Har blivit så himla mycket utekvällar på senaste tiden, känns jätteskönt med en jobbhelg så jag verkligen har en anledning till att inte gå ut. Jag blir ganska lätt rastlös, och även om jag älskar att vara hemma så tänker jag ofta att jag bara kan gå ned en sväng och gå hem sen igen. Brukar resultera i att man umgås med massa trevliga människor och kanske träffar nya man klickar med, så brukar inte vara jättelätt att gå hem och sova som man faktiskt behöver när man har det så bra ändå.

Fan vad luddigt jag skriver nu, haha. I vilket fall, hostan har blivit lite lindrigare trots att jag kan få ganska jobbiga hostanfall som håller i sig ett tag, höll på att hosta så jag nästan kräktes igår.
Var också förbi hem till Magnus och hälsade på honom och Emma igår, pratade lite och sedan tog jag en ganska lång promenad vilket var skönt. Har så himla mycket tankar i huvudet nu förtiden så jag blir stollig på mig själv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är så himla jobbigt att inte vara helt frisk. Var till vårdcentralen och kollade upp hostan som jag släpat på i nästan 2 veckor, fick till svar att det var något som skulle ge med sig av sig själv om mellan 3-6 (!!!!????) veckor. Vad i hela friden liksom, ge mig medicin så jag kan bli frisk :(

Ska snart åka och handla också, är inte så pepp men jag måste verkligen. Förövrigt har jag inte gjort någonting alls idag, hade i en hårinpackning plus ansiktsmask en timme förut. Håret känns alltid så fräscht efteråt, underbar känsla.

Likes

Comments

Vaknade vid halv 8 imorse och skulle följa med Cajsa till doktorn. Allt gick fint och hon var så duktig. Gick hem och åt frukost och sedan somnade jag, ledig hela dagen idag. Skönt. Sov till 1, så sjukt, men vaknade utvilad. Hade ett missat samtal och ringde upp och en timme senare gick jag på arbetsintervju, jättetrevliga personer och på lördag ska jag provjobba. Spännande. Hoppas verkligen att det går ihop med mitt nuvarande jobb, för trivs så bra där med mina fina kollegor och jag behöver få in mer pengar.

Skulle behöva städa lite men känner trots att jag sovit hela dagen mig trött. Skulle kunna sova mer nästan och det är kanske det jag behöver för att bli frisk ordentligt. Hostan tar kål på mig.

Kram

Likes

Comments

Idag har jag haft en ganska slapp dag. Har gått på ett möte men sedan har jag bara varit hemma och slappat. Hostan har fortfarande inte gett med sig och jag tror nästan att jag borde gå till doktorn och kolla upp det. Fick gå hem ifrån jobbet i lördags, som tur var. Jag är så obekväm att hosta bland folk och hela jag bara kliade inombords, var så svårt att hålla ihop sig själv och inte få världens anfall. 

Hade förövrigt en jättedålig dag i lördags. Jag praktiskt taget hällde i mig hostmedicin plus alvedon när jag kom hem igen från jobbet, sedan la jag mig för att vila. Sov flera timmar och sedan vaknade jag framåt kvällen och bestämde mig för att tanka bilen bara för att göra något. Jag åker till macken och mitt i min trötta ångestdag kör jag rätt in i en stolpe där man tankar. Det smäller till i bilen och trots att jag hade växlat ner till ettan så gick både lyktan sönder, samt en del av kofångaren slets av. 
Nu har jag ingen bil längre, den är värd mindre än vad den är att laga. 

I min panik och depression  åkte jag snabbt ifrån platsen (halvsnabbt för fick två motorstopp och publik i mitt flyktförsök) och ringde min syster för att söka tröst. Alltså, var nära ett mentalt sammanbrott. Hon var ner på stan och tog ett glas vin med Irma på RÅ, så gick dit för att söka tröst. Dock var det ett ovärt besök för mådde helkasst och drack vatten bland andra påverkade människor. Runt halv två gick jag nästan gråtandes hem och sörjde både mitt mående och min bil. 

Tror jag ska hämta hem min gamla moped Benjamin och spara pengar till en ny. 


Likes

Comments