Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är den bästa kombinationen ever, detta är min favoritchoklad at the moment!

Så om ni inte har prövat den än, så gör det, ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Trenden med att ha Timberland har inte fallit mig i smaken, men när jag var inne på We<3it så såg jag ett par vita och jag säger bara - wow! De var så himla fräcka och jag skulle lätt vilja ha ett par, tror dock att jag inte skulle kunna rocka ett par. Men drömma kan man göra!

Likes

Comments

Den kommande veckan kommer bli allt annat än lugn. Jag har lite grejer att fixa klart i skolan innan jag går på sportlov. Jag jobbar tisdag, onsdag, torsdag och lördag sen avslutar jag veckan med en tävling. Så jag fullspäckat schema denna vecka och jag hoppas allt går som planerat. Det kommer nog bli svårt att kombinera skola, jobb och fotograferandet, men jag ska kämpa så det går ihop. Men som ni kanske förstår så blir bloggen lidande försöker så gott jag kan att fixa ihop inlägg! Men nu vet ni hur det ligger till så vi hörs sen!

Kram

Likes

Comments

Idag är en dag vi ska vara lite extra kärleksfulla och snälla med varandra.

Så jag vill önska er alla en mysig alla hjärtansdag ❤

Likes

Comments

En jacka som gärna får flytta in i min garderob!! Tycker att den är asball. Äger bara svarta vårjackor så denna skulle vara perfekt att bryta av det lite med. Den var slutsåld i min storlek på nätet och den går loss på sisådär 600:- :/

Likes

Comments

Hej,

Planen idag var att åka ut till Högbo och fota på deras lokala hästhoppning. Men jag har blivit jätte förkyld så var tvungen att avstå från den tävlingen annars hade det varit min första tävling för den här säsongen. Nu blir det nog den 22 istället på GRS. Förra tävlingssäsongen börja på Högbo och det var inte sån bra start, men jag tänkte att jag skulle bjuda på några bilder därifrån iallafall.

Likes

Comments

Jag har fått en liten förälskelse på Lauren Conrad, tycker att hon är hur vacker som helst! Hon är en framgångsrik kvinna som jag ser upp till. Hon har skrivit några böcker som jag försöker få tag på så jag kan läsa dom. Sen så har hon fått mig att fundera på att färga som hon har på ett par bilder, brun i hårbotten och sen en blond ombre, tycker det var skitsnyggt. Så det återstår och se om jag färgar något i samma stil kanske.. 

Likes

Comments

Detta är lätt min nya favoritlåt just nu!!!​

Likes

Comments

Instagram@tovawengelin