Här om dan satt jag på tåget hem och jag satte mig på en fyr plats med ett bord för jag skulle plugga och efter jag hade satt mig och skulle ta upp mina böcker kom de en man med grov synnedsättning som satte sig rakt imorgon mig. Först så tänk vet jag nej varför satte du dig här men under tiden jag så började mina tankar gå fram och tillbaka, jag tittade ut genom fönstret och så den vackra höst naturen som svepte förbli och alla löv som hade ändrat färg. Han kunde inte se de, han kunde inte se hur vår finna natur är. Jag blev helt mer och mer glad över de lever jag lever, att jag kunde se,höra,känna allt. Jag började mer och mer känna att jag ville leva hela mitt liv. Jag har inte mått så bra på sistone ha vart mycket i mitt huvud och de har gått ut på många av mina kompisar i skolan och utanför och så ska de inte vara, jag började förstå att jag ska lev mitt liv och att jag ska ta dagen som den kommer och le så mycket jag kan. Den här texten blev rörig men så blir de när jag har mycket i huvudet som jag vill hinna skriva ner. Hoppas de inte gör något och så ses vi nästa gång. Ta Hanson varandra och ditt liv är värt att lev för man brukar inte fån andra chans. Älskar er alla❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​(de var ett tag sen, de här är en återberättelse) i fredags var de så att jag och Mariana var nära på att dö. Vi kom hem med tåget och då sa en av våra vänner att hen ville tävla mot oss och hen har en EPA och jag visste att hen skulle vinna men jag tänkte att de skulle vara en rolig sak så jag säger ja till de och vi börjar åka och så kommer vi till en kurva de är en över gång mellan bar mark och rullgrus och jag tar den kurvan tok i för fort hastighet och vi får sladd på bilen och jag kunde inte häva den så vi snurra ett halvt varv och sedan ner i början på ett djupt dike och mitt ena bakhjulet var i luften och jag och Mariana hoppar ut och för söker att putta upp den men de går inte och vi ser en bil som kör förbi och vi tänker att han stannar och hjälper oss men han åkte bara vidare. De var tur att hen vi tävlade mot hade förstått att något var fel och åkte tillbaka och hjälpte oss att få upp min bil så vi kunde fortsätta med att köra. (Fan vad vi skrek när innan bilen stannade.)

Likes

Comments

Instalok är en grupp som gör parodier på olika populära låta. De spelar League of Legends (LOL) och göra sina låtar så att de passar karaktärerna i spelet. de gör även låtar till Overwatch som är ett ganska nytt spel. Så ni som gillar de här två spelen kommer troligt viss gilla de här låtarna. Och ni kan gärna kommentera om ni spelar något data spel, kanske de är något av de här två då får ni gärna skriva vilken karaktär som är er favorit. Jag själv kör båda då och då och på lol är de Tristana och på Overwatch är de Reapin.


Likes

Comments

Hej alla, Nu har höst månaden kommit och jag älskar hösten när bladen byter färg och faller man får så bra bilder. Och så blir de så mysigt när de blir lite kyligt och när de blir mörkare. De är så mysigt att man kan tända värmeljus och ta en kopp te på kvällarna och lägga sig med en filt om kring sig och med en mysig film. Jag brukar tända alla värmeljus stakar/hållare vi har i hela huset och släcka alla lampor för att de är bara ljusen som ska lysa upp. Jag älskar även hösten för att man kan sätta på sig stickade tröjer och att de inte blir för varmt. Jag är en son person som fryser väldigt ofta och då blir de skönt när de är början på hösten för så är de kallt på morgonen men varmt på dagen och så blir de kallt på kvällen ingen.

Jag älskar även hösten för att halloween är under en här perioden och även allhelgonahelg och de är så fint att få till kyrkogården och se alla tända ljus som är på gravarna. De som är så roligt med halloween är alla som går på "bus eller godis", och att dekorera huset och utanför.

Viken högtid tycker du bäst om och varför de? Vad brukar du göra på halloween och allhelgonahelg?

