Kläder & mode

Jacka - HÄR / Jeans - Zara / Blus - h&m / Skor - h&m

Hej alla fina! Som några säkert redan vet så är inte dessa bilder tagna idag utan de togs när Jennifer var här i Sthlm och jag fortfarande bodde kvar i lägenheten. Shit, det lät som att det var jättelänge sedan men så är det inte, det var ju inte alls längesedan jag bodde i lägenheten. I alla fall så hade jag helt glömt bort bilderna i min kamerarulle så jag tänkte posta dem nu. Älskar denna outfit så mycket dels för att allt passar tillsammans och även för att den är cool och lite annorlunda på något sätt. Jag köpte faktiskt jackan på Zaras barnavdelning, hur konstigt det än låter men tro mig, jag får på mig en del barnplagg beroende på vad det är för material och om de har alla storlekar hemma och jag tror det är så för att jag är ganska kort. Vi gick av en slump över på barnavdelningen när vi var inne på zara och då såg jag den här jackan i början och ryckte med den till provhytten direkt! Tycker om den supermycket och tycker även att den fyller upp helheten på ett ballt och annorlunda sätt. Passade bra till denna outfiten eftersom jag hade jordnära färger på plaggen sedan slängde jag på mig ett par solbrillor, jackan och en väska samt lite smycken. Blev ju toppen!!

Likes

Comments

Träning & fotboll, Vardag

Startade dagen med frukost såklart, bästa måltiden enligt mig (om man har tid att äta frukost och inte stressa såklart meeeen det är sommarlov nu, soft!!). Jag och Hella spårade ur lite på frukosten och det blev lite väl mycket, haha. Gott var det i alla fall!

Strax efter frukosten, ungefär två timmar senare bestämde vi oss för att träna. Rekommenderar verkligen att träna på förmiddagarna under helgen, för de som vill såklart😛 Låter sjukt för vissa att träna på lördagar eller helger överlag och för vissa är det är mer självklart och förståeligt än för andra. Hur som helst så körde jag benfys i ungefär 45 minuter och det var riktigt kul trots att det var lökigt i sinne... Jag drack en äcklig sportdrink och hoppade in i duschen samtidigt som Hella körde yoga i en halvtimme. Hon körde inte sån yoga när man i princip mediterar osv utan hardcore yoga som man svettas som faaaan av (!!) men det är alltid lika skönt efteråt! Skönaste som finns måste vara att duscha direkt efter en fotbollsträning eller fysträning och sedan käka något gott. Vi lagade lunch efter båda hade tränat och det blev pestopasa och kyckling. Sen lunchen har vi faktiskt bara chillat & vi får se vad som händer senare förutom middag och trevligt sällskap. Hehe, att allt ska handla om mat hela tiden... :-)

Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig lördag så hörs vi senare!! Puss o kram

Likes

Comments

Vardag

Hej finisar! Det här inlägget kommer nästan bara bestå av bilder men det brukar ingen klaga på så det blir nog bra + att jag tycker om när det är mycket bilder i inlägg. Hur som helst så har jag inte bloggat på ett tag så tänkte berätta lite om vad jag gjort de senaste dagarna. Kan börja med att berätta att jag fick sommarlov igår vilket var typ sist av alla i hela Stockholm av någon anledning men det var lika skönt för det. Startade därefter sommarlovets första dag med en heldag hos min kompis i poolen samt riktigt god och näringsrik frukost! Brännan börjar faktiskt ta sig sakta men säkert. Sommaren har ju trots allt precis börjat (och då snackar jag om den riktiga brännan, inte när jag har BUS hehe). Den kommer förhoppningsvis ha hunnit blivit bra i mitten av sommaren någon gång, ifall vi har tur med vädret. Packningen & kläderna som ni kan se på bilderna förresten är cirka hälften av alla mina kläder som jag släpat med mig till det nya boendet som är hos min kompis i Tyresö, i en jättefin och mysig villa. Vi har inte hunnit fixa klart i rummet så de ligger bara på sängen just nu, haha. Ska bo här tillsvidare och det känns toppen för jag trivs så bra med dem och känner mig hemma & trygg. Precis som det ska vara.

