Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Januari 

Inte en sån speciell månad egentligen. Vi började skolan typ.

Februari

Under februari klippte jag bort 1 dm av mitt hår, fotograferade med @Mirandakarlsson och så hade vi vår första bal.

Mars

Vi hade en familjedag med mammas jobb, det var även mycket plugg i skolan.

April

April var inte så speciellt, det var ett antal lediga dagar från skolan.

Maj

Maj var rätt hektiskt. Dom från Indien kom i 10 dagar, och det är nog det mest utslitande men roligaste jag har varit med om. Det var även väldigt fint väder under maj vilket resulterade till att det var varmt ute. En utav dagarna köpte jag och Maria frukt och satt oss och bara åt. Otroligt gott var det ;)

Juni

Jag började månaden i Spanien med familjen. Efter det var det stolt och nykter med mina vänner, sedan blev det sommarlov och sen så åkte vi iväg på vår årliga husbilssemester med mormor och morfar.

Juli

Vi började med att vara ute på husbilssemster med mormor och morfar, vi var till Öland. Se var vi i husvagnen och sedan åkte vi till Stockholm under två dagar.

Augusti

I början av månaden var vi i Göteborg hos farmor och farfar. Resten av lovet spenderade jag med vänner och så var vi på prideparaden.

September

Under september fyllde jag 15 år, det var typ det som hände. Jag firade med Maria på en restaurang och så gick vi på många promenader tillsammans.

Oktober

Under oktober var vi på en marknad, jag fotograferade med @Mirandakarlsson och så blev det riktig höst.

November

November var den månad då vi åkte till Indien. Det var det häftigaste som hände i år måste jag säga. Helt otroligt var det.

December 

December månad har varit ganska "lugn", vi har haft väldigt mycket prov, det har varit Lucia, vi har fått lov, julafton har varit och nu är det bara nyårsafton kvar.

Detta år blev inte som tänkt, jag trodde verkligen inte att jag skulle åka till Indien t.ex. Det känns konstigt att det blir 2018 snart, nu kör vi.

Jag hoppas att ni har det bra. Kram! ♡

Likes

Comments

För mig känns det sjukt att det redan är påväg att bli 2018, det är några ynka dagar kvar av 2017. Jag upplever att 2017 har gått extremt fort, det har hänt så mycket under detta året så jag har inte riktigt kunna reflektera över dagarna och det har resulterat till att dagarna bara har flugit förbi.

Vad är era planer för 2018? Ska ni åka iväg någonstans? Flytta hemifrån?

Jag kommer göra en hel del. Jag ska resa lite,börja på ny skola och gå på konserter. Jag kan gå igenom mina planer för nästa år.

Mars 

Den 18:onde mars ska jag på en Harry Styles konsert med min bästa vän Maria, vilket ska bli superkul. Vi har varit på 2 One Direction konserter tillsammans innan, så det ska bli kul att få se honom live igen.

April

I början av april (datumet är inte satt ännu)åker vi på en skolresa till Polen. Vi kommer åka tåg från Sverige, genom Tyskland och därifrån till Polen. Vi ska besöka Auschwitz och få lära oss om det. Jag ser fram emot den resan väldigt mycket då jag tror att det kommer bli väldigt lärorikt,intressant och spännande.

Juni

I juni går vi ut 9:an och får sommarlov! Vi kommer fira midsommar i vår husvagn som vanligt och nån dag efter midsommar så åker vi iväg på en husbilssemester med mormor och morfar. I år har vi sagt att vi ska till Tyskland, det ser jag fram emot.

Juli

I början av juli är vi fortfarande iväg och åker med mormor och morfar. Den 14:onde juli ska hela familjen på Ed Sheerans konsert i Stockholm, vi har dock inte bestämt om vi ska köra några dagar i Stockholm då eller om vi ska strunta det. Vi får se hur det blir. Just det, under början av juli får man reda på vilken linje man har kommit in på gymnasiet.

Augusti

Under augusti kommer vi vara i Göteborg under någon vecka som vanligt. Sen börjar jag gymnasiet. Mer än så är det inte under augusti tror jag. Augusti brukar det inte vara så fullspäckat eftersom att mamma och pappa börjar jobba och vi börjar skolan.

Resten av året har vi inte nånting inplanerat ännu, vi får se vad som händer helt enkelt.

Jag hoppas att ni får en fortsatt bra dag. Kram! ♡

Likes

Comments

CHRISTMAS 2017

Vad är dom första fem orden du kommer att tänka på när du hör ordet "jul"? 

Dom första fem orden jag kommer att tänka på är familj,mat,rött,musik,godis.

Tänker du göra något annorlunda i jul till skillnad från förra året?