Likes

Comments

Idag var de en upplevelse från kl 12-17 så var de ett himla liv och skojande. Min vän Josefin behövde hjälp på sitt jobb och jag tänkte att de skulle vara kul. Problemet var att hon arbetade med barn i olika åldrar och de var en utmaning att hålla sig för att inte skrocka eller att sticka där ifrån. Man de var kul för att man fick leda och leka lekar med dom.

De var fyra grupper och alla vara i olika åldrar de minsta var sist och de äldsta var först lite negativt för när sista gruppen kom vara de trötta och de var med föräldrarna som gjorde de som vi sa än barnen men de slutade med att hon och jag visade en gång och sen satte vi oss på madrasser och bara sa "en gång till".

Vi får se hur de blir efter de här men en ska är bara jag kan skriva på CVt att jag har jobbat med knatte skutt😂.

De var de spännande som hände idag. Nu väntar man själv i kylan på att bussen ska komma så man kan komma hem och äta något är skit hungrig och missade den tidiga bussen😭. Hoppas ni har de bra så ses vi.

Likes

Comments

Hej idag kom de min nya borstar som jag har beställt från Mary kay. Dom är skit fina och mjuka. Jag beställde från en tjej som var med på mamma mingel mässan Och de kom nu. Jag tog ett set med 5 borstar vars en av de är två sidiga. Jag kan inge vänta tills jag ska använda dem och kolla hur bra de är.

Sättet kostade runt 700kr och kanske lite dyrt för att bara få så lite borstar men de är äkta hår. Jag hoppas de är värt pengarna annars var de ingen mening att köpa de haha.

Hoppas ni har de bara så hörs vi senare. Skriv gärna viker borstsätt som är ditt favorit och vart de kommer ifrån. Puss och kram på er.

Likes

Comments

Hej. Idag var jag och mina föräldrar på en mässa som var i Norrköping. Mässan heter mammamingel och de är en jätte trevlig mässa som mammor och ny blivande mammor kommer på och de är även mor och dotter som är arrangörer. De var många olika utställare och självklart så jobbade jag och mamma med mammas företag. De började kl 10.00 och slutade 15.00 för oss utställande med de fortsätter hela kvällen för de inbjudna, de som är inbjudna får komma och mingla med varandra och de får lunch och på kvällen får de tre rätters middag. De får även gå runt och kolla på alla utställarna och mingla med oss.

Vi fick mat kl 11:30 som var buffé med snitsel,mandelpotatis och sallad. De fyrade 5 år och de hade ett bildspel som de visade vid lunchen. Vi var med förra året och de var mycket bättre än de var den här gången. Men de var trevligt än då och vi får se om vi kommer gå nästa år för att var lite dyrt.

Men ni får hade de så bra och så. Imorgon ska jag till en annan mässa som handlar hälsa och de den kommer vara i Eskilstuna.

Likes

Comments

Hej alla jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft.😊

De började med att när jag kom till skolan och min lärare skulle säga prov resultaten på ett prov som vi hade för ett tag sen så sa han att max poängen var 38 och för att få ett A i de här momentet var man tvungen att få 35 poäng. Han började läsa upp alla och frågade om han skulle säga de högt eller om han skulle ta de senare med den personen. När han kom till mig och jag sa "kör bara på" så sa han 34 poäng jag blev chockad och glad jag hade de högsta poängerna i hela klassen men sen när jag såg på de ingen blev de bara irrenterande för jag ligger ett poäng ifrån A och de retar jag mig på.

Men efter skolan kom Mariana och vi spenderade lite tid tillsammans för hon mådde inte så bra, så vi började att åka till Dollarstore i Bäckby och när vi kom ut med en påse där ifrån fortsatte vi till Eskilstuna. Där skulle jag beställa tid hos en optiker för att kolla min syn, när vi blev klara gick vi och trotsade i lite affärer och kom in i en sko butik och där hittade vi de snyggaste stuvarna jag någonsin sätt. Jag satte på mig dom och ville inte ta av mig dom. Så de slutade med att jag hade de i handen är jag och hon lämnade butiken och hon hade och köpt ett par skor.