Jag har haft 2 stycken matcher också som jag inte har nämnt ännu. Båda matcherna har gått jättebra trots att vi förlorade ena men det var ingen seriematch så det var inte på lika stort allvar om ni förstår vad jag menar. På vår seriematch fick jag använda det vita bortastället för första gången 😍 Vi har såklart haft bortamatcher tidigare i serien men vi har alltid använt de svart/gula matchkläderna istället för de vita. Äntligen körde vi i de vita och jag älskar dem!!

Likes

Comments

Vardag

En massa bilder från gårdagen som var helt perfekt förutom att jag hade önskat att dagen var lite längre, speciellt kvällen eftersom klockan bara rann iväg. Vissa dygn borde vara längre så man hinner med mer. Träffade i alla fall två bästisar från Skellefteå som var i Sthlm. Träffade Alva (på de 2 sista bilderna) lite kortare jämfört med Jennifer. Jag var med Jennifer från morgon till kväll och det var så kul!! Vi hann med massa saker och hann ta lite bilder också haha, obligatoriskt. Nej men snart ska jag hem till Skeå & det ska bli kul att kunna stanna hemma längre än bara några dagar som det blivit tidigare. För jag har sommarlov + ledigt från fotbollsträningarna. Vi kommer få ett eget program att köra under den perioden så det passar ju bra. Just nu i talande stund är jag påväg till Borlänge/Dalarna (ingen aning) för bortamatch mot Kvarnsveden🙌🏻

Likes

Comments

Vardag, Tankar

En massa blandade bilder från senaste tiden får inleda det här inlägget, för att på något sätt lätta upp stämningen. Har tvättat mina sminkborstar, duschat, lagat middag och jag o min kusin har städat lägenheten. SÅ skönt!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget för att det ska bli så förståeligt som möjligt för alla att läsa, även fast det kommer vara sjukt svårt att förstå och sätta sig in i det jag kommer skriva om, ifall man inte har varit i liknande sist. Kommer inte nämna namn eller berätta allt från grunden utan jag kommer bara skriva om det och hoppas att ni förstår helt enkelt. Anledningen till att jag skriver om det här på bloggen är för att det här är min "ventilerings-plats", där jag kan skriva av mig, andas ut och dela med mig av tankar. Jag är en sån person som mår otroligt bra av prata eller skriva om saker och ting. Det gör att jag får lätta på mitt hjärta.

Igår kväll, runt åtta hände det en sak hemma i lägenheten som var riktigt obehaglig. Jag var ensam hemma med personen som jag bor hos. Personen jag bor hos (för er som inte förstår någonting) var gift med min faster innan hon gick bort vilket var för ungefär ett halvår sedan, i slutet av november. Och de bodde i denna lägenhet tillsammans under många år men sedan gick hon bort och han bor fortfarande kvar här. Hur som helst så var bara jag och denna person hemma i lägenheten och jag hade en obehaglig känsla i kroppen hela kvällen eftersom jag visste att det bara var vi två hemma. Varför? Det undrar ni säkert. Jo, det är nämligen så att denna person är grov alkoholist på en sjuk nivå och har varit det sen dag ett. Detta oroar inte bara mig utan exakt alla i denna persons närhet och denna person är riktigt obehaglig, elak och oberäknelig. Man vet inte vad som kan hända och känner sig ständigt oroad då denna person är hemma i lägenheten.

