Resan till Sundsvall:

Sundsvall:

Godisaffär:


Skellefteå:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken mysig helg de var❤. Jag skulle vara själv hela lördagen typ och då frågade om min pojkvän ville komma över. Mina föräldrar stack hemifrån runt åtta på morgonen och vid ett två kom min pojkvän och när han kom så myste vi bara och busade. Efter ett tag så åkte vi till affären för att köpa lite godis och en vända till Sundbyholm, när vi kom hem beställde vi mat fån Ming palats och hämtade de. När klockan började närma sig åtta på kvällen kom Alice och Lukas över och vi snackade och spelade lite kort. Mamma och pappa kom hem vid nio. efter att Lukas och Alice gick så myste vi framför Youtube tills vi somnade💗.

På söndagen vaknade vi lite sent och vi fick brunch som blev tacos😂. Sen så tittade vi lite på Youtube och jag övningskörde till ICAstenby. När kvällen började komma kom hans mamma och hämtade oss och de slutade att vi var på city gross parkeringen där jag övningskörde med hans mamma (första gången med manuell, gick bättre än jag trodde). Vi körde runt där ett tag och sen körde jag hem med den. när vi kom hem till dem så blev de mer mys med en film och godis. De blev inte så jätte bra kväll men de löste sig ganska fort och vi fortsatte med att titta på...... Kan ni gissa? japp ni hade rätt Youtube (han tittar på en vloggare som vloggar varje dag).

Sen kom måndagen (idag) och de var rent av en skit dag alla lärare var bittra och ursäkta att jag säger de men dumma i huvudet. Jag gjorde mitt SV tal efter skolan så får sovmorgon imorgon så de är bra😄. När jag var klar med de åkte jag till killen och väntade på mamma (hon har kurs i Västerås och börja samt slutar samtidigt som jag typ).

De var typ allt... Juste fick värdens bästa present idag en tjocktröja som luktar han, dör typ.❤ De var nog alla ta hand om er så hörs vi😄

Likes

Comments

Fyrade en barndoms kompis idag❤. här är lite bilder från den kvällen:

Ps: Jag smakade bara inte "drack" själv. Men tyckte om bilderna så de fick vara med😄

Likes

Comments

De har vart en chill helg och så började skolan ingen. Måndag allt som inte är bra, ångesten, trött på livet, gå upp tidigt, komma hem sent. Ja allt är bara dålig på den här dagen. Men den de blev bara värre nu, får engelska lärare har slutat och fått en ny tjänst så vi har fått en "gammal" en som har jobbat med de föra ettorna och tvåorna. Men efter som att han har andra så har vårt schema fått ändras om och kommer vara ett så kallat "rullande" de sista veckorna.

Så vi har YT (Yrkes teknik) en liten stund varje dag istället för endast ons-fre och vi slutar halv fyra istället för halv tre. De här små förändringarna gör så mycket i våran vardag och inte med de så började NP nu och de muntliga delen ska vara klart till tis nästa vecka. Och sen kommer de vara löpande i ca: fyra veckor och de är därför vi kommer ha "rullande" schema och där emellan ska vi få plats med service delen i YTen och göra alla praktiska och teoretiska prov. De kommer bli kämpigt innan sommarlovet.

Men då är de skönt att ta en varmt bad och bara chilla i. Låta tankarna rinna av sig och samla krafterna igen, snart är påsklov och sen är de bara fyra veckor kvar på hela ettan. Så jävla skönt men läskigt på samma gång, de kommer bli skönt för då sliper jag nästan alla bas ämnen jag har nu.

De jag har nu är:

  • Engelska 5 100p
  • Svenska 1 100p
  • Naturkunskap 1a1 50p
  • Matte 1a 100p
  • Idrott och hälsa 1 100p


De jag kommer ha i tvåan/trean är:

  • Idrott och hälsa 100p
  • Religionkunskap 1 50p
  • Samhällskunskap 1a1 50p
  • Historia 1a1 50p

Ta hand om er så hörs vi ❤

Likes

Comments

Efter att jag började skolan har Dansband blivit en favorit både på helger och på mornarna att lyssna på. Man blir både pigg och glad att lyssna på de. Som vi brukar säga på fredagar nu när de börjar när de har börjat med alla dansar "Dansbands fredag". Vissa i klassen tycker att de inte är lika bra som vi tycker och vi älskar att retas med de och höja volymen eller koppla in en högtalare med hög volym.😃

Själv ska åka och dansa någon gång under sommaren och kanske åka upp till Malum men vi får se. (Listan är min kompis) hoppsan blir så när m,an går en "bond skola"😄

Likes

Comments