De var inte så mycket mer vi gjorde hon gick in på Donken och beställde lite mat och sen köpte jag en sak på Ålens och efter de så åkte vi hem och hennes pappa kom typ direkt efter vi hade kommit hem till mig så de var ett hej då men de var en jätte mysig dag och just att de hade börjat med att när hon träffade mig så grät hon nästan till när hon lämnade mig hade hon ett leende plus ett par snygga skor😂.

Ni får ha de så bra så ses vi nästa gång. PS här kommer bilder på vad jag har köpt.😘

Stuvlar 500kr frår Deichmann

Sov mask 10kr, bok 20kr/s och en notebook 20kr från Dollarstore

Likes

Comments

Hej alla.

vilken jobbig med ändå bra helg. Mariana har sovit hos mig ifrån i torsdags och åker hem imorgon, Alice kom i dan och kommer åka och fyra hennes pojkvän imorgon. De har inte vart värdens bästa dager och jag har inte mått bra psykiskt och jag har kommit den perioden att de kommer gå upp och ner. Jag har alltid varit den som har vart på bra humör och positiv men efter de som hände i nian så rubbades hela min värd och jag vet inte längre hur länge jag kommer kunna stå på "fast mark".

Men de var inte de jag skulle skriva om utan de var om helgen. Den har vart bra och den blev bara bättre när Alice kom, jag och Mariana har börjat med att Ice Age serien och har kommit till 3an (alla i min klass tittar på en). Ikväll har vi badat och nu ska vi titta på en skräck film (jag gillar inte skräckfilmer men dem gör de så vad kan man göra haha), och sen ska vi även försöka att titta på Ice Age 3 om vi hinner annars ta vi den imorgon.

Jag har vart på dåligt humör den här helgen och min mamma gjorde de inte direkt bättre och de har smittat av sig på mina systrar nu på kvällen och de är tråkigt men jag får skyla mig själv lite.

Men jag hoppas att ni har en bättre kväll och ta hand om varandra då ses vi bye.

Likes

Comments

Hej på er.

Idag har de vart både en bra dag och en dålig dag. de började mamma åkte ner till min bror i Borås som inte mår så bra just nu. Medans jag åkte till skolan och de första som vi hade var ett Svenska prov i stavning och allt med de att göra. De gick bra hoppas jag, de kändes bra. Efter en liten rast blev de matte och vi han inte så mycket för efter tio minuter skulle vi till B-klassens klassrum för att änklingen få våra datorer.👍 Och så gick Samuel ingen om alla regler och så, efter han hade gjort de skulle vi gå in på en sak som heter Vklass som vi använder inom skolan och de gick inte så bra för mig för att jag hade Vklass på min gamla skola men vi som gick i nian då fick inte använda de, så de tog ca 30 min längre för mig att komma in än de gjorde för alla andra. Men sen var de lunch och den var helt okej. På engelskan som vi hade gick de helt okej fast fick veta att jag behöver träna på att skriva på engelskan och träna på att stava. Jag hoppas att jag kommer att klara de. Vi hade idrott sist på dan och jag var inte mer på grund av olika saker men de som vara med körde rygby och fy fan vad de var kul att titta på dom😂. Jag tog Rasmus keps och Liams tjock tröja och Rasmus blev sur men Liam titta på mig typ som "var du tvungen" men men vad ska man göra när man fryser och så😝.

När vi hade slutat ska tåget komma 16:35 men den var så försenad att den kom 17:00. Men när jag kom hem så gjorde jag mat och sen har jag bara chillat ska läsa igenom alla papper till morgondagens prov om transport historia. Hoppas att de går bra.

De var att så vi hörs, ta hand om er. PS: ska sova ensam inatt och de spökar har hört ljud och sånt, är skit rädd.😁

Likes

Comments