Hejsan svejsan i kylan!
Här sitter jag vid en dator hemma hos pappa uppe i Norrland och skriver uppsats. Får se om jag får ihop den....känns väldigt övermäkrtigt just nu menmen.
Annars är livet prima ballerina. Det är dock aningen lite för kallt för en Tove -20 grader burrburr. Vi kom hit från Kläppen igår, fina Kläppen. Hem-Kläppen. Där vi varit i 1,5 veckor cirka och åkt massa skidor och filmat Freddie när han åkt skidor. Och ännu en gång slog det mej hur bra skidåkningen är och hur go å glad den gör en!
Nu ska vi vara hos pappa och filma skidåknings tills nästa söndag, då ska jag vara hemma och jobba en natt och sedan försöka göra det bästa av att vara hemma i ett regnigt Bålsta istället för att vara i ett finfint underbart vinterland! Sååå mycket snö är det här uppe just nu, såååå underbart!

Nej hörreni, nu ska jag skriva klart min uppsats, sedan är det mys x1000 som gäller och sedan sova.

pussåhejdå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaha, snart oktober då 🍁🍁 klockan är egentligen alldeles för mye för å vara vaken, men vaken det är jag. Dock stängt av datan nu å ligger istället i soffan med världens mysigaste lilla skapelse på armen, nämligen en hund, en Burton 🐶 Övertrött är jag, slut i huvudet med. Håller på å knåpar på min hemtenta, som ska vara inne kl17 idag. 💤🙈 och den är hur svår som helst...

Men i väntan på Freddie så ska jag vila ögonen en stund, pussåhej💕

Likes

Comments

Länge sen...
Haft semester i Norrland i två veckor. Det var bäst! Husbilssemester som startade på Urkult å sedan fortsatte till Bydalsfjällen och sedan Sälen😍 vi har kollat på ett hus, som vi vill göra allt för att det ska bli vårat 😑 dock inte så lätt när folk inte vill hjälpa till alls...

Och nu sitter jag och är kissnödig (sitter längst in, orkar inte tränga mej ut haha) på ett plan mot Mallorca med mamma. Ska bli härligt med sol å bad å värme!

Nu ska ja fortsätta försova å hoppas att jag vaknar framme. Hejrå 👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Så mycket kärlek i allt det här. Det här som är mitt liv😍

Och tänk att några så små knattar kan ge en så himla mycket kärlek så att man smälter. Det är fint det. Denna vecka har vi lekt i skogen på jobbet och byggt pussel med kottar 🌲

Och hemma har jag och Freddie fotat på rapsfälten, som vi pratat om år ut och år in 🌼

Idag har det en grå söndag. Helt okej ändå. Slipper känna att jag Måste vara ute. Idag känns det okej att vara inne. Men ska ut på en långprommis sen och baka lite rabarberkakor o äta vattenmelon 🍉 som vilket jag övrigt skulle kunna leva på nu!!

Pussåhej
💙💙

Likes

Comments

hejhopp tagit första doppet för i år!! det var kallt men skönt. varit runt 25 grader idag, om inte varmare, så var behövligt! att sitta vid vattnet och äta vattenmelon är bäst ❤🍉
så haft ett riktigt lugn och skön dag idag! inte gjort så mycket alls och tagit sovmorgon. gått kvällspromenad och nu lagt mig i soffan med en film å en kopp te. det kallar jag toppen dag!

💜💜💜💜💜

Likes

Comments

idag har jag haft världens mysigaste dag. Mamma, mormor o Gunnar var här. Mamma hjälpte mig o Freddie att plantera örter, tomatplantor, sallad mm. 🌱🌱
Sedan har jag lagat nässelsoppa o bakat bröd som vi åt nere på bryggan när solen gick ner 🌅 pysmys

Dagar som dessa älskar jag där vi bor å våran vardag är bäst . Nu ligger vi i kojan och ska sova

Pussåkram❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Nu har jag kommit in i att vara hemma och vardagen. Den lediga vardagen. Är riktigt skönt att vara hemma igen.
Vi pysslar och fixar hemma. Det känns skönt att komma i ordning, inte för att det är ordning nu, det är kaos. Men vi har snart ett riktigt badrum!
Eftersom att det är kaos inne i huset så sover vi i vår trädkoja! Det är super mys. Kanske alltid ska sova där! Haha trädkoja sovrum på heltid hade ju varit något.

Just nu sitter jag hemma hos mamma i Gröndal och dricker te. För imorgon ska jag träffa min kära man Rebecca! det var en evighet sedan vi sågs!!

och nu ska jag fortsätta pyssla med det lilla projekt jag håller på med just nu.
pussåkram


Likes

Comments

Jahapp, då var denna säsong slut då... Det kändes ju bra tills jag kom fram till att "Fan, jag åker verkligen hem imorgon". Då kändes det ju inte alls lika bra längre. Blev lite ledsen i ögat. ÅH vad jag kommer sakna allt och alla här uppe. Kvällar och dagar i backen. Att skida efter jobbet. Alla barn på jobbet. Alla fina kollegor jag har fått ha! Alla skratt. Kortspel och häng på kvällarna. Husvagnen, husbilen, campingen. Ja, allt som haft med denna underbara tid att göra. Tack, tack, tack💙 Ni, skidor och Kläppen är kärlek. Jag har fått så mycket kärlek här uppe, det gör mig så glad. Mina skidor har gett mig så mycket kärlek, jag har lärt mig massa roliga saker på er och känner mig säker nu. och knappt längtat hem alls har jag gjort, det enda jag kan ha saknat är en ugn och ett riktigt kök man kan gå runt i haha.


Men nu ni gott folk... Nu ni. Imorgon tar jag mitt pick & pack och rullar hemåt. Hem till Häggeby och Bålsta. Hem till vårt lilla gula hus. Kommer bli finfint. Får se om det blir något Riksgränsen nu, när Freddie har gjort illa ryggen... Annars blir det mys hemma och fixa.

Hejdå Kläppen. Tack för all kärlek.
Puss och kram💙


-

Likes

Comments