Header

Heej!!!!!

Jag tänkte bara säga att ni kan nu följa mig på Blogkeen, ni klickar på "knappen" där det står Blogkeen på, daa, sedan vet jag inte hur man gör men jag tror att det kommer upp en knapp där det sår följ eller något sådant.

En annan sak jag tycker att ni ska göra är att läsa Nellie Berntssons nya bok "Jag är Nellie" som är så sjukt bra så jag läste ut den på 3 kvällar/nätter (för att jag har haft lite svårt att sova, hehe).

Nu i veckan åker jag även till Madrid men jag bloggar om det när jag kommer hem ska försöka ta lite fina bilder iallafall.

PS jag ska försöka göra upp ett schema för när det ska komma upp inlägg, fast jag vet att det kommer hålla i max två veckor för sedan kommer jag att glömma bort det men jag kan försöka att leka lite duktig.

Men vi ses någon annan dag, och då kan jag dela med mig om mitt schema.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa!!
Det var ett tag sen sist, det har varit jul och nyår så gott nytt 2017🎉🎊🎇 jag har väl inte haft jättemycket för mig men jag har inte tänkt på bloggen, men nu kanske jag kommer igång igen.
I julklapp fick jag bl.a. En bok med raw-food recept i och tänkte testa dem så idag har jag bakat raw-food chokladbollar (dock inte från den boken men jaja, jag ska testa något från boken en annan dag😅) Jag kommer skriva receptet i en dubbel sats för att det är så många jag har på bilden🍬

Ingredienser:
❤️4 dl havregryn (jag hade ekologiska)
❤️14 st dadlar
❤️6 msk kallpressad, rå kokosolja
❤1 dl kokosflingor
❤️2 krm vaniljpulver (eller vaniljstång)
❤2 krm salt
❤2 msk raw kakao (jag hade vanlig kakao och det fungerar också)
❤Kokosflingor (att rulla i) jag hade även frystorkade hallon från dr.oetker

Gör såhär: mixa allt till en stor boll. Går smeten inte ihop späd ut med lite kaffe eller vatten. Börja med en tsk. Vill inte att smeten ska bli lös. Ta upp och rulla valnötsstora bollar. Rulla i kokos eller som jag hade de torkade hallonen och ställ det kallt. Håller upp till en vecka i kylen.
PS det var mycket godare med kokos istället för hallonen👍🏼

Likes

Comments

Heej! Jag var sjuk igår så jag uppdaterade inte eller jag tror att jag inte gjorde det haha😂
Men min säng kom igår så jag sov gott inatt hehe.
Nu sitter jag och ska ha sista lektionen för dagen vilket är matte såååå tråååkigt😭😩
Men jag ville bara uppdatera lite😘😘😘

Maten vi åt i förgår👆🏼👆🏼 Brödet var lite bränt så jag fick gratis efterrätt 😍😍🍫

Likes

Comments

Heej!! Idag är det söndag alltså farsdag, tur för pappa att beskvier är hans favorit kaka.
Idag har jag städat hela dagen men jag tänkte jag kan berätta vad jag har för outfit på mig😁
Jag har som ni ser på bilden👇🏼 en randig tröja jag vet inte vart den kommer ifrån men den är jätteskön, den har jag på mig ett par jeans från Gina trikot i modellen Molly sedan flätade jag bara en utbakad fläta i håret.
Jag sitter just nu hemma ensam för att mamma är hos min morfar och grattar på farsdag och pappa är och kollar på min lillebrors fotbollsmatch ⚽️
Vi ska sen äta (sen) lunch på Lucy's lite utanför där vi bor.🍔
Vi hörs senare (hoppas jag haha)

Likes

Comments

BESKVIER.
Ugn 150 grader. Ca 12min.
Botten:
❤️ 400g mandelmassa
❤️ 2 äggvitor
Fyllning:
❤️ 220 g rumsvarmt smör
❤️ 2 dl florsocker
❤️ 5 tsk vaniljsocker
❤️ 4 tsk kakao
Överdrag:
❤️ Ca 300g choklad
❤️ Knappt 1 msk neutral olja
Gör såhär:
* Sätt ugnen på 150 grader
* Bottnar: riv mandelmassan och blanda den med äggvitan.
* Klä en plåt med bakplåtspapper. Spritsa ut "smeten" på plåten
* Grädda mitt i ugnen i ca 12-13 min. Lossa dem från plåten medan de är varma, låt dem kallna med bottensidan upp
* Fyllning: rör ihop rumsvarmt smör, florsocker, vaniljsocker och kakao till en jämn kräm
* Ta en vanlig matsked som man äta med och lägg lite smet på undersidan av en botten. Använd skeden för att göra smörkrämen lite toppig I mitten genom att dra ner från mitten med skeden. Låt det stå i kylen minst 1 timme
* Garnering: smält chokladen och oljan över vattenbad, doppa hastigt det kalla kakorna i chokladen, så att när smörkrämen täcks, ställa in i kylskåpet så att chokladen stelnar

Likes

Comments

HEEJJ!!!!!!
Asså såååååå ledsen för att jag nt har uppdaterat bloggen på ett tag😢 men jag har haft en del att göra både hemma och i skolan men jag hoppas att ni förstår😩
Idag fick vi reda på att min säng ska komma på måndag, jippie!!!!
Jag ska baka chokladbiskvier idag, jag har faktiskt aldrig smakar det innan så det blir spännande🍫om de blir goda då kommer receptet upp på bloggen👍🏼😌
Vi har även släppt ut Tuss i riktiga världen haha han tycker att det är såååå kul, så när jag och min kompis Lovisa skulle sälja kakor så följde han mä överallt, det slutade med att jag fick gå hem med honom.😅
Nu har jag typ inget mer att tillägga men om jag har det så kommer det upp här senare.😘😘
PS här kommer lite bilder från vad jag har gjort under veckorna.

Detta var i skolan vi labbade😁💎

Likes

Comments