Header

Promenad i skogen med lillasyrran och hunden passar fint en dag som denna. Mycket i tankarna just nu. Skolarbetet svämmar över och studenten är nära. Det är knappt som man orkar gå upp mornarna. Vad tycks om min nya ryggsäck? Jag köpte den på tradera. Inte alls använd och i ett super skick! Jag är så nöjd! Färgen blir man så glad av och ett plus är att den matchar med min blåa bil. haha. Jag gillar verkligen second hand!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag går kursen bild och form på gymnasiet och tycker det är grymt kul! Denna bild är en börjar på en tolkning av min bildlärare. Vi skulle rita av henne hur vi ville. Kul men ändå svårt att få frän rätt känsla

Likes

Comments

Igår åt vi på Gävle strand på en omtalad resturang här i Gävle. Akten och fören heter den! Verkligen jätte god mat! Jag tog en räksallad som nog var den godaste räksallad jag har ätit! Så god!

Likes

Comments

Lite nära bilder på hur jag ser ut denna härliga lördag. Blusen är ny och kommer från indiska. Det är verkligen min nya kärlek till garderoben. En kärlek redan vid första ögonkastet.

Kvällen bjuder på resturang men Jakobs familj och mys.

Likes

Comments

Idag var jag till en gammal barndomskompis och fixade gelénaglar för första gången! Jag blev så nöjd! Det var så mysigt att få träffa henne igen då det var flera år sen!

Nu blir det att läsa inför prov imorgon. Inte lika kul. Puss!

Likes

Comments

Lite nytt jag köpte idag när jag var i stan. Glasögonen som man nog förstår kommer från Monki. Jag ville verkligen testa ha ett par runda glasögon till sommaren och Cypern. Jag har inte riktigt modet att bara ha min Ray-ban med mig. Köpte även en tunn innejacka från Vero moda som var på rean.
Snart är det bara två veckor kvar till jag åker. Längtar så!!!

Likes

Comments

Nu var det länge sen. Dem senaste veckorna har varit intensiva. Ett gymnasiearbetet som ska in, andra inlämningsuppgifter och ett nytt jobb. Det är anledning varför det har ekat här på ett tag.
I torsdags lämnade jag in mitt arbete och i helgen var det massa jobb på schemat. Ganska jobbig, men kul! Det känns så bra med det nya jobbet. Det är så trevliga människor där så det här kommer passa mig jätte bra.
Nu ska jag äta jordgubbar med familjen och sedan gå och lägga mig. Godnatt!

Likes

Comments

Min studentmössa har kommit! Jag kan knappt fatta det! Jag är så nöjd över min mössa. Jag valde att inte ha någon text eftersom mitt efternamn är så pass långt. Jag gillar att det är en klassisk Uppsalamössa som är i sin enkelhet. Skillnaden är bara metallen med den blå stenen.
Nu längtar jag bara man får bära den på riktigt!

Likes

Comments

Idag vag det första dagen i skolan efter lovet. Hade knappt några lektioner så det var skönt. Efter jag slutade skolan drog jag till gymmet och körde ett konditionspass sedan var jag ute och gick med mina tjejkompisar Evelina och Ebba. Det var så mysigt i det fina vädret. En avslutning med en mango-smoothie sitter aldrig fel. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite serier. Godnatt.

Likes

Comments

Jag fick hem min bikini här i veckan och den passa perfekt! Åh nu vill jag verkligen bara åka!

Likes

Comments