Lite bilder från mysiga Brooklyn när vi va i New York på höstlovet förra året. Ännu en resa jag inte uppskattade tillräckligt mycket under tiden, men då hade jag faktiskt en anledning. Mådde otroligt dåligt under en tid där. Men nu i detta tråka väder vi har så längtar man verkligen bara efter att komma bort och jag längtar tillbaka såå mycket när jag ser bilderna<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter atm själv i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Hatar när ens kompisar inte har kommit och man sitter helt själv och ser skit lonley ut. Brukar poppa in mina hörlurar och sätta på lite bra 80-tals musik och ignorera alla runt mig.

Likes

Comments

Gillar egentligen inte att åka skidor så mycket, men nu i efterhand när jag kollar på bilderna från sportlovet så ser det jättehärligt ut och jag ångrar att jag inte njöt av det mer under tiden vi var där. Jag gör ofta så. Jag är på jättedåligt humör och bara skiter i allting, men sen när det är över så blir jag ledsen och ångrar mig så mycket att jag inte njöt av det mer under tiden. Så därför är det lite jobbigt att detta på de här bilderna:( Men det var ändå en bra resa. Har lovat mig själv att bete mig bättre på nästa resa (som är till Grand Canaria på sportlovet) och att jag ska uppskatta resan när vi faktiskt är där, och inte inse för sent vad jag har missat

Bilderna är på mig när Max försökte lära mig att åka snowboard eftersom jag tröttnade på skidor efter ca 1 timma.

Likes

Comments

Dagens outfit:
Halsband från Jane koenig
Armband från NK och Nomination
Tröjan är från HM, men är jättegammal
Jeansen är vanliga svarta jeans från Gina Tricot, jag har själv klippt sönder dem
Skor har jag svarta låga uggs, ej med på bilden

Likes

Comments

Dagens lunch på Lindholmens pizzeria<3 Ibland är det verkligen så nice att ha matkort, dock inte lika kul de dagar som det ösregnar och man måste ut och gå iväg till restaurangerna.

Likes

Comments

Måste tipsa er om dessa urgulliga snoddar/armband! Man kan köpa dom på NK's barnavdelning för 49kr! Hur fina är dom inte? Det finns en massa olika färger. Så enkla, men tycker ändå att ett armband verkligen kan göra en hel outfit.

Likes

Comments

Hur snygg outfit nu till våren? Har verkligen fått dille på jeans som är trasiga där nere och slutar vid anklarna, och ofc är Isabel Marant skorna högt upp på önskelistan! Dock är ju Gucci väskan lite av en overklig dröm:( Men tycker den passar så himla bra till skorna, speciellt i den här färgen!

Likes

Comments