View tracker

Hudvård för mig har alltid varit väldigt viktigt, jag har dock alltid haft problem med att hitta rätt produkter till mitt ansikte. Jag har testat många olika märken både dyra och billiga men aldrig känt att det funkat så bra. Tills jag för några månader sen köpte ett "prova på kit" från REN SKINCARE, och jag är riktigt nöjd, har bytt ut alla mina tidigare produkter till detta märke. På bilderna ser ni att jag använder mig av två olika serier från REN SKINCARE, den blå serien heter Rosa Centifolia och denna serien är mycket återfuktande och till för alla hudtyper. Sedan har jag den gröna serien också, som heter Hit the spot, denna serien är till för oss med fet hy, som får finnar lättare och denna serien hjälper till att behandla och rengöra porerna på djupet. Jag brukar mixa serierna och använder den serien jag känner att min hy behöver detta kan variera från dag till dag. Har ni problem att hitta rätt tycker jag verkligen ni ska prova REN SKINCARE, startpaketen kostar 199 kr och innehåller allt du behöver. För att rengöra ansiktet använder jag också en FOREO LUNA i rosa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Frukost enligt mig ska vara riktigt gott, jag har ofta inte någon jätte aptit tidigt på morgonen men lägger jag lite extra tid på frukosten blir allt mycket godare. I morsers gjorde jag en banana som vanligtvis är en onyttig efterrätt till en god och nyttig frukost. Det du behöver:
* 1 banan som du delar och lägger i botten.
* Någon yoghurt du tycker om, jag valde en soya yoghurt med mangosås 
* Frysa bär, jag använde hallon &blåbär.
* Nötter, jag använde mig av naturella valnötter 
* Kakaobitar, från märket supermat 


Likes

Comments

View tracker

Hur gör man en presentation tills sin blogg utan att låta klyschig och påklistrad? Jag har försökt ha en blogg i många år men alltid misslyckats, men nu när jag inte har skolan, inga långa inlämningar som ska lämnas in kanske detta blir ett perfekt sido projekt? Att få skriva av sig och visa min vardag, hoppas på det iallafall!
Jag heter iallafall Tova, och denna bloggen är säkert 5 år gammal men nu är det som sagt dags! Här kommer ni få läsa främst om min vardag, har precis tagit studenten och hösten kommer bjuda på många nya och roliga utmaningar som jag hoppas blir intressanta att läsa om, men även en hel del andra saker kommer jag skriva om här.

Jag hoppas ni är lika taggade som jag är på detta, och fortsätter läsa.

Likes

Comments

tovastalberg@tovastalberg