Helgen efter nolle-p var det dags för Norrskensröjet. Det var här vi skulle "krönas" till ettor i samband med en sittning tillsammans med övriga nollor och dess phösare.

Kvällen börjades hemma hos Kristine, där vi tillsammans med Matilda drällde runt och söp ner varandra till den punkt då saker och ting automatiskt blev kalasbra. Matilda hade även med sig sin alkomätare, vilket vi använde ganska flitigt för att se vem som egentligen var fullast. Om jag inte minns fel tror jag Kristine vann.

Vi vinglade sedan bort mot STUK, för att möta upp klassen. Egentligen minns jag inte så mycket mer av vad som hände sen. Vi kom in, tappade bort varandra, och jag satte mig slutligen till bords med Nico istället och hade en otroligt trevlig sittning.

När sittningen var över tittar jag över till bordet mittemot oss. Får syn på en smått påverkad (läs: aspackad) Cecilia sittandes i knä på en maskinare. Säger till Nico att jag måste försöka lösa detta på något sätt, går över till henne, och lyckas släpa henne ut. Vi dricker massa vatten, vi går ut och tar luft, men när vi kommer in igen kommer vakten och säger att vi måste nog tyvärr gå ut. Så det gör vi. Blir på utsidan i ungefär två timmar innan vi slutligen lyckas få hem Cissi. Under den tiden har jag halvt hunnit frysa ihjäl, tappat bort min väska och ringt Kristine ungefär 450 gånger. Fick i alla fall väskan tillbaka efter att Kristine fått den, och otroligt "diskret" slängt den över staketet.

Hack i häl med en av mina kära phösare kom jag så småningom tillbaka in på STUK. Alkoholen har då gått ur mig, och jag börjar istället bli smått bakis. Blir som slagen i ansiktet av ett migränanfall, och hamnar inne på toaletten där jag istället däckar en timme. Och sen var i stort sett den kvällen slut. Vinglade hem tillbaka till Kristine, blåste 0.0 i alkomätaren och sen däckade vi alla tre.

Spännande kväll.

"Dagen innan Norrskensröjet"-mys - Outfit för kvällen

Två blondiner och en brunett, en stabil trio

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett par dagar efter Nolle-p var det dags för Lulespexet. Det innebär att det även var dags för våra phösare att strippa ur ovven och ta av sig glasögonen. Förväntansfulla drog vi till Aula Aurora, där vi fick en väldig liveshow med mycket stripp och pengakastande (från i:arna självfallet, pappa betalar). Måste säga att det var en chock att se hur phösarna egentligen såg ut. Vid det laget hade man liksom accepterat att de var små människor i färglada ovvar och speglade solglasögon.

Efter strippen var det dags för det omtalade Lulespexet. Det är en teater, där publiken får vara med och interagera. Det var otroligt roligt, och väldigt spännande. Teatergruppen var väldigt duktiga, och deras talang för improvisation är verkligen att applådera. Längtar redan efter nästa års spex.

Vaskar (monopol)pengar - Stripp från diverse phösare

Likes

Comments

Så kom då sista dagen på nolle-p, och det var äntligen dags för vår välkomstmiddag. Det började klockan 17, så innan dess var det x antal timmar av sminkande, fix med hår, påklädning av finklänning, osv, innan det var dags att bege sig in till skolan. Vi träffades vid vår vanliga mötesplats, och gick sedan mot STUK där sittningen skulle hålla till. Väl inne tog vi ett gruppfoto tillsammans med våra phösare, och sedan minglade vi lite innan vi fick gå in och sätta oss. Det var en väldigt trevlig tillställning, med trerätters och diverse gyckel. Till och med skolans körer gjorde varsitt uppträdande, däribland Snapsakademin som är ett gäng gentlemen som sjunger helt fantastiskt (de körde en "extrashow" ute i rökrutan lite senare. Det var grymt).

Efter middagen öppnades dörrarna ut till resterande av STUK, så där hängde vi tills runt klockan 3. Vi hann även sjunga för Kristine som fyllde 21 vid tolvslaget. Vi drog ihop ett gäng människor som stack hem till Kristine efteråt och körde efterfest tills klockan 6. Det kändes som ett väldigt bra avslut till Nolle-p, måste jag säga. Och tacka gudarna att det äntligen var över. Kroppen, själen och inte minst levern började känna sig helt slutkörda.

