Header

Hej, jag tänkte höra med er vad ni tycker om att jag ska börja vlogga mina dagar och göra videos osv här på bloggen genom youtube:) Jag själv tycker att det skulle vara svin roligt och jag har sedan ett år tillbaka så gärna velat börja med youtube. Så tänkte att jag kan starta här på bloggen. Hoppas ni kommer gilla det isåfall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mamma tog lite bilder på mig häromdagen i solen. Hoppas ni tycker dom är fina, puss!

Likes

Comments

Spenderat mina senaste två veckor i Varberg. Det har vart välbehövligt och jag mår så bra här nere. All ångest och press försvinner. Ni måste ändå hålla med? Jag vill aldrig hem till Borås igen. Skulle absolut inte ha något emot att bo här nere året om. Man får satsa högt och långt så att man når sina mål.

Likes

Comments

Här är en video när Jocke kör live på Rix FM festivalen i Kristianstad! Enjoy<3

Likes

Comments

Hej på er! Haft fullt upp nu ett tag. Vart på väldigt roliga saker med familjen:) I lördags åkte vi ner till Kristianstad för att sova på hotell. Vi skulle även gå på Rix FM festivalen för att jag så gärna ville se Joakim<3 När vi kom fram till hotellet så gick pappa in för att fråga vart vi skulle parkera, då de i receptionen säger att Joakim och alla bor på samma hotell. Fyfan vad jag blev glad.

Rix FM festivalen var så sjukt grym. Joakim var riktigt duktig och det var helt SJUKT! Fick även höra hans nya låt på scenen!!!:) Den var riktigt bra kan jag lova er;)
Jocke hade tyvärr ingen signering och man kunde egentligen inte ta bild eller träffa honom. Men sedan när vi går till hotellet kommer han in i lobbyn och den känslan av att få träffa en person som man sett upp till och som man (enligt mig) redan känner känns det som, den var sjuk. Så mycket känslor och jag grät så mycket när vi tvingades lämna hotellet dagen efter. Jag hann inte riktigt prata med honom men vi sågs och jag fick en rejäl kram. Världens största jag fått<333 Efter i lördags blev jag världens lyckligaste tjej. Fyfan vad jag älskar honom<3

Likes

Comments

Hej på er! Lite bilder från idag. Jag och familjen är nere vid kusten i mormors och morfars stuga. Vi tog lite god glass nere vid hamnen, mums! Uppdaterar mer imorgon.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit i stan med mamma, hennes kompis och hennes dotter. Det var väldigt mysigt. Vi fikade och sedan kollade på vi när de spelade vattenpolo i viskan. Det höll på från typ 10.00 till 21.00 tror jag. Men vi kollade såklart inte hela. Vi kollade kanske bara någon timme haha:)

Hela dagen har varit mysig förutom att först när vi satt på fiket så kände vi något som luktade bränt gummi. Då gick vi upp på allégatan och ser att de är massa brandbilar, poliser och ambulanser som står utanför Ica. Det ryker och hela Ica står i brand. Hela min kropp fylls med en vidrig känsla och det var så otroligt jobbigt för mig. Det är det värsta jag vet när de brinner. De blev ett riktigt trauma för mig.... men jag hoppas verkligen att ingen kom till skada och jag hoppas att branden skapades av sig själv så att det inte var någon som låg bakom den:'(((( All kärlek till alla som jobbar på Ica.

Likes

Comments

Bildbomb från igår kväll. Det blev en lyckad kväll och jag mådde betydligt bättre efter kvällen. För har mått lite sådär av en anledgning... Men nu är humöret nästan på topp igen :)) Tack gode gud<3 Men en sak som var väldigt konstig var att efter jag hade kommit hem så började det tok klia i gommen och det rann i näsan som om jag fick en allergisk reaktion. Och innan hade jag precis druckit en cider med en stark passion smak? Kan ha vart den som orsakat det, men ingen aning. Är dock känslig mot extra starka färgämnen. Kan vart det men men... Idag är det betydligt bättre! Vi hörs, fram tills dess får ni ha det så bra. Nu åker jag och gymmar.

Likes

Comments

Lite olika details som jag har ikväll. Är på grillkväll med familjen hos lite vänner. Mer bilder kommer senare ikväll. Har med system kameran så ska fota fina bilder:)

Likes

Comments