Header


Igår var de en jobbig men mysig dag. Jag var i skolan och hade tråkiga lektioner och gud vad dagen gick långsamt efter de åkte jag och min tjejkompis till gymmet och tog ett pass, när vi var klara på member 24 så åkte jag hem med tåget och började plugga efter jag hade tagit fixat mig. Jag satt säkert i minst 2 timmar med de jävla körkortsfrågorna och historian samt lastbilsbromsarna.

När jag sitter och pluggar så får jag mest inspiration när jag tänder lite ljus och ligger under en filt eller täcket i min säng. Och helst ska jag ha en belöning efter jag har gjort de jag ska göra. Så jag unnade mig att titta på lite serie och efter de var de bara att plocka undan och lägga sig för att man ska orka med morgondagen (idag).

Tagga att träna idag också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjad de närma sig mer och mer jul och julkänslan, Vi är ”snart” i december och då blir de en julkalender och snart får vi veta vad den kommer handla om och vilka som kommer vara med. Och vi har haft så många olika sagor och äventyr. Här kommer några av mina favoriter och dem här kan jag titta istället för den julkalendern som går just det året.

Likes

Comments

Idag är de en jobbig men också en fin dag. Idag är en dag som vi ska ligga blommor och ljus på gravar till de kära som tyvärr har lämnat oss från denna värd. Många om jag tycker de är lite svårt och jobbigt att gå till en grav (jag speciellt under alla helgonen) och de är ingen fara. Man kan vara ledsen och man kanske måste gråta lite för att de inte ska bli lika tungt att gå nästa gång ditt.

Jag har så att för två år sen på hösten så gick båda min mormor och farmor bort och på vårkanten gick min farbror bort så många jag har kärt försvann och jag har fortfarande inte hunnit smällt allt och jag kan fortfarande börja gråta på vissa kvällar när de blir för mycket saknad.

Men jag hoppas att ni håller era nära och kära i ett hårt grepp och även om de inte är värdens bästa band emellan er så tycker jag att ni bör lösa de för de kommer bra mellan er för när den dagen kommer då de är något som händer ska ni kunna så vid varandras sidor och stötta varandra. (bara de jag tycker)

Likes

Comments