På måndag började vi skolan på allvar, och sen dess har det kört på. Både med skola och fest.

Födelsedagsfirande - Standard Snapchat-selfie - Efterfest i den ljusa morgonen

​Härligaste klassen + dess underbara Phösare - INDEK15 <3

Likes

Comments

Började dagen med två pass proppen, som jag är mycket säker på att jag missade för jag tog förmiddagen till att sova ut. Vid klockan 15 lyckades jag dock ta mig till skolan för att möta upp phösarna och Idesix. Vi skulle ha en eftermiddag tillsammans med Idesix och aktiviteter efter deras behag. Vi var mycket få, kanske bara 10-15 personer från Indek, så vi slogs ihop med Data. Data känns lite som ens andra natur, då de alltid krökar, och hur full man än är finns det alltid någon Data som är snäppet värre. Detsamma gäller kröksug och förmågan att vara bakis; finns alltid någon i Data som är värre.
Så, intryckta i ett klassrum var vi ungefär 30 relativt bakis personer. Vi fick presentera oss själva, vi lekte lite, och sen beställde dom pizza. Vid det laget började jag tröttna lite, och kände att det var dags att åka hem. Cissi hade smsat mig hela timmen och undrat när jag skulle komma tillbaka.

Senare på kvällen hade vi klassgemenskap. Jag och Kristine valde att skippa det och förade lite smått hemma hos henne istället. Senare på kvällen drog vi till STUK (som alltid). Det jag minns från kvällen är att vi träffade Nico, som påstod att han skulle dra hem. Efter en hel del tjat blev han övertygad om att stanna, varpå han sprang iväg. Någon minut senare återkom han med en stol, hittade en brud ute på dansgolvet och satte henne ner på stolen. Han bad sedan Kristine att sätta på passande stripplåt, varav "Sexy and I Know It" började spela, och Nico började strippa för den stackars tjejen. Det visade sig senare att hon hade möhippa. Sen hur sant det var, det kan jag inte svara på.
Det var i vilket fall som helst väldigt spännande, och jag fick hela händelsen på film. Något att minnas.

Fancy - Pre-strippshow, Nico är redo med stolen

Likes

Comments

Torsdag hade vi sammanlagt tre Proppen-pass, två före lunch och ett efter. Jag och Cissi lyckades släpa oss till det andra passet, men inte varken ett eller tre. Mellan passen hade vi lunchföreläsning om "Sveriges Ingenjörer". Det skulle bjudas på lunchmackor, så jag och Cissi glassade dit, fick varsin macka och även en pärm med diverse information om just "Sveriges Ingenjörer". Dock hade inte vi tänkt stanna, utan sa att vi bara snabbt skulle springa förbi Kåridoren som hade lunchstängt tills klockan 12, och köpa min Ultima Thule. Vilket väl i och för sig var sant, dock hade vi ju ingen tanke på att komma tillbaka. Så istället för föreläsning gick vi till Kåridoren, köpte Thulen, och precis när vi ska gå därifrån upptäckte jag en skylt som de måste ha satt upp alldeles nyligen. Det var angående "Norrskensröjet", sittningen som skulle vara helgen därpå. Vi bestämmer oss för att köpa biljetter direkt när vi ändå var där, och kvinnan som jobbade där kommenterar att vi var bland de allra första. 

Efter vår vända i Kåridoren åkte vi hem och laddade om inför kvällens festligheter. Klockan 17-ish skulle vi möta upp klassen, för att sedan tillsammans gå mot hemlig destination och möta upp vårt sexmästeri, Idesix. Vi hade blivit ombedda att ta med oss egen alkohol, så med mig hade jag x antal cider + en flaska vitt. Vi gick bort mot Vänorts, och slutade så småningom upp utanför Vänortslokalen där hela Idesix och några andra sköningar redan hade samlats. Det bjöds på korv, det spelades beerpong, det var i allmänhet mysigt. Stack hem till Kristine en sväng då hon bor på Vänorts, och det dessutom är där jag har mitt alkoholförråd.

