View tracker

Jag och mamma fikade på Espresso house idag! Smakade på den nya frappen med kanel och choklad i. Smakade ingen kaffe och trodde den skulle toppa förväntningarna men den var ingen favorit tyvärr.

Idag har jag bara tagit det lugnt och legat i sängen sedan jag kom hem. Knappt ätit något idag, bara en macka. Vart en sådan där dag då jag bara gråtit, mått dåligt på grund av lite saker. Ibland får man lov att må piss:(

x T

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lite olika hår bilder, så goals eller vad säger ni!? Hade inte tackat nej till ett sånt där riktigt tjockt hår och att få ihop till en riktigt tjock fin fläta. Och hårfärgen ni ser som är i typ grå vit? Hur fint är inte de alltså? Jag får en riktig feeling av att färga ombre i den nyansen när jag ser bilderna *_* !!!

Idag fick jag mitt resultat i det praktiska hårprovet! Blev betydligt mer nöjd än med smink provet. Jag fick sammanlagt ett
C i allt. Vi gjorde fyra olika moment. Jag gjorde vattenfallsfläta som jag fick ett A i, blev väldigt stolt över det! Sedan gjorde jag även femfläta, inbakad fläta och tupering. För att vara det första provet i hår är jag väldigt nöjd med resultatet.

x T 

Likes

Comments

View tracker

Pyntat min egna lilla julgran idag som får stå inne på mitt rum. Även satt i en liten ljusslinga som jag ska tända nu på kvällarna. Absolut mysigaste detaljen på länge då jag inte alls brukar ha mycket jul saker på mitt rum. Men i år fick de bli en egen liten gran och kommer förmodligen lägga julklappar under också som jag ska ge till nära och kära haha.

Nu har jag och emil precis ätit pizza och suttit och kollat på Hobbit, den sista av de tre filmerna. Väldigt spännande är den och det var mys. Hoppas ni haft en bra lördag kväll.

x T

Likes

Comments

@ sweet home
Skönt att vara hemma efter en lång skoldag. Först engelska på morgonen så tvingades dra upp 8:00. Det sved + att jag fick göra omprov i smink vilket jag verkligen inte blev nöjd med. Hon sa att ja skulle göra lite svagare bryn men de blev väldigt starka återigen.. Men får hoppas på det bästa och att inte allt faller på att brynen blev lite same as förra gången haha. Och sedan hade vi svenska till sist, då fick jag iallafall gjort en artikel!

Senare kommer Emil hit så ska han sova här, de ska bli mysiiigt!!

x T

Likes

Comments

(osminkad haha)

En bild bomb från när jag "krullade" håret. Använde en sån där vågtång från Babyliss och den är faktiskt riktigt bra. Använder nästan aldrig de och tyckte de blev väldigt fint på mitt hår.
Vad tycker ni?:))

Likes

Comments


1 / STARBOY - KYGO REMIX - THE WEEKND2 / ON & ON - CARTOON3 / BEAST - TUNGEVAAG & RAABAN

x T

Likes

Comments

Kan inte annat än säga att lilla Borås ändå blir rätt mysig framåt julen. De har satt upp en gigantisk julgran mitt på torget och all den julbelysningen som hänger från taken. 

Hur fiiint!? Får en sån julkänsla när man går i stan nu!!

​x T


Likes

Comments

Mitten på veckan och en väldigt långsam dag idag, prov i smink och sedan hade vi matte. Provet gick la sådär. Kände inte att jag vart sådär väldigt förberedd på provet. Men ska göra omprov på fredag för att få bättre resultat och hinna öva lite mer!

Hoppas verkligen på bättre resultat.

Efter skolan gick jag upp till Emil och väntade utanför hans skola då han slutade 40 min senare än mig så frös ihjäl, men fick åtminstone liite sol och värme innan den gick ner:((

x T 


Likes

Comments

Hittade 35 frågor på en hemsida så tänkte att det skulle vara roligt att svara på de;))

1. Vad heter du? Mitt namn är Tova Cornelia Modin.

2. Hur gammal är du? Jag är 16 år.

4. Vart bor du? Jag bor i lilla regniga Borås.

5. Hårfärg? Min naturliga hårfärg är väldigt mörk brun, nästan svart men blekt sönder mitt hår för att få det blont (ångras verkligen).

6. Ögonfärg? Grön/gul/grå isch...

7. Hur lång är du? Ca 171 cm.

8. Kär? Ah de är jag.

9. Singel eller upptagen? Upptagen.

10. Godis eller chips? Inte så förtjust i något av det men båda vid olika tillfällen, beror helt på vad jag är sugen på.

11. Nämn tre saker på din "to do - list"? Ja du... skriva en idrottsuppgift, köpa julklappar och pynta min julgran på mitt rum<333 

12. Cola eller fanta? Cola alla dagar.

13. Vad skulle du ha gjort utan en mobil? Kanske inte vart lika stressad som i dagens samhälle.

14. Dumpad någon? Nej.

15. Blivit dumpad? Ja, en gång för längesen haha.

16. Om du vann 1 miljon, vad skulle du då göra? Spara och lägga undan såklart, sedan skänka pengar, ge till mamma och pappa så de kan betala av och sedan lägga massa i plånboken såklart.

17. Favoritland? Thailand, saknas grovt!

18. Favoritfärg? Vitt och grått är fint på kläder, men om det ska vara en färg jag tycker är fin i sig är det rosa, alltid varit.

19. Favoritfilm? Har ingen speciell men LOL är alltid en mysig tjej film om man har tråkigt.

20. Vad gillar du mest med dig själv? Mitt hår och att jag är kreativ när det gäller att skapa.

21. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag lätt kan hänga upp mig på små saker och tar även jobbigt nog åt mig för mycket av elaka människor.

22. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan. Går inte att välja två personer bara, men typ familjen och pojkvän. Det är la som "två" personer?;)

23. En person du älskar? Emil.

24. En person du hatar? Hata gör jag inte men finns många jag har något emot.

25. Fest eller myskväll? Myskväll oftast.

26. Saknar du någon just nu? Ja de gör jag la.

27. Bästa som hänt dig? Oklart, finns så mycket bra som hänt mig.

28. Beroende av något? Vart beroende av nässpray haha, dock vant mig av med det nu vilket är så skönt!

29. Tatueringar? Nej men vill nog skaffa någon liten.

30. Piercingar? Ja, tre hål i öronen. Ett på vänster och två på höger:)

31. Vem är mest lik dig? Pappa.

32. Någon förebild? Ja, Therese Lindgren och Jocke. De är två fantastiska människor<3

33. Vad ska du göra idag? Vila, är ledsen och väldigt trött atm:/

34. Vad är det värsta du vet? Vänner som inte accepterar en för den man är och som är falska.

35. Det bästa du vet? När jag mår sådär riktigt bra och livet är på topp, då mår jag verkligen. Den känslan är mer värd än guld.


Likes

Comments

Äntligen kommit igång med träningen igen! Så skönt och älskar känslan efter man tränat och duschat, då man känner sig en aning fräschare. Hade ju en paus på en vecka eftersom jag vart sjuk men nu ska jag försöka komma igång så ofta jag kan igen. Hoppas på lite tränings värk till morgondagen för då vet man att det tagit sig;)

Likes

Comments