Idag så åkte jag och älskling till Örebro på lite brunch och shopping. Mysig söndag om man frågar mig. Nu är vi påväg hem och ska nog mysa ner oss för att kolla på Black Sails, våran favorit serie.
Hoppas ni också har en trevlig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här sitter jag och väntar på att få åka till jobbet! Jag börjar klockan 12 idag och var uppe kl 6.30. Så jag har tvättat och bara hänt runt här hemma. Det är så härligt att få den tiden såhär på en måndag.

Likes

Comments

Idag satte jag upp mina tavlor från desenio i mitt rum och städade. Även så åkte jag och handlade tullpaner. Jag vill bara ha vår nu! Sååå nöjd i alla fall med båda tavlor och min insatts!

Likes

Comments

Jag älskar fjäderlampor. Dem är så lättsamma och det verkligen blir detaljrikt när det gäller inredning. Dock kan dem vara lite dyra och jag vet inte om jag skulle tröttna på att ha en sån. Därför funderar jag på att göra en själv. Min sänglampa med dess vita tråkiga skärm skulle nog blir perfekt när jag har googlat runt lite på inspirationsbilder. Dock har jag inte bestämt vilken färg lampan skall vara.

Likes

Comments

Måndagen är här! Jag ska åka till jobbet om en timme. Jag har inte jätte lust att jobba idag... men det är något man måste göra! Ikväll blir det middag hemma hos mormor och morfar. Vilket kommer bli mysigt!

Likes

Comments

Jag har köpt ett läppstift som var nog en av mina favoriter förr. Jag var tvungen och ångrar det inte. Nu förstår jag precis varför jag älskar det så mycket!

Likes

Comments

nightout outfit

En riktigt lyxig outfit. Gucci väskan är nog min lyxdröm. Den hade verkligen passa varje outfit. Dock är den så himla dyr som ni ser. I morse så testade jag Polyvore.com för att göra detta collage. Så lätt och smidigt! 

Tory Burch chiffon blouse
3 630 SEK - toryburch.com

Fur jacket
989 SEK pellobello.com

Roland Mouret wool pants
9 690 SEK - rolandmouret.com

Ted Baker leather booties
1 820 SEK - johnlewis.com

Gucci purse
12 400 SEK - gucci.com

Likes

Comments

Åh vad jag älskar mitt Pandora armband! Jag fick armbanden i studentpresent från min pojkvän med familj. Så stilrent men snyggt!

Likes

Comments