Stack tillbaka till festen, blev dragen in i ett beerpong-set, ägde ut motståndarna totalt, och började där bli smått packad. Sen skulle vi spela igen, men denna gången spelade jag tillsammans med Cissi. Vi mötte Nico, som är något av en Gud på beerpong, och han körde ut oss på under 10 minuter. Vilket innebar ganska mycket att dricka på väldigt kort tid. En av anledningarna till att jag i stort sett aldrig spelar beerpong är på grund av hur dålig jag är på att hetsdricka. Och att hetsdricka nästan en hel flaska vin rätt upp och ner gjorde mig smått berusad (läs: aspackad).

Någon gång under kvällen
var vi inne på toaletten då jag fick även den briljanta idén att hey, denna klänningen sitter väldigt på plats och är perfect for going commando. Så det gjorde jag.
Vi spelade sen lite kubb, och firade vår phösare som fyllt 20. Efter det stack vi till STUK, där jag mötte upp Kristine. Det enda jag minns från den kvällen är att vi vid 00:15 gick till "första baren" för att se den legendariska ("legendariska") "Tequila Suiciden". Tequila Suicide innebär att istället för att slicka saltet, dricka shotten och sen ta citronen, så snortar man saltet, tar shotten och sen kör man citronen i ögat. Som avslut ska man egentligen dra huvudet i bordet också, men på STUK kör man mer på våld och ger varandra en bitchslap istället. Det var... En spännande, och helt idiotisk upplevelse.

Expertis på gömmande - Beerpong

Likes

Comments

Dag nummer 8 var en onsdag, vilket även var andra och sista vilodagen under nolle-p. Började med två pass proppen, som sedan övergick till "Hurtiglutten". Det innebar att alla nollor samlades inne i StiL's sporthall, och fick se en show där alla olika föreningar inom StiL hade ungefär 20 sekunder var på sig att visa upp vad det egentligen är dom gör. Vi fick även se både Adel och ÖPH dansa, vilket var rätt spännande. 

Sen var det dags för "Dirty Dancing", men då kände jag att det var dags för mig att åka hem. Jag var alldeles för trött, sjuk och bakis för att ens orka röra mig framåt, än mindre dansa. Men jag lyckades ta mig tillbaka lite senare, när dansträningen för Dirty Dancing var klar, och själv dansen skulle börja. Jag och Ceclilia satt där i ungefär en timma, och kollade på folk som dansade. Det var lite awkward, typ som ett skoldisco. Slutade med att vi fick nog och stack hem. Det var som sagt vilodag, så STUK var stängt och vi kände oss inte särskilt festsugna heller. Så om jag inte minns fel slutade det i en ganska tidig kväll, för dagen därpå var det återigen dags... 

Likes

Comments

Den sjunde dagen av nolle-p träffades vi ute på ett fält strax utanför skolan och hade diverse aktiviteter tillsammans med vår sektion. Personligen var jag så bakis, alternativt fortfarande full, att jag inte kunde hantera vare sig aktiviteter eller solljus. Så istället satte jag mig i skuggan tillsammans med phösarna, som för övrigt skrattade åt mig på grund av gårdagen. Det bjöds på korv och en jävla underhållning när ungefär 50 pers skulle försöka leka "alla mina kycklingar"-leken, och ungefär 87% av alla var bakis (alternativt fortfarande fulla, även dom).

Senare på kvällen hängde vi nere i Bunkern, som egentligen är en efterfestlokal, och hade förfest. Det spelades en sjuhelvetes massa beerpong, och jag och Tara ägde ut alla. Jag har även ett minne av att jag hade en vild diskussion om Axwell /\ Ingrosso tillsammans med Gabbe, och att jag imponerade på honom genom att berätta om Summerburst 2015.

Senare begav sig hela klassen mot stuk, och därifrån är mitt minne återigen relativt svart.

Mitt + för "varannan vatten" - Beerpong i Bunkern - Skugghäng med Phösarna

Likes

Comments

Dag 6 började med två Proppen-pass och sedan lunch. Skippade första eftermiddagsföreläsningen, men lyckades ta mig iväg på Nollemässan som var anordnad i B-huset. Det var rätt mysigt. Vi var mest där för att sno godis och alternativa pennor. Men det var ändå ganska givande, med mycket information och skönt mingel.

