View tracker

Hej alla, jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har haft fulla händer.

I helgen sov min pojkvän oss mig och vi tog mammas lägenhet. Vi har haft de jätte mysigt med att laga mat, tittat på film, busat m.m. Han hängde med mig hem på fredagen och åker hem i dag om bara en och halv timme ungefär😭 men så är de, de har vart hur mysigt som helst och jag mår verkligen bra när jag är med honom. Jag hoppas och ber till Gud att de här ska hålla.

Vi fyrade vår 1 månads dag i fredags. Och idag kom grannen upp med ny bakat (lussekatter). Nu ligger vi i soffan och bara myser.

Ps: de bästa med att vara ensam med honom är att jag kan ha på mig hans tjocktröja hela tiden ❤️❤️❤️

De här inlägget blev lite rörigt men hoppas de är okej då ses vi i nästa hej då.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla.

De bästa tiden på året är halloween och de har vart ända sen jag var liten. De var så roligt att gå och köra "bus eller godis?" Jag och mina vänner brukade alltid ha en liten fest/party och i år kommer den bli så jävla kul att klä ut sig och dekorera hela huset med pumpor och sån.

De som är så rolig att jag älskar alt med skräck och andlighet förutan skräckfilm, jag klara inte av att titta på de men de är en sak jag ska försöka att lära mig hoppas jag att jag kommer att klara de. 2017 kommer bli ett bra film år och många skräck filmer kommer att komma ut och jag och mina vår systrar ska för söka gå på så många som möjligt.

De som är så jävla kul är att i USA så tar dom de så jävla långt. De är så jävla snyggt och så mycket förberedelser och i vissa tävlar vem som kan göra de läskigaste huset. De är bara så jävla snyggt och så jävla grymt och alla fester de har WOW är allt jag säger. Eller så skulle jag vilja åka till Mexiko och kolla indía de muertos (de dödas dag), bara gå på grav platsen och festivalen och bara njuta.

Likes

Comments

View tracker

Hej. De här blir en litet kort in lägg. När jag kom hem från skolan så kollade jag brevlådan och där log ett paket till mig. Förra veckan så beställde jag ett par hängselbyxor och de kom idag😊 . Så jävla nöjd med den, har vilja ha de för ett tag men har vart för dyrt tycker jag och nu var de rea på HM och jag passade på. så ja de var allt hoppas ni har en lika bra kväll som jag om inte så tycker jag att ni bör sätta er framför en av era favorit filmer. Älskar er❤

​Länk till hängselbyxorna här: http://www.hm.com/se/product/43395?article=43395-A&variant=036 

Varning är på rean.

Likes

Comments

Här om dan satt jag på tåget hem och jag satte mig på en fyr plats med ett bord för jag skulle plugga och efter jag hade satt mig och skulle ta upp mina böcker kom de en man med grov synnedsättning som satte sig rakt imorgon mig. Först så tänk vet jag nej varför satte du dig här men under tiden jag så började mina tankar gå fram och tillbaka, jag tittade ut genom fönstret och så den vackra höst naturen som svepte förbli och alla löv som hade ändrat färg. Han kunde inte se de, han kunde inte se hur vår finna natur är. Jag blev helt mer och mer glad över de lever jag lever, att jag kunde se,höra,känna allt. Jag började mer och mer känna att jag ville leva hela mitt liv. Jag har inte mått så bra på sistone ha vart mycket i mitt huvud och de har gått ut på många av mina kompisar i skolan och utanför och så ska de inte vara, jag började förstå att jag ska lev mitt liv och att jag ska ta dagen som den kommer och le så mycket jag kan. Den här texten blev rörig men så blir de när jag har mycket i huvudet som jag vill hinna skriva ner. Hoppas de inte gör något och så ses vi nästa gång. Ta Hanson varandra och ditt liv är värt att lev för man brukar inte fån andra chans. Älskar er alla❤️

Likes

Comments

​(de var ett tag sen, de här är en återberättelse) i fredags var de så att jag och Mariana var nära på att dö. Vi kom hem med tåget och då sa en av våra vänner att hen ville tävla mot oss och hen har en EPA och jag visste att hen skulle vinna men jag tänkte att de skulle vara en rolig sak så jag säger ja till de och vi börjar åka och så kommer vi till en kurva de är en över gång mellan bar mark och rullgrus och jag tar den kurvan tok i för fort hastighet och vi får sladd på bilen och jag kunde inte häva den så vi snurra ett halvt varv och sedan ner i början på ett djupt dike och mitt ena bakhjulet var i luften och jag och Mariana hoppar ut och för söker att putta upp den men de går inte och vi ser en bil som kör förbi och vi tänker att han stannar och hjälper oss men han åkte bara vidare. De var tur att hen vi tävlade mot hade förstått att något var fel och åkte tillbaka och hjälpte oss att få upp min bil så vi kunde fortsätta med att köra. (Fan vad vi skrek när innan bilen stannade.)

