Hur mår ni? tänkte bara uppdatera och säga att vi mår bra, Temecula omges dock utav olika vildbränder och det verkar som att vindarna kommer öka mer imorgon så att läget kan förvärras. I torsdags såg vi, samtidigt som vi tittade på nyheterna, hus som brann ifrån mitt rum och min skola evakuerades då den ligger där branden var. Jag som är en rätt skrajsen person fick ju självklart dödsångest och kunde knappt andas ordentligt men förutom det så mår vi bra<3 Mitt hjärta går dock ut så mycket till de som förlorat djur/hus/eller som på något sätt påverkats utav bränderna. Uppe i Ventura, där jag bodde 2015 så har lågorna stått högt i snart en vecka och det verkar vara utom kontroll. Mitt hjärta gör ont, jag kan inte ens föreställa mig vad dessa människor går igenom just nu. Trump utfärdade emergency-situation i hela södra Californien igår och det känns helt sinnessjukt att vara på plats. Jag har inga ord, jag vill säga att jag ber (men jag är inte kristen) för alla drabbade.


Likes

Comments

SO MUCH LOVE FOR THIS PERSON RIGHT HERE, SHE DESERVES EVERYTHING IN LIFE.

Likes

Comments

Jag skriver nästan aldrig aldrig här längre. Jag vet inte, bloggandet för mig har alltid varit en rolig grej som jag gjort vid sidan av men sedan jag kom hit har det nästan bara varit en stressad sak som jag gjort för att uppdatera mina föräldrar och folk hemma som vill läsa, och då blir det bara ångestladdat när jag inte känner att jag uppdaterar tillräckligt mycket så jag la helt enkelt bara av.

Kommer att skriva här lite då och då, när jag känner för det och om vad jag känner för. Har varit sjuk hela veckan i influensa sedan jag var och hälsade på Megan och Chris i Newport i helgen. Åh, saknar verkligen att se dem varje dag. Pappa kommer om knappt 3 veckor, och jag är i så glad, godnatt.

Likes

Comments

// en väns låt dessutom //

// vila i frid fina människa //

Likes

Comments

since it is Thanksgiving I’m giving thanks and expressing my love for all the people ive met during these 4 months. I am so grateful for everyone I’ve met and for being where I am today, I would not change a thing I’ve been through even though I’ve at times just wanted to give up. I’m so happy to finally be with a family that I love as my own. I am forever thankful for my parents and my friends at home, for their constant support even though I’m thousands of miles away. Happy Thanksgiving, I love you all.

Likes

Comments

- Idag har jag städat ur en garderob, shoppat med Elise och ätit sushi. En något bra söndag i mina ögon, trivs här i Temecula som handen i handsken.

Likes

Comments

Igår åkte vi till San Diego för att gå på ikea, älskar att åka till ikea nu så tyckte verkligen att det var roligt att åka dit med min värdfamilj. Efter det åkte vi vidare till Balboa park som ligger i centrala delen av San Diego, en så himla fin park fylld med liv och det är verkligen ett ställe jag vill återvända till när jag har lite mer tid. Är så lycklig över att vara där jag är nu, snart börjar jag även i skolan och även fast det är skitnervöst så är jag väldigt taggad!!

Likes

Comments

Jag har blivit så dålig på att skriva här, har de senaste dagarna spenderat tid men mina vänner en sista gång innan jag skulle flytta. Har umgåtts med Chris och ett stort gäng & sedan igår var jag. Sarah, Megan och Jordan på fashion island och shoppade. Fick äntligen tummen ur röven och köpte en polaroid kamera, har skjutit upp det så länge nu men är mer än nöjd så den kommer användas flitigt.

Likes

Comments