Vad tycker ni om gröna outfits på hästar?
Har verkligen fått upp ögonen för grönt. Speciellt på skimmlar eller ljusa hästar, stilrent men ändå färg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gaaaaaahhhhhhhhhhhhahahhahahhhhhhhhhhaaaaaa ni kan ej gissa hur glad och tacksam jag är för att på åka på denna bussresan till Ullared med min mamma, syster och bästavän. Så otroligt skönt att få komma bort från allt och tänka på annat! Det har varit så sjukt mycket med skolan. Och inte bara prov, läxor och inlämningar men också strul med kompisar. Jag har inte känt mig bekväm helt enkelt och dessa personer verkar inte anse att något som helst hänt. Känner mest att jag inte har lust att lägga tid på sådana som inte vill lägga en minut på mig:)

Vi åker ju imorgon, och resan blir kring 7 timmar skulle jag gissa. Då pratar vi båt från denna öde ö till fastlandet-3 timmar, och sedan bussresan 27 mil till Gekås med 1 stopp-ca 3 timmar. Ska blir så jävla kul, älskar Ullared och Gekås så sjukt mycket. Har varit där ca 3-4 ggr.

Kommer ha med mig en hel del pengar och köpa allt mellan himmel och jord som saknas i min samling till Tinsel. Har hållt mig från att köpa saker just för att jag vet att det finns billigare på Gekås. Ni kan ju få se en del av min inköpslista...😅

Likes

Comments

Vardag

Gjorde en supergod smoothie idag som jag brukar göra🍌🍓
Använder mig av frusna hallon och blåbär, och banan med lite mjölk och lite honung. Brukar värma de frusna bären i micron så de går sönder lättare i mixern men för att smoothien fortfarande skall vara kall så häller jag i några isbitar och kör på programmet "ice crush".

Likes

Comments

Igår red jag ett dressyrpass på Tinsel, hon skötte sig bra i början men mot slutet blev hon bråkig. Kan bero på att hon är brunstig nu. 🤔

Använde det nya schabraket och det passade bra! Matchade med ett par rosa ridbyxor från starrider.
💗🖤

Jag vet att bilderna vart lite suddiga😌 Iphonekameran har inte särskilt bra skärpa på långt håll.

Likes

Comments

Vardag

Torsdagar är jobbigaste skoldagarna. Flest antal lektioner, alla tråkigaste ämnen samlade på en dag också. Typ inga raster överhuvudtaget och lunch på 25 minuter. Inte nice enligt mig!

Men det ändrades på mattelektionen, en gubbe kom instörtande mitt i det tysta lugna och presenterade sig som form av skolinspektions-person ish. Han förklarade att vår klass ligger på botten när det gäller språk och då speciellt engelska, han ville ha en strategi som kunde ändra på det osv. Vi fattade ingenting och skrattade mest åt situationen, för vår klass är inte den bästa på språk så att säga😅 Men han avslöjade sedan att han lurat oss totalt och egentligen kom med ett helt gäng lärare, supportrar och journalister till Gotlandstidningen samt rektor och biträdande rektor, med blommor, Festis och två enorma princesstårtor!

Det visade sig att en kille i vår klass vunnit en tävling som alla som går i årskurs 9 på hela Gotland deltagit i. Det var en engelska-glos-tävling med typ 160 glosor om jag minns rätt, och han utseddes till Gotlands bästa engelska elev. Så ja han fick deplom och blommor och hela klassen bjöds på tårta och Festis. Rena festen jämfört med mattelektionen vi hade😂 Jag kom även med på en hel del bilder speciellt när jag och en kompis var de första som skar i tårtan, som antagligen kommer publiceras i tidningen. Vi asgarvade verkligen så förväntar mig inte en särskilt snygg bild! Blev även intervjuad av en reporter.

Nu är jag påväg hem och sedan ska jag ta moppen till stallet. Ska först ta tempen och kolla hur Tinsel mår för tillfället eftersom jag inte var där igår, men kommer antagligen rida ett lösgörande pass i bara skritt ev. trav också om hon mår okej. Ska testa ett nytt schabrak också, till dressyrsadeln som jag inte använt på flera månader😂

Likes

Comments

Följ min och min foderponnys resa i bilder.
Ett ställe där allt hästrelaterat tillhör! Allt ifrån vardagsbilder i fina teman i flödet till tags och annat roligt att följa..🌞
Snälla hjälp mig att utveckla detta kontot genom att följa🌸 Det betyder mycket!
TINSELOCHTOVA heter kontot på instagram🦄

Likes

Comments

Idag har det varit en chill dag i skolan som bara bestått av nationella prov i biologi. Det gick väl sådär, endå ganska nöjd. 📝

Igår red jag barbacka ut på Tinsel igen med Agnes, idag red jag ut ensam. Och denna gången med sadel;)

Fina Safir<3 Imorgon får Tinsel vila, sedan får vi se hur hon mår på torsdag. Kommer anatagligen rida ett lösgörande pass då!

Likes

Comments

Idag var vi på en promenad, mysigt💗
Här är några bilder på min fina ponny!

Likes

Comments

Tinsel Lady

Idag tog jag tempen på Tinsel och skrittade ut barbacka en sväng. Hon ligger på 36-37 garder så det är lugnt, bara det att hon hostar så fort vi travar en kort sträcka.

Just nu kollar jag på Unga Mammor-bästa programmet
🤤

Har köpt en ny nosplatta till hackamoret, den är från PS of Sweden och har mysigt fårskinnsludd på!

Likes

Comments

Hej på er, skriver detta inlägget mitt i natten men det kommer upp på morgonen för er☺️ Har lite svårt att sova hehe..

Senaste veckan har fått vara lugn för Tinsel, vilket nog har varit bra för mig också. Som jag sagt tidigare så hostar hon vid ansträngning vilket har blivit lite värre då hon hostar så fort jag låter henne trava en kortare sträcka. Vi gick på promenad i ca 35 min idag och då testade jag att trava med henne två ggr, så ja- två hostningar. Det är inte slemhosta och det kommer inte i attacker, utan det är bara 1 hostning åt gången.

Jag har nog behövt en lugn vecka jag med med tanke på alla prov som kommit och gått nu för tiden, not so fun. Tinsel har typ bara fått skrittat. En dag körde vi lite lösgöring och en annan dag promenerade vi ut, en vilodag har vi också klämt in.

Det regnar så hemskt här💦 Inte kul när vita ponnys blir leriga..:(

Jag kollar iallafall till henne varje dag nu och ryktar och myser😇 Imorgon skall jag även bara checka av tempen och snabbt kolla så allt annat står rätt till, det gör det iallafall än så länge!

Likes

Comments