Varför bor du där? Är säkerligen en fråga ni redan velat ställa till mig. Att bo under samma tak som denna person har gått bra ända sedan jag flyttade hit dels för att min kusin och hennes pojkvän bor här också, i denna stora lägenhet som förövrigt är superfin och trivsam från grunden. Men det har också gått bra för att han aldrig är hemma i princip, han är mest på behandlingshem för sin sjukdom och alkoholen som gör honom till en person som ingen känner, en person man är rädd för och som har tio olika personligheter. Det här boendet är och har alltid varit en tillfällig lösning eftersom det är svårt att få tag i boende på så snabb tid här i Stockholm så jag flyttade ner hit från Skellefteå under jullovet och ingen visste då hur illa läget var med denna personen, det enda vi visste var att detta var tillfälligt och att jag skulle bo där tills vi hade hittat något annat som var bättre och stabilare. Svårt att förklara men ni förstår säkert, hoppas det!

För att hålla mig till den icke existerande röda tråden ska jag fortsätta där jag var i berättelsen. Klockan var alltså åtta, nio på kvällen ungefär och han kommer in köket när jag lagar middag. För att lägga till så var han riktigt full och borta i detta sammanhanget & han hade svårt att gå. Det han säger till mig då jag lagar middag är små elaka och onödiga kommentarer som "det luktar bränt" osv. Jag känner mig i vägen och han får mig att känna mig utsatt trots att köket är jättestort och förstod aldrig vad hans problem var. Varför var det så jobbigt för han att jag var i köket och lagade middag? Vad brukar man göra i ett kök? & varför störde det honom att jag var i köket och var så "i vägen"?

Jag gick in till mitt rum och åt middagen där. Fem minuter senare kommer han in till mitt rum och som sagt så är han stupfull, har en läskig blick och ser elak och förbannad ut. Då sluddrar han och säger att hans bankkort och mobil är borta och frågar om jag har sett dem. Jag svarar bara med ett darrigt nej och har en oro och klump i halsen. Då säger han att jag ska leta hans grejer och ta fram dem, som att jag skulle veta? Trodde han att jag hade tagit dem? Alla dessa frågor slog mig och gjorde mig så arg men höll masken och darrigt gick jag ut från mitt rum och letade han jävla bankkort. Hittade inget och då säger han att han måste ha min mobiltelefon för att spärra sina kort. Jag hämtar min mobil och han tar den och går in i sitt rum och då kollar jag in i badrummet och ser hans mobil och bankkort ligga på golvet där inne. Först fattar jag ingentng men går in och hämtar den sedan går jag in till hans sovrum och lämnar den till honom och säger "här, det låg i badrummet", sedan sliter jag tillbaka min mobiltelefon som han fortfarande hade och gick ut. Kollade vilka nummer han hade ringt från min mobiltelefon och det var oklart. Polisen hade han försökt nå och skrivit fel ett antal gånger.

Utan att ladda telefonen eller ta med några grejer känner jag så mycket oro och stress så jag bara tar min mobiltelefon och mina skor i handen och halvt springer ut från den ångestfyllda lägenheten och går ut. Här var klockan runt tio på kvällen och jag satte mig vid den närmaste fotbollsplanen och ringde mina föräldrar. Jag satt där i minst två timmar och bara grät. Grät för att han gör mig rädd och för att jag förstod vad han försökte göra. Han trodde att jag hade tagit hans grejer och skulle ringa polisen, när han i själva verket varit så full att han böjt sig ner i badrummet, tappat ut telefonen med korten och allt och sedan inte sett det ligga där och trott att någon hade snott hans saker, i detta fallet jag. Skulle aldrig någonsin röra hans äckliga kort eller mobiltelefon och att han ens kommer på tanken är så stört! Finner inga ord.

