt för jag har inte gjort något speciellt dom här dagarna men nu åker jag och mina föräldrar till Göteborg för att hälsa på min moster och kusin och min moster man nu under helgen, vi ska nog åka ut med båten på havet och sen bara slappa men nu idag så stannade vi i Gränna och åt mat och köpte polkagrisar men sen vet jag inte vad vi mer ska göra dom här dagarn men aa vi får väll se vad som händer Hejdå ❤️

Likes

Comments

​Hej! Idag när jag vakna så satt jag mig och kolla på mobilen och sedan gick jag ner och kolla i kylskåpet men jag åt inget till frukost så jag åkte till maxi och handla grejer till lunchen vi åt  ugnsbakad falukorv och potatismos och sen gick jag jag ut med min hund på promenad och sen gick vi hem och då gick jag och körde lite Pokémon här hemma jag hittade faktiskt 2 st här hemma och sen klädde jag på mig tränings kläderna och tog mig en liten löprunda här hemma i skogen utanför vårat hus och sen när jag kom hem så hoppa jag in i duschen och tog en lång duch och sen har jag inte gjort något mer och just nu sitter jag och kollar på tv men det var allt för idag så hejdå! ☺️

Likes

Comments