Nu var de ett tag sen jag gick i nian och de börjar märkas mer och mer, jag tappar mer och mer kontakt med mina så kallade vänner i Eskilstuna, jag förändrar mitt beteende och utseende. Jag är inte samma tjej men jag har fortfarande samma saknar. Jag saknar mina två bästa vänner och jag saknar de vi hade. De som försvann bara för att ena skaffa kille och den andra var tvungen att vara i centrum. Folk förändras, personer växer ifrån varandra, vissa bråkar och slutar att ta kontakt med andra och mycket mer.

De är tufft men de brukar leda till något bra tillslut brukar de säga. Jaha ta de där med rödluvan och vargen samtidigt. Man jag kan inte direkt säga att jag inte har de bra nu men jag har ju inte lika roligt som jag hade för ett tag sen. Jag menar om man har vänner med ett band i mellan och man var som systrar så kommer de alltid var något som fattas fast man kanske inte märker de på en gång.

Man ändå tackar jag inte nej till den jag har nu. Jag har en underbar kille och gudomliga vänner. Vi kommer på dumheter var och varannan dag, vissa gånger åker vi fast men inte många gånger. Jag har så mycket jag kan vara glad för men djupt där nere har jag ett håll som troligen inte kommer att fyllas på ett tag. För dom två jag som jag kallar systrar tog en del av mig som jag kommer troligen inte få tillbaka.

På kvällarna när jag tänker tillbaka på de tiden jag och dom var så kan jag börja gråta och tycka att jag inte är värd allt jag har och jag bara känner mer och mer värdelös. Men man kommer säkert komma över de och de kommer att vara lättare men just nu är de fortfarande tungt.

Blev lite hoppigt men men så blir de. ta hand om er.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er!❤ Jag hoppas att även om in inte har en partner har ni haft en mysig dag med vänner eller familj.

14/2 vilket viktigt datum och de kan jag förstå men desso mer jag tänker på de desso mer ledsen blir jag, många säger "O kolla här vad jag fick av min pojkvän / flickvän". Men att man har gjort den här dagen till en stor dag där de är nästan tvång att man måste ha någon man är tillsammans med och att man ska ge presenter till varandra. NEJ jag säger inte att jag inte gillar att få presenter men de är lite tråkigt på samma gång att vissa personer blir utfrysta på den här dagen.

Man behöver inte ha någon kille eller flickvän för att fyra den här dagen, för mig är den här dagen för att ge kärlek till nära och kära. Om jag inte hade haft pojkvän skulle jag göra små presenter eller bakat till mina vänner för att ge dom ett leende på läpparna den här dagen. Men de bästa man kan få är ett gott skratt och en kram, Vem tycker inte de?

Men att bara säga med ett leende "Glad alla hjärtans dag" till någon kan gör den personens dag. Men om man tänker efter ska man inte behöva en dag för sånt här, man ska göra de ändå. Man ska väl alltid försöka gör någons dag lite bättre och ge kärlek till varandra.

Så till er alla som känner er ensamma eller bortglömda, de är in inte för här skriver jag GLAD ALLA HJÄRTANS DAG och om jag var vid dig just nu skulle jag get dig en stor kram och fått dig att skratt😘❤

Kanske blir de lite rörligt att läsa detta inlägg och lite dubbelmoral men de är mina tankar om alla hjärtans dag. älskar er ❤

Likes

Comments

Helgen som var blev inte som planerad men den var super mysig ändå.

Fre: Jag och min kille åkte hem till hans kompis och hjälpte han med att bygga upp ett nytt databord och åt hemma gjorda kakor och super goda handburgare. (jag sov hela helgen oss min kille.)

Lör; Vi skulle tillbaka till han vi var hos igår men de kom förhinder så vi kunde, jag och My hade bestämt tidigare under veckan att hon skulle färga mitt hå och de blev av på lördagen och jag fick även träffa min killes storasyster och hennes två barn (super gulliga), Jag hade blond med orangea slingor men efter vi färgade blev jag röd hårig. Jag är jätte nöjd och de är skönt att ha något nytt. Efter på kvällen tittade vi alla My, jag, min killes familj och bekanta på Melodifestivalen och de var jätte mysigt så vi satt där och bara hade de bra.

Sön: jag och min kille sov till tre och sen var de bara en chill dag med mys framför serie och lite buss i soffan. På kvällen körde han hem mig och jag packade till skolan.

De var min helg summerad, kanske inte de roligaste att läsa men jag tänkte att jag inte har uppdaterat på länge. Jag hoppas att ni har haft en like bra helg som jag, puss och kram och ta hand om er. ❤

FFöre:

Efter:

Likes

Comments

Här om natten kunde jag inte sova så jag hämtade mina systemkamror och tog kort på min katt som sov i min säng.

Likes

Comments