Hejsan svejsan !

Nu har vi vart här i en hel dag och gud vad man mår !!! Igår gjorde vi inget speciellt mest ligga nere vid stranden och badat i vår pool på TAKET??? Senare på kvällen fixade vi oss och gick ut & åt , de vaaa så gott !!! Recomend Recomend.

Vi gick även och kollade runt i affärer & hittade 3 våning hus med bara massa spel haha , försökte vinna ett gosedjur men gick sådär :/. Vi hittade iaf värsta djungel bar/disco med värsta bas och värsta drinkarna de var HUR mysigt som helst. Rekommenderar detta ställe verkligen so bad.

Idag iaf sitter jag bara vid poolen och kopplar av , vi har inga direkta planerade aktiviteter bara att vi har bokat bord på nån mysigt resturang ikv.

Vi hörs antingen senare ikv eller imrn guys

Ta hand om er - T A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OMG ! Detta var nog den jobbigaste natten jag har varit med om. Jag berättade ju igår att flyget skulle gå 19.10 men när vi väl kom till Arlanda så var de försenat till 20.00 ( KUL ) , vi anlände på Arlanda vid fem så vi fick vänta vid våran gate ca 2 h. Resan hit gick väldigt bra , flygplanet hade Wi-fi och jag levde life på de !!!

När vi väl kommer till Barcelona flygplats så är klockan 23.45 och vi alla är svin trötta. Vi skulle åka buss till våran lägenhet men eftersom vårt flyg var sent så kunde bussen bara vänta till 23.45 ( vilket vi inte hann för vi skulle hämta våra väskor osv) så vi pratar med nån snubbe som jobbar där och säger att vi måste vänta tills Oslos flyg kommer för dom ska ta samma buss. Så vi hänvisade till något café där jag och många fler byggde sängar av stolar för att sova och vänta på bussen som skulle gå 01.55. När de sen var tio minuter kvar till bussen skulle gå vart vi & 3 killar från London hänvisande till en busshållplats. Kan ni gissa om bussen kom 01.55?? NEJ den kom 02.39 ( KUL ) bussen resan till våran lägenhet skulle ta 75 min, så halv fem på morgonen anlände vi till lägenhet och fyfan vad trött jag va.

Bortsett från flygresan hit , så är de väldigt varmt här. Ligger just nu nere vid stranden och bara njuter , de är ca 24 grader & 20 grader i havet ( brrr jävligt kall ) Ska bara njuta nu och sola bada leva life , så hörs vi senare

Ta hand om er - T A

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade skapligt imorse runt åtta och försökte kolla igenom all packning , för har någon slags magkänsla att jag har eller kommer glömma något.
I vilket fall är jag såååå taggad på att åka från regniga Sverige till ett varmare land med sol och bad. Till er som undrar vi kommer bo i en lägenhet nära stranden i Barcelona och har nära till subway McDonalds ( HUR LYXIGT ???? )
#skrytvarning

Vi kommer att åka från Linköping runt halv ett och beräknar oss vara i Stockholm ( Arlanda ) runt tre beroende på hur trafiken är på E4an och Stockholms trafik (;
Flyget går sen vid 19.00 och det tar ca 3 h 45 min till Spanien , så är beredd på att jag är väldigt trött när vi kommer fram.

Ni fick iaf lite kort info om hur upplägget för dagen blir och så hörs vi antagligen när jag har kommit till Spanien eller om jag gör ett inlägg på Arlanda. Sånt som märks

Ta hand om er - T A

Likes

Comments

Hej vänner & ovänner

Märkt att de är många av mina vänner som har börjat blogga och nu sitter jag här med en egen blogg. Det är väldigt vågat med att skapa en speciellt i mitt umgänge då det är lätt att döma andra över vad man gör för val osv. Men om de finns några söta guldkorn som vill klaga på att jag skriver om mitt liv
fortsätt göra de , det är bara sött att ni lägger energi på mig (:

MEN Vem är jag då? Jag är en tjej på 17 år som lever i Linköping men uppväxt i Norrköping. Jag ska gå ut nian i år och sen vidare till gymnasiet där jag ska läsa vård & omsorg.
Kan va en del som undrar varför jag går ut nian när jag är 17 år och ett enkel svar på de är att jag gick om åttan :*
Vad mer finns de om mig ? Jag är en ganska galen & impulsiv tjej som gillar när de händer grejer , ÄLSKAR att umgås med vänner och hålla på med sociala medier. Är så dålig på att presentera mig själv
MEN jag hoppas ni får lära känna mig mer och mer för varje inlägg.
Jag har väl tänkt att skriva om min vardag & om tankar kring livet eller om jag behöver lätta på hjärtat. Varför jag valde börja blogga är nog mest för att de är skönt att bara skriva av sig.

Har även tänkt att blogga väldig effektiv imrn (onsdag ) och framåt en vecka då jag åker till Spanien imorgon. Så jag hoppas ni kommer gilla alla bilder & inlägg jag kommer lägga upp från den resan.

Jag hoppas ni har fått en liten bättre inblick på vem jag är , så hörs vi imorgon guys .

Ta hand om er - T A

Likes

Comments