Header

Contains affiliate links

Överdel: här. Underdel: här.

Klickade hem den här fina under förra veckan och igår landade den äntligen i brevlådan. En något utstickande och annorlunda färg men jag gillar den!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 116 readers

Likes

Comments

/ gårdagens frukost /

Skippade skolan idag. Kände att jag orkade verkligen inte idag, psykiskt alltså. Men så får det vara ibland. Sen vi hördes senast här så har jag sovit hos Anna tillsammans med ett gäng tjejer natten mellan tisdag och onsdag. Igår åkte jag hem tidigare från skolan och sedan kom Linn och Anna hit så drog vi och åt sushi. Sedan spenderades den senare delen av kvällen på Lygnevi bryggan med ett rätt stort gäng tjejer, och jag var inte hemma igen förrän runt 12.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vet inte om jag mentalt orkar åka till gymmet och träffa en massa folk eller om jag istället tar en långpromenad eller springrunda. Vi får se helt enkelt!!! kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Vid matbordet? Den som stress-äter och aldrig får nog förmodligen.

På nattklubben? Det beror helt på. Befinner mig nog rätt garanterat på dansgolvet iallafall, annars kan man nog hitta mig i baren;-)

På stranden? Gillar att bada mer än att sola, så kanske hittar man mig i vattnet där jag snorklar?

På efterfest? Förmodligen den som somnar, 9/10 gånger. Händer nästan alltid.

I klädbutiker? Beror på mitt humör, när jag har pengar så brukar jag inte allt för ofta hitta någonting men när jag inte har pengar så går jag loco. Borde vara tvärtom kan man tycka.

Hemma hos andra? Vet inteeeee. Beror helt på vem jag är hos. Hos Anna går jag gärna igenom skafferiet efter sötsaker men hos andra kanske inte lika villigt haha.

I sängen? Tänker tolka den här frågan på det sätt som jag känner känns bäst. När jag sover är jag ofta den som rör mycket på mig, mumlar och har mig. Tycker dessutom att det kan vara väldigt mysigt att mysa (lol?), till en viss nivå haha.

På flygplanet? Vid starten så spänner jag händerna runt armstöden, livrädd. Brukar bli bättre under tiden men annars sitter jag väl helst med en podcast i öronen.

Hemma en chill dag? Sleten som få haha, lämnar helst bara soffan/sängen för att fritera pommes till mig själv.

I ett förhållande? Jag vet inteee? Har ingen bra erfarenhet av förhållanden vare sig det är officiellt eller inte. Ser alldeles för blåögt på folk jag tycker om och kan ha alldeles för lätt för att förlåta saker jag egentligen inte borde. Därför är jag ofta den som i slutändan blir sårad- känner att det är dags för att avslut på det.

På morgonen/kvällen? Gärna den som somnar om på morgonen, går helst inte upp innan klockan 12 om jag får bestämma själv. Men när jag väl är uppe, är jag för det mesta väldigt morgonpigg. På kvällen är jag överdrivet pigg, kan ligga och nästan somna i soffan hela eftermiddagen men när det väl kommer till kritan så nada. Ingen sömn.

Likes

Comments

Jag har dragit på mig något som liknar ryggskott på något vis. Har haft ont sedan i fredags men igår började det göra så ont att jag knappt kunde gå eller allra minst sova när det var dags för det. Så jag somnade allt för sent och sedan vaknade jag under natten på grund utav att jag hade så ont, sedan hade jag även feber under natten på det så idag blev jag hemma ifrån skolan. Känns egentligen som att jag inte har varit där på en evighet, egentligen har jag väl inte haft riktigt skola på snart en månad faktiskt, det har varit mycket annat som tagit min tid, var ju i Frankrike, lov och sedan hade vi MGmun förra veckan som tog upp all tid.

Förhoppningsvis kommer jag iväg imorgon, om jag får sova något inatt. Har bara tre skoldagar den här veckan då jag ska ta ledigt på fredag eftersom att det är dags för begravning.. Begravning?... Gör verkligen ont i hela bröstet att bara skriva ordet, känns fortfarande så overkligt. Kram

Likes

Comments

Spenderade kvällen på Lygnevi bryggan som har blivit lite av en tradition nu. Skönt att ha dessa tjejerna<3

Blev ingen utgång i Göteborg. Istället gick vi till krogen här i Kinna, vilket var så fruktansvärt dött att vi drog vidare. Slutade tillslut med att jag drog vidare till några andra kompisar där det blev så att jag sov över eftersom att det blev alldeles för sent. Nu drar veckan igång imorgon igen, får ont i magen för känns som att jag ligger långt efter i mycket. Usch!!! Ah, godnatt iallafall.

