Header

Blev ingen skola för mig idag.. Låg och spydde hela dagen igår (tmi!!!! jag vet) och jag somnade kvart i sex igårkväll! Vet inte riktigt vad det är med min sömnrutin just nu, känns ju knappast som att jetlagen kan hålla i sig såhär länge.. Iallafall, när jag vakna halv sju imorse så hoppade jag in i duschen men insåg rätt snabbt att jag inte skulle orka mig iväg till skolan då jag knappast mådde bättre än igår. Fick ställa in min körlektion som jag skulle haft imorse också. ihhh är så taggad på körkort nu, orkar inte ens ta mig till gymmet nu för då måste jag gå vilket inte är jätte trevligt i kylan. Men istället har jag hela dagen suttit framför Sex and the city, varit heartbroken och druckit äppeljuice. Härlig dag. bye

Likes

Comments

Igår kväll slutade det med att vi åkte till några killar i Kinnasten och var inte hemma igen förrän strax efter 6. Helt okej kväll och idag mår man verkligen som man förtjänar. Allting känns lite sådär en dag som denna och jag vill bara stanna under täcket resten av dagen. Kram.


(Även massor av grattis till Vilma som blir arton idag!!!!)

Likes

Comments

Har inga bilder nu när jag har ipad tyvärrr!!

Igår hade jag fredagsmys här i Askim med la familia. Somnade sedan NIO för vart helt död på grund av trött och vaknade väl för någon halvtimme sen. Åker tillbaka till Kinna ikväll så kommer ett gäng tjejer hem och så ska vi fira lite att Vilma fyller arton imorgon. Hoppas det blir skit bra iallafall!!

Likes

Comments

Bella Hadid. Så fruktansvärt snygg.

Likes

Comments

"Vänner ska inte få en att må skit." Någon sa detta till mig och jag vet själv att det stämmer, så som jag mår just nu borde jag inte må på grund av någon jag egentligen kallar vän. Det är inte okej.

Gick tidigare ifrån skolan idag för att ta bussen in till Göteborg och gå på en återbesök hos läkaren jag var hos i måndags och gjorde tbc testet. Testet visade ingenting så det var bra så att jag slipper vaccinera mig mot tuberkulos. Efter det lämnade jag in min iPhone här i kinna och kommer därför nu vara utan den i ett par veckor. Fick en samsung i utbyte men den tycks inte fungera så jaja. Väntar på att pappa ska hämta upp mig så att vi kan åka hem till honom och äta middag. Imorgon är det fredag och då dags för helg igen. Skönt. Kram.

Likes

Comments

Sex and the city. SÅ-JÄVLA-BRA. Borde egentligen sitta och skriva på alla uppsatser som vi har just nu man kan inte fokusera på någonting annat. Denna serien är så jävla relevant och tycker verkligen att alla borde se den, nuuuuuu.

Likes

Comments

Det var ju inte jätte oväntat att ångestens jävla mamma kryper sig på så fort skolan börjar. Ångest över att mitt hår är lila och jag känner mig sjukt obekväm och att om typ 7 veckor så förväntas lilla jag att ta körkort. Känner sån jävla stress för att jag tror att jag inte kommer lyckas, medan jag samtidigt vet att man inte ska tänka så. Tänkte sätta mig och plugga på lite vägmärken nu, sen har jag väl redan en massa skolarbete som egentligen behövs göras men all motivation är redan borta. Härligt!!!

x

Likes

Comments

Jahapp.. Då vart jag lila hårig? Drar nästan lite åt vinrött i visa ljus också. Vet nästan inte vad jag tycker? Ovant garanterat. Men dessutom är jag väl inte ett jätte stort fan utav att det är just så lila som det faktiskt är, men förmodligen och förhoppningsvis så kommer mycket av den lilaröda färgen försvinna. Dessutom har jag haft en rätt bra första dag i skolan. Känt mig extremt osäker i min nya hårfärg och jag hatar att inte känna mig bekväm haha...

Sedan efter skolan drog jag rätt snabbt vidare till körskolan för att som sagt gå på teori lektion. Gick alldeles utmärkt och har nu kommit hem till pappa igen och medan han lagar mat så tänkte jag sätta mig och fila lite på min romananalys (fila på, dvs BÖRJA med, hehe). Men hoppas att ni allihopa har haft en super fin dag!!!

x

Likes

Comments