Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​En otroligt fin video tycker jag. Verkligen värt att kolla på!! ♡ ♡ 

Likes

Comments

1. Firar du påsk? Japp, det gör jag. Jag firar med den närmsta släkten, det vill säga farmor & farfar,mamma & pappa + min bror och mormor & morfar. Idag har dock inte mormor och morfar varit med för att dom är utomlands, men dom har precis landat så dom kommer om nån timme och fikar med oss. Mysigt!

2. Vad var din favorit sak med påsk då du växte upp? Vi har aldrig haft påskäggsjakt, utan vi har alltid fått våra påskägg direkt på morgonen när vi äter frukost. Det bästa var när man kom ner på morgonen när man skulle äta frukost och så låg sitt påskägg där.

3. Vad är dina planer för påsken detta år? I år har jag haft en lugn dag hemma med familjen. Vi har tagit det lugnt och lagat mat, nu på kvällen så har vi ätit påskmiddag och senare ska vi fika med mormor & morfar.

4. Målar du ägg? Nej, det gör jag inte. Jag har gjort det någon gång när jag var mindre, men annars så gör jag det inte. Jag vet inte varför riktigt, det är bara något jag aldrig gjort.

5. Har du påsk traditioner? Japp, vi firar alltid med farmor & farfar & mormor & morfar. Vi äter påskmiddag och fikar. Det är supermysigt!


6. Favorit påskgodis? Jag skulle inte säga att jag har något riktigt, i våra påskägg så hade vi aldrig typsikt påskgodis utan vi hade alltid lösviktsgodis.

7. Letar du/gömmer du påskägg? Nej,tyvärr. Det skulle vara jättekul att gömma och leta påskägg någon gång, fast det skulle nog vara roligast att gömma ett påskägg.

8. Tar du bilder med påskharen? Nej, det gör jag inte. Jag brukar aldrig se påskharen,hahah!

9. Vad är det typiska du lägger i påskkorg? Kanske något klassiskt påskgodis? Sånna här chokladägg med fyllning i?

10. Vad är det bästa med påsken? Det bästa med påsken är att umgås med familjen och att äta god mat. Jag gillar att det är så mycket färger också, det är färgglada fjädrar och påskägg. Det gillar jag med påsken! ♡

Likes

Comments

Photos

Glad påsk!! ♡

(Set ifrån Nelly.com)

Likes

Comments

Nu är tredje avsnittet uppe! Denna veckans podd handlar om vego. Vi kommer prata om varför vi blev vegan/vegetarian, budget och vegansk och vegetarisk livsstil. Jag hoppas att ni kommer gilla detta avsnitt! Nästa avsnitt kommer ut Fredagen den 28 april.

Den finns att lyssna på

iTunes

soundcloud

Acast

Jag hoppas att ni kommer lyssna på avsnittet och tycker att det är bra. Kram! ♡

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra men är ganska så trött idag. Vi är hundvakt åt mormor och morfars hund i några dagar, så jag gick ut med han runt 08.30 imorse. Jag kunde inte sova igår kväll så det blev en sen kväll/natt för mig igår/idag.

Dagens planer är att jag ska plugga lite, jag har en bokredovisning som ska in snart så den ska jag passa på att göra idag. Jag ska även fotografera lite,baka och ta ut Ville på promenader (mormor och morfars hund). Jag vet inte om ni har märkt det, men jag har börjat med ett lite nytt koncept här, jag har börjat lagt ut mer foton vilket är kul. Jag vill jättegärna fortsätta med det för jag tycker att det är väldigt kul!

Vad är era planer för dagen? Kram! ♡

Likes

Comments

Vad är det bästa med våren?

Att jag slipper frys så mycket,haha. Sen kommer ju blommorna också, vilket jag älskar.

Vad har du för vårplaner?

Jag har inga speciella vårplaner riktigt, det brukar inte hände så mycket under våren. Jag åker ju utomlands i slutet av maj men jag vet inte om man ska räkna maj & juni som vår? Man kanske räknar det som sommar?

Sen är det ganska många födelsedagar under våren också, så jag ska fira några kompisar och sen så fyller farmor,pappa,min moster och mamma år under samma månad, så det ska vi fira. Annars har jag inga speciella planer.

Vad kommer du fota i vår?

Blommor. Jag älskar blommor och jag tycker att det är väldigt kul att fota dom! Sedan vill jag gärna fota naturen också, det gillar jag också.

Vad kommer du dricka?

Vatten och pepsi,hehe. Jag måste dricka mer vatten för jag är jättedålig på det.

Vad tittar du på?

Jag tittar på serier, vilka serier vet jag inte riktigt men jag har en lista på alla serier jag vill kolla på hehe!

Vad lyssnar du på?
Vad har du på dig på våren?

bomberjacka,slitna jeans oh t-shirts.

Vad händer i ditt liv just nu?

Jag går i skolan och lägger mycket tid på skolarbete, det är väll typ det. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu,hehe.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten förra året?

Jag vet inte om vi hade lov vid den här tiden förra året? Jag har för mig att vi hade tidigare lov förra året. Jag gick nog i skolan skulle jag tro.

Mina tre bästa vårtips till mig själv:

- Bry dig inte så mycket. Då menar jag över skolarbete osv, jag brukar stressa upp mig alldeles för mycket över det på våren.

- Spendera tid med dina vänner. Det kommer gå otroligt fort efter påsk och helt plötsligt är det sommarlov och då åker dom flesta ut och hittar på något med familjen (t.ex åker utomlands,campar osv), så det kommer bli svårt att träffa dom.

- Va glad. Självklart kan man vara ledsen också, men om du är glad kommer du göra så många andra glada också. ♡

Likes

Comments