​Hejsan,  Jag är helt slut sedan helgen. Jag klarade kursen iaf! 

Jag kom hem sent på kvällen i söndags så gjorde inte så mycket la mej mest och sov direkt typ. I Måndags så följde jag med Sebbe och Anton på gymmet och kollade på dom då de dödade sina armar och mage. Efter det så drog jag och Anton på Gårn, hängde med kompisar och bara chillade i allmänhet. Imorse var jag hurtig och åkte på gymmet vid sju, tränade armar och mage i en timme, sedan duschade jag och åkte till skolan. Nu har jag min tredje lektion och det är svenska. Vi jobbar med bloggar så det är ganska lätt att uppdatera på dom hära lektionerna. Ikväll blire att träna småbarna och efter det får vi se om jag kanske orkar att ta mej ner på gymmet igen och träna kondition, för det skulle behövas! Vi får se hur dagen blir oxå hörs vi i nästa inlägg!

(bilden ovan är på min faster gamelfarmor och pappa.)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu ligger jag i sängen och är öm i både armar och ben, efter skolan så åkte jag och Anton direkt hem till mej och pluggade till so:n som han har redovisning på imorgon. Sedan så chillade vi bara åt middag och pratade, han åkte hem vid åtta så då bestämde jag mej för att köra ner till gymmet. Hade tänkt att ta det ganska lungt men så vart det ju inte. Pappa pressade mej till hundra och efteråt kändes det som att bena skulle flyga iväg. Sedan körde jag lite armar och som avslut så körde jag fyra minuter intervall 20 vila 7 tro ja det var jag har en intervall app så jag följer den. Nu efteråt känns det skönt att ha det gjort. Men de är ju alltid ett helvete när man är där!

Men nu ligger jag iaf i sängen duschad med nytt lakan så sköönt! Så nu säger jag godnatt och kom ihåg att jag inte vet hur det blir med uppdateringen i helgen!

hejdå

Likes

Comments

​Hejsan!

Right now sitter jag i skolan på våran andra lektion, jag vaknade i tid men råkade ligga och dra mej i sängen i någon timme för länge... Så jag var på skolan klockan halv tio. Missade alltså hela första lektionen. Igår gjorde jag inte någonting. Var med Tilde och Anton mest hela dagen. Sen åkte jag och Anton hem till mej och han sov hos mej. 

Idag ska jag och Anton hem och plugga efter det ska jag verkligen försöka hasa ner mej på gymmet, Det var alldeles för längesedan.. I helgen så ska jag på gymnastikutbildning trampett nmr 1 heter den. Och den ligger i östersund jag tror att vi kommer åka buss dit! Vet ej hur mycket jag kommer kunna blogga i helgen men nått kommer upp iaf! 

Men nu ska jag fortsätta med lektionen kommer nog ett inlägg ikv så vi hörs ha en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan!
Nu ligger jag i sängen efter en stressig dag, jag har gjort mina favorit mackor med skinka grekiskrydda och ost muuums säger jag bara!!

Idag efter skolan åkte jag hem direkt och åt middag, efter de så åkte jag och Frida till gympan och hade småbarna mina, såå duktiga dom är! Är verkligen stolt över att vara deras ledare! Efter deras träning så fotade jag och Frida lite granna! På hennes blogg ligger några av Mina bilder också fick ni 3 smakprov i inlägget under. Kommer nog mera av dom bilderna I senare inlägg!
Vi åkte iallafall hem till henne sedan och kollade på bilderna och pratade lite om livet bara. Och nu är jag hemma & dricker te äter mackor och kollar på hollywood fruar.

Imorgon har jag inga planer kanske ska försöka hasa ner mej på gymmet och försöka träna bort lite hull vi får se vad morgondagen erbjuder! Ha en bra kväll så hörs vi!

Likes

Comments

hejsan, eftersom att jag är så slarvig och glömsk så har jag ingen aning vart jag har min skoldator... Antingen så ligger den kvar i bussen eller så har jag helt enkelt lagt den på ett super bra gömställe...

Just därför vart det inga inlägg igår. Jag är ganska stressad då jag har No prov snart och har ingen dator.. Vet inte riktigt hur jag ska göra, får väll skriva om allt på papper ist. Men det känns ju lite drygt! Aja igår så var jag på från i Långsele och snackade mest hela kvällen med olika folk. Vid åtta åkte jag och Anton hem till honom och åt kvällsfika och kollade på nått kock pogram. Pappa hämtade mej vid tio. Sen så slockande jag direkt när jag la ner huvudet på kudden.

Idag har det hittills varit en super seg dag, sitter just nu på svenskan och vi behöver inte göra så mycket mest lyssna på en bok som vi redan läst. Hittade även en gamal tröja som jag inte haft sedan sjuan, men den är såå snygg tycker jag! Ikv är det gympa med små kidzen, Frida ska hjälpa mej idag så ett inlägg kommer upp ikv! Hörs hajj

Likes

Comments

Just nu sitter jag och försöker hålla ögonen öppna den sista timmen i skolan. Har No lektion och håller på att plugga till ett prov vi ska ha nästa vecka om Atomer och Joner. Idag ska jag inte göra så mycket, åker nog till långesle efter skolan och är där tills ikv. Sen måste jag hem och plugga. Sista året nu innan gymnasium och jag har inte den blekaste aning om vad jag vill gå.. Funderar på Estet media verkar som ett kul pogram faktiskt, och passar mej som gillar att fota och hålla på med datorer kameror o sånt!

Bilden ovan är ifrån lexand sommarland som jag och Anton var i med hans familj i sommras.

Nu ska jag fortsätta att vara 'intresserad' av resten av lektonen hörs!

Likes

Comments

Hej!!

Just nu sitter jag och försöker att kämpa mej igenom att skriva klart detta inlägg. Jag är inte ny på Nouw utan la ner min gamla blogg för kanske 4 månader sedan. Men nu känner jag suget på att skaffa en blogg igen.

Idag har jag inte gjort mycket alls, Anton har sovit hos mig hela helgen och imorse vaknade vi vid elva, käkade frukost rätt snabbt sedan så tog vi epan och mötte upp Ida. Senare så åkte jag ner på gymmet och körde lite ben sedan ett cx.works pass och avslutade med tabata intervaller på 4 minuter. Nu ligger jag helt slutkörd och pratar i telefon. Imorgon har jag inte så mycket att göra, måste plugga både No och So iallafall!

Frågor och funderingar så är det bara att slänga iväg en kommentar! Godnatt


Likes

Comments