Sitter och klurar på hur jag vill färga mitt hår, ska det vara lite mörkare än mitt blonda (alltså ljusbrunt), eller mörkbrunt med rött inslag, eller ska jag färga tillbaka ungefär min vanliga hårfärg (möörk brun)..?

Snälla hjälp mig välja vad ska jag färga till när min utväxt blivit allt för grov, kommentera gäärna<33


Likes

Comments

Ja, det här med ångest är inte alls så kul. Vissa skäms över det för att andra antar att man är dum i huvudet då vilket man verkligen inte är. Utan det är omgivningen som är fel för oss. Ångest grundar dock i ens egen självkänsla oftast, men även vissa med bra självkänsla kan få ångest. Men det bevisar ju bara hur dagens samhälle byggts upp och hur en diet trätt fram i folkets ögon. Det är den vi ska sträva efter, man får inte se ut på ett visst sätt, man får inte vara tjock, inte smal. Varken någonting av det, utan mitt emellan. Samhället idag är inte gjort för oss och vi oroar oss för allt och alla, tankar kommer okontrollerat och då får vi ångest.

Jag lider av ångest och det är en kamp varje gång den kommer. Har inte en extrem ångest så att jag får panikattacker som Therese. Men jag mår fortfarande dåligt när den kommer.


Ifall du har en vän som mår dåligt eller kanske är de du själv som mår dåligt (?) ja då tycker jag det perfekta botemedlet till en bred och bra kunskap är att läsa "Ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren. Jag läste den och fick många idéer på vad jag nu ska sträva efter i mitt liv för att tackla min ångest.


Ångesten påverkar ju såklart gymnasiet och just nu är jag sååå skoltrött att jag knappast orkar gå linjen. Mycket tankar i huvudet och funderingaar.. Sedan känner jag inte heller att min linje är det jag brinner för, har liksom inte den där extra glöden för smink och hår som jag borde ha för att utbilda mig till makeupartist.

Kommentera gärna vad ni hade gjort ifall ni inte kände er säkra på linjen? (och mådde dåligt)..

Likes

Comments

Slutat skolan nu och sitter och väntar på att min kompis ska sluta så ska vi gå i staden lite.

Likes

Comments

Denna veckan har inte vart världens bästa och har även inte bloggat något vidare då. Men nu mår jag betydligt bättre, är taggad för skolan imorn och de ska bli kul.
Helgen har bara vart chill. Varit hemma, kollat film och haft mysigt bara!!

Likes

Comments

Åh jag vet faktiskt inte vart jag ska börja. Ända sedan vi lämnade bort min fina lilla Siri för några år sedan på grund av anledningar har jag inte tänkt på annat än en ny hund. De är så otroligt bra att ha om man mår dåligt, t ex med ångest eller om man känner att man behöver ett riktigt stöd. Nästan läst klart Therese Lindgrens bok nu och när jag läste om hur hon beskriver det med hundar och att det betyder så oerhört mycket att ha en hund när man mår dåligt. Och jag kände att där var det nog, jag är så otroligt trött på att vänta och nu vill jag bara att mamma och pappa ska acceptera det för JAG VET att det kommer hjälpa mig så jäkla mycket gällande min ångest och hälsa. När jag är med en hund stängs allt annat av, jag är verkligen i nuet och jag mår så otroligt bra.

Är det någon mer som har den tanken?<3

Jag vill bara ha en hund nu, finns inget annat .

Likes

Comments

Idag tog jag och Emil en tur runt Kype sjön. Det var faktiskt väldigt skönt att komma ut även fast de är svin kallt och snö nu! Vi gick runt 6 km sammanlagt vilket var en redig tur för ett par "icke gå" skor hehe. Men luft och motion fick man iallafall;)

Likes

Comments

En simpel outfit från en höstkväll.

Likes

Comments

De sista dagarna innan skolan startar igång igen har jag bara vart med min fina pojkvän, skulle inte önska mig något annat än att vara med honom hela tiden för det är de bästa.
Inte vart den bästa uppdateringen heller därför att jag har planerat annat, t ex skrivit nyårslöften och mål för 2017.
Under veckan som vart har jag som sagt vart med pojkvännen mest och då har vi bara spelat Wii vilket var sjuukt längesen, så det har vart kul och lite trowback haha:) Sedan har vi även käkat godis, kollat film, myst och vart ute och gått i de fina (?) vädret.

Vad har ni gjort i veckan då finisar?<33

Likes

Comments

Här är några av väldigt många fina höjdpunkter från mitt sådär härliga 2016 som var då jag varit som mest på botten. Men dessa stunder gjorde mig detta året och därför klarade jag mig igenom det.

Likes

Comments

mitt och mammas hotellrum

bilder från spatiden samma kväll vi kom och en efterrätt från den fina restaurangen

andra dagen då vi tog lite spa på morgonen också innan vi åkte

Var alltså på Vann spa i Strömstad med min mamma, mormor, morfar och sedan skulle även min moster, hennes man, min kusin och hennes kille dit. Dock var mina förväntningar bra mycket bättre än hur jag upplevde de när vi kommit fram. Hotellet och resturangen var mysig, dock väldigt högljutt och mycket folk inne i själva spat vilket var tråkigt därför att jag upplevde det som mer stressande än avslappnande vilket inte är meningen med ett spa. För man ska ju kunna slappna av på ett spa? ;-)
Väldigt mysiga pooler och skulle nog vara super avslappnande att vara där någon dag när det inte är sååå mycket folk och konferens (jobb) som det var haha. Har någon av er varit där och hur upplevde ni det? Kanske bara var jag som råkade vara där på en väldigt fullbokad natt bara.

Likes

Comments