Nu är våren på väg och de märks på många olika sätt. De börjar bli varmare ute och mer sol, de börjar komma upp blommor lite här och där, och nu börjar nationella proven för några. De är nog de främsta tecknet på att våren börjar med små sten komma till vår del av jordklotet.☀

För många är den här perioden värst just på grund av nationella proven och jag förstår dem helt och hållet. varför ska man ha ett prov som är uppbyggt på ett sånt sätt, för många som redan har de svårt i skolan ska känna mer press än vad de redan gör. JA de kan få hjälp men de är inte alla skolan som gör de, speciellt inte vissa grundskolor. Men de är bara att tänka att sommarlovet kommer snart.❤

OJ!😰 Efter påsklovet som är för mig v.15 så är de bara fyra veckor kvar i första ring, SKIT vad de här året gått fort! om bara några veckor ska vi söka in till inriktning till andra ring. SKIT jag börjar i andra ring snart!!!😓 Jag min när jag började att allt gick så långsamt och inget hände,man sov på lektionerna och bra tycket allt var pest och pina. Men nu har vi inte så långt kvar, och efter som vi går ett bas år i ettan så kommer vi att splittras i nya klasser och olika inriktningar i tvåan. Mer om de kan jag skriva i ett annat inlägg.

Våren är nu här och njut av solen och lycka till ni som har skola och till er andra få ni ha de så trevligt och ha lycka med er. ta hand om er så hörs vi.❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alla som bloggar känner nog igen sig när man har lagt ner tid och hela sin själ i ett "viktigt" in lägg och man ska bara fin slipa på de sista. PANG så råkar man tycka på ta bort hela och man kan inte ta tillbaka de..... Allt tid man lagt ner och så bara försvinner på ett par sekunder. De är så jävla irriterande och man kommer inte kunna ett lika bra inlägg.

Jag tycker att de borde göra en backup på alla inlägg så om man råkar ta bort sitt när man skriver ligger de som kanske "senast sparad" eller något. Så man har en chans att rädda de hårda arbetat man har gjort, eller vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar om de har hänt er någon gång, kan var även en skoluppgift.

Likes

Comments

Igår var jag och jobba med min mor. Så vi var först i Barva och hade en visning i 2-3 timmar, gick jätte bra och de var härligt. Efter den visningen så bar de av till Fagersta till en av väns dotter som ville ha en visning med sina tjej kompisar. Resan ditt får lång och rätt så tråkig, från Eskilstuna till Fagersta tar de ungefär 2 timmar. Men de var helt klart värt de, de var så roligt och mysigt. Jag och mamma hjälpte alla tjejer med att hitta rätt bh storlek. Vi var i ett parhus som ägdes av henne vi var hos och de som var extra roligt var att killarna var på ena sidan av huset och på andra sidan var vi i. Killarna var skit sköna personer de kom och röjde lite men de bästa på hela kvällen var när de var "lår tävling"😂. killarna var tvungna att komma till oss och dra ner byxorna för att vi skulle se vem som hade samlas lår av de, jag har nog aldrig skrattat så mycket som den kvällen. 😄

De var en underbar dag med härliga människor hoppas ni hade lika bra lördag som jag hade. Så får ni ta hand om er.❤

Likes

Comments

Nu var de ett tag sen jag gick i nian och de börjar märkas mer och mer, jag tappar mer och mer kontakt med mina så kallade vänner i Eskilstuna, jag förändrar mitt beteende och utseende. Jag är inte samma tjej men jag har fortfarande samma saknar. Jag saknar mina två bästa vänner och jag saknar de vi hade. De som försvann bara för att ena skaffa kille och den andra var tvungen att vara i centrum. Folk förändras, personer växer ifrån varandra, vissa bråkar och slutar att ta kontakt med andra och mycket mer.

De är tufft men de brukar leda till något bra tillslut brukar de säga. Jaha ta de där med rödluvan och vargen samtidigt. Man jag kan inte direkt säga att jag inte har de bra nu men jag har ju inte lika roligt som jag hade för ett tag sen. Jag menar om man har vänner med ett band i mellan och man var som systrar så kommer de alltid var något som fattas fast man kanske inte märker de på en gång.

Man ändå tackar jag inte nej till den jag har nu. Jag har en underbar kille och gudomliga vänner. Vi kommer på dumheter var och varannan dag, vissa gånger åker vi fast men inte många gånger. Jag har så mycket jag kan vara glad för men djupt där nere har jag ett håll som troligen inte kommer att fyllas på ett tag. För dom två jag som jag kallar systrar tog en del av mig som jag kommer troligen inte få tillbaka.

På kvällarna när jag tänker tillbaka på de tiden jag och dom var så kan jag börja gråta och tycka att jag inte är värd allt jag har och jag bara känner mer och mer värdelös. Men man kommer säkert komma över de och de kommer att vara lättare men just nu är de fortfarande tungt.

Blev lite hoppigt men men så blir de. ta hand om er.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er!❤ Jag hoppas att även om in inte har en partner har ni haft en mysig dag med vänner eller familj.

14/2 vilket viktigt datum och de kan jag förstå men desso mer jag tänker på de desso mer ledsen blir jag, många säger "O kolla här vad jag fick av min pojkvän / flickvän". Men att man har gjort den här dagen till en stor dag där de är nästan tvång att man måste ha någon man är tillsammans med och att man ska ge presenter till varandra. NEJ jag säger inte att jag inte gillar att få presenter men de är lite tråkigt på samma gång att vissa personer blir utfrysta på den här dagen.

Man behöver inte ha någon kille eller flickvän för att fyra den här dagen, för mig är den här dagen för att ge kärlek till nära och kära. Om jag inte hade haft pojkvän skulle jag göra små presenter eller bakat till mina vänner för att ge dom ett leende på läpparna den här dagen. Men de bästa man kan få är ett gott skratt och en kram, Vem tycker inte de?

Men att bara säga med ett leende "Glad alla hjärtans dag" till någon kan gör den personens dag. Men om man tänker efter ska man inte behöva en dag för sånt här, man ska göra de ändå. Man ska väl alltid försöka gör någons dag lite bättre och ge kärlek till varandra.

Så till er alla som känner er ensamma eller bortglömda, de är in inte för här skriver jag GLAD ALLA HJÄRTANS DAG och om jag var vid dig just nu skulle jag get dig en stor kram och fått dig att skratt😘❤

Kanske blir de lite rörligt att läsa detta inlägg och lite dubbelmoral men de är mina tankar om alla hjärtans dag. älskar er ❤

Likes

Comments