Header
View tracker

Hallooo. Stått riktigt still här på bloggen det senaste dygnet. Har inte haft mycket att säga, låg i soffan hela kvällen igår och betade av julfilm efter julfilm. Vaknade sedan efter lunch idag och har sedan dess legat i sängen. Har nyss gjort mig i ordning för ikväll ska jag iväg och träffa en massa tjejer!! Vi får se vad kvällen har att erbjuda med förhoppningsvis och förmodligen så kommer det att bli en toppen kväll. Har tryckt i min svullna fot i ett par knähöga stövletter och skorna gör den inget gott kan jag säga, så kryckorna är med för kvällen. Ska vi slå vad om att jag kommer tappa bort dem? för det tror jag.. Haha, ha en fin kväll!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Friyayyy. Har haft sån jävla tur i oturen. Fick en vikt på foten igår på gymmet och det kändes verkligen som att hela foten krossades. Tog mig hemåt och klarade mig rätt bra men foten blev väl bara blåare och blåare. Så vi har fixat ett par kryckor och sedan var jag även iväg hela morgonen på vårdcentralen och röntgen, som tur var är ingenting brutet men ska hålla mig från att stödja på den i några dagar. Så  det var som sagt väldigt tur i oturen eftersom att jag åker till Thailand om 2 veckor.. Hade inte blivit alls bra med en bruten fot. Tänkte ligga och kolla skam en stund nu (kollar om säsong 1 med svensk text) och tänkte sedan bara vara hemma med mamma ikväll och mysa. Kram på er.

Likes

Comments

View tracker

Kom nyss hem från Alice där jag i stortsett har spenderat hela eftermiddagen. Vi köpte med oss lite mat hem till henne vilket var super gott. Förutom det har jag väl inte haft den bästa dagen, verkligen inte. Så tänkte nu bara lägga mig framför julkalendern och sen förmodligen dra till gymmet och springa lite, skulle vara skönt att rensa tankarna lite. Hoppas dessutom på att julkalendern är mysig, men har hört att den ska vara det så håller tummarna. Hoppas ni har haft en fin dag!!

Likes

Comments

Tycker den här jackan är så cool. Så långt olikt från vad jag vanligtvis bär men trillade in på en blogg där ägaren ägde denna. Tycker verkligen att den är stencool om man matchar och bär upp den på rätt sätt!! Klicka på bilderna för att komma till försäljare.

Likes

Comments

Idag fick vi sluta runt halv tolv vilket var riktigt skönt i jämförelse med när vi brukar sluta på onsdagar, klockan tio över tre. På de två lektionerna vi hade idag var vi dessutom och kollade fotboll så har inte varit jätte produktiv. Stack hem och satte upp lite bilder som jag skrev ut förra sommaren (yes så lång tid tog det för mig att ta tag i att sätta upp dem) och en drömfångare som jag fick av mamma. Sedan sov jag middag i cirka två timmar och stack sedan jag till gymmet som jag nyss kom hemifrån. Är helt slut i benen och har fortfarande träningsvärk i mina armar sedan jag gymmade senast så det känns skönt. Ska lägga mig och titta på nu är det jul igen som jag började med innan jag somnade innan, imorgon är det första December och man börjar äntligen se ljuset i änden av tunneln. Ha en finfin kväll!! xxx

Likes

Comments

Ligger framför kaminen hemma hos pappa och tittar på Systrar i jeans. Fick skjuss hit direkt efter skolan och tänkte spendera natten här, skönt. Pappa är inte hemma så tänkte strax ställa mig och göra iordning lite middag, borde nog ha handlat innan jag drog mig hit ut eftersom att kylskåpet i stortsett står tomt.. Men det ska nog lösa sig. Annars har dagen varit helt okej, väldigt icke händelsefylld och tråkig. Hur har eran dag varit?

Likes

Comments