Senare på kvällen skulle vi iväg på utomhussittning. Årets utomhussittning hette "Trollphesten" och hade trolltema. Vår klass skulle vara utklädda till tandtroll, medan andra klasser hade exempelvis mumintroll, nättroll, etc.
Jag, Cecilia och Antonia satt och diskuterade både länge och väl om hur och vad man skulle klä ut sig till. Vi kom i slutändan överens om att vi skulle ha ruffsigt hår, och möjligtvis även svärtade tänder (se: Karius och Baktus). Jag var även iklädd mina hängselbyxor. Dock ändrade jag mig i sista sekund, och drog på mig vanliga festkläder. Vilket var både synd, och kanske lite tur.

Vi hade även fått höra att man inte fick ha med sig någon alkohol in på området, men att det skulle säljas där. Så jag försökte därför tänka taktiskt, och supa ner mig någorlunda redan innan vi gick in. Sagt och gjort, jag stack till systemet och köpte en flaska Absolut, och på hemvägen en flaska Sprite. Genom att tiden var något knapp, tänkte jag att jag skulle blanda lite starkare grogg så att man blir full snabbare. Blandade därför ungefär 50% Absolut, 50% Sprite i en Loka-flaska, och sen stack jag till bussen. På bussen från centrum till skolan (resan tar ungefär 10 minuter) lyckades jag pimpla i mig hela flaskan. Notera att jag absolut avskyr smaken av ren vodka, och en grogg på 50/50 smakar tyvärr väldigt mycket sprit. Så för att försöka avleda mig själv från smaken, halsade jag 3 stora klunkar, och sköljde sedan ner med en bit godis. Detta fungerade förvånansvärt bra, och efter 5 vändor var flaskan slut. Och det var även dags att gå av bussen.

En annan sak att notera är att jag har väldigt svårt för att hetsdricka. Om jag måste halsa kan det räcka med att halsa två cider och sedan är jag ganska packad.

Jag träffade Ida på bussen, så vi gick tillsammans bort till vår samlingsplats där vi mötte upp klassen. Jag vet att jag sitter på en mur och dinglar med benen, och pratar med någon, troligtvis Matilda. Börjar blir sådär härligt full, och livet känns i allmänhet väldigt trivsamt.
Sedan börjar vi gå mot sittningen, som skulle hålla rum i mellangården i A-huset. När vi står i kö för att gå in, känner jag hur alkoholen slår till hårdare än någonsin och allt blir plötsligt väldigt suddigt. Lyckas i alla fall på något sätt ta mig in, och blir sittandes tillsammans med phösarna, vilket kanske var tur. Jag fick tag på en penna, och skrev mitt namn på bordsduken (ifall man skulle tappa bort sig och behövde hitta tillbaka). Jag "sålde" även en hundralapp till Jenny, då hon inte hade några kontanter (80:- plus en cider).

Jag minns egentligen inte så mycket mer än att plötsligt känner jag hur jag måste spy. Så jag beger mig ut från mellangården, ut från A-huset, och blir sittandes på marken. Där sitter jag ganska länge och försöker fokusera på mina skor, då allt för tillfället var suddigt. Från till synes ingenstans kommer en phösare fram till mig och frågar hur jag mår. Jag minns honom, och att han hade gula byxor på sig. Kunde därför konstatera att han var en dataphösare (för dom känner man igen, vilket stadie man än är i). Han skrattade och frågade vilken linje jag gick, och även var jag kom ifrån, varpå jag svarar att jag är Värmlänning. Han skrattar återigen och svarar att det är han med. Plötsligt försvinner han i vad som kändes som kanske 5 sekunder, och kommer tillbaka med en kanna vatten som han sedan häller i mig. Jag tackar så hjärtligt, reser mig sedan och säger "jag måste gå och spy nu. Väntar du här?".