Jag vet att jag skrev i början att detta inlägg skulle bli kort, men det går inte att bara sammanfatta allt när ni inte har någon aning. Jag verkar som en tjej som inte visar mina djupa sidor och visar vad jag faktiskt känner på insidan men nu kände jag att jag har fått nog. Skulle jag ta upp allt denna personen någonsin har gjort mot människor i sin närhet skulle jag behöva skriva en bok för ärligt talat, ni förstår inte hur sjuk denna människa är. Ingen trodde att alkoholen kunde göra såhär mycket med honom, att han kunde göra alla dessa grejer han gjort. Det han gör mot mig är milt jämfört med allt annat men jag kan bara tala för mig själv och mina egna upplevelser, därför har jag valt att inte skriva något om de andra sakerna jag har fått veta i efterhand. Det enda jag vill avsluta med att säga är att dagen efter detta hände, alltså idag åkte den här personen in på behandlingshem igen och det var på tiden. När han åkte, för flera timmar sedan kunde alla vi andra slappna av och det var som att en sten släppte från bröstet. Eftersom han inte är hemma nu och är borta minst en vecka ska jag fixa så jag tar med alla mina saker till ett annat ställe så exakt ALLA mina saker i lägenheten är tömt då han är tillbaka från hemmet. Kommer inte vistas länge i denna lägenhet, bara nu då han inte är här men så fort han är tillbaka kommer jag inte vara här längre. Då är jag + mina grejer redan på ett tryggt och nytt ställe då jag inte behöver bry mig om denna idiot mer. Han ska inte få trycka ner mig och förstöra mitt liv! Aldrig. Han kommer aldrig att vinna utan han kommer få ett ordentligt slag mot sig en vacker dag då han är helt ensam utan någon som bryr sig om honom. Det förtjänar han.

Likes

Comments

Min glamorösa frukost idag. Som vanligt la jag på lite bär ovanpå för bildernas skull, förändrar inte smaken på något sätt utan bara utseendet hehe. Jag vaknade för ett tag sedan och har mest chillat sedan dess. Ska sätta mig och sminka mig och göra mig i ordning snart samtidigt som jag lyssnar på en podd som heter creepypodden. Enda gången jag kan lyssna på den är på dagarna, annars blir jag för rädd😝
Idag ska jag på visning av ett rum eller vad man ska säga eftersom jag ska flytta från stället jag bor på nu så fort som möjligt. Anledningen till att jag ska flytta härifrån (till en annan lägenhet, inte till en annan stad eller så) är dels på grund av personliga själ som jag inte behöver gå inpå eftersom det inte innefattar mig. Eller det innefattar mig i och med att det påverkar mig men det är inte mig det handlar om eller vad man ska säga. Det är också för att han som bor här ska flytta inom en snar framtid, därför börjar jag leta nytt boende så jag har något då den dagen kommer.

Likes

Comments

Vardag

Åh vad skönt det är med långhelg och att sommarlovet smyger sig närmare och närmare. Måndag idag och det är lika med ledigt och är även ledig från skolan imorgon. Har endast skola på onsdag och fredag denna veckan eftersom det är student/utspring eller något sånt på torsdag också, vet inte riktigt vad är eftersom jag inte är så insatt. Jag tycker typ helt ärligt att studenten är överdriven på något sätt, haha. I alla fall när andra ska sluta skolan ;-) Nej men det är min personliga åsikt och det kanske bara känns så nu eftersom jag bara går ut 1an och det känns segt samtidigt som jag är sjukt stolt och nöjd. Tiden går faktiskt snabbt nu & det känns otroligt bra. Skoldagarna blir färre och färre, skoluppgifterna börjar ta slut och solen tittar fram allt mer. Yey!!

Måndag idag som sagt och min dag har mestadels bestått av träning. Vaknade vid 10-tiden ungefär och då bytte jag om till löpartights och en löparjacka & begav mig ut på en skön promenad. Gick till Liljeholmen (första bilderna) på en strandpromenad och där finns det även ett ute-gym så jag passade på att göra lite blandade övningar, mest för att testa på och för att det skulle bränna i musklerna såklart!

Efter mitt lilla träningspass (som egentligen inte klassas som litet i och med att jag var ute i ca 1,5-2h) gick jag hem igen och hoppade in i duschen direkt. Sen gjorde jag frunch som bestod av äggröra, oboy, fryst mango, två mackor och kvarg. Supergott! Timmarna efter det låg jag bara i sängen, sminkade mig, kollade youtube och tog det lugnt. Sen var det dags för träning igen men denna gången fotbollsträning. Åkte dit tidigt så jag kunde hänga med lagkamraterna ett tag och så. Hoppas att er måndag varit bra! Snart sommarlov!!

