Alla har någon man tycker om, de kan vara en människa eller ett djur kanske till och med en plats men något man har kärt om hjärtat och blir glad av. Jag själv har många olika personer men den är utstående av alla dem och de ni kan kanske gissa vad den personen är för de är så vanligt. De är min älskade pojkvän som är vid min sida.❤ igår "fyrade" vi 8 månader och de är helt otroligt. tiden har verkligen gott fort, oktober 2016 till Juni 2017. JA vad ska jag säga jag är glad varenda minut och hoppas på att de håller länge.

Jag tänkte inte skriva så mycket för vem vill läsa så mycket vad jag tycker om han och hur vi har de och vad vi har gjort under de senaste månaderna, så jag tänkte mest bara lägga till några bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De finns många saker som har vart bra och dåliga, vissa av sakerna behövde min medans andar ville man bara låta vara som de var. Alla har vart med om de, vissa tycker de är en "STOR" ska medans andra tycker de inte var något typ. Men alla vi vet att de blir något som påverkar en mycket.

Jag tänkte börja med de dåliga för att de ska bli ett bra slut annars kan risken bli att det kan bli så deprimerande eller så😃

  1. Jag och en av mina bästa vänner gick isär eller som han säger "gjorde slut"
  2. Jag gick in i en "låg" depression
  3. Jag har tappat många vänner där jag bor
  4. Min älskade farbror gick bort i cancer
  5. Både min farmor och mormor gick bort en månad efter varandra nästan.
Jag skriver inte de här för att jag ska ha någons sympati eller att någon ska tycka synd om mig jag skriver de här för jag tyckte att de var en blogg idé efter som de var väldigt långe sen jag skrev något här.

  1. Jag började på ett sjukt bra gymnasium
  2. Jag fick helt galna vänner där
  3. Jag har värdens sötaste och bästa pojkvän
  4. jag har "renoverat" mitt rum
  5. Jag har två bilar som väntar på mig när jag har körkort
Ja de var top fem antar jag, jag kommer inte på något mer men.... jag hoppas att ni har fler positiva saker om har hänt er så hörs vi troligen inom kort ingen. ❤

Likes

Comments

Resan till Sundsvall:

Sundsvall:

Godisaffär:


Skellefteå:

Likes

Comments

Vilken mysig helg de var❤. Jag skulle vara själv hela lördagen typ och då frågade om min pojkvän ville komma över. Mina föräldrar stack hemifrån runt åtta på morgonen och vid ett två kom min pojkvän och när han kom så myste vi bara och busade. Efter ett tag så åkte vi till affären för att köpa lite godis och en vända till Sundbyholm, när vi kom hem beställde vi mat fån Ming palats och hämtade de. När klockan började närma sig åtta på kvällen kom Alice och Lukas över och vi snackade och spelade lite kort. Mamma och pappa kom hem vid nio. efter att Lukas och Alice gick så myste vi framför Youtube tills vi somnade💗.

På söndagen vaknade vi lite sent och vi fick brunch som blev tacos😂. Sen så tittade vi lite på Youtube och jag övningskörde till ICAstenby. När kvällen började komma kom hans mamma och hämtade oss och de slutade att vi var på city gross parkeringen där jag övningskörde med hans mamma (första gången med manuell, gick bättre än jag trodde). Vi körde runt där ett tag och sen körde jag hem med den. när vi kom hem till dem så blev de mer mys med en film och godis. De blev inte så jätte bra kväll men de löste sig ganska fort och vi fortsatte med att titta på...... Kan ni gissa? japp ni hade rätt Youtube (han tittar på en vloggare som vloggar varje dag).

Sen kom måndagen (idag) och de var rent av en skit dag alla lärare var bittra och ursäkta att jag säger de men dumma i huvudet. Jag gjorde mitt SV tal efter skolan så får sovmorgon imorgon så de är bra😄. När jag var klar med de åkte jag till killen och väntade på mamma (hon har kurs i Västerås och börja samt slutar samtidigt som jag typ).

De var typ allt... Juste fick värdens bästa present idag en tjocktröja som luktar han, dör typ.❤ De var nog alla ta hand om er så hörs vi😄

Likes

Comments

Fyrade en barndoms kompis idag❤. här är lite bilder från den kvällen:

Ps: Jag smakade bara inte "drack" själv. Men tyckte om bilderna så de fick vara med😄

Likes

Comments