Hej!
Nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Måndags var jag på sjukhuset och kollade min rygg, för varje gång jag rider och ska trava så börjar min rygg att krampa och göra svinont. Och de konstaterade att jag hade inflammation i en muskel i ryggen. Och jag har fått förbud att rida och vara i stallet på 1 vecka men det skiter jag i, det är ju bara ryggen och inget mer.

Jag kände inte av något under tiden jag va i stallet varken i måndags eller igår innan jag skulle rida. Och såklart så glömmer jag ta alvedon innan jag ska rida och hela ryggen börjar krampa. Så idag blir det vila och imorn ska jag förmodligen dit igen.
Och idag bara för att jag ska vara hemma så har jag migrän och mår piss. Jag har bara en lektion kvar men det är den tråkigaste lektionen jag vet, hemkunskap. Och ryggen börjar krampa men jaja bara till och bita ihop. Man eller mus.

Likes

Comments

Hej!!
Det har varit en ny dag med nya möjligheter

Dagen började med att jag gick upp 07.00 och pratade med den människa som har det lika jobbigt som mig och som bryr sig. Därefter åkte jag till stallet, och det första vi gjorde var att tända en hel hage från pinnar. Vi städade även logen och fixade med alla täcken så alla de låg i ordning.

Jag red även idag och det var riktigt roligt. Jag övade på galoppfattning och jag fick till några riktigt bra. Asså blir så stolt över mig själv när jag lyckas göra någon ting bra. Och bara för att inte mindfucka er så har jag inte någon egen häst utan lånar ridskolans ena häst,som är den absolut bästa häst jag någonsin träffat

Men asså det är något jag inte förstår. För så fort jag är iväg i stallet mår jag tipp topp som att ingenting har hänt och jag har ingen ångest någon stans. Men så fort jag ringt mamma så blir det ångest av allt och jag känner att jag kommer få en attack när som helst. Och det är skitjobbigt att. Veta att man kommer få en attack varje gång man åker till stallet.

Men nu sent på kvällen och jag ligger uppe i min säng och orkar inte röra mig någonting. Farmen börjar om en halvtimme och får se om jag ens orkar gå ner för se det.

Puh nu har jag fått skriva av mig lite. Och ni har fått en mer inblick av vad jag gör med mitt liv

Är det något du undrar eller vill att jag ska ha min åsikt om så maila gärna dina tankar och funderingar till : Tovabrorsson@gmail.com så svarar jag så snabbt jag hinner, orkar och kan.

Hejdå!<3

Likes

Comments

Hej!!

Först inlägget här, idag har det inte hänt ett jävla piss. Jag har legat sjuk sen i onsdags och börjar äntligen bli bättre och imorn är det dags för stallet och jag är sååå jävla taggad!

Idag har bara varit en riktigt dålig dag, jag har legat i sängen hela dagen och bara haft ångest. Men jag är ändå sjukt glad att jag inte fått en ända jobbig panikattack. Jag har kallsvettats hela dagen och jag duschade igår men det märks inte någon stans.

Asså jag hatar att föräldrar inte förstår hur jobbigt det är att ha ångest, ja eller vad det nu är. Jag känner inom mig att det är något som inte stämmer med mig. Att det är något som stör och som gör att jag inte känner mig trygg med mig själv. Jag skäms för allt jag gör, mår dåligt för allt, och jag kan inte göra någon ting längre utan att få ångest. Och att inte veta vad det ä,r gör att jag mår ännu dåligare.

Detta var mitt första inlägg, om hur jag mår.

Jag kommer inte uppdatera här varje dag utan när jag känner att jag har något intressant att skriva om.

Hoppas ni vill följa min blogg och att ni vill veta lite mer om mig!! Mina första inlägg kommer mest vara fakta inlägg om mig själv!!

Hejdå!!Likes

Comments