Att sitta på stranden när solen går upp och kolla på en surftävling är verkligen inte helt fel. Älskar att börja mina dagar vid havet. Tänkte att jag skulle surfa nu i eftermiddags istället, men vågorna var inte bra alls så jag solade bara istället. Klagar verkligen inte ändå!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

How do you hope you’ll change as a person in the future? .Jag hoppas på att jag bryr mig mindre om vad andra människor tycker, bryr mig redan nu ytterst lite om vad människor tycker generellt sätt men när det kommer till negativa kommentarer och liknande så tar jag väldigt lätt åt mig tyvärr.

What keeps you up at night? .Youtube för det mesta, ingenting djupt eller så.

What’s the most surprising self-realization you’ve had? .Att jag klarar mig så mycket bättre utan vissa människor i mitt liv.

What’s the most illegal thing you’ve done? .Har inte gjort så mycket olagligt, typ dricka när jag var minderårig? haha;)

What lie do you tell most often? .Hmmm, asså jag vet faktiskt inte. Försöker att alltid vara så ärlig som möjligt,

What do you regret not doing? .Att jag åkte hit!!! Mest fantastiska och briljanta ideén jag någonsin har fått om jag får säga det själv, är så glad att jag inte fegade ur alla de där gångerna jag trodde att jag skulle göra det.

What gives your life meaning? .Mina vänner och familj, they keep me going varje dag. Vet inte vad jag hade gjort utan dem.

What do you most often look down on people for? What do you think other people look down on you for? .Jag gillar inte när människor är opålitliga, drar sig ur saker I sista sekund och när folk inte har andra I åtanke vid vissa handlingar m.m. Jag vet inteeee?Vet att det är en tjej här som "ser ner" på mig och har bestämt sig för att tycka illa om mig för att jag inte ville gå in på detalj varför jag fick flytta ifrån min första familj, då det är ett känsligt ämne. Men sådana saker är ju bara oerhört omogna, men sedan vet jag inte.

What bridges do you not regret burning? .Till vissa vänner jag har haft genom åren, där relationerna har fått ett abrupt slut av olika anledningar.

What are you most insecure about? .Min kropp, måste bli bättre på att älska och uppskatta mig själv.

How do you get in the way of your own success? .Genom att trycka ner mig själv skulle jag nog säga, jag kan vara väldigt nedvärderande mot mig själv och tro att jag inte klarar dittan och dattan. Men egentligen är det ofta bara jag själv som håller mig tillbaka.

What’s one thing you did that you really wish you could go back and undo? . Att jag inte har hållit mig undan vissa människor, speciellt killar. Och att jag istället hade sprungit andra hållet så fort dem gett tecken på att de inte är bra för mig.

What are you afraid people see when they look at you? .Det kan väl vara ungefär allting? Jag hoppas inte människor ser att jag är otrevlig, jag hoppas att människor inte ser att jag är kaxig, inte visar respekt m.m. Det finns väl en massvis av grejer som jag hoppas att jag inte uppfattas som & därmed inte vill ses som.

Likes

Comments

Jag är trött. Trött på att män tar sig friheten till min eller någon annan kvinnas kropp. När fan ska ni män lära er, för jag förstår verkligen inte tankesättet. Och ni kvinnor som än idag lever i tystnad om det som händer eller som har hänt er, hoppas att ni vet att ni inte går ensamma igenom detta och att ni aldrig ska skylla på er själva. För jag vet själv hur det är att gå med skulden av att känna att det är ens eget fel, och det är fruktansvärt viktigt att komma ihåg att det är aldrig ditt fel. #metoo

Likes

Comments

Tisdag eftermiddag och jag ligger i sängen hemma hos Megan med henne och Jordan. Vad har jag gjort sen senast? i söndagskväll var jag på bio med Jake, i måndags surfade jag och påbörjade ännu en skolvecka. Homecoming week men jag har dock gjort valet att inte gå på the homecoming dance som är på lördag. Övervägde det då en kille i min engelska klass frågade mig, men känner inte riktigt för det så väntar till Winterformal och prom;). Pappa kommer om två månader vilket jag ser framemot så mycket. Annars rullar väl dagarna på i en rätt rask takt, saknar mina vänner hemma och önskar att dem var här. Saknar att sitta och dricka vin på balkongen med tjejerna, & snacka en massa skit och äta chark. Om det är en sak jag verkligen har insett ännu mer så är det hur fantastiska dem är, mina fina tjejer.

x

Likes

Comments

pants
tops

Likes

Comments

Blev upphämtad av Mia tidigare. Vi åkte och kikade på kameror då jag ett tag har varit inne på att köpa en liten mindre och smidigare. Trodde jag hade bestämt mig för vilken det skulle bli, men kom hem mer förvirrad än innan. Innan valde jag mellan en Canon G7x och en Olympus E-M10 Mark ii, men fick nu även tipset om en Fujifilm x100f som dessvärre är dubbelt så dyr som de andra två. Mia är fotograf så fick lite av hennes synpunkter på det hela, så vi får se vilken det blir i slutändan. Dessutom har vi pratat en hel del om vad det krävs för att jag ska få gå på Fidm, ett college i Los Angeles som är inriktat på creativity, dvs mycket design, fotografi med stylist linje m.m. Tycker det är skitsvårt, vill just nu aldrig hem igen. Klart jag saknar min familj och mina fina vänner, men trivs som handen i handsken och kan inte tänka mig att återgå till ett liv i Sverige.

Likes

Comments

haha älskar orange, har ni märkt det? här är iallafall min nya bikini som jag beställde från Zaful som kom igår, lite stor men tycker den är så fin!!!

Likes

Comments

I fredag den 13’s ära, så åkte vi till Knotts scary farm igår. Tyvärr var det så knökat med folk att jag kan väl inte säga att det var så himla roligt, men sällskapet var tio av tio.

Likes

Comments

Likes

Comments

/ Jacka - Bershka / klänning - H&M / T-shirt - brandy melville / Väska - vintage / skor - vans /

Likes

Comments