Inte på själva julafton men vi kommer åka till Göteborg senare en vad vi brukar. Vi brukar packa ihop bilen och bege oss mot Göteborg den 25:e December, men i år åker vi den 29:one december istället. Annars ser det likadant ut.

Fortsätt meningen "ingen jul utan..."?

... Familj,mat och julmusik.

Viktigaste saken på julbordet?

Jag känner att jag borde säga julskinka, men eftersom att jag inte äter sånt så säger jag rödbetssallad eller brysselkål. Jag är personen som älskar julmat, gillar ni det svenska julbordet?

Skulle du kunna tänka dig att fira jul utomlands?

Jag vet inte, jag tror det. Även om jag älskar att fira jul i Sverige, så blir det ju jul igen liksom. Jag föredrar dock att spendera julen i Sverige, men det skadar ju aldrig med lite värme heller.

Vad ger dig mer julstämmning; svenska eller amerikanska jullåtar?

Både och. Svenska jullåtar påminner mig mer om mina jular med familjen, men amerikanska jullåtar är också väldigt bra.

Den bästa julfilmen?

Jag har en lista på mina favoriter här ! ;)

Föredrar du lussekatter eller pepparkakor?

Jag skulle säga att lussekatter är min favorit, men pepparkakor är också väääldigt goda!!

Brukar ni öppna julklappar på morgonen eller på kvällen?

Vi öppnar våra paket i julstrumpan på morgonen och paketen under granen på kvällen.

Brukar du köpa en julkalender av något slag till dig själv?

Ja, oftast iallafall. I år har jag en trisskalender, men när jag var mindre hade jag chokladkalendrar och legokalendrar. Lite allt möjligt hahah.

När är det okej att börja julpynta tycker du? 

Jag tycker att det är okej att julpynta när man känner för det, men vi brukar pynta runt första advent i våran familj. Ibland lite senare och ibland lite tidigare, det beror på när vi har tid helt enkelt.

Hur pepp är du på december och jul? 

Extremt peppad. Julen är min favorit högtid på hela året, men jag förstår att alla inte har det bra under julen heller. För andra kan det förknippas med väldigt jobbiga saker, vilket jag tycker är väldigt jobbigt. Ingen ska behöva ha en dålig jul.

Likes

Comments

CHRISTMAS 2017, Allmänt.

I´ll be home for christmas 

"Jackie är åklagare och ensamstående mamma. Hon hoppas kunna fira jul i lugn och ro tillsammans med sin dotter, men planerna går i stöpet när hennes pappa dyker upp. "- Netflix.

Home Alone 

" 8-årige Kevin McCallister blir kvarglömd hemma när hans stora familj åker på semester till Paris över jul. Under tiden de är borta kommer två klumpiga inbrottstjuvar, Marv och Harry. Kevin får själv försöka se till så att deras inbrottsförsök misslyckas- Kevin är nämligen svår att lura."- Wikipedia.

Arthur och julklappsrushen 

" Hur kan jultomten dela ut två miljarder julklappar över hela världen på en enda natt? Med hjälp av en armé med en miljon nissar, ett enormt rymdskepp som dras av tusentals renar och ett enormt, högteknologiskt kontrollcenter under isen på Nordpolen!

Så hur kan denna fantastiska organisation nu ha missat ett barn?! Ett enda barn i hela världen har missats och när hon vaknar kommer hon inte att kunna finna den julklapp som är hennes, och då kommer hon tro att hon är den enda i hela världen som tomten inte bryr sig om. Julens magi kommer då att försvinna.

Men tomtens yngste son Arthur tänker se till att det inte sker. Så tillsammans med sin pensionerade farfar Gammeltomten, den upproriska unga paketinslagningsnissen Bryony Shelfley, en gammal avbeställd släde och några odresserade renar ger sig Arthur ut på det galna uppdraget att dela ut den sista julklappen innan gryningen."- Wikipedia.

Likes

Comments

Likes

Comments

India, Resor.

​Jag är hemma. Sjukt. Hela denna resa har varit ​sjuk​. Jag har lärt mig så mycket under denna resa som jag kommer ha med mig hela livet, och minnena som jag har skapat under denna resa är ett utav dom finaste grejerna jag har. Personerna jag har träffat och lärt känna under hela den här perioden mellan maj och november är så otroligt fina människor och jag är otroligt glad att jag har lärt känna dom. 

Det känns sjukt att det redan är över, allt gick så fort, men jag vet att jag kommer åka tillbaka. Jag kommer åka tillbaka och uppleva allt igen, se allt igen och träffa alla mina vänner därifrån igen. 

​9 November 2017 - 17 November 2017. ♡ 

Likes

Comments