Header

​Om en vecka är det dags för Bråvalla, och idag var det egentligen tänkt att vi skulle åka till Ullared hela gänget och köpa lite grejer som kommer vara behövliga där. Men eftersom att jag fortfarande inte har tagit igen helgens missade sömn så bestämde jag mig i sista stund för att stanna hemma. Istället har jag legat i sängen hela dagen och sovit till och från. 

Kom hem ifrån Oslo igår eftermiddag efter att ha varit på resande fot därifrån i över 5 timmar, men resan gick finfint och jag trivdes med min framtida världfamilj. Dock sitter klumpen i magen kvar att lämna allt här hemma för ett år i ett land som jag bara besökt en gång innan, och för en familj som jag bara träffat en gång. Nu är det bara lite mer än en månad kvar förmodligen. Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 159 readers

Likes

Comments

Igår var jag på 20-årsfest för David i Hyssna. Det blev en riktigt bra kväll iallafall som slutade nästan allt för sent. Alldeles för sent för att man ska må någorlunda bra idag.

Vaknade vid 8 men somnade sedan om och sov hela förmiddagen. Sitter nu i bilen in till Göteborg och ska möta upp familjen jag ska flytta till i Los Angeles och så ska vi bila till Oslo!!!

  • 389 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgon. Onsdag idag vilket egentligen skulle inneburit jobb för min del, men eftersom att jag under nattens gång inte har mått bra alls och då inte sovit en blund så fick jag sjukanmäla mig idag tyvärr. Gårdagen erbjöd en himla massa soltimmar vilket vi tog vara på genom att dra och bada ute i Fotskäl, några killar kom och gjorde oss sällskap innan vi rullade tillbaka mot Kinna för att fika lite. Vi slutade upp hemma hos mig där vi åt lite smörgåsar och sådant till kvällsmat, sedan drog vi till Hanatorp en stund innan vi återigen drog hemåt och de flesta åkte skilda vägar. Anna, Ida och Vilma blev kvar och vi spenderade största delen av kvällen åt att promenera runt och prata. Trevlig kväll dvs som sedan slutade bredvid Anna och Ida. Har inte kunnat sova på grund utav att jag mått så illa inatt så halv 6 imorse bestämde jag mig för att ta en springtur vilket inte fick mig att må bättre alls. Så idag blir det att bara ligga hemma och försöka friskna till.

  • 730 readers

Likes

Comments

Helgen har erbjudit en massa roligheter. Igår bestämde jag och Anna oss för att sticka ut till en sjö i Hajom och fiska i ösregnet. Det blev inte jätte långvarigt då vi tröttnade och istället badade. Var hos Anna framtill natten till jag åkte hemmåt och även hämtade upp Ida på vägen så att hon spenderade natten här. Medan hon gick upp tidigt imorse så sussade jag vidare, gick upp inte allt för sent och städade sedan mitt rum.

Alice kom och hämtade upp mig framåt eftermiddagen så var vi en stund hos henne innan vi åkte till pappa och sedan tillbaka till mamma igen. Sedan spenderade kvällen framför en film och åt även middag tillsammans. Nu ligger jag här i sängen, tittar på andra säsongen av skams sista avsnitt, har även spenderat helgen åt att bli kär i William och Nora ännu en gång. Tycker att de är så fina.

  • 864 readers

Likes

Comments

Igår gick jag på sommarlov. Jobbade därefter i tre timmar innan jag åkte till Lisa i Varberg. Där var vi ett gäng tjejer innan vi drog vidare och sedan tog taxi in till stan. Kvällen på Societen var topp men jag kunde inte varit gladare för att få komma hem där runt 5 snåret. Kram

  • 1140 readers

Likes

Comments

Hallihallå. Igår var det student, två av mina närmsta vänner tog studenten och jag är så glad för deras skull- dessutom helt otroligt taggad på när det blir min tur (två år kvar hehe). Var på två studentmottagningar, drog sedan hem till några kompisar och sedan gick jag ut och mötte två andra. Hamnade hemma i sängen igen strax innan klockan ett eftersom att alarmet idag stod på klockan sju. Idag är det äntligen våran tur att gå på sommarlov och det firas med en utekväll i Varberg. Nu ska jag verkligen njuta de sista månaderna innan jag flyttar!!!

  • 1225 readers

Likes

Comments