Beställde piercingar för nåra dagar sen efter som jag får byta nu och dom kom idag är jätte glad trodde dom skulle komma igår men det gjorde dom inte! Ska nog byta lite senare idag! Köpte två olika ett par helt vanliga silverfärgade och ett par med en turkos diamant i!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gick upp i skogen idag gick jätte långt men konstigt nog vart jag inte trött efteråt! Vi grillade lite korv och så sen gick vi hem. Tycker att bilderna får prata för sig själv!
Likes

Comments

Har nyss kommit hem från kramfors har köpt doft grej till ebonys låda, lite godis, pyjamas shorts, keps och energi dryck! Har köpt lite annat oxå men det är inget speciellt! Vi tänkte åka och hälsa på nån men vi visste inte vem vi skulle åka till! Bjuder även på en bild av ebony med fluga!


Likes

Comments

Har inte varit någon bra uppdatering på ett tag nu! Har haft små tjejerna idag iaf har varit kul, fullrulle hela tin speciellt nu då Stella har börja krypa man behöver bara titta bort nåra sekunder så har hon krypit flera meter! Janina har varit jätte mysig idag hon har suttit och lutat sig mot mig hela tin nästan! Så fort Stella började grina då skulle Janina hämta flaskan och leksak för att muntra upp hon, Janina är så söt så! Känner inte för att skriva så mycket idag!
Likes

Comments

Ahapp då är det bara en dag kvar på praktiken tycker det är skit tråkigt skulle kunna vara där en vecka till speciellt nu när jag varit där en så dålig vecka typ alla är sjuka och typiskt nog var det ju nästan bara små barna som jag vill vara med sjuka! Det är en liten kille där som brukar typ bli "kär" i praktikanter och så och han har sprungit efter mig tagit mig i handen är jag inte där frågar han efter mig m.m så det tyckte jag var kul han är super söt oxå fast han är ju ganska stor han är 4år! 3 av ungarna skulle jag kunna ta med mig hem dom är så fruktansvärt söta elle det finns ju fler jag oxå skulle kunna sno hem men, dom tre är favoriterna! Vissa av ungarna står jag verkligen inte ut med är dom i närheten går jag oftas därifrån och en sak som jag hatar är då dom äldre barnen ska försöka ta hand om små pluttarna och tro att dom ska få bestämma bara för dom är äldre jag blir så fruktansvärt irriterad på det!! Jag ksk inte ska säga nåt jag vet inte hur jag var själv då jag var liten men de stör mig iaf!


Likes

Comments

Då jag vaknade imorse hoppade jag in i duschen hade totalt glömt bort att det var så skönt att duscha tidigt på morgonen efter duschen gjorde jag mig klar sen gick jag och mamma på dagis hon jobbar där fast inte varje dag! Stannade kvar en halv timme längre än vad jag ska bara för jag ville vara med en liten kille som heter Naod på 1 år han är verkligen super söt vill typ bara vara med han hela tin, jag vet inte vrf men jag dras väldigt lätt till mörkhyade barn! Han är oxå den ända jag har bytt blöja på (pådagis)! Jag tycker det känns så tråkigt om jag inte lägger upp någon bild så lägger upp en textbild även om den inte hör till nåt jag skrivit.

Likes

Comments

Då är första dagen avklarad på dagis! Var kul. Vill typ bara sitta med små barna tycker inte det är lika kul med dom större...! Men de har gått bra idag nu vet jag ju vad jag ska göra och så! Skriver ksk mer senare elle imorrn!

Likes

Comments

Klev upp kl 9 imorse och duschade och gjorde mig klar för att hämta Janina! Så vi har busat hela dan. Vi har även ätit grillat idag någolunda gott. Blev en minibildbomb på Janina nu!

Likes

Comments

Är så glad att jag har praktik nästa vecka och efter den veckan har jag lov så himla skönt! Lixom det är skönt att bara byta miljö asså inte sitta vid en skolbänk och ha tråkigt dag in och dag ut! Ska ha praktik på dagis vid nylandskolan ska börja kl 9 och sluta kl 3! Längtas verkligen mycke tills dess! Är fortfarande på skolan slutar kl 1 sen är det bara att åka hem! Ja är så jävla trött så det inte är sant skulle kunna somna nu på direkten!☆☆ Bjuder på en super söt bild på Ebony med hennes konstiga sov stil!♡


Likes

Comments

Då fick jag göra maten idag så vart kycklingsoppa såklart! Vart väldigt gott! Verkligen något jag kommer göra fler gånger!

Likes

Comments