UMEÅ, MAT

Som ni ser så har helgen gått i matens tecken. En god middag på båten samt grillade högrevsburgare med hemmagjort bröd.

Yummi in my tummy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Finnallyyyy fredag och helg.

Jobbar som vanligt till 17.00 men jag har både en lunchdejt och en middagsdejt inplanerad med my favorite person all time så detta kommer bli en fin fredag.

Likes

Comments

Nyhetsmorgon, det största äventyret rullandes på datorn, lyxfrulle och en ledig dag framför mig. Det kan knappast bli bättre.

Likes

Comments

Onsdag, sol och sista dag innan ledighet. Kan bara bli en bra dag kan man tycka? Men nja. Min dag började på sjukhuset där jag träffade min läkare och blev skickad iväg för att ta blodprov. En baggis kan man tycka men NEJ. Efter 1 timme och 45 min, ca 15 stick och tre olika sköterskor så hade de fortfarande inte fått ut en droppe blod. Sista sticket lyckades dom dock. Men usch säger jag bara.

Efter detta åkte jag iallafall tillbaka till jobbet och på lunchrasten samlade jag lite energi ute i solen. Så viktigt!!

När jag kom hem från jobbet bestämde jag mig för att strunta i denna skit dag och unna mig en riktig slappar kväll hemma i soffan. Sagt och gjort. Efter en tupplur ute på altanen, lite granola gräddning och en lång varm dusch så är jag människa igen. Fint de.

Ledig dag imorgon och oooojj vad lämpligt den kommer!!

Likes

Comments

Gårdagens altanhäng efter gårdagens jobb/ en skön promenix i kvällssolen

60 minuter på crosstrainern, en snabb stretch och en frukost på jobbet är hur min morgon sett ut. Rätt fint om ni frågar mig.

Likes

Comments

MAT, UMEÅ

Måndag igen. Ännu en helg avverkad. Och denna gång fick man t.o.m lite d-vitamin på köpet!!!!

Bilderna ovan speglar min helg rätt bra: kompishäng på runthörnet, grillkvällar med Pontus och rosé i solen.

Likes

Comments

En löptur, avokado mackor och nyhetsmorgon är vad denna fredagsmorgon bestått av. Godmorgon fredag, hoppas du bjuder på en fin dag!

Likes

Comments

Tisdag idag och veckan har startat igång på riktigt. Dvs jobb och träning varvat med vänner. Precis som en vardag ska vara.

Idag väntas det utbildning på jobbet följt av en tjejkväll med pizza och gött häng. HEJA DENNA TISDAG!!

Likes

Comments

Söndagen är kommen lika fort som alltid. Förstår inte att tiden kan flyga förbi så fort som den gör. Visserligen positivt då jag har mycket roligt att se fram emot MEN samtidigt läskigt att tiden bokstavligt rinner ut som sand mellan fingrarna.

Min helg har iallafall varit otroligt fin. Och har verkligen unnat mig lyxfrukostar (som på bilden ovan), lyxmiddagar, vin, kompisar och sist men inte minst..har haft tid att umgås med Pontus hela helgen!!

Likes

Comments

Kaffe i soffan, en skål med yougurt och solen som lyser in genom fönstren. Välkommen torsdag. Hoppas du bjuder på en bra dag

Likes

Comments