Sen gick jag över vägen, in i en liten skogsdunge, kollar mig omkring och skriker sedan "det är ju som den värmländska skogen!". Därefter lägger jag mig ner under ett litet träd, och jag minns så väl att jag försökte fokusera på ett löv på trädet, mest för att hela världen fortfarande snurrade.
Det blir sedan svart i några sekunder, och när jag tittar upp igen står där två phösare över mig. Den ena är den värmländska dataphösaren, och den andra är min egna phösare, Fanny. Dom hjälper mig upp, och kommenterar även att jag bör knäppa kjolen som jag tydligen, någonstans under vägen, knäppt upp. Fanny tar med mig in, häller i mig vatten och ser till att jag blir satt till bords igen.

Sen är det egentligen bara svart, förutom några glimtar som exempelvis att jag bytte bort min cider mot ett glas vatten och därför fick ett plus för "varannan vatten". Jag minns även att jag satt utanför sittningen, inne i A-huset, på golvet tillsammans med Matilda. Jag hade fått ett märke med "Pyrot" och jag hade även blivit tillsagd att köpa ett märke från utomhussittningen. Johan kom och pratade med oss, och snodde även min nollebricka. Trots att jag egentligen var för borta för att bry mig lyckades jag ta mig upp, hitta Johan, och sen bita honom i örat tills jag fick tillbaka brickan.
Senare tog vi oss även in till STUK, och enda anledningen till att jag tog mig in var för att mina phösare hade varnat vakterna redan innan. Väl inne på STUK (eller hur vi ens tog oss dit) minns jag inte. Kommer ihåg att Zta sa åt mig att vänta med baren en stund, vilket jag är till 99% sker på att jag gjorde. Minns även att jag smsade med Kristine, som var sjuk, och som i sin tristess skaffat Tinder. Annars är det helt svart. Minns inte hur jag kom hem eller någonting.

Mycket spännande kväll.

De tre stegen till en hälsosam fylla

Likes

Comments

Söndag är detsamma som vilodag. Började dagen med en utflykt tillsammans med klassen och våra phösare. Det var ganska kul, men otroligt varmt.

Senare på kvällen hade vi spelkväll. Man samlades i Centrum och spelade brädspel, kortspel, dataspel, etc. Det var inte riktigt min smak dock, men blev ändå med bara för sällskapets skull.

I och med att det var vilodag var STUK stängt den kvällen. Vilket var ganska bra, för det gav levern en chans att ta igen sig. Hade även tänkt sova ikapp lite, då det blir väldigt dåligt med sömn under nolle-p, och jag dessutom fått första slängen av nollesjukan. Men det fick jag inte. Klockan 22, när jag faktiskt redan tagit mig i säng, blev jag bombad med sms av Cecilia som ville jag skulle umgås med henne istället. Sagt och gjort, kom överens om att vi skulle lägga oss klockan 23.
​02:30 kom jag så småningom i säng, och då var jag så slut att jag däckade ganska så direkt. Nästa dag var det bara att börja om igen...

Likes

Comments

Dag nummer fyra var nog en av de bästa. Började först efter lunch med att alla elever samlades i en av skolans restauranger, Centrum som den kallas. Vi skulle få se en version av den gamla TV-showen "Fråga Olle". Fast var inte riktigt beredd på att den tjocka, gamla goa gubben från programmet skulle kliva upp på scenen. Det var alltså den riktiga "Fråga Olle"-Olle som skulle leda showen. Det var väldigt kul, skrattade så jag tjöt både en och flera gånger.
"It's not true love until you kiss after oral".

Sen hade vi speeddating, där vi hade ungefär 3 minuter på oss att prata med olika människor. Efter det fick vi åka hem och göra oss i ordning för kvällens bravader. Vi hade egentligen klassgemenskap, men jag och Matilda åkte hem till Kristine istället för att pimpla så mycket alkohol som möjligt innan vi begav oss mot STUK.

På STUK skulle bandet Movits! uppträda. Så när vi väl lyckades ta oss till universitetet var det direkt kaos. Kön var 3 gånger så lång som den brukar vara, och den brukar ändå vara bra mycket längre än de flesta pubköer. Vi ställde oss i kö, och tog oss progressivt längre fram, genom att... Ja, gå före alla. Vi hittade så småningom klassen som stod rätt långt fram, så smög fram till dem och låtsades som ingenting.

Movits! var ganska bra. Det var knökat med folk, så det var lite svårt att dansa och så. Men ändå, helt klart värt det.

Movits! - Kön in till STUK var sinnessjuk

Likes

Comments