Header

Imorse när vi vaknade så var det strålande sol ute, så vi bestämde oss för att gå ut på promenad. Vi var ute och gick nästan två timmar, vi gick ungefär sex kilometer. Det var iallafall väldigt härligt, resten utav dagen låg vi i sängen och poddade och kollade på resor haha. Vi båda är rätt taggade på att åka utomlands någon dag.

Jag hade iallafall en superbra sista dag på sommarlovet. Imorgon börjar skolan igen och då tar vi nya tag och kör igång. Kram. ♡ 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Photos, Allmänt.

När vi går i paraden.

När vi precis hade kommit fram dit vi skulle äta efter paraden, vi hade gått två timmar i sträck.

I paraden med mammas jobbarkompisar och deras familjer, det är även deras ekipage som ni ser i bilden.

Återigen några utav mammas jobbarkompisar och deras familjer när vi går i paraden.

En fin flagga.

Innan paraden.

Innan paraden.

Ett ekipage som åkte förbi oss medan vi väntade i kö på att komma in i paraden.

Dagen var helt fantastisk. Det var första året som jag gick på Pride, det var såå kul! Alla var så glada, det var så fint med alla färger och det spelades musik. Det var hur kul som helst, kärlek är viktigt hörni. ♡

Likes

Comments

Likes

Comments

Photos

här (klicka på länken!) kan ni komma till min Instagram där jag enbart lägger ut bilder jag har tagit som jag känner att jag vill dela med mig utav. Att fotografera är något jag verkligen tycker om, så att jag har kommit igång med detta konto igen är superkul tycker jag!

Likes

Comments

Photos

Idag var det otroligt fint väder här så vi passade på att åka ut till min pappas morbror. Han har en stuga på landet där han spenderar sin semester i år, det var jättemysigt. Vi åt lunch och fikade tillsammans, hjälpte han att flytta på lite saker och solade lite.

Likes

Comments

Hej på er! För några dagar sedan skaffade min familj Netflix, så jag tänkte tipsa er om dom filmer och serier jag tycker är bra. Ni får gärna tipsa mig om era favoriter.

To The Bone. 

kortfattat sagt så handlar filmen om en tjej i 20-års åldern som har anorexia nervosa. Hon blir inlagd på ett hem med 6 andra patienter med samma problem, vi får följa med på hennes resa till att bli frisk.

Huvudrollen spelas utav Lily Collins (så bra skådespelare!), sedan är b.la Alex Sharp,Maya Eshet och Ciara Bravo med i filmen. Manuset är skrivet utav Marti Noxon, det är även hon som har regisserat hela filmen.

Den kan vara ganska jobbig att kolla på i vissa stunder, men otroligt bra och viktig.

Perks Of Being A Wallflower.

Perks Of Being A Wallflower handlar om en kille som heter Charlie, hans bästa vän har tagit självmord för några månader sedan och han ska börja High School. Han har inga vänner och gör sitt allra bästa för att få nya. Han har gått igenom tuffa perioder i livet och är inte som alla andra.

Det finns tre huvudroller och dom spelas utav Logan Lerman, Emma Watson och Ezra Miller. Regissören är Stephen Chbosky, det är även han som har skrivit manuset. Filmen baserad på Stephens bok vid samma namn.

Jag tycker att den var bra, den var annorlunda. Samtidig som den var sorgsen och chockerande ibland så hade den ändå komedi i sig,vilket alltid uppskattas. Man skulle kunna säga att det är en blandning mellan drama,romantik och komedi.

Riverdale.

​Ni trodde väll inte att jag skulle glömma den här,hehe? 

Serien är baserad på Archie Comics. Under sommarlovet dör en utav skolans populära killar, men har det utspelat sig så som alla säger? 4 ungdomar försöker komma fram till vad som händer. 

Seriens största huvudperson är Archie Andrews som spelas utav KJ Apa, sen finns det b.la Lily Reinhart som spelar Betty Cooper, Camila Mendes som Veronica Lodge och sist men inte minst Cole Sprouse som Jughead. 

Jag tycker att serien är väldigt spännande, det är verkligen beroende framkallande att kolla på serien hehe. Serien är en dramaserie & deckarserie, men har även mycket romantik i sig och även komedi i vissa fall. Det finns 13 avsnitt just nu, och andra säsongen kommer i oktober nu i höst. 

Jag äger inte någon utav dom här bilderna.

Likes

Comments

​Nu har vi kommit fram till Göteborg där vi ska bo hos farmor och farfar i en vecka ungefär. Det känns skönt att vara här, man slappnar verkligen av här. 

Vi har åkt sju timmar bil idag, så jag har lyssnat på väldigt mycket musik. Det här är några utav låtarna som gick på repeat. 

Likes

Comments

Photos, Resor.
DAG 1, FÖRSTA DAGEN

Vi började Stockhomsresan med att åka till Mall of Scandinavia där vi shoppade lite, och köpte med oss Donuts till hotellrummet. Vi kom fram till hotellet som vi bodde på vid ca 16.30 och där var vi ett tag innan vi gick ut för att äta middag på Vapiano. När vi hade ätit upp gick vi runt och kollade lite, b.la vid slottet.

DAG 2

Vi spenderade hela dagen på grönan. Vi tog färjan dit vid tio och färjan hem vid fyra, vi bodde väldigt nära färjan så det var skönt.

DAG 3, SISTA DAGEN

​Sista dagen spenderades med att gå runt och kolla i Stockholm och shoppa innan vi åkte hem. 

Likes

Comments