Idag var jag och hämtade ett paket från H&M. Där i låg bland annat denna goding. Så fin baddräkt! Nu har jag ytligare en anledning till att längta inför sommaren! Även dem fina handdukarna som kommer passa perfekt inne i badrummet.

Lite senare idag så kom min tjejkompis Ebba förbi. Två tekannor drack vi och så mycket vi hade att tala om. Mysigt var det, med alla planer inför helgen med 20-årsfester, outfit och drinkar. Så taggad jag är!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen! Nu sitter vi i bilen på vägen hem ifrån biomys i stan. Vi såg Fast and furious 8. Det var jätte bra.
J har varit sjuk hela veckas så det var kul att få komma ut lite med honom. Men nu blir det hem till lägenheten och mysa! Ha en fortsatt trevlig lördag!

Likes

Comments

Igår fick jag hem lite nytt smink som jag ha beställt från Kicks. Jag har alltid velat testa dessa produkter speciellt från Urban decay så nu tog jag tillfället i akt! Fondationen har väldigt bra täckning. Så det ska bli jätte kul att få prova den nästa helg då jag ska på 2 stycken 20-årsfester och sedan på Valborg firande.

Likes

Comments

Hej bloggen. Ja nu var det då ett tag sedan. Som vanligt... Jag sitter här på jobbet och det händer inte så mycket. Jag ska stänga butiken om en halvtimme så jag passar på att blogga lite.
Jag kanske ska göra ett sånt här presentationinlägg.
Haha aa nu känns det som när man gick i skolan och skulle berätta lite fakta om sig själv, men det svåra är att veta vad som är intressant och inte. Jag är 19 år och fyller 20 i sommar och har precis flyttat ihop med min pojkvän. Nej det är inte tidigt. I sommar har vi varit tillsammans i 6år. Jag jobbar på ett lite konditori nära där jag bor. Jag står i butiken och inte bakar för det kan jag inte göra. I min blogg får ni läsa om min vardag som innehåller lite allt möjligt. Vi börjar där tycker jag. Välkommen!

I morse när jag klev upp ur sängen så var det jätte soligt och fint ute. Åh så härligt att få öppna fönstret lite och få höra fågelkvitter samtidigt som man sminkade sig för jobbet. Pojkvännen är sjuk så det var jätte mysigt att ha han som sällskap när jag drack mitt morgonkaffe.en helt okej onsdag om jag får säga det själv. 

Likes

Comments

Idag så åkte jag och älskling till Örebro på lite brunch och shopping. Mysig söndag om man frågar mig. Nu är vi påväg hem och ska nog mysa ner oss för att kolla på Black Sails, våran favorit serie.
Hoppas ni också har en trevlig dag!

Likes

Comments

Här sitter jag och väntar på att få åka till jobbet! Jag börjar klockan 12 idag och var uppe kl 6.30. Så jag har tvättat och bara hänt runt här hemma. Det är så härligt att få den tiden såhär på en måndag.

Likes

Comments

Idag satte jag upp mina tavlor från desenio i mitt rum och städade. Även så åkte jag och handlade tullpaner. Jag vill bara ha vår nu! Sååå nöjd i alla fall med båda tavlor och min insatts!

Likes

Comments

Jag älskar fjäderlampor. Dem är så lättsamma och det verkligen blir detaljrikt när det gäller inredning. Dock kan dem vara lite dyra och jag vet inte om jag skulle tröttna på att ha en sån. Därför funderar jag på att göra en själv. Min sänglampa med dess vita tråkiga skärm skulle nog blir perfekt när jag har googlat runt lite på inspirationsbilder. Dock har jag inte bestämt vilken färg lampan skall vara.

Likes

Comments