Livet jag lever

Det var ett tag sen sist. Kreativiteten tog en break, men nu är jag tillbaka. För en stund iallafall. Får väl ta och sammanfatta bra och mindre bra saker som hänt på senaste.

👍🏻 - Jag har hittat en ny favoritlåt för tillfället. Tårarna i halsen av Tjuvjakt.

👎🏻 - Jag har träffat individer jag inte vill träffa.

👍🏻 - Jag har lärt känna nya människor. Personer som betyder mycket på kort tid är alltid dem bästa. 🖤

👍🏻 - Vädret har varit helt underbart. Dagarna känns längre och man är bara allmänt gladare.

👍🏻 - Har bokat resa till Mallorca.

👍🏻 - Min piercing har till viss del (äntligen) läkt.

👎🏻 - Serien jag kollat på är slut för säsongen. Går det att gissa vilken?

👍🏻 - Jag har fått ett sommarjobb.


Har det hänt något bra / mindre bra för er under senaste tiden?Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På resande fot

Tredje och sista dagen i London startade vi dagen med en ordentlig frukost på Giraffe. För mig blev det pannkakor med banan och för mamsen en yoghurt full med frukt och annat gott. Och ett par goda smoothies!

Sista dagen spenderades mest på shoppinggatorna och vid Piccadilly Circus. Den här dagen var vi otroligt trötta så det blev sushilåda till kvällsmat och lite sömn innan flyget gick dagen efter. Saknar staden så mycket och kommer absolut att åka hit fler gånger!

Likes

Comments

På resande fot

Vi startade dagen med en god frukost på ett mysigt ställe som heter Coffee Republic bestående av varm macka med bacon, croissant med mörk choklad och is-te. Denna dagen hade vi bokat biljetter till London Dungeon så en bra frukost satt perfekt! På vägen dit gick vi förbi Big ben och Westminster bridge. Det var fint att se - men även hemskt med tanke på händelsen några veckor innan..

Efter London Dungeon (som för övrigt var väldigt kul!) gick vi en lång promenad längst kanalen för att komma fram till Tower bridge. Finns ett jättefint gångstråk längst vattnet och vädret var också på topp.

Väl över Tower bridge gick vi bort mot Oxford street där det blev en hel del shopping!

Likes

Comments

På resande fot

Nu är jag hemma igen efter en underbar resa i London. Staden var bland det finaste jag sett och man kände sig verkligen som hemma (??) vilket var helt underbart. Kommer med största sannolikhet resa dit flera gånger. Vi åkte till flygplatsen runt 03 på söndagen och stannade till onsdag eftermiddag, en mysig weekend med mamsen. Söndagen spenderade vi mest utomhus då det var runt 25 grader i luften (!!) så vi passade på att besöka Buckingham Palace och Hyde park bland annat. Parken var fantastiskt fin och mysig att gå i, rekommenderar det om ni är i London.


Bilder från Hyde park. Kan vara den finaste parken jag har besökt, perfekt när det var så fint väder dessutom!

Efter en runda i parken gick vi förbi denna ursöta glassbilen nedanför. Gillar verkligen hur retro och söt den var!

Efter att ha gått ett bra tag i London sprang vi på ett sushi ställe som heter Wasabi. ( Kan tillägga att jag åt där alla dagarna) och det var super fräscht och gott! De tillagade sushin på plats och maten låg inte i lådorna mer än 2 timmar - vilket gjorde att det alltid fanns färsk sushi. Gillade systemet att man själv väljer vilken låda man vill ha och betalade i kassan - supersmidigt! Kan verkligen rekommendera detta stället.

Kvällen avslutade vi med gott käk på en italiensk restaurang.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hej fina ni ❤

Klickade runt lite på nätet och sprang på dom här skalen - är dom inte lite fräcka ändå? SKAM blev ju fort en populär serie, så varför inte pynta mobilen med citat från serien också? Tycker själv mest om skalet ''Fredag 21:21''. Får väl bli ett sånt när man införskaffat ny mobil. Vad tycker ni? Är det något att ha?

Likes

Comments

Go'kväll

Idag bjöd vädret på både sol och kyla, det har verkligen skiftat i svart å vitt hela dagen. Har längtat till våren och blir ännu mer motiverad till att träna när det inte är grått och trist ute. Man känner sig klart mycket piggare! Efter skolan mötte jag upp C och gymmade ett tag, så himla skönt att röra på sig när man suttit koncentrerad i skolan hela dagen. Mår så mycket bättre efteråt 😍

För övrigt har jag en arbetsintervju på onsdag och nästa vecka åker jag till London med mamsen. Mycket roligt på gång med andra ord!

Likes

Comments

Contains affiliate links Inredning
Något jag själv tycker är kul att göra är att inreda. I mitt rum när det kommer till inredning vill jag ha växter till tusen (helst kaktusar) och alldeles för mycket ljusslingor. Och för inte att glömma nämna värmeljus - mysfaktor 100! Kan hålla på att flytta runt saker om och om igen för att testa olika ''stilar'', är det bara jag?? Älskar tavlorna ovanför men jag själv äger inga tavlor - brukar oftast måla mina egna av oljefärg eller göra fotoväggar fulla av minnen.

Likes

Comments