Guuuuud vad gott detta var!!
Blev en (enligt mig) lyx kvällsmat nu ikväll. Hemmagjort kebab tallrik med vegetariskt kebab kött. Jag har börjat gå över mer på den vegetariska sidan av matval då jag de senaste året har börjat äckla mig något väldigt när jag får kött i munnen. Så ska de ju inte vara, så bestämt mig för att äta mindre av de och det tycker jag att jag verkligen har lyckats med. Vissa veckor får jag inte ens i mig en enda kött bit. Ett god sak för ett hälsosammare liv<3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej finaste ni.
Igår vaknade jag först upp och åkte för att träna på gym. Det var skönt och jag känner att jag har en väldig träningsvärk idag i armar och axlar. Körde mest överkropp!
Sedan så fick jag skjuts in till Drottning Blanka för att mina kompisar hade prov i smink. Wilma fick sminka mig och det blev väldigt fint tyckte jag!! Sedan åkte jag vidare för att prata med en tjej om ångest.
Hemma sedan så fick jag väldigt mycket ångest för brukar få de av att gå dit + att dagen igår var väldigt hetsig. Så på kvällen åkte jag, mamma och Doris till en sjö för att gå. Doris fick gå lös hela vägen, mys.

Idag vaknade jag tidigt för att åka till läkaren, och nu gör jag inte så mycket mer än att kolla på youtube<3
Trevlig dag alla!

Likes

Comments

Lite bilder från en promenad med älsklingen<3

Lite kyligare väder idag, men för mig är det faktiskt positivt. Och då kanske ni undrar hur fasen det är positivt utan sol? Jo jag är en sån som har extremt mycket pollen och känt av de hela veckan... Usch. Har någon av er pollen och känt av det nu? Isåfall skriv jätte gärna här under för skulle vara skönt att veta, så att jag inte är ensam om att ha de såhär nu.
Puss!!

Likes

Comments

Från en härlig promenad i solen idag med Tindra. Vi gick till godisladan med Doris och en till hund som Tindra känner. Där köpte vi glass, blev en jordgubbsglass. Det var mums;)

Likes

Comments

Hej hörni!
Idag har jag, mamma, mormor och morfar gått med lilla Doris vid en mosse. En väldigt mysig och fridfull miljö. Stortrivs där.. Nu blir de förmodligen att mysa till det ikväll och kolla på Talang.

Vad har ni hittat på en sån här fin lördag?

Likes

Comments

Nu sitter jag i bussen påväg in till stan, ska möta upp en kompis som jag inte träffat på länge. Det kommer bli mysigt och speciellt när de är sånt här väder!!

Likes

Comments

En bild från igår!

Godmorgon hörni, nu vaknade jag upp till ännu en solig dag vilket är helt fantastiskt☀️ (!!!)
Har hört att hela helgen ska bli solig och det hoppas jag verkligen. Idag ska jag nog bara ha lite hemmaträning, vara ute en sväng i solen. Efter det ska jag åka med pappa till arken zoo för att köpa ett schampoo till lilla Doris. Sen har jag inget planerat förutom att kolla min mail om jag fått några svar ifrån olika sommarjobb jag sökt. Hoppas verkligen jag får ett av dom!!
Kom på mig själv att varför har jag inte sökt ett sommarjobb i Varberg, världens mysigaste att ha ett jobb där i sommar då jag älskar Varberg, får la se;) Kanske blir något där i år, annars blir det självklart nästa:)

Har inget riktigt planerat till helgen, på söndag ska jag på kalas hos mormor då hon fyller år.

Ha en bra fredag hörni.


Likes

Comments

Söta stumpan, lägger sig i solen och chillar. En riktig livsnjutare haha och så gosig på alla sätt och vis. Idag får man passa på att vara ute i det dina vädret då det inte finns mycket av den varan. Tråkigt nog.

Likes

Comments

Omg..

Hur snygga är inte dessa bodies i sammet från Nelly? Jag har nog blivit lite besatt av sådana. Har beställt hem den vita längst upp till vänster till att börja med hehe;) Så galet snygga och går båda att styla upp och ner. De går att ha till vardags med ett par jeans eller till fest med en snygg kjol kanske. Riktigt goals enligt mig...

Vad tycker niiii? Skriv här nedan!!!!

Likes

Comments

Ännu en ny dag, nya möjligheter.

Idag så har jag inget speciellt planerat, ska nog träna en stund hemma. Klockan 13.00 ska jag förmodligen ta bussen in till stan då min kompis ska sminka mig. Hon har ett prov i hantverk!

Vad ska ni hitta på idag då hörni?

Likes

Comments