Hej hoppas ni har de bra och kanske till och med börjat skolan vi de här läget. Om ni har gjort de hoppas jag att ni kommer ha en bra termin.

Men jag skulle skriva om vad jag har gjort de senaste veckorna för jag känner för de haha, men vi börjar från 7/8 då åkte vi mot Ullared och slutade i Kalmar där emellan var vi i glasstaden och femtiotals kaffe m.m. (kommer bli många bilder känner jag.) sen kom vi hem en dag som var 11/8 och då sov vi en dag hemma sen åkte mamma och pappa upp till Stockholm och jag åkte till Västerås för att bo hos min kille, i början var de bara under helgen men de blev hela veckan. medans jag bodde i Västerås en vecka så åkte mina föräldrar upp till min bror i Skellefteå och var där en veckan.

Men nu är de mån 21/8 och skolan börja och jag kommer bo hemma veckan och i helgen ska vi fyra min killes mamma så kommer bil skönt att komma en och tvätta samt pusta ut lite de har vart väldigt mycket intensivt mellan oss nu. De Blev lite kort fattat vad som har hänt i mitt liv om någon bryr sig haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag vart på närcon även om jag inte skulle ditt från början. Jag var panda (funktionär) i år och jag jobbade på gottcon som var ett område som sålde godis och dryck, vi dunkade musik samt hade vi öppet hela konventet 24h. Jag cosplayade bara en dag av alla jag var där, jag var en karaktär som kommer från pokémon som heter Misty.

Jag hade de trevligt för de mesta men var nere några gången och ville bara hem då, men de var skönt att träffa gamma vänner som man bara träffar där och nya vänner såklart.

men jag har inte så mycket mer att skriva så ni får ha de så bra så hörs vi <3

Likes

Comments

Hej alla hoppas ni har de bra, jag själv har de bra men lite nervös.

Jag har haft de så sjukt bra under den veckan + helg (ca 19-23) först kom pojkvännen över och sov hos mig mån-tis, vi åkte upp till Stockholm och tittade på ny bil till min familj (som kommer i ett annat inlägg hih)i och så vara vi bara med mina föräldrar och spelade spel m.m. sen åkte vi och lämnade han hos hans syster i Hallstahammar på tisdagseftermiddagen och jag åkte till han på onsdags kvällen. Hos han blir de mys och som jag hade turen mycket skoj och stim men både hans syskonbarn och kusiner (alla yngre). Deras släckt är så jävla trevliga och snälla mot mig och varje gång jag träffar dem önskar jag att de kunde vart min familj, Jag känner mig så hemma i deras sällskap och så var de första gången jag träffade dem.

Men tillbaka till de vi gjorde, de första dagarna jobbade A (pojkvännens mamma) så de var mest mys och titta på datorn m.m men på fredagen blev de grillfest och sockervadds görande, vi alla hade de så trevligt tillsammans och önskade nästan att de var längre än vad de var för att tiden gick så snabbt. Men sen vart de film och godis. Idag innan jag övningskörde hem så kom hans syster med barn hem till dem och vi åt och lekte i en lekpark och innan vi skulle börja åka mot Eskilstuna så åkte vi alla och bada i Hallstahammar precis vid dem och så blev de mer godis.

Efter som Kvicksunds bron är av stängd tar de 1 tim att åka hem till mig istället för 40 min så jag fick bestämma vilken väg vi skulle ta motorvägen eller "gamla köpingsvägen" kan ni gissa vilken jag tog........ Ja jag tog gamla vägen för två anledningar 1. mindre trafik 2. de var en fin kväll och ville se mera natur och blev visst tre haha 3. kunde den.

Anledningen varför jag var med han så mycket är för att under veckan som kommer åker han + kompani över till Estland och är där till måndag och jag själv åker ner till närcon på onsdag som jag ska vara funktionär på och jag kommer hem på söndag. Lite jobbigt är de att de åker men ändå roligt att de gör de men de kommer vara långt emellan oss. Men man for hoppas på att tiden går fort och att inget händer på färden för nån av oss, de var allt för denna gång så hörs vi, hej

Likes

Comments

Många vill göra en tatuering och jag är en av dem. jag vill tatuera in många saker om betyder något för mig men samt är jag också en sån som älskar att titta på tatueringar. Jag får ofta frågan av mina vänder "vad ska jag tatuera för något, vilket möster, motiv, hur stor, kan ni skicka förslag... .m.m", så jag tänkte ta och lägga upp tatueringar som jag tycker är snygga och jag kan tänka mig att ha,.

vill ni tatuera er eller tycker ni de är fel skriv gärna de ni tycker så hörs vi<3

Likes

Comments