Likes

Comments

Sitter i lägis och väntar på Lovisa och Alicia. Förmodligen blir det utgång i Göteborg ikväll, lördag i ära. Får fira valborg en vecka i förväg eftersom att det nu verkar som att jag inte kommer vara hemma då, men mer säger jag inte just nu;)

Igår var jag med Alice och Anna, kvällen började med att jag och Alice åkte hem till Anna då vi tyckte hon sovit tillräckligt länge. Sedan satt vi hos mig en stor del av kvällen innan vi drog till Samuel en kortis. Somnade inte förrän allt för sent och efter mgmun veckan som har varit så var jag alldeles utmattad. Sov till klockan halv 2 idag vilket var så fantastiskt skönt. Men nu ska jag göra mig iordning lite! kram

Likes

Comments

Har våren börjat som du tänkt dig? - Verkligen inte, helt tvärtemot. Början av våren har varit riktigt tuff, många gånger som det har känts som att livet ska gå i kras.

Hur såg ditt liv ut förra våren? - Tjaaa... Vet inte riktigt? Umgicks med mina vänner, hade en kille som jag träffade under den perioden och var även ute och festade mycket. Blev sårad mycket, fy.

Hur hoppas du att våren blir i år? - Fylld av sorg har den redan nu bevisats sig innehålla, men det kommer väl hela livet göra framöver. Men jag hoppas på att få spendera mycket tid med mina nära och kära innan jag åker i sommar.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår? - Som det ser ut nu så bor jag fortfarande i USA då och har bara några månader kvar att åka hem, förmodligen och vad jag hoppas så har jag haft en fantastiskt bra år men längtar hem till alla nära hemma.

Vad är ditt vårplagg nummer ett? - Jag vet inte???? Tycker att det för det mesta har varit skitkallt hittills, men tycker ju bra om mina vita höga kostymbyxor hehe ;-)

Har du några särskilda vårprojekt på g?- Frankrike har ju redan varit, men sedan är det även så att jag åker till London om en månad. Dessutom har jag fått jobb på McDonalds här i Kinna, de ni. Så det blir väl ett litet projekt att börja där!

Vad önskar du dig i vår? - Att få leva mitt liv i fred. Har insett det senaste att livet är för kort för att bry sig om vad andra tycker. Jag önskar mig också en massa fina stunder tillsammans med mina vänner och familj. & även att London erbjuder fint väder (rätt irrelevant dock) haha.

Föredrar du våren eller hösten? - Våren!!

Vem/vad är din vårförälskelse? - Jag har ingen specifik person just nu som jag skulle påstå att jag är förälskad i vilket känns jävligt härligt. Men känner mig lite extra kär i mina vänner, som de har funnits där för mig de senaste veckorna<3

Tre saker som stoppar vårkänslorna? - Sorg, kyla och skola.

Har du några sommarplaner? - Ska jobba, sedan har jag även en resa planerad till Grekland och strax efter det åker jag tillsammans med tjejerna till Bråvalla. Sedan har jag även flytten i slutet av sommaren att se framemot, hoppas på att jag får ett datum efter WoW så jag får chansen att se lite favvo-artister där.

  • 878 readers

Likes

Comments

2 veckor senare och det är inte förrän nu jag har börjat inse vad det är som har hänt. Nu är jag mest arg, arg för att du och de två andra som också miste livet den där söndagsmorgonen inte kommer att få uppleva allting som man borde få uppleva under sin livstid, arg för att ni togs ifrån era familjer allt för tidigt och arg för att man inte fick säga hej då. Jag tänder ett ljus för dig ikväll och alla kvällar framöver. Stjärnorna lyser för er tre för alltid.

  • 972 readers

Likes

Comments

Fruktansvärt vad nervös man var inför att MGmun skulle dra igång idag, har aldrig varit den som frivilligt ställer mig upp inför människor och håller tal, inte ens inför klassen. Men idag skulle jag stå inför en fylld aula och prata utifrån ett annat lands värderingar och åsikter. Det gick helt okej, jag är nöjd att jag inte lyckades snubbla på vägen upp eller någonting iallafall. Sedan har vi spenderat resten av dagen till massvis av olika debatter och att skapa allianser med andra länder..

Förberedde mig igår kväll med ett gäng tjejer och killar som var här, blev väl kanske inte överdrivet mycket plugg utan vi satt väl mest och skojade med varandra. Slutade upp på Hanatorp med tjejerna inte allt för sent och sedan åkte jag hemåt igen. Det var en fin kväll!! kram

  • 970 readers

Likes

Comments