Likes

Comments

Instalok är en grupp som gör parodier på olika populära låta. De spelar League of Legends (LOL) och göra sina låtar så att de passar karaktärerna i spelet. de gör även låtar till Overwatch som är ett ganska nytt spel. Så ni som gillar de här två spelen kommer troligt viss gilla de här låtarna. Och ni kan gärna kommentera om ni spelar något data spel, kanske de är något av de här två då får ni gärna skriva vilken karaktär som är er favorit. Jag själv kör båda då och då och på lol är de Tristana och på Overwatch är de Reapin.


Likes

Comments

Hej alla, Nu har höst månaden kommit och jag älskar hösten när bladen byter färg och faller man får så bra bilder. Och så blir de så mysigt när de blir lite kyligt och när de blir mörkare. De är så mysigt att man kan tända värmeljus och ta en kopp te på kvällarna och lägga sig med en filt om kring sig och med en mysig film. Jag brukar tända alla värmeljus stakar/hållare vi har i hela huset och släcka alla lampor för att de är bara ljusen som ska lysa upp. Jag älskar även hösten för att man kan sätta på sig stickade tröjer och att de inte blir för varmt. Jag är en son person som fryser väldigt ofta och då blir de skönt när de är början på hösten för så är de kallt på morgonen men varmt på dagen och så blir de kallt på kvällen ingen.

Jag älskar även hösten för att halloween är under en här perioden och även allhelgonahelg och de är så fint att få till kyrkogården och se alla tända ljus som är på gravarna. De som är så roligt med halloween är alla som går på "bus eller godis", och att dekorera huset och utanför.

Viken högtid tycker du bäst om och varför de? Vad brukar du göra på halloween och allhelgonahelg?

Likes

Comments

Idag var de en upplevelse från kl 12-17 så var de ett himla liv och skojande. Min vän Josefin behövde hjälp på sitt jobb och jag tänkte att de skulle vara kul. Problemet var att hon arbetade med barn i olika åldrar och de var en utmaning att hålla sig för att inte skrocka eller att sticka där ifrån. Man de var kul för att man fick leda och leka lekar med dom.

De var fyra grupper och alla vara i olika åldrar de minsta var sist och de äldsta var först lite negativt för när sista gruppen kom vara de trötta och de var med föräldrarna som gjorde de som vi sa än barnen men de slutade med att hon och jag visade en gång och sen satte vi oss på madrasser och bara sa "en gång till".

Vi får se hur de blir efter de här men en ska är bara jag kan skriva på CVt att jag har jobbat med knatte skutt😂.

De var de spännande som hände idag. Nu väntar man själv i kylan på att bussen ska komma så man kan komma hem och äta något är skit hungrig och missade den tidiga bussen😭. Hoppas ni har de bra så ses vi.

Likes

Comments

Hej idag kom de min nya borstar som jag har beställt från Mary kay. Dom är skit fina och mjuka. Jag beställde från en tjej som var med på mamma mingel mässan Och de kom nu. Jag tog ett set med 5 borstar vars en av de är två sidiga. Jag kan inge vänta tills jag ska använda dem och kolla hur bra de är.

Sättet kostade runt 700kr och kanske lite dyrt för att bara få så lite borstar men de är äkta hår. Jag hoppas de är värt pengarna annars var de ingen mening att köpa de haha.

Hoppas ni har de bara så hörs vi senare. Skriv gärna viker borstsätt som är ditt favorit och vart de kommer ifrån. Puss och kram på er.

Likes

Comments

Hej. Idag var jag och mina föräldrar på en mässa som var i Norrköping. Mässan heter mammamingel och de är en jätte trevlig mässa som mammor och ny blivande mammor kommer på och de är även mor och dotter som är arrangörer. De var många olika utställare och självklart så jobbade jag och mamma med mammas företag. De började kl 10.00 och slutade 15.00 för oss utställande med de fortsätter hela kvällen för de inbjudna, de som är inbjudna får komma och mingla med varandra och de får lunch och på kvällen får de tre rätters middag. De får även gå runt och kolla på alla utställarna och mingla med oss.

Vi fick mat kl 11:30 som var buffé med snitsel,mandelpotatis och sallad. De fyrade 5 år och de hade ett bildspel som de visade vid lunchen. Vi var med förra året och de var mycket bättre än de var den här gången. Men de var trevligt än då och vi får se om vi kommer gå nästa år för att var lite dyrt.

Men ni får hade de så bra och så. Imorgon ska jag till en annan mässa som handlar hälsa och de den kommer vara i Eskilstuna.

Likes

Comments