Heeeelt jävla ärligt??? Jag spelade alltså in en cirka 10 minuters lång video som jag precis hade redigerat klart och skulle lägga upp på youtube, MEN, då väljer hela appen jag använder att fucka up totalt (!?). Satt alltså och redigera en timme och var grymt nöjd med den här videon... Och så bestämmer det sig för att sluta funka?? Kan knappt skriva för är så less just nu. Det kommer en video i slutet av veckan.

Likes

Comments

Varje gång denna grabb åker ifrån mig eller jag åker från honom så gör det så jävla ont. Är alltid nära tårarna då och är så känslig när det gäller honom, på ett bra sätt. Inte känslig på något dåligt sätt utan mina starka känslor för honom gör att jag blir som en liten 5 åring då han ska åka haha :(

En grej jag tänkte på förresten, som inte hänger ihop med inlägget över huvud taget. Jag funderade på att göra en video på mina outfits under en hel skolvecka. Skulle inte det vara rätt kul? Jag tycker personligen allt med mode, kläder & outfits är fett kul så jag skulle verkligen kunna tänka mig att göra en sån video. Isåfall börjar jag direkt imorgon på måndag. Vi får se helt enkelt ;-). Puss och godnatt!

Likes

Comments

Tänk att denna going har varit min så länge, är lyckligt lottad. Sedan 2014, då vi var fjorton år blev vi tillsammans och det säger ganska mycket om oss. Att vi lyckats hålla ihop under dessa (snart) 3 år är jag så himla glad över. Finns ingen som han och det kändes så rätt från första början, som att vi prickade rätt direkt. Att hitta sin kärlek i sån här ung ålder är det väldigt få som gör, tänk att hade den turen och fann varandra.

Likes

Comments

Märkte att jag hade råkat publicera detta inlägg utan text först och det var inte riktigt meningen. Kanske inte den bästa bakgrunden men tyckte ändå bilderna var fina så de får vara med. Jag och Philip var på stan tidigare idag men vi var inte där så länge eftersom det var så mycket folk och vi hittade inget att köpa... Då är det helt plötsligt inte lika roligt att gå på stan hehe.

Just nu ligger jag och Philip och kollar lite youtube, samtidigt som vi ser tv och jag bloggar, typ så. Tänkte inte skriva så långt inlägg eftersom jag inte har något att skriva egentligen och därför känns det onödigt. Ska spendera resten av kvällen klistrad med älsklingen eftersom han åker i morgonkväll.... Jag vill inte släppa taget om honom eftersom det känns alltid så jobbigt när han åker men vi klarar allt tillsammans och jag kommer alltid se distansen som något positivt. Vi får längta efter varandra och sakna varandra på ett annat sätt, vi använder tiden på ett mycket värdefullare och bättre sätt när vi väl ses och vårt förhållande blir bara starkare och starkare. Efter allt som vi gått igenom och klarat av som både individer och tillsammans har gjort oss till dem vi är och vi klarar ALLT tillsammans. Han är bäst, oavsett.

Likes

Comments

...är något jag vill göra varje dag. SÅ skönt med helg och att kunna umgås med min älskling utan att tänka på att kliva upp till skolan eller nånting. Det är verkligen helg för mig. Idag ska vi gå på stan, fota lite, laga mat, gå på bio (?), oklart, och bara umgås med varandra.

Likes

Comments

Philip var så gullig och hjälpte mig att fota lite tidigare idag. En väldigt basic men fin outfit. Hittade den där blusen i min byrå för nån dag sedan typ, har helt glömt bort att använda den. Det blir så med vissa kläder som ligger längst ner i garderoben.

Likes

Comments

Alla bilder är tagna med systemkameran, visst blir det såååå mycket bättre??? Älskar det! Min frukost idag fick bli granola med kvarg/yoghurt med vaniljsmak. Granola är verkligen gott & bra att käka på morgonen för man kan ha det till väldigt mycket. Man kan ha det som topping till smoothies, till fil/mjölk och till efterrätter osv. Det är mycket bättre än start-flingor eller crunchy's som är liknande flingor men innehåller mycket mer socker. Men såklart käkar jag det också, bara för det är så himla gott. Speciellt START-flingorna med yoghurtbitar i, hihi.

Likes

Comments

Här är en liten present som jag gav till Philip på alla hjärtans dag då han kom hit. Är så glad att han kunde komma hit och vara här i några dagar så vi hinner träffas innan han åker ner till Göteborg för att spela hockey. Han blev i alla fall jätteglad över boken.

Om ni inte fattar vad det är så är det alltså en liten bok som man fyller i själv med egna ord och tankar. Man får verkligen fram hur mycket en person betyder genom att ge den här till någon, tycker jag. Den är köpt på Åhléns och jag kan verkligen rekommendera den, så fint gjort och innehållet blir så personligt.

Likes

Comments