Idag är jag sjuk, riktigt sådär asförkyld. Ont i halsen, täppt i näsan, hosta mm. Det suger å va sjuk, no shit sherlock tänker ni, men det är så tråkigt. Jag vill träna, jobba och ha kul, haha... Jag ska sluta deppa och lägga mig under täcket och titta på serier, det blir nog bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter en riktig latdag drog jag (bokstavligt talat) ut Emil på en promenad i höstkvällen. Det var skönt, det behövde vi båda två. Nu är vi hemma och jag ska snart sova då jag ska jobba 07-22 (!!!!) imorgon...

Godnatt

Likes

Comments

Hej kompisar, vgd?

Jag sitter just nu framför tv:n och laddar inför kommande vecka. Helgen var rolig! Var i Härnösand och spelade universiadkval, utifrån våra förutsättningar (att vi fortfarande inte har någon is hemma och har tränat en gång) gick det bra! Första matchen var väl sisådär men andra matchen mot Panthera gjorde vi en rejäl upphämtning och vi ledde med 1 inför sista, tyvärr var sista stenen deras och de vann genom en lyckad sista sten för de. Vi kom hem igår tidigt på dagen då Sandra skulle till sin pojkvän, detta ledde till att jag han hoppa in och jobba igårkväll då det var lite kris. Jobbet gick bra och idag är jag ledig då jag ska till UMO nu vid 13.

Ni får ha en fin dag!

Likes

Comments

Första tävlingen ligger nu framför oss, trots att vi är långt ifrån förberedda  (tränat två gånger på is innan..) så ska det ändå bli sjukt kul!!

Nu kör vi!!

Likes

Comments

Idag blev det tydligen en ledig dag som jag utnyttjat genom att träna och vila. SKÖNT. Älskar att bara kunna somna en stund i soffan utan måsten och stress. Idag stod rygg/axlar/skuldror på agendan på gymmet, passet såg ut såhär:

3×8 Marklyft på tyngre vikter än vanligt. Väljer att köra lite färre så jag inte blir för trött och gör illa mig.
3×10 (per arm) i hanteldrag längst kroppen samtidigt som jag står lutad mot en bänk med magen nedåt.
3x10 Drag med vikt i ett kors mot taket.
3x12 Viktplatta upp till huvudet och ner igen sakta
3×10 Rodd med bredare handtag
3×10 Drag med bredare handtag upp från huvudet och ner.

Kommer inte ihåg om det var något mer.. Efter det sprang jag 10 minuter på bandet bara för att få svettas lite mer och tätt på det stretchade jag en sväng också.

Bra pass! Vi hörs!

Likes

Comments

Mitt liv går i en cirkel just nu, det består av samma saker men jag klagar inte. Så länge jag hinner göra allt jag vill så funkar det alldeles utmärkt. Dagen till ära till exempel, tog sovmorgon till 09 då min far kom och bjöd på fika (frukost för min del) i en timme eller så, tätt följt av det drog jag på gymmet och cyklade milen plus lite bålövningar och nu är jag hemkommen och har precis ätit. Om en timme vankas jobb fram till 22 men I'll survive nu när jag fått lite energi från träning och mat.

Hoppas er dag blir bra!

P.s hur mkt goals är det inte att få svettfläckar på magen?😍😂

Likes

Comments

Många tusenlappar fattigare blev min bf igår, men visst är den snygg?? 😍 Nu är vi hemma och jag har kört ett benpass och ska snart laga något att äta. Jobb kl 16, hey ho let's go!

Likes

Comments

00.30, det var klockan när vi igår anlände Storuman efter en 3h nattkörning. Om det var skönt att sova sen? JA. Varför körde vi då vid denna tiden kan man fråga sig, jo därför att Emil och jag idag åkte till Boden eller närmare bestämt Bredåker för att genomföra Emils första egna skoterköp. Nu är vi trötta efter en lång dag i bilen men så länge Emil är nöjd är jag med det. Jag bjöds ju faktiskt på lunch av moster i Boden och asgod middag här i Storuman när vi var tillbaka så jag ska väl ej klaga! Nej nu ska jag sova, kika in imorgon kanske ni får se bild på skotern ;-)

Godnatt

Likes

Comments

Vilken fin höst vi fått!! Älskar det. Dagarna går, jag mår bra, tränar mycket och jobbar. Idag är det hockeymatch som står på agendan hos Sundberg/Carstedt. Brunflo mot ÖIK i arenan, ska bli kul som satan tycker även jag! Direkt efter matchen beger vi oss mot kallare breddgrader, blir nog bra det med :-)

Likes

Comments

Hej kompisar (Emil och johanne)

Idag har jag gått på is!!!! Det var askul. 08 imorse for vi till Härnösand för att återigen känna oss som bambi och typ missa alla stenar :--) typical första gången på is ni vet. Nej men det var riktigt kul, är riktigt taggad på denna säsong, hoppas det går som vi vill! Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med min pojkvän, eller mysa och mysa, det lär väl sluta att han ligger i vardagsrummet och tittar på skotervideor och jag i sängen med Netflix, haha...

Ha en bra helg!!

Likes

Comments