Likes

Comments

Hej finisar! I det här inlägget tänkte jag dela med mig utav mina 5 favorit-smink-produkter för tillfället. Jag vet att vissa av de här produkterna kan vara testade på djur men jag handlar sällan smink och då jag köpte dessa produkter var jag inte medveten om produkterna var testade på djur eller inte. Young blood testar inte sina produkter på djur och det vet jag eftersom jag är mer insatt i sådant nu och den produkten var den senaste jag införskaffade mig. Det står mer om det på deras hemsida bland annat som jag kan länka nedanför. BÄSTA pudret!! Lovar.

Dessa fem produkter är i alla fall de jag använder mycket just nu och ända sedan jag köpte dem faktiskt. Lägg märke till den snygga jeans necessären haha ;-) Den har jag gjort själv på slöjden i nian typ, hah. Väldigt egen och speciell men framförallt väldigt rymlig och effektiv! Om någon av er som läser går i grundskolan just nu och har syslöjd rekommenderar jag ärligt talat att göra en sån här, i den storleken man önskar. Hur som helst, jag tänkte skriva lite kort vad jag tycker om de 5 olika sminkprodukterna och vart man kan köpa dem!

1. Concealer från Smashbox - Täcker alla ojämnheter & jag behöver verkligen ingen foundation när jag använder denna om jag inte vill sminka mig extra eller så. Finns att köpa på de flesta sminkbutiker. Jag har den i färgen light/neutral. Finns att köpa här.

2. Mineralpuder från Young Blood (setting powder) - Bästa pudret jag haft hittills. Håller otroligt länge och funkar bra under ögonen. Jag har det i färgen medium. Finns att köpa här. (JUST NU NEDSATT TILL ENDAST 234kr!!)

3. Highlighter från The Balm - Mary-lou Manizer eller "the luminizer" har väll ingen hört talas om??? Nej men ärligt den här produkten är ju så könd och så bra. Finns också på cocopanda och det var där jag köpte den.

4. Contourpalett från Kat Von D - Denna produkt finns att köpa här. Lite dyrare men riktigt bra. Har haft min i minst ett och ett halvt år och den använder jag varje gång jag sminkar mig och håller riktigt länge må jag säga.

5. Dip brow från Anastasia - Finns på Kicks, Sephora osv. Funkar jättebra för mig och alla andra verkar det som ;)

6. Sist men inte minst, BRA borstar! Har inte köpt en enda sminkborste på typ 2 år eftersom jag köpte ett stort set sist för en riktigt bra peng, från lightinthebox.com (tror jag). Billigt var det men det tog dock rätt lång tid att få hem grejerna sist... Kan bero på att det var 7kt längesen jag köpte de också. Såg nu att det går MYCKET snabbare hehe. Borstarna (på bilderna) funkar jättebra och är som en b-version av Real Techniques borstarna. Liknande, typ, finns här. Kommer mer tips nedanför på sminkborstar osv.

Länk till young bloods "frågesida" och där de berättar mer: HÄR!

HÄR hittar ni dessa borstar (exakt likadana som jag har, finns i olika färger) ALLTSÅ PRISET?!

HÄR hittar ni dessa borstar. Har alltid velat prova dessa! OBS. Första bilden är samma som bilden ovan :-)

HÄR finns denna "smink-tvätt-grej". Vad kallas det? Alla grejer är till sjukt låga priser. Man kan shoppa loss för en liten summa helt enkelt. Sminkborstarna är ej riktigt hår från djur eller så utan det är är syntetiskt hår, alltså konstgjort + att lill tvättsaken är miljövänlig! Jaja, vilket tjat tänker ni.. Vill bara informera alla (inkl jag) som är intresserade vad det är för ämne osv. Puss o kram!! <3

Likes

Comments