Under ett ganska konstigt samtal i köket hos min pojkvän där hans "Morbror" var på besök.. Varför situationstecknerna är för det är hans bonus mammas bror. Om jag förstått det hela rätt så att säga. Christian var i duschen och vi satt i köket och hade ett sådant där samtal om vad man som ungvuxen ska göra med livet. Hur min situation och planer ändrats, hur jag nu egentligen inte har några planer. Jag är ju nöjd med min situation. Men samtidigt vet jag att jag borde göra mer. Utforska, resa och testa nya grejer. Leva lite mer egentligen. Tänka och drömma större. Kanske våga lite mer egentligen. Jag är en tänkare och jag är inte rädd att ta chanser men ja, det är lättare sagt än gjort att bara leva sådär gränslöst. Kanske är fantasilös. Om någon har lite tips på att komma på vad man vill göra i livet. Eller lite motivation. Dela gärna med er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har jobbat som en liten galning på senaste tiden. Vilket inte mig emot så mkt. Det är rätt roligt. Jag känner mig inte så stressad som man gjort när man pluggat. Det ligger ju över en hela tiden, det gnager. Har man slutat jobbet så har man. punkt liksom. Det gillar jag. Sen har jag jobbat intensivt och mycket så jag känner mig aningen isolerad. Ute på Lidingö också. Bor på andra sidan stan. Men snart blir det lite mindre och snart måste jag skaffa körkort och bil. Det är ju bra att det motiverar. Så nästa vecka ska jag börja. No excuses.

LIte snapshots från det senaste. Mina minsta små syskon Alex och Alva, En växt och älsklings Simba. Han har levt med oss i 15 år. Det är verkligen världens finaste katt. Sådan kärlek han ger.

Likes

Comments

Har befunnit mig i Dalarna sen i torsdags! Bara tagit det piano, gått promenader, kramats med Christian, Ätit gott och haft det trevligt. Varit behövligt. När jag kommer hem däremot är det ett helt nytt liv som väntar.. berättar senare!

Likes

Comments

Inför Julen

Hur fort gick inte denna månad? Känner mig inte färdig med julklapparna..ÄR inte färdig med dom och det är bara två dagar kvar. Verkligen typiskt mig att vara ute i sista sekund. Här är en liten lista på Julsaker jag ska göra innan julafton.

  • Kolla Grinchen... Skulle se den igår med Christian.. men Netflix levererade inte som vanligt!! Funderar jag på ladda ner och se kvällen innan julafton.
  • Köpa två presenter till mina Syrror och komma på ett rim till ett utav paketen. (Hjäälp)
  • Köpa Räkor och lax...
  • Packa ner mina varmaste tröjor och sockor till Landet.

Det ska bli mysigt.. Jag tycker sådär om Julen faktiskt. Men det ska bli så mysigt att åka till Landet med halva min familj i vilket fall.


Likes

Comments

En lördag i januari.


Mina vänner skrattar runt omkring mig och frågar varandra frågor i någon lek vi gemensamt kommit på. Och där sitter jag mitt i med flackande blick och letar efter något och ett hjärta som ökar ett hjärtslag i sekunden. En känsla av obehag och jag måste bort. Jag puttar på personen bredvid mig och i hastig rörelse går jag bort. Bort från sällskapet. Beställer en shot samtidigt som jag kollar på honom. Han som faktiskt är min.

Han kastar en frågande blick på mig och jag tänker på allt jag inte fått.

Allt som du lovade mig att jag skulle få när jag väl bestämde mig. Det som varit någon slags bortförklaring för allt som sårade mig.

Den förklaring som alla köpte.. ”Klart han inte kommer ge dig hundra procent, det förstår du väl?”.


Men när får jag allt då? När får jag hela dig?


Jag har ju faktiskt bestämt mig.

Likes

Comments

Det blev en spontan date-night igår. Jag, Christian, Richard och Julia. Mycket trevligt, rödvin på Boquerian och Grand Escalier. Så vill jag göra varje dag. Mysa och dricka rödvin. Har ju börjat dricka rödvin och det är verkligen så nice?? Känner inte igen mig själv. Who am i? Pluggade hela dagen också så kände att jag var värd det. Men har gett upp tentan det får helt enkelt bara bli omtenta, Så får det bli. Sov hos Christian och gick inte upp förrens halv 2 hur knäppt och varför ska det va så mysigt och bara ligga kvar i sängen och kramas? Det enda man vill göra detta mörka halvår. Vi hörs!

Likes

Comments