Hej. Nu är lovet slut och änklingen kommer de gamla rutinerna tillbaka och att bara vakna upp och veta att man kommer träffa sina vänner i skolan gör en hel del. Jag trivs verkligen i min klass och även fast de kan vara jobbiga och förstöra vissa lektioner idag är den en bra klass som finns där för en.

Idag hade jag en jobbig morgon men så fort jag kom till skolan ändrades allt. Dagen har vart bra vi fick sluta tidigare, man kunde sova lite på narturkunskapen😂, vi hade ingen matte m.m.

När vi slutade så bestämde jag och min vän My för att åka och sola på happy i-land och vi valde att gör de i 30 min. De var så jävla skönt att spendera lite tid med henne. Efter de så tog vi och åt på Subway efter de blev de lite fönsters shopping och vanlig shopping. Vi pratade om allt som har hänt under lovet och lite om vi skulle vara en helg.

De var bara så skönt att vara med en som har fått lära känna mig och att jag känner mig inte fast. Hon är en så skön person och så snäll. De känns bra att vi alla tjejer i klassen har en bra kontakt och de är vår lilla grupp med killarna självklart också❤

Aa de var allt kände bara för att blogga om de så ni får ha de så bra❤
(Ps: min kompis lyckades kasta en snöboll precis när jag skulle vända mig mot honom så den kom i munnen och sedan rann de ner i min tröja och gjorde hela min bh blöt, men vi bara skrattade åt de😂)

Likes

Comments

Hej, nu är de ett nytt år och jag är en av dom personerna som vill göra något nytt i mitt rum. Ni vet "uppdatera" men att man inte gör om hela rummet utan att man bara piffar till lite gran så att de blir mycket bättre. Jag kommer t.ex. gör att mitt rum blir mycket mysigare genom att fixa en tavelhylla där jag kan ha ljus på och en tavla bakom. Och kanske ett annat överkast som passar med mitt rum och en mysig pläd på sängens slut. Även fixa fina prydnadskuddar. ska även sätta upp en spegel över mitt sminkbord. De är de små sakerna som gör den stor skillnaden.

Likes

Comments

Många tycker om att titta på bio och jag har hört att 2017 kommer att vara ett bra film år. Jag själv har ett par filmer som jag kommer försöka gå på och de är dom här:

  • Fifty shades darker
  • Beauty and the beast
  • Fast and furious 8
  • Pirates of the Caribbean 5
  • Ascendant
  • Annabelle 2
  • Vaiana


Vilka filmer kommer ni att kolla på/sätt redan? kommentera gärna❤

Likes

Comments

Nu är de ett nytt år med nya möjligheter och nya äventyr. Vi tittar tillbaka på 2016 lite;

Jag slutade grundskolan och började på gymnasiet, jag var nere i Lysekil i Marinas sommarstuga med henne och Alice vi var på Liseberg m.m. Jag var på Tylösand med min familj, jag och Alice gjorde en överraskningsparty till Mariana när hon fyllde 16 med ballonger och massor med skoj, Vi hade skolbal och de var en stora saken att leta efter klänning, Jag var i London med alla som gick i min kärnämnes grupp, på skolan hade vi de årliga vattenkriget, mamma flyttade till en lägenhet, jag vet på Närcon sommar och träffade många nya och gamla vänner som jag saknar väldigt mycket, jag och alla i min klass åkte till "skogen" när vi började gymnasiet, jag har var och jobbat med mamma på olika mässor, bråkas med mina systrar och blivit vän med dom ingen😢, skaffat kille, fått säga hej då till gamla vänner och fått nya vänner i stället.😄

Mycket hände under 2016 som har förändrat både mig som person och hur jag ser på allt. Jag vill inte att allt skulle förändrat med de blev de. Jag tappade kontakten med en av mina bästa vänner som jag har väldigt nära hjärtat men jag vet att vi kan hitta tillbaka till varandra eller jag hoppas de iallafall. Men jag vet att hon behöver sin egen tid så att hon känner hur hon vill var och att hon hittar sig själv innan vi ska vara ingen. Men med min andra syster har jag fått farande kontakt med men de är inte jätte mycket. jag hoppas att vi tre kan snart vara ingen saknar våra stunder tillsammans de är som något saknas i mitt liv.

Men nu är de 2017 och jag har gjort två nyårs luften som är att lära sig göra egen bearnaisesås och att bli mer positiv på saker. Jag ska även ta varje dag med ett leende. Jag har bra vänner i skolan och har en underbar kille plus mina systrar när vi kommer tillbaka. Jag ser fram imot de här året och jag hoppas att de kommer bli många bra minnen från de.

Hoppas ni kommer ha en bra fortsättnings så hörs vi. ❤

Likes

Comments

Hej idag är de nyårsafton och jag hoppas alla har haft ett röt okej år och att man har några bra och dåligt stunder för de är så livet är. Jag själv har haft ett bra år och de känns så troligt att lämna 2016 så här fort. Jag menar är de bara jag som tycker att de här året har gått fort? Men de ändå bra att gå in i 2017. Nytt år med nya möjligheter hoppas ni få ett bra nytt år, så ses vi nästa år❤️

Likes

Comments

View tracker