Oj. En hel repperiod på operan är i mellan detta inlägg och förra!

Det har hänt så sjukt mycket sen 9okt: födelsedagar, nytt jobb, Lisebergs julinvignings show, överraskningsdag av pojkvän, välgörenhetsgala, halloween, hotell weekends etc.

Känns som att de bästa sättet att sammanfatta är bilder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spontan besök av kusin med pojkvän och shopping med min favorit. Soundtrack: opera.

Tack och hej för mig idag! 💭

Likes

Comments

Godmorgon 💭

Frukost med mitt hjärta innan han sprang iväg till jobbet och jag satte mig framför datorn för lite research.

Spännande vecka det här, imorgon har vi första repet inför välgörenhetsgalan om ett par veckor OCH jag börjar mitt nya jobb på onsdag!!

Både superspänd, nervös och taggad. För inte bara är jag dansare i uppsättningen av ”norma” på operan, utan även danskapten. Vilket innebär denna gången att koreografen kan endast vara med onsdag-fredag och sen står jag på egna ben och tar hand om all koreografi under hela föreställningen. Inklusive min egen, kören och solister.. hur sjukt ansvar, för en produktion på Göteborgsoperan!! Men ska bli riktigt roligt, men så klart skakar jag lite lite nu pga nerver!

Så dagen ska spenderas framför datorn och opera musik på högsta volym!

Likes

Comments

Igår var tanken att ligga nerbäddad och kolla mysig film, vilket jag gjorde till en viss del.. men sen hörde V av sig att han och hans bästa vän skulle ta en öl - jag var lätt övertalad.

Idag gick jag upp med tuppen för att dra mig bort till kviberg och kolla på toughest tävlingen som går av stapeln idag. Egentligen håller det på hela dagen, men roligast att kolla på elite som startar kl10!

#nouwoutfit #nouwinfluencer #fashion #morning #toughest #outfit #outfitoftheday #influencer #happyfeelings #göteborg #nouwinspo

Likes

Comments

Dröm!

Mormors äppelträd är det ingen som leker med, fantastiskt!!

Likes

Comments

Bilden säger allt: I love JOS 🖤

Likes

Comments

Påväg till möte för att planera en välgörenhetsgala som äger rum den 21oktober. Mycket spännande projekt! Tror inte jag får säga vad vi ska göra men att jag kommer gå utanför min comfortzone är ett faktum 💭

Likes

Comments

Bilden säger det mesta, morgonmys med mannen jag tycker om!

Nu är det högtid att börja med brunch fix, Matilda kommer om 1,5 ska bli ny bakat bröd, smoothie, overnight oatly, pannkakor etc 😍

Likes

Comments