Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra! Nu är det nära hörni, 4 dagar kvar tills det efterlängtade sommarlovet. Jag tror att det kommer bli ett jättebra sommarlov i år, jag har mycket roliga saker inplanerat. Jag ska till Öland,Göteborg och Stockholm, jag ska vara i våran husvagn, vara med kompisar,vara på stranden,läsa böcker och framförallt fotografera en massa.

När får ni sommarlov? Jag vet att ganska många redan har fått sommarlov men våran skola får sommarlov på lördag, så vi är kanske lite sent ute haha. Men betyg och allting är redan satta så vi har inga lektioner i skolan kvar, vi har lite andra roliga aktiviteter istället. Idag skulle vi ha cyklat runt i vårt område, men vädret var verkligen inte på vår sida (det blåste och regnade!) så det blev en massa prat och film om militären istället. Igår var vi och paddla kanot (jag gjorde inte det för jag är lite för feg hehe...) och hälsade på militären och fick gå runt och kolla i deras olika byggnader. Imorgon skulle vi till någon bro, på torsdag till någon strand och på fredag är det städning och brännboll som gäller.

Nu har jag iallafall värmt upp mig lite ifrån det dåliga vädret och ska gå ut lite. Det har äntligen blivit sol, men det blåser fortfarande så vi får se hur länge jag blir ute hehe. Kram! ♡

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det Judits födelsedag. Hon är värd allting bra. Henne älskar jag massor. Grattis fina du. ♡

@beautybyjudit , ha en bra dag. Njut. Lev. Ja,jag vet inte. Jag saknar dig, jag älskar dig. Kram. ♡

Likes

Comments

Hej på er!! Hur mår ni? Jag mår super. Igår eftermiddag kom vi fram till Gran Canaria, just nu är det runt 25 grader och blåser så det är superskönt ute. Jag ligger och solar och funderar på att gå och köpa vatten för jag håller på att smälta bort hehe. Hela dagen har bestått utav äta,sola,bada,äta,sola och förmodligen en massa mer bad & mat. Det är iallafall superhärligt här och jag ser verkligen fram emot resten utav veckan här, vi har inget planerat men det är just det som är så skönt. Jag ska gå på promenader,sola,bada och äta god mat.

Jag hoppas att ni har det bra. Kram! ♡

Likes

Comments

Bara några timmar kvar innan jag åker nu. Jag har liksom inte riktigt fattat att om bara några timmar åker jag till Spanien, känns ganska sjukt hur fort tiden har gått. Jag får se om jag laddar upp något, beror på hur internet fungerar där osv.

Likes

Comments

India

Nu så. Nu är jag tillbaka (ett tag iallafall). Förra veckan och veckan innan det var nog den mest galna,hektiska och roligaste veckorna på länge. Jag hade det extremt kul med dom ifrån Indien och alla andra vänner här i Sverige också. Det var väldigt hektiskt men samtidigt hur roligt som helst, vi kom varandra väldigt nära. Så när dom åkte hem i torsdags så tyckte jag att det var extremt jobbigt att säga hejdå, men man får försöka tänka positivt. Vi kommer ju trots allt att träffas om 6 månader.

Om ni får chansen att göra något sånt här, gör det. Ni kommer inte att ångra er! ♡

Likes

Comments

India

Just nu känner jag att allting är bra. Min kompis ifrån Indien är här(som är jättetrevlig!!), det är sol och varmt ute och det är snart sommarlov. Jag hoppas bara på att detta humöret håller i sig i några dagar till! ♡

Likes

Comments

Godkväll på er! Just nu väntar jag på ett samtal från Judit, vi ska spendera kvällen och planera inför Indienbesöket. Det är inte långt kvar nu, dom kommer på måndag eftermiddag och jag kan inte vara mer exalterad. Det vi ska planera är hur vi ska få ihop det med plugg,aktiviteter och fritid. Dom kommer stanna i tio dagar, vilket är rätt så långt tid men det kommer nog vara en hel del stress. Dock så gör det inget, det ska ju bli kul.

Medan jag sitter och väntar på att Judit ska ringa upp så lyssnar jag på Harry Styles nya album. Jag tycker att det är ett bra album, jag har inte lyssnat igenom hela albumet än men min favvo hittills är nog "Ever since New York". Har ni lyssnat på albumet? Vilken låt är eran favorit?

PS. Nytt poddavsnitt är ute!!! Ni kan lyssna på den på Soundcloud, iTunes och Acast. Hoppas ni tycker om detta avsnitt! ♡

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Om jag ska vara ärlig så har min inte varit super. Jag har haft värre dagar, men det var inte en utav mina bästa idag. Jag var suuupertrött idag för att jag inte kunde sova igår kväll, sedan är jag lite förkyld och så fick jag migrän nu på eftermiddagen så jag sov ett tag, så nu kan jag inte sova hehe. Det är inte den värsta dagen, men mitt humör har bara inte viljat samarbeta just idag men så får det vara ibland. Det blir säkert en mycket bättre dag imorgon!

Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Kram! ♡

Likes

Comments