Hej, idag kl 14 så började vi åka söder ut i landet, vi va påväg till Malmö!! Eftersom kag inte tycker om att åka bil så var det inte så kul att sitta där så många timmar men med lite musik och någon fika paus gick det helt okej.
Vi ville så gärna hitta något fint ställe att fika på så vi åkt upp för Hallands åsen och kollade , nu vet vi att det inte finns något bra ställe där men vi vet iaf hur det ser ut där nu, välldigt vackert!!

Efter ca 30 minuter hitta vi en liten bänk (på andra sidan av åsen) vi fick iaf våra gifflar och jordgubbar tillslut.


När vi kom fram till hotellet, Grand garden hotel, så slappa vi lite och jag dusha och fixa iordning oss. Halv åtta gick vi ut för att äta , hamnade på någon mysig italiensk resturang och jag beställde en klassisk vesuivio, gott! Nu är vi tillbaka här igen och jag och min syster ska snart kolla runt lite på hotellet, jätte mysigt hotell. Mysig kväll, mysig utflykt.

See you next time// Tova

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

WOW! Azzå hon är ju verkligen bäst!! Det var ikväll på "sommartorsdagarna" där det kommer artister från Sverige och idag var det Linda Piras tur! Enligt mig är hon Sveriges bästa kvinnliga artist!

Kvällen var obeskrivligt bra, jag hänge med mina allra bästa kompisar och skreksjöng med till hennes fantastiska låtar, obeskrivligt.

Hennes låtar är inte bara bra pågrund av rytmen utan man kommer in och känner igen sig i texterna hon är så peppande och ger en verkligen boost. Hon fick med sig publiken otroligt bra med!

The Queen of rap!!

See you next time// Tova

Likes

Comments

För er som inte vet så har en challenge som heter "don't judge challenge"'spridit sig välldigt fort över internet och sociala medier. Den går ut på att folk målar tex prickar och unibrow i ansiktet och sen tar lite kräm täcker kameran med handen och när dom släpper kameran så är dom jättefina.

Jag antar att meningen med challengen är att få fram att alla "igentligen" är fina även om dom har acne eller andra "felheter" i ansiktet.

Jag jag tycker till viss del att det är en bra idé men då tänker jag såhär, kan man inte anses vara fin utan ton av smink och med tex finnar. Jag tror att isstället för att höja folks självförtroende så tror jag endel sänks. Jag tycker även att samhället är för utseende fixerade , alla är fina även med eller utan acne. Kärlek till världen!!

See you next time// Tova

Likes

Comments

Okej, nu tror säker alla att jag ska skriva "tjoho, nu har jag sommarlov!! Äntligen seriöst kan livet bli bättre?" Okej visst visst det är sjukt fett att det är sommarlov men det är faktist lite lite överskattat.

Som elev tycker väl ni antagligen att jag är sjuk i huvudet som kan säga såhär men det är faktist sant. Låt mig förklara, i början är man sjukt taggad och är med kompisarna och bara lever livet. Sen efter sisådär en vecka eller två så ska några iväg (stuga, semester mm) och kanske också åker du iväg. Kul kul kul!

Sen kommer den tiden då du inte har NÅGONTING att göra, ingen är hemma, dåligt väder och det ända som händer är att du sitter på ditt rum och äter. Sen pågår det här i några veckor till slut blir man ganska rastlös och jag iaf jag blir typ stressad. Men vad ska man göra?

Hajar ni grejen? Man ser fram imot sommarlovet så mkt att förhoppningarna förstörs och sommarlovet aldrig blir riktigt som man tänker sig! Hihi det här inlägget kanske blev lite negativt men så får det vara för denna gången!

See you next time// Tova

Likes

Comments