Sedan sist har vi hunnit med att lämna Stockholm, köra vilse i Östergötlandsskogar och sist men inte minst anlänt till Motala. Här har vi hunnit med att köra lite vattenskoter (satt mest bara där bak och skrek), ett yogapass på stranden, lite golf men framförallt kollar när Lisa spöat skiten ur alla på folkracebanan. Kul!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pausade vår Sverigeresa i Stockholm för ett par dagar. Ikväll blir det fotboll på Friends Arena följt av camping och fiske vid en sjö. Men först: uppladdning med vapianos goooooda pizza.

Likes

Comments

En cykeltur in till stan, Middag på en mysig grekisk restaurang. Världens bästa sällskap. En perfekt lördag!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen checkat in på semester tillsammans. Roadtrip och ta dagen som den kommer står på schemat. Dvs inga planer eller måsten, vi åker dit solen befinner sig, typ. Detta behövdes såklart firas med charkisar, prosecco och en glas vin på en uteservering. Så med andra ord var det så vår går kväll såg ut. Så härligt!

Denna dag började med yoga (Pontus var med!!!), frukost i solen och nu befinner vi oss på ett utomhus bad.

Kram

Likes

Comments

Morgonträning, en snabbdusch och frulle på kontoret. En morgon i vanlig ordning..

Godmorgon Torsdag.

Likes

Comments

1. Maldiverna 2. Skiathos, grekland 3. Ganguu, Bali (egen bild) 4. Sydney, Australien 5. El nido, Filippinerna (egen bild) 6. Paris

Dessa platser SKA jag besöka så fort jag bara kan (läs har råd). El nido och Ganguu är nog de bästa platserna jag någonsin besökt så dit ska jag absolut åka igen.


Vet ni om några guldkorn som man bara måste besöka?

Likes

Comments

Både i Måndags och igår spenderade jag kvällen på golfbanan utan att slå ett enda slag, hehe. Jag tycker mer om att bara hänga med och promenera vid sidan.
Men kontentan av detta var att jag inte hunnit med mycket mer än att just jobba och hänga på golfbanan denna vecka.

Men ikväll blir det andra bullar!! Ska försöka hinna med att städa lägenheten, packa allting, handla det som behöver handlas och dessutom en middag hemma hos mina kära föräldrar. Men det ska nog gå bra de också.

Ha det gött och gör denna dag till en bra dag!🌼

Likes

Comments

Kolla vad jag fick hem häromdagen, ett aktivitets armband från cykelkraft.se av märket tomtom. Har hunnit testat den lite granna och den verkar vara hur bra som helst. Den mäter allt ifrån kroppssammansättning till hur många steg du går varje dag, dessutom så kan du mäta pulsen utan att behöva ha ett pulsband runt midjan. Denna kommer användas flitigt i sommar.

Gå in på www.cykelkraft.se om du är sugen på att beställa en.

Likes

Comments

Morgongymmet avklarat, frukosten i magen och första timmen på jobbet avklarat. Idag vankas det övertid och pizza här på kontoret för att ta igen allt som vi ligger efter med. SKÖNT. 

Snart rullar dessutom jag och min bättre halva iväg på lite semester. ÄNNU SKÖNARE. 


Passet i morse såg ut ungefär såhär:

20 min uppvärmning på cykeln. 

6 set styrke TABATA. (20 sek jobb 10 sek vila x 8). Dessa set var fyllda med burpees, benböj, saxhopp, armhävningar osv.. 
Avslutade det hela med lite bål övningar. Snabbt, enkelt och svettigt. Precis som tabata ska vara. 


Likes

Comments